homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa inteleg...-3

#39 2009-03-14 23:00:51

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: nu stiu ce sa inteleg...

doamne,fugi de el cat mai repede.Cum poti sa ii perimiti unei putze blege sa se poarte in halul asta cu tine?Genul asta de barbati sunt cei mai josnici.Nu inteleg de ce mai stai cu el....probabil vei spune pt ca il iubesti...dar ce folos?ca el clar te tine sa ii faci curat,mancare si ce mai are nevoie si cand o sa gaseasca alta iti da el papucii.Asa macar ai ocazia sa iesi pe usa din fata nu sa te dea el afara prin spate.Gandeste-te bine ca ai numai de pierdut alaturi de el.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#40 2009-03-15 18:45:58

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

la urmatoarea certa o sa ti dea si doua plame, sa nu;mi spui p nume daca nu e asa.
in rest tot ceea ce sa intmapla este numai si numai vina ta pt k ii permiti, pt k te stie acolo.

si asa va fi de acum inainte. nush cum naibii poti sta langa un om care stii k te insala, k realizezi k te insala... un om care o mentalitate atat de invechita  incat sa creda k femeia tr sa taca etc.
daca ramai la el probabil vei sfarsi batuta, data afra din casa sau mai stiu yo ce..

fa'ti bagajele si pleca.ACUM.

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-03-15 18:49:07)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#41 2009-03-15 18:49:14

skumpi
Vizitator

delyutza* a scris:

la urmatoarea certa o sa ti dea si doua plame, sa nu;mi spui p nume daca nu e asa.
in rest tot ceea ce sa intmapla este numei si numei vina ta pt k ii permiti, pt k te stie acolo.

si asa va fi de acum inainte. nush cum naibii poti sta langa un om vare stii k te insala, k realizezi k te insala... un om care o mentalitate atat de invechita  incat sa creda k femeia tr sa taca etc.
rami la el si vei sfarsi batuta, data afra din casa sau mai stiu yo ce..

fa'ti bagajele si pleca.ACUM
.

fix asta o sa faca lol
fii serioasa` dely...

pai cred ca si sa o bata... n`ar misca un deget  roll

#42 2009-03-15 18:55:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

signof10 deci nu pot sa cred...citesc ce scrii si parca vad posturile mele de acum 2 ani neutral Faza cu petrecerea mi-a adus in minte o intamplare pe care am trait-o si eu. Ne-am dus la majoratul varului meu si al meu fost iubit a stat toata noaptea si a jucat biliard cu 2 curve si pe mine nu m-a bagat deloc in seama...frumos nu?

Si stii cum s-a terminat totul pentru mine? Cand l-am prins cu matza in sac ca vroia sa plece la mare IAR fara mine si fara macar sa imi spuna mi-a dat papucii ... prin telefon...k el nu mai suporta k nu mai poate ca eu sunt asa si nush cum...

Si eu stii ce am facut? M-am rugat de el...l-am implorat sa nu ma lase. Asa vrei sa ajungi? Vrei sa ajungi sa iti vina cu semne pe gat si sa iti spuna ca l-a muscat o amica in joaca? si mai apoi sa dea vina pe tine ca nu ai incredere in el?

Gandeste-te bine. OMUL ASTA NU TE IUBESTE Te vede ca pe o menajera si ca pe o alta gaura (scuza-mi expresia). Pai daca tot vrei sa fii menajera ptr unu sa stii ca se si castiga nijte bani din asta wink

Serios acum, nu iti bate joc de viata ta!

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-03-15 18:57:48)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#43 2009-03-15 18:57:53

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

azi sunt visatore tongue
stiu sg k nu o sa o faca.. poate, POATE daca o bate smile
si o va face curand.. dinc ate am vazut yo comportamentul lui sad

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#44 2009-03-16 10:08:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si tu esti de acord cu stilul asta de viata?? adica el e barbatul si tu esti carpa lui???
fata mea, esti tanara, vezi-ti de viata ta. cum poti sa iubesti un asemenea om?

