|
Nu esti logat.
Ipostaze jenante#1 2008-10-15 08:51:56
Ipostaze jenanteNu stiu daca mai este un astfel de topic. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2 2008-10-15 09:03:09
Re: Ipostaze jenantedin cate imi amintesc, exista un topic asemanator, dar se refera la faze jenante in pat Offline #3 2008-10-15 09:10:41
Re: Ipostaze jenante"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #4 2008-10-15 09:27:22Re: Ipostaze jenantela un moment dat prin clasa a opta aveam prega la mate du diriga si mergeam la ea acasa imediat dupa ore...si ajung eu la ea (intarziasem putin), toata lumea era ajunsa,ma asteptau pe mine. Imi dau geaca jos, ca era iarna, in timpul asta explicam de ce am intarziat, si fara sa imi dau seama, in loc sa imi dau cizmele jos incep sa ma deschei la curea, apoi la pantaloni...faza la care diriga se uita la mine "Alina, ce faci?" Abia atunci mi-am dat seama ca aproape eram cu pantalonii in vine Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2008-10-15 09:29:47
Re: Ipostaze jenante
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-15 09:32:14
Re: Ipostaze jenanteExcelenta faza! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #7 2008-10-15 09:42:32
Re: Ipostaze jenantefaza jenanta? nu eu am patit`o dar oricum e tare...bunica se imbraca de nunta...rochie, machiaj, gentuta...se urca in masina si pleaca. cand ajunge la localul unde se tinea petrecerea observa ca e in papuci de casa si normal ca face stanga imprejur si merge sa isi schimbe papucii. rochie eleganta+papuci de casa, prea tare Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2008-10-15 09:46:12
Re: Ipostaze jenante"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #9 2008-10-15 09:49:38
Re: Ipostaze jenantesi am patit si eu una. nu stiu cat de jenanta e dar in fine. mergeam cu umbrela pe strada, ploua si merg merg si dintr`o data ma trezesc jos albastra la fata...am dat cu capul de un stalp (nu l`am vazut de umbrela) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2008-10-15 10:04:10
Re: Ipostaze jenanteInca o faza haioasa, un coleg care a plecat de la noi de ceva timp avea la un moment dat atat de multe pb pe cap, ca incepuse sa zica si la barbati saru-mana. Chiar si unui director i-a zis asa. A facut o fata. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #11 2008-10-15 10:08:55
Re: Ipostaze jenante Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-10-15 10:11:22) Dance like nobody is watchin.... Offline #12 2008-10-15 10:12:23
Re: Ipostaze jenanteUn coleg de-a lu mama sa scoata bani de la bancomat.. baga cardu, baga pinu, baga suma, ia banii, ia chitanta, zice mutumesc si pleaca. Toti care erau in spatele lui la coada au inceput sa rada.. Offline #13 2008-10-15 10:12:39
Am patit si eu o chestie de genul asta, am crezut ca mor de rusine. M-am sters pe picioare pe presul de la intrare, la iesire. La o prietena acasa, cand parintii ei ma condusesera pana la usa #14 2008-10-15 10:16:28
Re: Ipostaze jenante "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #15 2008-10-15 10:38:20
Re: Ipostaze jenantela faze jenante sunt maestra: la un moment dat eram prin facultate si vb cu o colega de un laborant super dragutz si finutz cu care urma sa avem ora. cand sa ajugem la laborator o colega din spate ne striga sa ne intrebe cu cine aveam laboratorul si m-am trezit deodata sa vb tare k aveam cu o bunaciunea de profesor si in secunda urmatoare apare pe scari tipul si zice "care?eu?" rosu tot la fata tot laboratorul n-am mai scos ochii din pamant Ultima oara a fost editat de uffff (2008-10-15 10:39:10) Offline #16 2008-10-15 10:39:32
Re: Ipostaze jenante"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #17 2008-10-15 10:46:35
Re: Ipostaze jenanteeu am cazut din troleul care era in mers cu ghiveciul de flori in mana...zob si eu si ghiveciul...si tzaca paca ex-ul eara ins taia unde am cazut si radea ca bivolul ....... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #18 2008-10-15 10:47:12
Offline #19 2008-10-15 10:49:46
Re: Ipostaze jenanteIn loc sa te ajute. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|