homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picioare amortite-2

#20 2008-10-09 13:56:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: picioare amortite

dreamer, eu una nu m-am baga la operatie. operatia se face cand scolioza are o anumita inclinatie, n mai stiu cate grade. salvarea noastra este gimnastica pentru ca, daca ne intarim muschii abdominali si cei ai spatelui, ei vor prelua mare parte din solicitarea coloanei si atunci va durea ma putin...vom fi cat de cat normale. Mare grija la cum te apleci sau ridici de jos (am scris mai multe la topicul cu scolioza). cat despre statul drept, e adevarat...... e infernal!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#21 2008-10-09 14:01:21

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

dap..tre s ne tinem de exercitii..cat despre carat aplecat..nu suntem papusi de portelan..si esti nevoit mai ridici una alta prin casa..ca asta e..

Dance like nobody is watchin....

#22 2008-10-09 14:04:07

Soleil
Addicted member

asa e...si eu mai sar calul uneori, insa pe cat posibil incerc sa ma menajez, caci daca am picat lata nu mai fac nimic...si nici nu vreau Doamne fereste, sa ajung la hernie de disc...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#23 2008-10-09 14:19:59

dreamer
Sr. member

mie mi-a scris suspecta de hernie d disc..dar a zis k p-aia o scrie acolo sa fie ..sa nu ma sperii ca nu e

#24 2008-10-09 14:26:58

Soleil
Addicted member

no, pai grija mare atunci...mai ales cu ridicatul!

Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-10-09 14:31:14

dreamer
Sr. member

nici sa evit prea mult nu pot..cumparaturile mai grele..eu le car ca n-are cine..cosu cu rufe spalate pt a le pune la uscat..eu ca n-are cine..mutat una alta..aplecat..facut curat..eu ca n=are cine..asa ca e mai greu

#26 2008-10-11 17:27:18

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

ieri m-am trezit la 5 azi si m-am dus sa-mi fac injectia la 6...apoi m-am dus la spital pt fizioterapie...bataie de joc...am ajuns la 6:20 acolo si in 5 min s-au dat toate bonurile...9...si 11 erau deja programate...stau totii batranii cu noaptea in cap si altii nu mai pot face nik....am plecat...nici nu ma mai duc k n-am timp sa pierd pe acolo....mi se pare o mare tampenie k si atunci cand e program de la 1 sa ma duc la 6 pt bon...si nu se stie daca prind atunci....eu pot sa stau toata ziua pe drumuri? zici k nu gandesc medicii astia...un om cu probleme de genul asta nu poate sa stea pe drumuri in picioare sau pe scaune ore in sir.,...doamne cred k ajung sa urasc tara asta....
o sa caut un cabinet particular...sa ma duc la cateva sedinte macar....imi e groaza cati bani o sa ma coste...am si multi rau...
uite cu cate probleme m-am ales dintr-o chestie banala...daca de la 21 de ani am probleme d-astea nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fiu dupa 40....
m-a apucat o stare de....imi e sila de tara asta si de cum ne trateaza medicii in spitale....imi e sila de toate porcariile din tara asta...

azi mi-am mai revenit putin cu somnul...am dormit si ieri dupa-amiaza o ora...si azi noapte vreo 8h....si ma simt mai bine acum...insa tot ma obosesc picioarele astea cand merg....doamne si imi e asa dor sa topai cu biomedul pe mine.......abia astept sa pot sa fac asta din nou....
eu ziceam k o sa-mi iau stepper...dar mai am eu putere sa il folosesc?nu stiu...si nu stiu nici daca as avea voie...pana atunci o sa fac ceva gimnastica medicinala...masaj...si poate dansez putin...adik mai mutl sa ma misc de colo colo k de topait nu mai sunt in stare....si sa vad ce exercitii pot face pt spate sa ma ajute dar sa nu ma solicite prea mult...
si mai e si problema cu mancarea...tb sa o las mai moale k acum miscare nu mai fac multa si mi-e teama sa nu stric tot ce am realizat in 3 luni....