#45 2009-03-16 11:47:56

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

skumpi a scris:

fata tu ink nu realizezi ce poama ai langa tine ?  lol
pai ala te invarte pe degetele isi face de cap cu toate....NU TE IUBESTE si u ce faci ? ramai catelasu lui fidel ... dak o tzi tot asa o sa ajungi carpa lui de sters pe jos wink
vi cu scuze patetice ca il iubesti...si ce`i ca il iubesti mah ? dak el nu te iubeste ? nu vezi k le iubeste pe altele de nu mai poate ? si u saraca nu mai sti ce sa faci...
mi`e mila de tine...pe bune...cum poti sa spui k in felu lui te iubeste ?  :f?rv?nad:  inseamna k meriti tot ce ai
dak vrei sa te respecte ceilalti incepe prin a te respecta tu pe tine insuti... chiar ai nevoie`
ia atitudine dak nu vrei sa te ia in continuare de fraiera`

Doamne cate mi`e mai dat sa aud  popa

asra vroiam sai zic si eu.... disperat

#46 2009-03-16 11:56:04

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca sigur a batuto pana acuma..sigur dar nu vrea sa zica...la ce attitudine are ala...doamne...

#47 2009-03-20 14:22:13

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

buna din nou fetelor!scriu iar pt k am vrut sa va spun ce s-a mai intamplat...ultimele zile au fost ciudate rau...am avut o discutie destul de aprinsa dupa care iubitul meu a plecat si-a zis k vrea sa se gandeasca.S-a intors aks dupa cateva ore cu un buchet de flori si si-a cerut iertare pt tot ce-a zis si a facut.A zis k stat de vb cu cineva care i-a deschis ochii si acum vede altfel lucrurile.A zis k era speriat oarecum de avantul relatiei noastre,desi au trecut cateva luni era ceva ciudat pt el sa fie statornic ,sa nu mai faca ce era el obisnuit sa faca,sau sa taca in favoarea mea,in favoarea noastra si mai ales s-a lasat influentat de ai lui,nu stia ce sa faca ,sa lupte pentru noi si sa riste sa piarda mai multe din partea familiei sau sa se poarte k un magar sa mearga relatia din inertie asa doar de amorul artei!am ramas surprinsa credeti-ma,nici prin cap nu ma gandeam k tocmai el,acel baiat orgolios si plin de ambitie prosteasca va veni sa spuna:iarta-ma ,te implor,nu vreau sa te pierd pentru nimik in lume,mi-am dat seama k doar de tine am nevoie si nimik altceva nu mai conteaza!sunt 48 de ore de cand nu-l mai recunosc,e chiar mai mult decat a fost la inceput...Poate veti zice k nu ar trebui sa cred,k ar fi doar o strategie,asa am crezut si eu la inceput,dar...a facut ceva ce m-a dat peste cap...a vb cu parintii lui si le-a zis k indiferent care va  fi decizia lor el ramane langa mine,indiferent de consecinte...eram langa el cand a vb cu ei la tel....i-am auzit ce spuneau...m-am simtit ingrozitor de prost...nu le-a convenit deloc aceasta decizie,dar...ulterior au zis,ok...dak u asa vrei...asa sa fie,nu n mai bagam...ramane sa vedem ce se intampla .Acum ii asteptam sa vina aici,probabil sa vb fata in fata...asta cred k va fi duminica...sunt un pik speriata,pt k nu stiu la ce sa ma astept in urma acestei intalniri =,dupa aproape 8 luni de zile...tot ce imi doresc e sa ma accepte si sa nu mai fie discutii din cauza mea...
Stau acum si ma gandesc,ma uit in urma si park nu pot sa cred...eu care ma pregateam sa imi fac bagajele sa plec,care ma pregateam pt o perioada urata in care aveam sa sufar in lipsa lui,care ma pregateam sa invat sa traiesc fara el....si acum...e ciudat de bine sa il vad pe el baiatul de care m-am indragostit si pentru care am facut atatea,ca nu poate trai fara mine...nu ma crede-ti o naiva,nu sunt...am inteles foarte multe in aceasta perioada si stiu k nu i-a fost usor sa vina cu coada intre picioare sa isi ceara iertare,el care zicea k iertarea trebuie ceruta doar Celui de Sus,atat...
Cam atat am avut acum de scris...imi pare bine k am asteptat...eu zic k dak va fi asa cum cred eu,nu mi-as mai putea dori nimik.Va  multumesc tuturor pt sfaturi,pentru pareri si pentru ca mi-ati ascultat oful!O zi cat mai frumoasa sa aveti

