homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-25

#457 2010-12-11 12:48:08

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: Ipostaze jenante

tresselle a scris:

am si eu o faza tare amuzanta....aveam vreo 15 ani..venisem de la discoteca cu 2 verisori mai mari...ramasesem la unul din ei acasa...era apartamentul in renovare si avea in acel moment 2 paturi in camera.eu cu unul din ei ma pun intr un pat si celalat var in alt pat...era vara si ne acopream doar cu o patura...varu meu tot tragea patura sa se acopere pana la gat iar eu cum eram de 2 ori mai mica decat el patuta imi ajungea pana in gura...si o trag odata..el o trageinapoi...iar o trag..el inapoi...la un moment dat ma enervez si zic in gura mare.."da nu mi-o mai baga in gura" rotfl2 ...la care varul meu din celalalt pat..."bah..da voi ce drac faceti acolo"....am muri de ras rotfl

haios var rotfl

#458 2010-12-11 17:38:27

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#459 2010-12-12 10:48:02

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

tresselle a scris:

am si eu o faza tare amuzanta....aveam vreo 15 ani..venisem de la discoteca cu 2 verisori mai mari...ramasesem la unul din ei acasa...era apartamentul in renovare si avea in acel moment 2 paturi in camera.eu cu unul din ei ma pun intr un pat si celalat var in alt pat...era vara si ne acopream doar cu o patura...varu meu tot tragea patura sa se acopere pana la gat iar eu cum eram de 2 ori mai mica decat el patuta imi ajungea pana in gura...si o trag odata..el o trageinapoi...iar o trag..el inapoi...la un moment dat ma enervez si zic in gura mare.."da nu mi-o mai baga in gura" rotfl2 ...la care varul meu din celalalt pat..."bah..da voi ce drac faceti acolo"....am muri de ras rotfl

Doamne cat am ras!!!  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#460 2010-12-19 20:03:04

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sa va povestesc o faza super penibila pe care am patit-o ieri?
merg cu eu al meu in club, pe ideea sa mai iesim pe afara, sa mai vorbim, distram, eventual impacam. ajungem in club, muzica buna frumos etc
ca sa fie limpede tin sa precizez ca noi am fost despartiti o perioada relativ de curand in care mai mentineam legatura dar voiam sa ne punem cap la cap ideile. el in perioada aceea a iesit cu o fata, dar mai apoi ne-am impacat si a terminat-o cu respectiva.
sa scurtez, el are si un prieten bun, comun cu respectiva.

aseara mergem noi in club ne intalnim cu baiatul. ma prezinta, ne salutam, totul bine si frumos. pleaca ala, noi ne distram, era super bine. dupa o ora, revine baiatul respectiv cu... dap, fata de asta vara. mie mi s-au inmuiat picioarele, lui i-a picat fata. aia auzise ca este si el prin club si a tinut mortis sa vina, numai ca nu aflase ca nu este singur. si baiatul acela, prietenul comun, nici nu a facut ceva sa impiedice scena penibila, ne-a pus pe toti 3 in fata frumos. am facut cunostinta noi doua, s-au salutat intre ei, au stat de vorba putin si apoi s-au asezat la masa noastra. nici macar nu s-au sinchisit, de bun simt, sa se care, sa zica ceva de genul "ma bucur ca ne-am vazut, distractie placuta, papa". au ramas cu noi.

mai trebuie sa spun ca toata seara s-a dus pe apa sambetei? eu voiam sa plec dar am zis sa stau sa nu fac pe gagica nebuna, nu voiam sa ma atarn de gatul lui sa par gagica geloasa si nici sa ma duc la baie sa plang sa fiu gagica isterica. a fost o faza oribil de penibila, ne-am simtit amandoi super prost si am stat pana la 9 dimineata de vorba, mult spus de vorba, fiecare statea cu capul in jos.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#461 2010-12-19 20:07:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

aoleu cora, cam naspa hmm

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#462 2010-12-19 20:37:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

da dea, foarte nashpa supa asta de bine ce sunt certata cu el de vreo saptamana-doua si iesirea era special facuta ca sa ne impacam..
asa am descoperit ca nu exista dumnezeu, daca intr-adevar exista imi asculta dorinta arzatoare de a ma trazni pe loc lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-19 20:56:57)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#463 2010-12-19 21:49:39

ElizaCute
New member
Inregistrat: 2010-12-09

Cand? Sambata trecuta
Ora: aprox 01:30
Locatia: in fata blocului
Participanti: eu, o cheie si multa gheata
Detalii importante: parinti plecati la tara ;incredibil de ger afara; eu cam chioara - port lentile de contact si ma descurc mai greu cu ochelarii (se reflecta lumina in ei, vesnic murdari....)

