homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-23

#419 2010-11-16 01:43:00

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: Ipostaze jenante

Emilya a scris:

wai deci mi-am amintit o fazaaaaa mi-a povestit tata. Stiti k inainte se faceau recrutari in randul tinerilor de 18-19 ani si la controlul medical trebuia sa fii full monty k asa era regula. Intra tata si inca vreo 30, ii aseaza in rand unul langa altul cand surpriza :erau doi doctori si o doctorita. Isi dau astia cholotii jos, il controleaza pe primul, il comtroleaza pe al doilea...la un moment dat ajunge tot plutonu de medici in fatza unuia care avea o ditamai erectia...unul din doctori ii spune "Vezi k e un borcan cu apa rece pe hol, poate te ajuta". Iese ala, dupa vreo 5 minute se intoarce cu aceeasi erectie , doctorul " :f?rv?nad:  Ce-ai facut mah?" la care ala "Apa am baut-o da nu a avut nici un efect" rotfl

waaaaaaa )))) exact asa a fost la un prieten , zice ca uite un pahar aici - racoreste-te, in sens ca s-o bage acolo sau mai stiu eu....la care el o bea big_smile big_smile big_smile

Ah daaa smile si tot acolo, lu` unu` ii era rusine sa se dezbrace...dezbraca cate o haina , la urma ramane in ciorapi si respectiv partea de sus big_smile zipe medicul "dezbraca si ciorapii" , "undei-i pun ?" , mericul glumeshte - "la mine pe masa! big_smile " ce pacat ca baiatul a inteles-o la sensul direct big_smile big_smile big_smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#420 2010-11-16 02:13:07

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Haideti ca mi-am mai amintit si eu cateva faze... Apropo de asta cu borcanul

Al meu mascul feroce, pe vremea cand nu era chiar asa feroce trebuia sa faca un control periodic - analize, controale, chestii de sportiv. Se duce cu cativa colegi mai mari la un centru medical, se plimba din cabinet in cabinet. In final, ce ramane? lol La sfatul "amicilor" - ginecologia. Se duce pustiul meu foarte vesel la cabinet, bate la usa, intra plin de incredere... Doctorita si cu asistena foarte nedumerite - "Dar ce cauti aici?" "Am venit la control", cu un zambet laaarg pe buze. De prisos sa zic ca a fost directionat frumos spre cabinetul corect de o asistenta la fel de zambareata ca si el.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#421 2010-11-16 11:27:24

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Macar putea si el sa continue gluma :  mereu ma confunda lumea cu un baiat  supa
lol Sunt curioasa ce fete faceau asist si dr

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#422 2010-11-16 21:22:55

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Doamne e bestial topicul rotfl2))))))))) am ras o gramada!

mi-am amintit si eu cu ocazia asta niste faze
mergeam cu mama la mall, si am intrat pe usa aceea rotativa sau cum s-o numi ca-mi scapa acuma.. si eu bucuroasa ca vazusem ceva in vitrina unui magazin din  proximitatea usii, si usa avand geamurile f bine lustruite lol am vrut sa ies mai devreme decat trebuia si am dat un cap de toata frumusetea de geam rotfl2)) am ras si eu si mama

altadata, vroiam sa verific daca chiar ar intra tocul de la pantofi intr-o gaura de canalizare, si surpriza, chiar a intrat si s-a si intepenit de s-a chinuit o gramada al meu sa-mi traga piciorul de acolo lol mi-a ramas flecul acolo si s-a chinuit apoi sa-l scoata si sa mi-l bata inapoi in toc lol

#423 2010-11-16 21:31:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Tare lady rotfl mai ales faza cu tocul

Mi-am amintit si eu o faza...  m-a calcat un tip pe care nu l cunosteam pe picior (nu stiu ce cautam eu in spatele lui si cum s-a intors da` m-a calcat zdravan si culmea a fost ca nici nu-si daduse seama)... si stau eu cateva secunde, nicio reactie din partea lui, apoi scot un "aaau!m-ai calcat si ma doare spranceana" lol
Nu prea se incadreaza la topicul asta, dar fie big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#424 2010-11-17 22:09:14

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Eu am iesit acum vreo 2 sapt doar in dresuri fara pantaloni si eram foarte nedumerita de privirea oamenilor rotfl2 Noroc ca eram langa casa!

Strong reasons make strong actions!

#425 2010-11-17 22:13:41

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

rotfl  rotfl  rotfl

.

#426 2010-11-18 00:05:29

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

rotfl  rotfl

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#427 2010-11-18 08:29:29

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#428 2010-11-20 17:11:50

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

am  patit eu ceva horror...era cald afara....mergeam singura la festivitatea de terminare a clasei a 12-a a verisoarei mele...am mancat inainte vero 4 piersici si pe autobus mi s-a facut rau si am vomitat:|...ata de rusine mi-a fost..nu va imaginati..horror de-a dreptul!!

mergeam prin parc cu cea mai buna prietena si cu prietenul ei...el mai venise cu un baiat..pe care eu nu l-am vazut...vorbeam la telefon chiar cand s-au intalnit..si merg eu sa-mi cumpar o inghetata peste drum de parc....vad acolo un baiat superb.care se uita la mine si zambea incontinuu....zambesc si eu...cumpar..apoi am intrept la prietena mea....merg ce merg si aveam de trecut peste un sant f mic...nu stiu ce naiba faca...ca m-am intors sa ma uit dupa baiatu de la magazin si am cazut pe burta in sant..cu inghetata cu tot(aveam si tocuri)...ma ridic..merg repede pe banca langa prietena si in 2 minute apare langa noi si tipul respectiv(care a vazut toata scena).smile))))))penal!!

