|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa inteleg...#1 2008-10-06 23:44:21
nu stiu ce sa inteleg...Hello fetelor!cine a mai citit posturile mele poate zice ca-s nebuna...nu stiu..poate asa e...dau numai de belele! Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2008-10-06 23:49:04
Re: nu stiu ce sa inteleg...poate ca parintii lui au influenta mare asupra lui si cum nu te vor langa el...cine stie... #3 2008-10-06 23:49:30
Re: nu stiu ce sa inteleg...cum sa te porti iti spun eu...ii dai un capac dupa sfecla...si ii zici...wei trezeste te...ca eu nu s ma ta...sa te spal..sa ti fac de mancare...daca ai de gand sa te comporti frumos cu mine...bun daca nu du te la ma ta sa ti provoace ea orgasme..nu eu Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #4 2008-10-07 00:08:29
Re: nu stiu ce sa inteleg...e clar ca parintii l au influentat si in mod negativ si e timpul sa pui piciorul in prag...ori se maturizeaza si pune suflet in relatia voastra si se comporta ca un adult nu ca un copil...ori se intoarce la mamicuta lui...altfel nu l vei putea trezi... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-07 07:53:50
Re: nu stiu ce sa inteleg...io in locul tau il tratam cu indiferenta macar 1 sapt, nu'i mai faceam treburile de menajera si dupa o sapt il luam serios la intrebari oricum e grav dc el se ghideaza dupa sfaturile parintilor, pt k astfel relatia voastra are toate sansele sa se incheie aici Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-07 09:46:23
Re: nu stiu ce sa inteleg...unul care te iubeste cu adevarat face orice si lupta pentru relatia voastra impotriva oricui indiferent ca e vorba de parintii lui sau de altcineva. Offline #7 2008-10-07 09:52:34
Re: nu stiu ce sa inteleg...aici sunt doua aspecte : partea cu parintii, care ar explica de ce le-a zis ca v-ati despartit, stiu ca poate fi foarte stresant sa te bata zilnic parintii la cap cu o chestie din asta Offline #8 2008-10-07 13:59:14
Re: nu stiu ce sa inteleg...
..are dreptate ce zice mcdreamy ..dar el ar fi trebuit sa-si faca parintii sa te accepte dak intr-adevar te iubeste...si ce leg are sexul cu parintii :f?rv?nad: ....cumva sta la curu lui sa vada ce face ....asta nu miroase a bn ...vb cu el pana nu e pre tz pt k el are tendinta de a da vina pe tn pt ce face el ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #9 2008-10-07 15:20:23
Re: nu stiu ce sa inteleg...vorbeste cu el,intreaba ce are ce a patit..ce s a intamplat cu parintii daca mai vrea relatia...si daca zice ca vrea sa stii ca nu e suficient il pui sa arate ca vrea..prin fapte...daca schimba subiectul..sau nu vrea sa discute...cred ca stii foarte bine ce trebuie sa fac ...fiecare om merita ceva bun...tu de ce sa te chinui ... Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #10 2008-10-07 19:53:14
Re: nu stiu ce sa inteleg...Si eu am trecut prin asta cu vreo un an si jumatate in urma...m-am mutat la prietenul meu cu care eram de aproape 3 ani...si mamei lui nu-i placea de mine ca sunt incapatanata si nu fac ce zicea ea k doar stau in casa ei... Ajunsesem sa ma cert zilnic cu prietenul pana,exact de Craciun,i-am spui "ori cu ma-ta ori cu mine"... Iubesc si sunt iubita Offline #11 2008-10-29 12:36:04
Re: nu stiu ce sa inteleg...am incercat sa fac multe,mi-am schimbat comportamentul aproape total..degeaba...da impresia k se schimba cateva zile,dupa care revine la vechile lui obiceiuri...cu parintii lui e la fel...a incercat sa ma induca in eroare zicandu-mi k au inceput sa intrebe de mine,etc...dar am observat ca se fereste din nou d mine cand vb cu ei la tel...iar imi face semne sa tac si multe altele...telefonul nu si-l mai lasa din mana cand pleaca d langa mine fie si pentru cateva secunde...am observat o faza cand eram la masa...i-a sunat tel si a primit niste msj de la un nr de tel nememorat,a sarit k ars si-a luat tel si a iesit afara sa vb ...din greseala stiu k nr acela e al fostei prietene...nu stiu c sa cred...mie mi-i se pare un lucru f frumos sa pastrezi o relatie de prietenie cu un fost iubit/iubita...dar nu trebe sa ascunda asta,mai ales in coinditiile in care mie mi-a interzis sa mai vb cu fostul(care fie vb intre noi...n-o sa ma iubeasca nimeni mai mult k el si ar fi in stare sa fac orice pt mine...)de cate ori trece el prin cartier si el vede iubitu meu vine aks si urla.."aaa iar l-am vazut p asta dadea ture p langa blocul tau..."in fine asta e alta discutie....sa revin la telefoanele lui...am incercat intr-o zi sa intru in tel sa verif ceva c m-a dat peste cap....si-a pus parola de siguranta...m-am simtit vinovata dup.aia am zis k nu trebuia sa fac asta...niciodata nu l-am verificat dar ma aduce in culmea disperarii...dak n-are nimk de ascuns de ce se poarta asa ,de ce se fereste de mine cu telefoanele...voi c credeti?sunt eu nebuna ?oare ma orbeste firicelul asta de gelozie?am vrut sa-mi fac bagajul si sa plec aks la mine...nu pot...ma tine ceva...mi-e teama k dak fac asta poate se duce naiba tot ce-a mai ramas din relatia asta...si nu vreau... Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #12 2008-10-29 12:49:45
