|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa inteleg...-2#20 2008-10-29 13:11:53
Re: nu stiu ce sa inteleg...nu vreau sa renunt pt nu vreau sa creada dupa ce ne despartim k "ee asta e am facut-o si p-asta...am inselat-o n-a aflat ,sunt cel mai tare"si poate sa spere sa ma faca sa ma intorc....poate dak nu aflu ce se intampla de fapt...nu am forta necesara sa-l parasesc...asa dak am dovada...e altceva...mi-e greu si sunt constienta k nu-i usor..dar sunt de acord cu voi asta nu-i viata ...si ink o intrebare dak stie careva...in afara de decodarea telefonului se mai poate face ceva pt aflarea pinului de siguranta? Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #21 2008-10-29 13:17:15
Re: nu stiu ce sa inteleg...kitty, eu nu as mai astepta nimic, nu are sens.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #22 2008-10-29 13:17:49
Re: nu stiu ce sa inteleg...Numai de la ei poti afla pinul de siguranta din cate stiu eu. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #23 2008-10-29 14:18:53
Re: nu stiu ce sa inteleg...da draga ce alte dovezi mai vrei ? #24 2008-11-20 18:07:12
Re: nu stiu ce sa inteleg...fetelor o sa ma credeti nebuna..masochista....si cate si ma cate...am crezut k s-a rezolvat pbl mea....l-am adus p drumul cel bun pe iubitul meu si parea totul perfect in ultimele sapatamani;am ajuns sa cred k mi-i s-a parut tot si a fost o greseala din partea mea....pana azi insa...am fost plecata cateva zile de langa el si azi knd am ajuns aks mi-i s-a pus pata sa ma uit in telefon...cat am fost plecata am simtit k ceva nu-i in regula,am visat in fiecare noapte cum el umbla cu altele ma inseala...etc...acum ,v-am spus am prins telefonu(care nu-l mai are parolat)si m-am uitat la apeluri...o sunase in urma cu 2 zile pe fosta lui prietena....cam atat am apucat sa vad...pe moment mi-i s-a urcat tot sangele in cap de draci..dar..am zis lasa...azi...am ramas singura in casa si am intrat pe messu lui...la arhiva ce sa vad..vb cu una din prietenele fostei si o roaga sa intervina pt el sa raspunda aia la tel k vrea sa-i auda vocea macar 1 min k ii pare rau k a fost un magar cu ea...asta ar fi fost luni la pranz...pe seara dupa 23:00 a sunat-o p fosta conform jurnalului de apeluri din tel...in fine...trece si asta...mai vad ink un msj suspect catre o alta fosta(o relatie imposibila din cate mi-a povestit el mie)in care ii spunea cat de dor ii e de ea...k n-o poate uita k o iubeste din tot sufletul lui k e ingerasul lui iubit si scump...etc...mi-a fugit pamantul de sub picioare....de atunci tremur intr-una si nu ma pot abtine... Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2008-11-20 18:08:41) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-20 18:18:39
Re: nu stiu ce sa inteleg...poi..sfatul meu e sa inchei orice relatie cu el nu are rost sa plangi si sa iti framanti capusorul cu modalitati de a'i spune cum ai aflat u de toata mizeria asta ... dc ar fi avut bun simt ti'ar fi spus in fatza ca el inca se mai gandeste la fostele si k ar vrea sa clarifice situatia cu ele, asta asa k sa fie cat de cat diplomat si sa nu'ti starneasca curiozitati Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #26 2008-11-20 18:25:49
Re: nu stiu ce sa inteleg...e clar ca parintii lui nu te vor...si de asta e tensiune, dar are si el partea lui de vina. Atata timp cat nu se comporta cu tine asa cum meriti eu zic ca-ti pierzi timpul. Offline #27 2008-11-20 18:32:28