Dupa cum ziceam, sambata trecuta, fiind singura acasa si plictisindu-ma am zis sa imi fac de lucru: am iesit cu o prietena la un film, iar apoi la un vin fiert. Totul ok, fimul ok, vinul super bun.....problemele au aparut cand am ajuns in fata blocului pe la ora 01:30, purtand ochelarii in locul lentilelor. Mergand eu vesela spre scara blocului am simtit cum mi-a zburat o cheie (Binteinteles...chiar cea cu care incuiasem - deci cu care trebuia sa descui). Am inceput sa o caut, nu vedeam nimic, totul stralucea, m-am aplecat si am inceput sa caut mai bine -- tot nimic -- ochelarii nu ma ajutau absolut deloc pentru ca lumina de la stalp se reflecta in ei, daca ii dadeam jos nu mai vedeam (era prea ceata si intuneric:)) ). Ca ultima varianta am ales sa pipai gheata  rotfl, metoda care m-a facut sa nu imi mai simt degetele in mai putin de 2 minute. M-am ridicat resemnata sa o sun pe prietena care ma adusese cu masina, sa o rog sa ma ajute sa caut cheia sau sa ma ia la ea. eeee.....cand sa scot telefonul...vad cheia  smoke2 . Partea cea mai interesanta este ca..in masina/geanta cald...afara ger, cheia mea a facut priza cu gheata  rotfl2 si nu puteam sa o dezlipesc  rodnar. Cu greu am reusit sa reintru in posesia cheii si am ajuns in casa de unde nu am mai iesit pana luni  lol .

Daca m-a vazut vreun vecin sigur a gandit: ia uite-o si pe asta, vine in halul asta de beata acasa ca sta in fata blocului sa pipaie gheata  lol .

aaa....si mai am o problema la munca, in drum spre bucatarie e un perete care mi se pare tare in afara ca mereu intru in el big_smile la inceput era jenant acum e doar funny, de cate ori merg in directia aia si ma lovesc urmeaza un : "I'm ok...big_smile "

#464 2010-12-20 17:38:12

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

kathrynn a scris:

gargarita a scris:

offtopic sotul meu imi povestea ca intr-un market o femeie se apucase sa desfaca o multime de cofraje de oua, le alegea pe cele mai frumoase si isi facea propriul cofraj  neutral

rotfl  rotfl2

rotfl rotfl2

They can because they think they can.

#465 2011-02-01 23:24:30

Motocel
New member
Inregistrat: 2011-01-31

smile)))))
Am si eu cateva. Sunt mai impiedicata de fel deci..lol
Eram mai mica, aveam vreo 10-11 ani, veneam cu mama de la o prietena de-a ei si cum in autobuz era aglomeratie, un om in varsta s-a oferit sa ma tina in brate.. Ma tot intreba omul la ce scoala sunt, unde stau, cati ani am.. Iar eu la un moment dat nu mai aveam ce sa spun, el nu mai intreba nimic si  ma aud in linistea autobuzului " si mama mea e moldoveancaa..." smile Pe burta tot autobuzul + sofer

Inca una.. Mergeam la scoala dimineata, tot cu autobuzul si cum eram eu adormita, am fugit dupa primul autobuz pe care l-am vazut crezand ca e cel bun lol Bineinteles ca era alt autobuz care nu avea nimic comun cu cel in care trebuia sa ma urc.. Macar daca ar fi fost atat, aveam plasa cu sport si cu desen, si poseta pe umar.. M`am asezat pe un scaun sa astept prima statie . Cand ma ridic imi scap geanta, o ridic de jos si uit ca mai am inca o plasa. Cobor din bus si un baiat fugea dupa mine cu plasa lol

