homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante

#1 2008-10-15 08:51:56

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Ipostaze jenante

Nu stiu daca mai este un astfel de topic.
Ma gandeam sa ne spunem tot felul de faze jenante prin care am trecut de-a lungul vietii.
In afara de banalele: am pus uleiul in frigider si farfuriile in dulapul de la baie, eu mai am momente cand ameteala creierasului atinge un nivel greu de combatut. De ex, plec cu sapunul de la servici, ies din birou si uit unde ar trebui sa merg, dar faza cea mai tare a facut-o o colega de-a mea. A mers la secretariat si in loc sa ciocane cand a intrat a ciocanit in usa cand a iesit din birou. rotfl
Astept si de la voi! smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2 2008-10-15 09:03:09

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Re: Ipostaze jenante

din cate imi amintesc, exista un topic asemanator, dar se refera la faze jenante in pat smile
din ce e recent si imi amintesc, la job, trebuia sa pun o stampila pe un act, si cum eram dusa cu gandul big_smile, am aplicat stampila, asa cu forta sa se vada bine, pe birou dumbom

#3 2008-10-15 09:10:41

Jessie
Platinum member

rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#4 2008-10-15 09:27:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

la un moment dat prin clasa a opta aveam prega la mate du diriga si mergeam la ea acasa imediat dupa ore...si ajung eu la ea (intarziasem putin), toata lumea era ajunsa,ma asteptau pe mine. Imi dau geaca jos, ca era iarna, in timpul asta explicam de ce am intarziat, si fara sa imi dau seama, in loc sa imi dau cizmele jos incep sa ma deschei la curea, apoi la pantaloni...faza la care diriga se uita la mine "Alina, ce faci?" Abia atunci mi-am dat seama ca aproape eram cu pantalonii in vine rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2008-10-15 09:29:47

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Wildhoney a scris:

la un moment dat prin clasa a opta aveam prega la mate du diriga si mergeam la ea acasa imediat dupa ore...si ajung eu la ea (intarziasem putin), toata lumea era ajunsa,ma asteptau pe mine. Imi dau geaca jos, ca era iarna, in timpul asta explicam de ce am intarziat, si fara sa imi dau seama, in loc sa imi dau cizmele jos incep sa ma deschei la curea, apoi la pantaloni...faza la care diriga se uita la mine "Alina, ce faci?" Abia atunci mi-am dat seama ca aproape eram cu pantalonii in vine rotfl

rotfl   rotfl   rotfl   rotfl   rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-10-15 09:32:14

Jessie
Platinum member

Excelenta faza! rotfl
O prietena a plecat la o intalnire, cu sutienul doar fara bluza si cand a ajuns si a vrut sa isi dea jos geaca... UPSSS! Pauza... rotfl

#7 2008-10-15 09:42:32

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

faza jenanta? nu eu am patit`o dar oricum e tare...bunica se imbraca de nunta...rochie, machiaj, gentuta...se urca in masina si pleaca. cand ajunge la localul unde se tinea petrecerea observa ca e in papuci de casa rotfl si normal ca face stanga imprejur si merge sa isi schimbe papucii. rochie eleganta+papuci de casa, prea tare rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2008-10-15 09:46:12

Jessie
Platinum member

rotfl

#9 2008-10-15 09:49:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si am patit si eu una. nu stiu cat de jenanta e dar in fine. mergeam cu umbrela pe strada, ploua si merg merg si dintr`o data ma trezesc jos albastra la fata...am dat cu capul de un stalp (nu l`am vazut de umbrela) neutral
|

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#10 2008-10-15 10:04:10

Jessie
Platinum member

Inca o faza haioasa, un coleg care a plecat de la noi de ceva timp avea la un moment dat atat de multe pb pe cap, ca incepuse sa zica si la barbati saru-mana. rotfl Chiar si unui director i-a zis asa. rotfl A facut o fata. rotfl

#11 2008-10-15 10:08:55

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

rotfl   rotfl

eu de felul meu sunt impiedicata..dau picioare ,coate la mobila, odata ma dusesem sa mananc sg in oras..si imi pun geanta pe scaun,haina, si mai iau un scaun de la alta masa pt a putea sta jos si nu mi=am dat seama ca de scaun era agatata fatza de masa si am tras cu tot...se uitau toti la mine
am mancat numai in ghionturi..
si sunt nnnn faze cand imi aduc aminte sigur am c sa scriu pe aici

sau tot asa am plecat odata in papuci de casa si imi dau seama cand am iesit din scara
lol

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-10-15 10:11:22)

Dance like nobody is watchin....

#12 2008-10-15 10:12:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Un coleg de-a lu mama sa scoata bani de la bancomat.. baga cardu, baga pinu, baga suma, ia banii, ia chitanta, zice mutumesc si pleaca. Toti care erau in spatele lui la coada au inceput sa rada..
Cum sa-i zici multumesc bancomatului? rotfl

hjarta

#13 2008-10-15 10:12:39

persifona
Vizitator

Jessie a scris:

Nu stiu daca mai este un astfel de topic.
Ma gandeam sa ne spunem tot felul de faze jenante prin care am trecut de-a lungul vietii.
In afara de banalele: am pus uleiul in frigider si farfuriile in dulapul de la baie, eu mai am momente cand ameteala creierasului atinge un nivel greu de combatut. De ex, plec cu sapunul de la servici, ies din birou si uit unde ar trebui sa merg, dar faza cea mai tare a facut-o o colega de-a mea. A mers la secretariat si in loc sa ciocane cand a intrat a ciocanit in usa cand a iesit din birou. rotfl
Astept si de la voi! smile

Am patit si eu o chestie de genul asta, am crezut ca mor de rusine. M-am sters pe picioare pe presul de la intrare, la iesire. La o prietena acasa, cand parintii ei ma condusesera pana la usa rotfl

#14 2008-10-15 10:16:28

Jessie
Platinum member

rotfl
Alta faza. Eram la munte cu ai mei, mergeam la cabana Trei Brazi si la un moment dat trece o masina pe langa noi si un copilas a scos pe geam un catelus de plus. Iar eu zic, "Ce cutu dragalas de plus", la care mama zice "E viu?". rotfl Antologica faza!

#15 2008-10-15 10:38:20

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

la faze jenante sunt maestra: la un moment dat eram prin facultate si vb cu o colega de un laborant super dragutz si finutz cu care urma sa avem ora. cand sa ajugem la laborator o colega din spate ne striga sa ne intrebe cu cine aveam laboratorul si m-am trezit deodata sa vb tare k aveam cu o bunaciunea de profesor si in secunda urmatoare apare pe scari tipul si zice "care?eu?" rosu tot la fata rotfl tot laboratorul n-am mai scos ochii din pamant rotfl

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-10-15 10:39:10)

#16 2008-10-15 10:39:32

Jessie
Platinum member

rotfl

#17 2008-10-15 10:46:35

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

eu am cazut din troleul care era in mers cu ghiveciul de flori in mana...zob si eu si ghiveciul...si tzaca paca ex-ul eara ins taia unde am cazut si radea ca bivolul .......

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#18 2008-10-15 10:47:12

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

Alina Delia a scris:

eu am cazut din troleul care era in mers cu ghiveciul de flori in mana...zob si eu si ghiveciul...si tzaca paca ex-ul eara ins taia unde am cazut si radea ca bivolul .......

rotflrotflrotfl

#19 2008-10-15 10:49:46

Jessie
Platinum member

In loc sa te ajute. lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.