Re: nu stiu ce sa inteleg...credeti-ma k mi-e extrem de greu...stiu k sunt slaba din pct asta de vedere..ar trebui sa ma gandesc in primul rand la mine...dar..il iubesc...si desi face toate astea...in felul lui ma iubeste si el...as vrea sa pot avea forta necesara sa zic stop..pana aici..dar...offf Doamne e groaznic de greu....as vrea sa am mai multa forta..dar se pare k iubirea te priveaza de asta Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #28 2008-11-20 18:38:35
Re: nu stiu ce sa inteleg...pai ia atitudine macar....nu zic sa-l parasesti ca na orice femeie cand iubeste spera ca in timp ceva sa se schimbe...dar fa ceva impune-te sau muta-te de acolo...nu stiu fi mai batzoasa. Offline #29 2008-11-20 21:02:30
Re: nu stiu ce sa inteleg...daca zici ca il iubesti asa de mult si nu poti renunta la el, eu zic sa ii spui ca i-ai umblat in telefon si in arhiva si i-ai descoperit "framantarile"....vezi cum reactioneaza si ce explicatie iti da, pe urma dispari din viata lui un timp (asta ca sa nu zici ca nu ai facut totul pt relatia asta)...si vezi daca e in stare sa lupte pentru tine sau nu "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #30 2008-11-20 21:12:46
Re: nu stiu ce sa inteleg...fata tu ink nu realizezi ce poama ai langa tine ? Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-20 21:15:45) #31 2008-11-20 23:05:01
Re: nu stiu ce sa inteleg...kitty lasa-l mama draga!!!...fugi cat te tin picioarele... Offline #32 2008-11-20 23:13:55
Re: nu stiu ce sa inteleg...apai sa stii danny ca asa e: cu cat esti mai rea, cu atat mai bine....eu cu my new boyfriend sunt destul de rea cateodata si desi se mai oftica el din cand in cand, tot el vine la mine sa ma impace, deci.... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #33 2008-11-20 23:21:25Re: nu stiu ce sa inteleg...eu am emis o teorie la un moment dat...ca in orice relatie exista o parte activa si o parte pasiva...si vad ca se aplica la tot mai multe cupluri Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #34 2008-11-20 23:24:45
Re: nu stiu ce sa inteleg...aha...park toti sunt facuti de aceeasi mama...trateaza-l cat mai rece, dak te iubeste va veni el, dak nu...next k e plina lumea asta de baieti Offline #35 2008-11-20 23:28:50Re: nu stiu ce sa inteleg...eu sunt de acord cu fetele, lasa-l cat mai repede! o sa vina o vreme cand o sa te uiti in urma si o sa regreti ca nu l-ai lasat mai devreme si o sa spui "ce oarba am fost"...auzi la el, sa ii zica fostei ingeras iubit...doamne da muream cu el de gat (eu vorbesc, fostu mi-a apatur cu semne pe gat si eu am mai stat cu el vreun an) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #36 2008-11-21 10:22:09
Re: nu stiu ce sa inteleg...
...gand la gand.... baby Dragos Offline #37 2009-03-14 22:49:30
Re: nu stiu ce sa inteleg...am revenit cu acceasi veche pbl...relatia mea a continuat in ciuda vesnicelor pbl care par sa nu se mai termine...nu pot renunta sunt nebuna,sufar k ultima proasta si nu ma las...de ce doamne iarta-ma ,nu stiu.... Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2009-03-14 22:50:28) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #38 2009-03-14 22:57:34
Re: nu stiu ce sa inteleg...tot tu sa faci? ....stii vorba aia: unde nu e...nici d-zeu nu cere. tu cu mana ta ti-ai facut-o. am vazut ca fetele ti-au zis sa iti vezi de viata ta. tu nu ai luat in seama si ai continuat. mna dac iti place asa, stai cu el. e clar ca are in cap ca femeia sa fie supusa barbatului, daca vrei sa fii asa sub papuc, nici sa te bage in seama numa sa fii menajera..go for it Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|