Am mers in alt oras cu varamea la bunici, si cum nu aveam decat o prietena acolo am iesit sa ne plimbam cu rolele. Ea le`a povestit prietenilor ei despre cat de de treaba si cu picioarele pe pamant suntem lol Si iesim noi cu rolele, nu prea stiam eu sa merg pe ele, si prietena mea s`a intalnit cu vreo 4-5 prieteni de`ai ei. si cand se aude " Si astea sunt prietenele mele din Timisoara " noi luam stalpii la rand:))

Merg la epilat, si cum nu ma mai facusem cu ceara cosmeticiana ma tot tinea de povesti . La un moment dat i`a sunat telefonul si eu ma auzeam in surdina " aaah! auuu!"

Ultima oara a fost editat de Motocel (2011-02-02 13:57:28)

Iubirea-n general e ca un joc de carti
Vezi cum le imparti ca o sa primesti dragoste din parti .

#466 2011-02-04 09:38:21

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Am ras pentru o saptamana.

Bineinteles ca nici eu nu am fost ocolita de astfel de faze.  Nu mai departe, acum vreo doua zile, nici nu cobor bine din casa, intr-o mana cu geanta, in cealalta cu laptopul (noroc ca nu aveam tocuri), si zice al meu sot: ce-as rade sa cazi.....nu termina bine de zis si, evindent, am cazut drept in fund. Normal ca a ras cu gura pana la urechi.

Dar, cum Dumnezeu nu doarme, aseara, imediat ce a coborat din masina, a alunecat pe ghiata, si ditamai barbatul de 1,90 s-a intins cat soseaua....lol

#467 2011-02-04 13:57:18

Motocel
New member
Inregistrat: 2011-01-31

Pff asa am patit eu in clasa a opta.. Mergeam pe scari, coboram din laborator si ii zic unei prietene " grija sa nu cazi" . Normal , nu am terminat de zis si am cazut eu lol

Si inca una: eram cu rolele cu o prietena, si din sens opus venea o masina. Eu eram in fata ei si imi zice " da`te din fata mea ca o sa cad" si eu m`am dus pe fund, cu un pumn in usa din dreapta a acelei masini si cu rola rupta in doua [ partea din fata cu rotile si partea din spate cu frana ] smile)

Iubirea-n general e ca un joc de carti
Vezi cum le imparti ca o sa primesti dragoste din parti .

#468 2011-12-20 22:28:33

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Sa va povestesc cum am fost azi Micul Distrugator in Magazine.

Intru intr-un magazin, ma uit, ma sucesc, ajung la raftul de bijuterii, apuc un colier si cand ii dau drumul inapoi, aluneca de pe raft, cade si ii zboara niste pietre. Am zis - clar, acuma sigur m-a vazut vreo vanzatoare, o sa vina sa ma puna sa-l platesc. Primul lucru m-am uitat cat costa, in caz ca ma pune sa platesc, sa stiu daca fac scandal sau platesc si tac.  tongue Ma uit in jur, nici urma de vanzatoare. In momentul urmator m-am gandit ca sigur undeva in colturi sunt camere de supraveghere si imaginam un paznic  care ma urmareste de undeva sa vada ce fac, fericit ca in sfarsit se intampla ceva in ziua lui anosta. M-a lovit un gand sa las colierul acolo, dar n-aveam pe ce pune pietrele cazute, ca nu erau rafturi in zona, plus ca ma tot gandeam ca poate m-a vazut cineva si ma opreste la iesire.

Asa ca am luat frumos colierul si m-am dus spre casa, cand am scapat o piatra in haosul din poseta  bang Vine un casier, deja aveam textul pregatit ca eu nu platesc nimic, sa-l lipeasca ei cu superglue, etc. Dar baiatul a fost tare de treaba, i-am zis ca-mi pare rau, el a zis ca e ok si gata.  nustiu M-am ambalat pe interior degeaba.

Si, dupa patania asta, am intrat in alt magazin, unde am reusit sa dau pe jos o pereche de cercei, din care s-a desprins o bucata si a zburat cat colo, dar am reusit sa-i repar inainte sa se prinda vreo vanzatoare.