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#429 2010-11-20 22:10:56

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

aoleu rotfl

#430 2010-12-03 13:17:56

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mi-am amintit de una din 2 parti.
Eram intrun supermakert si la raftul cu pachete de unt o vad pe o femeie ca desface un pachet de unt si zgarie un pic cu unghia de deasupra si-l gusta  va A vazut ca ma uit la ea asa ca si-a pus untul in cos (in loc sa-l puna inapoi cu raft cum cred ca intentiona) si m-am tot gandit daca sa-i spun ceva sau nu dar am fost asa de socata ca nu am gasit nimic de spus. Dupa ce s-a indepartat, am vazut ca mai era un pachet de unt, de la alta firma, cu ambalajul putin "dezvirginat"  si atunci chiar mi-a fost ciuda ca nu i-am zis vreo doua. Buun.
Dupa tot episodul asta am ramas cu o ciuda interna ca am fost mototoala si n-am facut scandal, asa ca dupa cateva zile cand mi s-a ivit iar ocazia, n-am mai stat pe ganduri  big_smile
Eram in selgros, la raftul cu absorbante zilnice si o vad pe o femeie ca isi baga degetul intr-o cutie, sa le simta. Si nici nu ma gandesc pra mult, ca sar cu gura pe ea: "Nu va suparati doamna, ca cine credeti ca le mai cumpara dupa ce va puneti mainile pe ele? Astea-s sterile!" Aia se uita la mine cu o figura de veverita speriata si-mi zice timid: "Da asa erau desfacute, nu le-am desfacut eu..." Cand ma uit mai bine, era plin raftul cu cutii cu ambalajele rupte, deteriorate, chiar si cateva absorbante aruncate pe acolo. Nu se putea sa le fi desfacut femeia aia pe toate. La care ii zic netulburata: "A, da? Atunci ma scuzati!" Si-am plecat.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#431 2010-12-03 13:41:25

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ce tare kathryn rotfl rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#432 2010-12-03 13:43:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

dar tot nu era cazul sa-si bage degetele in cutie. iar faza cu untul... n-am cuvinte  neutral
offtopic sotul meu imi povestea ca intr-un market o femeie se apucase sa desfaca o multime de cofraje de oua, le alegea pe cele mai frumoase si isi facea propriul cofraj  neutral

#433 2010-12-03 13:50:26

daenarys
Vizitator

am ramas  va
eu ma enervez cand le vad ca apuca chiflele cu mana,tot cauta pe acolo sa le aleaga pe care le vrea  acklad

#434 2010-12-03 13:56:51

kathrynn
Hero member

gargarita a scris:

offtopic sotul meu imi povestea ca intr-un market o femeie se apucase sa desfaca o multime de cofraje de oua, le alegea pe cele mai frumoase si isi facea propriul cofraj  neutral

rotfl  rotfl2

#435 2010-12-03 20:50:30

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

am patit si eu ceva foarte jenant (pt mine) de curand: mergeam eu cu bus-ul si vad ca urca o persoana cunoscuta, la care eu zambind fericita ca nu am vazut-o de ceva vreme zic: saluuuut!!! big_smile la care ea face din cap in semn de "buna" si vad ca ii pica zambetul de pe buze dupa ce ma aude pe mine spunandu-i "salut". Stateam si ma gandeam ce oare s-a intamplat!? apoi am realizat ca de fapt persoana respectiva nu era cine credeam eu, adica o colega de facultate care a nascut recent si nu prea a mai dat pe la facultate ca, evident, nu are cum, ci era de fapt o fosta profesoara din liceu....si acum ma simt penibil cand ma gandesc ca am luat-o cu "salut". Deja stiu si ce a gandit: ca sunt vreo idioata care dupa ce a terminat liceul si-a pierdut si respectul pt fostii profesori. Oricum abia am asteptat sa cobor din autobuz sa nu ma mai vada si sa nu o mai vad rotfl si sper sa nu mai dau ochii cu dansa curand lol

#436 2010-12-03 21:00:06

kathrynn
Hero member

Pai si de ce nu i-ai spus rapid: "Vaaai, buna ziua, ma scuzati, v-am confundat cu o colega."

Si scapai de sentimentul de penibil care probabil o sa te mai bantuie o vreme.

#437 2010-12-03 21:23:35

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

puffball a scris:

am patit si eu ceva foarte jenant (pt mine) de curand: mergeam eu cu bus-ul si vad ca urca o persoana cunoscuta, la care eu zambind fericita ca nu am vazut-o de ceva vreme zic: saluuuut!!! big_smile la care ea face din cap in semn de "buna" si vad ca ii pica zambetul de pe buze dupa ce ma aude pe mine spunandu-i "salut". Stateam si ma gandeam ce oare s-a intamplat!? apoi am realizat ca de fapt persoana respectiva nu era cine credeam eu, adica o colega de facultate care a nascut recent si nu prea a mai dat pe la facultate ca, evident, nu are cum, ci era de fapt o fosta profesoara din liceu....si acum ma simt penibil cand ma gandesc ca am luat-o cu "salut". Deja stiu si ce a gandit: ca sunt vreo idioata care dupa ce a terminat liceul si-a pierdut si respectul pt fostii profesori. Oricum abia am asteptat sa cobor din autobuz sa nu ma mai vada si sa nu o mai vad rotfl si sper sa nu mai dau ochii cu dansa curand lol

lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.