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#48 2009-03-20 14:31:54

skumpi
Vizitator

dak u crezi ca asta va va rezolva toate pb ... f bine
bafta sa aveti si sa va fie bine atunci smile

#49 2009-03-20 14:32:00

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu stiu toata povestea ta, dar ma bucur mult smile sper sa fie bine si pe viitor

hjarta

#50 2009-03-20 14:35:57

exorcista
New member
De la: Dunare
Inregistrat: 2008-06-19

Puteti sa-mi ziceti ca sunt rea..dar cred ca esti genu de persoana care cand ia bataie de la El plange in stanga si in dreapta, cei din jur nu stiu saracii cum sa te mai ajute, iar cand te impaci restul sunt aia rai, el e the best te iubeste d moare..Mi-a povestit un prieten ca era pe strada, era unu care-si paruia "dragostea" si a incercat cineva sa ii ia aparrea fetei la care ea a inceput sa tipe la bietu om ca ce se baga lool lol ...

#51 2009-03-20 14:47:30

Kitty_Cry
New member

poate nu ma credeti cand spun asta...n-am luat niciodata vreo palma de la el....a ridicat mana la mine,dar n-a dat...a preferat sa sparga un pahar k sa nu ma loveasca...sau sa plece pur si simplu de langa mine ; nu consider k prin ceea ce spuneti sunteti rai/rele...este parerea voastra si indiferent cum ar fi o primesc.Ma repet,am postat aici sa imi spun oful din dorinta de-a primi un sfat ,de-a impartasi cu cineva povesti asemanatoare,nu am cautat mila,nu am vrut compatimire,toti suntem puternici prin natura noastra ca si oameni,dar avem momente in viata care ne dau impresia k ne doboara,am avut acest moment...n-am trecut peste,nu uit nimk...mi-am dorit o schimbare,aparent am obtinut-o,ma bucur si dak exista dorinta de-a lupta pentru relatia asta,din ambele parti atunci de ce sa nu lupt?dak am asteptat k proasta cand nu era bine,de ce sa nu astept acum cand ar putea fi bine?!doar timpul va arata ce va fi in continuare

Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2009-03-20 14:48:59)

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#52 2009-03-20 14:51:13

skumpi
Vizitator

exact Kitti

eu nu ma pot pronunta lol am vazut /auzi de impacari si mai siropoase si cereri in casatorie si tot tacamu... care au durat o luna smile
cand o sa intri peste 5 luni sa ne spui k totu merge bine intre voi atunci o sa ma bucur pt tine mult mult smile pana atunci... astept lol

orice ar fi ...tu sa fii bine puss

#53 2009-03-20 14:58:18

exorcista
New member
De la: Dunare
Inregistrat: 2008-06-19

Eu poate te-am judecat prea aspru, asta din cauza ca  e plina lumea de "barbati"/porci care nu se schimba niciodata si femei  care se lasa calcate in picioare o viata intreaga sperand ca poate de data asta o sa fie altfel.Iti doresc sincer numai bine si multa luciditate...