Re: nu stiu ce sa inteleg...Kitty_Cry cum au spus si celelalte fete, parintii au avut o influenta negativa asupra lui, asta e clar. iar daca el nu stie sa puna un pic piciorul in prag, sa le dea de inteles alor lui , ca totusi asta e alegerea lui , atunci tind sa cred ca inca e un copil, care se ia dupa ideile alor lui, si nu e in stare sa ia decizii. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #13 2008-10-29 12:56:13
Re: nu stiu ce sa inteleg...scumpa mea ...cred ca el deja foloseste scuza cu ai lui pentru cu totu' alte chestii...mult mai nasoale pe care le face...si anume ca probabil a reluat legatura cu fosta lui prietena si probabil si-un fel de relatie cu ea...eu zic sa pui mana sa aflii cum stau lucrurile...pentru binele tau, pentru ca asta mi se pare bataie de joc... baby Dragos Offline #14 2008-10-29 12:57:53
Re: nu stiu ce sa inteleg...kitty mai bine continuai cu facutul bagajelor. nu mai repet si eu ce au zis fetele ca nu are rost. dar daca pr meu ajungea sa se fereasca de mine sau ceva de genu aveam o discutie serioasa cu el. daca nu vorbea.... era la usa ( pe partea din afara) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2008-10-29 12:57:54
Re: nu stiu ce sa inteleg...Kitty_Cry, cel mai bine ar fi sa iei taurul de coarne si sa-l intrebi exact DE CE ANUME se fereste cand vorbeste la tel. Inteleg ca te roaga sa taci cand vorbeste cu ai lui, de vreme ce le-a spus ca v-ati despartit (treaca-mearga, accept minciuna de vreme ce asta le-ar inchide gura parintilor lui...). Insa cu restl lumii? De ce anume se fereste? Ce sms-uri secrete primeste? Inteleg ca tu ai facut anumite concesii in relatia cu el (mi se pare anormal sa urle ca il vede pe fostul tau prieten pe strada!). Cred ca e timpul sa renunti la concesii si sa-l provoci la o discutie sincera. O astfel de relatie, bazata pe minciuna si secrete, nu poate continua.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #16 2008-10-29 12:58:05
Re: nu stiu ce sa inteleg...hmmm deliav , are dreptate. Se poate sa fie si asa... d c sa isi blocheze telefonul, daca nu are nimic de ascuns..... ???? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #17 2008-10-29 13:01:18
Re: nu stiu ce sa inteleg...sincera sa fiu..m-am saturat...nu sunt decat o piesa de mobilier in casa...femeia care are grija de el in orice conditii...motiv de lauda in fata altora..de fiecare data cand au loc discutii in contradictoriu cu prieteniii nostrii pe diferite teme nu pierde nici o ocazie sa zica cat de tare sunt eu..ca fac aia si aia si vaiii prin cate am trecut noi sa fim impreuna cate am indurat eu k si femeie,ca dak nu il iubeam nu stateam nici 2 min cu el,ca alta n-ar face asa si p dincolo...la un mom dat m=am simtit flatata k sa zic asa,ma simteam iubita dee el si vedeam k ma apreciaza..dar acum...mi-i s-a luat de laude d-astea in fata altora si nu ai eu stiu cum e aks relatia noastra...insist acum pe ce am spus cu telefoanele...ce credeti?oare am motive sa cred k ma inseala?sau nu stiu...oricum ceva imi ascunde....si m-am gandit in felul urmator...vreau sa aflu ce imi ascunde sa am dovezi oarecum...si abia apoi sa-l pun in fata faptului implint si sa-i zic pa si la revedere...sa se simta si el un nimk sa vadak poate sa ma piarda pt k n-a avut capu p umeri...in alte conditii nu il las..nu vreau sa renunt asa pur si simplu...pt o sec macar sa-lm am si eu la mana mea...sa vada cum e ...k eu am indurat prea multe...m-am umilit prea mult pt el...oricum asta e sigur...nu mai merge asa... Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #18 2008-10-29 13:03:42
Re: nu stiu ce sa inteleg...Dupa cum se comporta cu tine nu cred ca ar mai dori sa aiba o relatie normala. Cred ca ar trebui sa te gandesti la tine in primul rand. Mai incearca totusi sa vb cu el si daca iti raspunde in acelasi mod, la revedere si n-am cuvinte. Ai facut tot ce e omeneste posibil sa mearga relatia si tot nu observa chestia asta? Inseamna ca nu te merita, e influentabil si atunci sa fie sanatos. Ce rost are sa stai cu un oom care iti provoaca numai suferinta? Iti strici viata degeaba. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #19 2008-10-29 13:07:04
Re: nu stiu ce sa inteleg...pai kitty, tu chiar nu vrei sa renunti.... pe de-o parte recunosti ca te-a facut sa suferi, ca te-ai simtit umilita, etc, pe de alta parte nu renunti deloc. inteleg ca ai vrea sa te razbuni oarecum pe el trantindu-i adevarul in fata (asta in caz ca se dovedeste ca te inseala) dar nu vad cum ai putea sa faci rost de dovezi, atata timp cat el vobeste pe ascuns la tel cu tine de fata... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|