|
Nu esti logat.
Picioare amortite-2#20 2008-10-09 13:56:42
Re: picioare amortitedreamer, eu una nu m-am baga la operatie. operatia se face cand scolioza are o anumita inclinatie, n mai stiu cate grade. salvarea noastra este gimnastica pentru ca, daca ne intarim muschii abdominali si cei ai spatelui, ei vor prelua mare parte din solicitarea coloanei si atunci va durea ma putin...vom fi cat de cat normale. Mare grija la cum te apleci sau ridici de jos (am scris mai multe la topicul cu scolioza). cat despre statul drept, e adevarat...... e infernal! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #21 2008-10-09 14:01:21
Re: picioare amortitedap..tre s ne tinem de exercitii..cat despre carat aplecat..nu suntem papusi de portelan..si esti nevoit mai ridici una alta prin casa..ca asta e.. Dance like nobody is watchin.... Offline #22 2008-10-09 14:04:07
Re: picioare amortiteasa e...si eu mai sar calul uneori, insa pe cat posibil incerc sa ma menajez, caci daca am picat lata nu mai fac nimic...si nici nu vreau Doamne fereste, sa ajung la hernie de disc... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2008-10-09 14:19:59
Re: picioare amortitemie mi-a scris suspecta de hernie d disc..dar a zis k p-aia o scrie acolo sa fie ..sa nu ma sperii ca nu e Dance like nobody is watchin.... Offline #24 2008-10-09 14:26:58
Re: picioare amortiteno, pai grija mare atunci...mai ales cu ridicatul! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-09 14:31:14
Re: picioare amortitenici sa evit prea mult nu pot..cumparaturile mai grele..eu le car ca n-are cine..cosu cu rufe spalate pt a le pune la uscat..eu ca n-are cine..mutat una alta..aplecat..facut curat..eu ca n=are cine..asa ca e mai greu Dance like nobody is watchin.... Offline #26 2008-10-11 17:27:18
Re: picioare amortiteieri m-am trezit la 5 azi si m-am dus sa-mi fac injectia la 6...apoi m-am dus la spital pt fizioterapie...bataie de joc...am ajuns la 6:20 acolo si in 5 min s-au dat toate bonurile...9...si 11 erau deja programate...stau totii batranii cu noaptea in cap si altii nu mai pot face nik....am plecat...nici nu ma mai duc k n-am timp sa pierd pe acolo....mi se pare o mare tampenie k si atunci cand e program de la 1 sa ma duc la 6 pt bon...si nu se stie daca prind atunci....eu pot sa stau toata ziua pe drumuri? zici k nu gandesc medicii astia...un om cu probleme de genul asta nu poate sa stea pe drumuri in picioare sau pe scaune ore in sir.,...doamne cred k ajung sa urasc tara asta.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #27 2008-10-11 22:46:53
Re: picioare amortiteimi pare rau sa aud ca esti sup... si eu am tot 21 de ani, am probleme cu coloana, la fel si mama mea, dar incercam sa ne descurcam intr-un fel sau altul... nu stiu daca medicii sunt vinovati.din nefericire, sunt foarte multe persoane cu afectiuni ale coloanei, ale oaselor in general, iar spitalele sunt putine, prost dotate cu aparatura veche, salile de recuperare la fel...pur si simplu nu se mai poate face fata volumului mare de pacienti! Offline #28 2008-10-12 09:28:39
Re: picioare amortite
multumesc mult pt sfaturi!!! o sa tin cont de ele :k?ra: Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #29 2008-10-12 09:55:28
Re: picioare amortitece va mai poate ajuta sunt dusurile cu apa cada si apa rece, de ex. dusati extremeitatile incepand cu apa calda 30 secunde, apoi 3 secunde apa rece si tot asa pentru a stimula astfel circulatia sangelui. Fizioterapia este foarte indicata insa in policlinicile din Romania e teroare, de aceea singura solutie este sa faceti terapia in cabinete particulare. Eu as incerca cu acupunctura sau acupresura. Poate face minuni. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #30 2008-10-26 08:50:57
Re: picioare amortitein sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe aici...sa va zic ce am mai facut...am fost la medicul de care v-am zis...pt fizioterapie...si am inceput tratamentul....problema e k aceasta clinica este in Poiana Campina iar eu stau undeva langa Ploiesti...deci e cam departe....norocul meu a fost k am rude in Campina si de pe 15 oct stau la ei in cursul sapt k sa ma duc la tratament iar in week-end vin acasa...din fericire m-au inteles la serviciu si m-au lasat sa lipsesc.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #31 2008-10-26 09:15:50
Re: picioare amortitema bucur ca ai gasit calea cea buna pentru a face acest tratament. Cat despre greutate eu zic sa nu-ti faci griji pentru ca acest du-te-vino intre campina si ploiesti si stresul te vor ajuta sa slabesti, fara sa vrei. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #32 2008-10-26 09:52:47
Re: picioare amortiteella_mina, numai acolo puteai face tratamentul? eu de clinica de acolo am auzit ( de la doctorita mea de familie ) ca au dat si rateuri....ma gandesc ca poate aceleasi proceduri ai fi putut sa le faci pe Praga, la centru sportiv-ceva de genul asta.....si ti-ar fi fost mai usor....plus e e cam aiurea, eu stiu ca dupa proceduri de genul asta e bine sa stai putin relaxat nu sa o iei pe jos la picior si prin microbuze... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #33 2008-10-26 11:00:08
Re: picioare amortite
eu pana acum am auzit numai laude la adresa lor....puteam sa fac si in ploiesti dar numai dimineata..si nu stiu nici daca erau la fel de bune toate cele...si cum o pareza se trateaza in mult timp ar fi tb sa renunt la serviciu ca sa ma duc mereu la recuperare... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #34 2009-12-02 11:42:32
Re: picioare amortitema trezesc cateodata peste noapte sau dimineata cu picioarele ft obosite. nu sunt amortite, simt insa o usoara tensiune (la fel ca la sfarsitul zilelor in care stau ft mult in piciore sau merg mult pe jos) si o oboseala in tot piciorul (nu doar in talpa). ciudat e ca am senzatia asta dupa zile in care nu fac mult efort, deci nu e o urmare a efortului de peste zi. Offline #35 2010-12-09 22:38:25
Re: picioare amortitebuna fetelor, ce remedii cunoasteti in caz de amorteala in calcaie in timpul noptii? a mai avut cineva problema asta? Offline #36 2011-08-12 16:52:17
Re: picioare amortitepe mine cam de o luna ma dor seara picioarele, fie stangul fie dreptul. durerea incepe din spate, jos, sau ma doare/ imi amorteste talpa piciorului, si urca durerea pana in spate. e posibil sa fie de la anticonceptionale? am observat ca in perioada de pauza nu am avut probleme, nu m-a durut nimic. eu am si probleme cu rinichii, dar iau tratament, nu mai am nimic asa grav(ultima data am fost la control la sf. lui iunie, la sf. lui august merg iar ). si degetul mare de la piciorul stang il simt mai mereu amortit. ce credeti ca ar putea fi? Ultima oara a fost editat de astera (2011-08-18 21:49:21) Offline #38 2011-08-18 22:52:22
Re: picioare amortitesalut simti cumva durerea din zona lombara si-ti coboara pe picior?nu simti furnicaturi prin picior? daca i asa ti prins nervul sciatic..... ar trebui sa faci un RMN sa nu cumva sa ai hernie de disc. mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|