#54 2009-04-25 12:23:45

Kitty_Cry
New member

Desi am trecut prin saptamana Luminata...nu am deloc pace in suflet...nu ma pot bucura de aceste zile...ati avut dreptate cand ati zis sa merg inainte fara el...m-am convins...e un prost si un naiv iubitul meu...am incercat sa fiu indiferenta,am incercat sa fac in asa fell incat sa nu se simta ingradit in vreun fel...am tacut atunci cand poate am vrut sa comentez ceva...n-a mers nici asa...acelasi comportament il avea,sfidator...rece...prost cum e nu s-a gandit nici o clipa k ar fi bine sa fie atent la ce vb pe  tel si cu cine...anul trecut i-am facut cadou un tel cu tot cu abonament,insa p numele meu...in urma facturii de la mobil am inteles ce face el de fapt...sute de mesaje catre cea de care s-a despartit pentru mine...cu una din colegele lui pentru care eu i-am reprosat la un moment dat s-o lase mai moale...am avut dreptate knd l-am acuzat k ma inseala cu ea...nu stiu continutul acestora,dar nu are prea mare importanta... a plecat la ai lui in vacanta ...intr-o seara am vb p mess....in acelasi timp vb si cu fosta...dupa cateva minute insa mi-a zis k e obosit si k ar fi bine sa dorm si eu...a zis k iese d p net...am dat din cap si am zis k el...am facut k mine...datorita metodelor IT prezente am reusit sa aflu cum ,ce vb cu ea..a stat de vb cu ea pana la 5 de dim...cuvinte de dor...afisari p web...planuri pentru zilele ce urmeaza...deci,m-am convins...
acum sunt sigura..s-a terminat...cu un asemenea om nu mai pot sta...nu merit asta,nu merit atata chin...si cand ma gandesc k zilele trecute imi faceam griji pentru el,avand probleme de sanatate...ma chinuiam noaptea incercand sa gasesc o metoda sa-l conving sa mergem la medic...lol imi vine sa rad de prostia mea si naivitatea mea...de 2 saptamani nu s-a mai atins de mine...nu putea...bine k a putut in acea noapte langa fosta...:Pimi cer scuze dak v-am plictisit cu pbl mele...
repet:acum am inteles totul...eu nu mai puteam face nimk..
am plecat si nu am zis nik...am inchis tel...p urma mi-am restrictionat apelurile lui...i-am explicat totull prin mesaje...nu merita mai mult,rspunsuri sincere nu voi primi nicodata ,nu de la el...m-a tot sunat dupa alte nr de tel...dar i-am inchis imediat...cik sufera k nu poate sta fara mine...si alte minciuni la care alta data as fi pus botu...aseara l-am vazut d p geam cadn mergea aks cu iubita unui prieten comun...m-a lovit rasul...si ink o data am inteles...dezamagirea mea e k stam la cateva blocuri distanta...e al naiba de greu...nhu stiu ce sa fac...n-as vrea sa fug,insa vreau sa imi fie bine,asa nu mai pot continua,n-au trecut decat cateva zile,dar eu park ma sting p zi ce trece..poate o sa plec o vreme din oras...vreau sa imi pun ordine in viata,vreau sa fiu fericita pentru ca stiu k merit....as vrea insa sa stiu ..cum voi putea trece peste...cat va dura pana imi voi reveni....nu mai vreau sa mai iubesc...nu atat de mult....as vrea sa stiu insa ce sa fac sa nu mai mai doara atat???????!!!!!!!!!
va poop

Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2009-04-25 12:26:02)

#55 2009-04-25 12:44:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

kitty...o sa treaca daca lasi tu sa treaca...o sa fie mai greu,ptr ca va veti intalni, inevitabil...
insa poate e timpul totusi sa spui stop,definitiv....multe au trecut printr-o despartire,inclusiv eu,toate am suferit,ingrozitor,dar am avut puterea sa mergem mai departe...este ceva normal sa suferi ,ptr ca l-ai iubit,poate inca il mai iubesti...dar se merita??? tu stii,eu nu cred...
fii tare si o sa vezi ca o sa fie bine
canalizeaza-ti viata spre alte preocupari,incarca-ti timpul cu ceva,asta ca sa te tina ocupata cu gandurile,iesi,nu sta in casa,ptr ca nu e bine....si usor usor o sa fie bine puss  puss

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2009-04-25 12:54:37

skumpi
Vizitator

smile off off Kitty... dak il lasai atunci in pace si intelegeai acum erai "vindecata" si zambeai... dar niciodata nu`i prea tarziu....sper ca acum chiar ai realizat cine e el cu adevarat....si pe viitor vei avea grija si nu o sa`ti mai inchizi ochii de dragu unei persoane...
o sa treaca...in timp...asta dak iti doresti cu adevarat !
bafta`

#57 2009-04-25 16:54:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mai bine  mai tarziu decat niciodata kitti...
va fi greu, dar nu la fel de greu pe cat ti-a fost alaturi de el
toate cele bune puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.