Apoi am zis sa ma duc acasa ca s-ar putea ca a treia oara sa nu mai scap fara penalizari.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#469 2011-12-20 22:31:14

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

pt kath rotfl rotfl rotfl
pt cora, sper sa nu imi iei in nume de rau, comentariile, tinaind cont de faptul ca nu ne cunoastem, dar o iesire de 'impacare' din punctul meu de vedere nu se face in club, ci undeva unde puteti sa vorbiti, aveti intimitate, un local cu separeuri, sa va vina cheful de pupaturi, etc. asa mai bine decat iesirea in club era sex de impacare, macar era sigur ca sunteti doar voi doi... ce altceva, amicul ala e ori nesimtit, ori prost, ori ignorant, scuza-ma. a vazut ca el este cu tine, aia a insistat si lui nu i-a dat prin capul ala sec sa-i zica aleia ca nu se poate?... halal prieten pt al tau... si mai am o problema maaare, imensa chiar cu ideea tipilor in special de a fugi repede in bratele altei sa nu cumva sa fie singuri cand se despart... exact pentru ca va crea probleme de genul asta, daca era vorba de pus cap la cap trebuia sa se abtina, ca sa aiba sanse reale cu tine mai departe... am trait-o si eu si eu una mi-am dat seama ca nu pot sa uit asta, desi initial am crezut ca l-am iertat. gandeste-te bine. si daca il poti ierta cu adevarat, ii spui clar ca aia trebuie sa dispara din viata lui. la modul daca e nevoie, sa le bage in cap amicilor sa nu cumva sa vina cu aia cand se intalnesc.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-20 22:40:58)

#470 2011-12-21 10:57:10

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

kath rotfl2
eu saptamana trecuta: intru in micro si la casa era o cutiuta cu jucarii mici de plus, printre ele o pereche de urechi pufoase, eu le iau ii zic prietenei mele "woa de cand caut dinastea pt iarna" la care vanzatoarea: "aaah stii alea sunt ale mele le-am lasat acolo din greseala" lol

#471 2011-12-22 23:58:44

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

kathrynn rotfl f tare, credeam ca numai eu patesc dastea
cand intru in magazine cu obiecte fragile/sticla/bauturi scumpe stau fix pe mijlocul culoarului fiindca altfel sigur daram ceva.
ziua in care toate mi-au alunecat si cazut a fost acum vreo luna jumatate.. am fost la hypermarket si cautam otet.. am ajuns la raion, am luat o sticla si apoi s-au imprastiat in jurul meu sticle de otet din vreo 2 baxuri.. am ajuns la vinuri, am luat un vin si un pic mai trebuia sa nu ma trezesc cu tot raftul de vin pe picioare.. cand am ajuns la suc si am crezut ca am scapat de ghinion am luat o sticla dintr-un bax si baxul a facut buf in spatele meu... asa ca nu prea ma mai apropii decat in cazuri extreme (daca sunt singura la cumparaturi) de astfel de lucruri..

cu cazaturile am si eu multe povesti dar cea mai penibila a fost cand m-am dus sa-mi vizitez colegii de liceu cu care am facut cls a 9 a... am fost prin cls, am vb cu toti si am decis sa mergem la o ciocolata calda fiind iarna.. zis si facut... coboram noi scarile liceului si la ultimile trepte fac buf in cur.. faza cea mai urata? am reusit sa-mi rup ambele tocuri de la cizme..am ajuns acasa ajutata de 2 colegi si ciocolata calda s-a servit la mine big_smile

alta faza penibila am patit-o in Grecia unde intr-una din zile am hotarat sa vizitam eu cu inca un baiat si o fata un castel care se afla la vreo 3 km de hotel.. am mers noi acolo cand vad un tun de batalie.. ah.. hai sa fac o poza.. si mintea mea creata s-a "gandit" sa fac poza suita pe tun.. si cand m-am urcat mi s-au rupt pantalonii extrem de grav incat se vedea absolut tot.. au ras cei 2 cu lacrimi de mine, m-am suparat si am plecat singura spre hotel cu geaca in jurul taliei

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#472 2011-12-23 11:26:24

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Mihaela  rotfl2

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.