spuneti-mi si mie ce sa mai mananc sa am putere k nu mai pot 
ma termina picioarele astea pe mine....azi am mers putin de dimineata cat am fost sa fac injectia si putin la piata si deja la 11 nu mai puteam de rau...acum imi e putin mai bine dar tot fara vlaga ma simt...si deja am mancat pana acum vreo 300 ml lapte cu cereale cu musli, niste prune, o ciorbita de pui si 2 portii de prajitura facuta in casa cu biscuiti,crema,mere si frisca.....nu mananc prostii prea mari...adik nu prajeli,dulciuri cumparate sau d-astea....dar mananc multe fructe,legume,lactate,carnita de pui si tot degeaba...si miscare nu pot sa fac deloc....
nu stiu ce pot manca sa imi dea forta mai multa...sa nu ma simt asa slabita si sa nu fie nici foarte calorice k deja de 2 sapt n-am mai mancat mai putin de 1400-1500 calorii...am ajuns chiar si la 1700...si nu-mi place deloc asta....inainte abia ajungeam la 1200 si faceam si sport mult...si tot imi era bine...

vreau sa fiu iar k inainte

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#27 2008-10-11 22:46:53

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

imi pare rau sa aud ca esti sup... si eu am tot 21 de ani, am probleme cu coloana, la fel si mama mea, dar incercam sa ne descurcam intr-un fel sau altul... nu stiu daca medicii sunt vinovati.din nefericire, sunt foarte multe persoane cu afectiuni ale coloanei, ale oaselor in general, iar spitalele sunt putine, prost dotate cu aparatura veche, salile de recuperare la fel...pur si simplu nu se mai poate face fata volumului mare de pacienti!

pentru ca am o scolioza si hiperlordoza, am fost trimisa la fizioterapie, dar nu mi-a placut deloc. asa ca am gasit o alternativa : inotul! medicul mi-a recomandat sa inot numai in anumite pozitii si sa fac cateva exercitii in apa, recomandate tot de el... mie imi convine mult mai mult asa, decat sa ma inghesui laolalta cu alti 100 de pacienti intr-o sala de fizioterapie cat o cutie de chibrite

in legatura cu mancarea: sa nu te ingrasi! tasarea ta de vertebre si kilele in plus nu fac echipa buna! daca vrei sa ai energie papa peste, sucuri naturale din portocale, grepfruit, lamaie,kiwi etc, oua fierte moi, carnita... ai putea incerca si niste suplimente alimentare e bun calciul cu vitamina D sau supradyn smile sanatate!

#28 2008-10-12 09:28:39

pufu
Sr. member

LoveChocolate a scris:

imi pare rau sa aud ca esti sup... si eu am tot 21 de ani, am probleme cu coloana, la fel si mama mea, dar incercam sa ne descurcam intr-un fel sau altul... nu stiu daca medicii sunt vinovati.din nefericire, sunt foarte multe persoane cu afectiuni ale coloanei, ale oaselor in general, iar spitalele sunt putine, prost dotate cu aparatura veche, salile de recuperare la fel...pur si simplu nu se mai poate face fata volumului mare de pacienti!

pentru ca am o scolioza si hiperlordoza, am fost trimisa la fizioterapie, dar nu mi-a placut deloc. asa ca am gasit o alternativa : inotul! medicul mi-a recomandat sa inot numai in anumite pozitii si sa fac cateva exercitii in apa, recomandate tot de el... mie imi convine mult mai mult asa, decat sa ma inghesui laolalta cu alti 100 de pacienti intr-o sala de fizioterapie cat o cutie de chibrite

in legatura cu mancarea: sa nu te ingrasi! tasarea ta de vertebre si kilele in plus nu fac echipa buna! daca vrei sa ai energie papa peste, sucuri naturale din portocale, grepfruit, lamaie,kiwi etc, oua fierte moi, carnita... ai putea incerca si niste suplimente alimentare e bun calciul cu vitamina D sau supradyn smile sanatate!

multumesc mult pt sfaturi!!! o sa tin cont de ele  puss  :k?ra:

#29 2008-10-12 09:55:28

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ce va mai poate ajuta sunt dusurile cu apa cada si apa rece, de ex. dusati extremeitatile incepand cu apa calda 30 secunde, apoi 3 secunde apa rece si tot asa pentru a stimula astfel circulatia sangelui. Fizioterapia este foarte indicata insa in policlinicile din Romania e teroare, de aceea singura solutie este sa faceti terapia in cabinete particulare. Eu as incerca cu acupunctura sau acupresura. Poate face minuni.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#30 2008-10-26 08:50:57

pufu
Sr. member

in sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe aici...sa va zic ce am mai facut...am fost la medicul de care v-am zis...pt fizioterapie...si am inceput tratamentul....problema e k aceasta clinica este in Poiana Campina iar eu stau undeva langa Ploiesti...deci e cam departe....norocul meu a fost k am rude in Campina si de pe 15 oct stau la ei in cursul sapt k sa ma duc la tratament iar in week-end vin acasa...din fericire m-au inteles la serviciu si m-au lasat sa lipsesc....
acolo la tratament am program de la ora 17...fac 30 min masaj, apoi 30 min kineto, dupa care am 3 proceduri cu curenti...2 la picior si una la coloana...si inca una la domnul profesor doctor...toata treaba asta dureaza pana pe la 8...k sa ajung acolo de la rude tb sa iau microbuz...si sa mai merg si pe jos...pana acum a fost bine k am stat la ei....dar de maine ma duc si la serviciu....si o sa fac naveta Campina-Ploiesti....si o sa dorm la rude...o sa am un program de genul :trezit la 5juma k sa ajung la serv la 7uma....apoi de la serv plec la 15:45 k sa iau micr la 16 spre Campina...apoi la 16:30 am alt micr spre Poiana Campina...sa ajung la 5 la tratament....termin la 8 si raman noaptea la rude....o sa fie tare obositor dar...n-am incotro...
sper k de sapt urmatoare sa ma duc doar de 3 ori pe sapt k sa pot sa vin si eu sa dorm aksa....sa nu mai raman prin Campina...dar problema este ca ultimul micr din Campina il am la 8 seara....iar eu cam atunci terminam...si k sa ajung sa-l prind ar tb sa termin pe la 19:15....nush cum o sa ma descurc....dar am speranta k o sa fie bine....problema e k nu pot sa renunt nici la serviciu pt k imi tb multi bani pt tratamentul asta si pt naveta....
la facultate nu am ajuns deloc...cred k o sa ma duc mai incolo si o sa le arat ce imi dau de la clinica sa vada de ce nu am putut sa mai ajung...sper sa ma inteleaga si sa ma bage in examene...

la capitolul slabit stau fff prost...am pus pe mine 2kg in 2 sapt...    ...de cand cu piciorul asta n-am mai stat sa numar calorii...am mancat si lucruri interzise...si cam mult...dar nu puteam sa ma duc la matusa mea si dupa ce k am stat atat pe la ei sa mai fac si mofturi la mancare...si a cam tb sa mananc ce gatea ea....stiu k nu e o scuza asta...k ar fi tb sa mananc mai putin cantitativ...si un sg fel de mancare la masa....si sa nu mai mananc struguri pana pe la 11 seara...dar promit k o sa-mi revin....aseara cand am vazut k incep iar blugii sa stea strimti pe mine m-a apucat depresia...si m-am enervat...si am zis k de maine gata....nu mai mananc mult...si nici ce nu trebuie....o sa-mi fie f greu pt k o sa ma trezesc devreme...o sa ma fatai atata pe drum si sigur o sa-mi fie mai tot timpul foame...dar nu conteaza....nu mamamc decat cand tb si cat tb....pt k vreau sa ajung la 55kg....atat cred k e numai bine....eu una nu m-as supara sa am si mai putin....
offff....de ce nu sunt si eu una dintre cele care pot sa manance orice si tot slabe sunt?

#31 2008-10-26 09:15:50

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ma bucur ca ai gasit calea cea buna pentru a face acest tratament. Cat despre greutate eu zic sa nu-ti faci griji pentru ca acest du-te-vino intre campina si ploiesti si stresul te vor ajuta sa slabesti, fara sa vrei.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#32 2008-10-26 09:52:47

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ella_mina, numai acolo puteai face tratamentul? eu de clinica de acolo am auzit ( de la doctorita mea de familie ) ca au dat si rateuri....ma gandesc ca poate aceleasi proceduri ai fi putut sa le faci pe Praga, la centru sportiv-ceva de genul asta.....si ti-ar fi fost mai usor....plus e e cam aiurea, eu stiu ca dupa proceduri de genul asta e bine sa stai putin relaxat nu sa o iei pe jos la picior si prin microbuze...
zic si eu....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#33 2008-10-26 11:00:08

pufu
Sr. member

lucia05 a scris:

ella_mina, numai acolo puteai face tratamentul? eu de clinica de acolo am auzit ( de la doctorita mea de familie ) ca au dat si rateuri....ma gandesc ca poate aceleasi proceduri ai fi putut sa le faci pe Praga, la centru sportiv-ceva de genul asta.....si ti-ar fi fost mai usor....plus e e cam aiurea, eu stiu ca dupa proceduri de genul asta e bine sa stai putin relaxat nu sa o iei pe jos la picior si prin microbuze...
zic si eu....

eu pana acum am auzit numai laude la adresa lor....puteam sa fac si in ploiesti dar numai dimineata..si nu stiu nici daca erau la fel de bune toate cele...si cum o pareza se trateaza in mult timp ar fi tb sa renunt la serviciu ca sa ma duc mereu la recuperare...
in primele 8 zile de tratament am stat linistita in casa...dar tinand cont k o sa dureze mult timp nu pot sa stau la nesfarsit asa...k pierd si serviciu si tot...eu pana acum sunt multumita de tratamentul de acolo...de exemplu in ultimul timp ma tot durea mijlocul....cum stateam o ora pe scaun sau in picioare cum ma luau niste dureri groaznice...si i-am spus medicului iar de miercuri mi-a bagat si o procedura la coloana...vreau sa va spun k de atunci nu m-a mai durut absolut deloc...si n-am stat decat noaptea intinsa in pat...in rest in fund rezemata,pe scaun sau in picioare....

#34 2009-12-02 11:42:32

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ma trezesc cateodata peste noapte sau dimineata cu picioarele ft obosite. nu sunt amortite, simt insa o usoara tensiune (la fel ca la sfarsitul zilelor in care stau ft mult in piciore sau merg mult pe jos) si o oboseala in tot piciorul (nu doar in talpa). ciudat e ca am senzatia asta dupa zile in care nu fac mult efort, deci nu e o urmare a efortului de peste zi.
mi se intampla adesea dupa ce fac baie sa am peste noapte senzatia asta.
a mai patit cineva? aveti idee de la ce ar putea fi?

#35 2010-12-09 22:38:25

adeliia
Membru
Inregistrat: 2010-11-18

buna fetelor, ce remedii cunoasteti in caz de amorteala in calcaie in timpul noptii? a mai avut cineva problema asta?

#36 2011-08-12 16:52:17

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

pe mine cam de o luna ma dor seara picioarele, fie stangul fie dreptul. durerea incepe din spate, jos, sau ma doare/ imi amorteste talpa piciorului, si urca durerea pana in spate. e posibil sa fie de la anticonceptionale? am observat ca in perioada de pauza nu am avut probleme, nu m-a durut nimic. eu am si probleme cu rinichii, dar iau tratament, nu mai am nimic asa grav(ultima data am fost la control la sf. lui iunie, la sf. lui august merg iar ). si degetul mare de la piciorul stang il simt mai mereu amortit. ce credeti ca ar putea fi?

Ultima oara a fost editat de astera (2011-08-18 21:49:21)

#37 2011-08-18 22:18:17

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

nimeni? cesafac

#38 2011-08-18 22:52:22

ale_0105
Full member
De la: bistrita
Inregistrat: 2008-03-23

salut simti cumva durerea din zona lombara si-ti coboara pe picior?nu simti furnicaturi prin picior? daca i asa ti prins nervul sciatic..... ar trebui sa faci un RMN sa nu cumva sa ai hernie de disc.

smile mamica de fetita hjarta Mara Aissa 15 martie 2014

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.