homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-2

#20 2008-10-15 11:01:49

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Ipostaze jenante

taranul..da cat l-am mai blestemat pe porc  box  box

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-15 11:02:15)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-10-15 11:06:41

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eram o data la un ex .si coboram cu el si sora-sa pe scari ca nu mergea liftul.eu eram mega aranjata,machiata,parfumata,cu palton lung,aratam traznet big_smile
dar la un moment dat,intre 2 etaje,aproape de scari,era ceva alunecos varsat pe jos si nu se vedea k nu erau luminile aprinse,era dupa masa.am alunecat pe chestia aia si  m-am rasturnat cu picioarele-n sus,imprastiindu-ma pe jos in toata splendoarea mea
rotfl

They can because they think they can.

#22 2008-10-15 11:36:22

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

rotfl
Am patit si eu, numai ca eu m-am imprastiat pe burta la picioarele unui tip la care ala "I-auite bai, ce bine am ajuns, mi se inchina fetele la picioare." rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#23 2008-10-15 11:45:59

OneOnly
Insomniac member

Alina Delia a scris:

eu am cazut din troleul care era in mers cu ghiveciul de flori in mana...zob si eu si ghiveciul...si tzaca paca ex-ul eara ins taia unde am cazut si radea ca bivolul .......

rotfl rotfl deci topicul asta e crima.
Jessie..fazele astea cu picatul pe jos is penale rau rotfl

#24 2008-10-15 11:47:12

Jessie
Platinum member

Daaa! Si cele pe gheata sunt superbe. Mai ales cand vezi cate una pe tocuri de nspe mii de cm cum se chinuie sa nu alunece. rotfl

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#25 2008-10-15 11:52:07

OneOnly
Insomniac member

da,da fandosite din alea cu tocuri pe gheata.cand eram mai mica ieseam in oras si numaram prostii care picau pe jos
eh,cand eram mica am dat si cu fata de gheata,nush cum am reusit rotfl.da a fost bine k era asa pe o parte,k altfel imi mototoleam fata rotfl.
tare iarna in copilarie
mai eram o data niste copii iarna si ne dadeam pe o movila de pamant care era plina de gheata.si am cazut tot cu rotile-n sus de mi-a sarit si caciula din cap rotfl

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-15 11:54:45)

#26 2008-10-15 11:53:26

Jessie
Platinum member

Daca ma vezi cum merg pe gheata lesini de ras.rotfl Parca sunt o pinguinofoca. rotfl

#27 2008-10-15 11:55:15

OneOnly
Insomniac member

pinguinofoca rotfl

#28 2008-10-15 11:56:20

Jessie
Platinum member

Da. Sunt teribila, dar decat sa imi rup oscioarele pretioase mai bine sunt caraghioasa. rotfl

#29 2008-10-15 12:20:29

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

jenant ? cumnatul meu are o camera foarte shic, si tot timpul cumpara cate ceva sau o mai impopotzoneaza cu cate ceva si intr-o zi am iesit din baie numai in prosop, am vazut usa dechisa la el in camera si am bagat si io capu acolo k sa vad daca si-a mai luat cate ceva, si cum spionam eu asa, am bagat mana intr picioare sa ma scarpin (credeam k sunt singura) si cand dau sa plec il vad in hol pe cumnatamiu sa uita la mine ... imi venea sa intru in pamant de rusine, unu la mana k m-a prins spionand la el in camera si doi la mana ma frecam intre picioare kapitulation

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#30 2008-10-15 12:21:36

Jessie
Platinum member

rotfl

#31 2008-10-15 12:51:22

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu patesc in fiecare zi cate o chestie din asta rotfl mai ales la facultate ma pricep sa o dau in bara rotfl
asa,era ziua femeii si ma duc eu la un complex sa cumpar niste flori si la intrare este un prag..ce sa spun ca am cazut peste florile de acolo,pe jos era numai mizerie si pe deasupra mi a mai curs si apa de la flori pe mine rotfl
am starnit un val de ras acolo rotfl bine ca macar nu m a pus sa platesc florile rupte rotfl
aaa si eram la un concert si un loc sa aplaud eu ma apuc sa mi fac cruce rotfl2.nu va spun cum se uita lumea la mine rotfl facem cruce cu o pofta de vai vai rotfl

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#32 2008-10-15 13:41:07

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

looooooool maryu

ne asemanam
doamne ce rad p aici
rotfl

Dance like nobody is watchin....

#33 2008-10-15 14:08:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

maryu a scris:

eu patesc in fiecare zi cate o chestie din asta rotfl mai ales la facultate ma pricep sa o dau in bara rotfl
asa,era ziua femeii si ma duc eu la un complex sa cumpar niste flori si la intrare este un prag..ce sa spun ca am cazut peste florile de acolo,pe jos era numai mizerie si pe deasupra mi a mai curs si apa de la flori pe mine rotfl
am starnit un val de ras acolo rotfl bine ca macar nu m a pus sa platesc florile rupte rotfl
aaa si eram la un concert si un loc sa aplaud eu ma apuc sa mi fac cruce rotfl2.nu va spun cum se uita lumea la mine rotfl facem cruce cu o pofta de vai vai rotfl

Eu am patit sa imi fac cruce cand suna ceasul ... avem un ceas mare in centrul orasului care are o anumita melodie la ora fixa; confund mereu melodia cu clopotele de la biserica si in plina strada ma trezesc ca imi fac cruce ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#34 2008-10-15 14:10:23

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

meyyy.....terminati k nu mai pot  rotfl ...abea am mancat si de cat am ras parca imi vine inapoi .. rotfl ..doamne ce faze tari

a faza tare ..dar ce rusine mi-a fost ....tocmai imi luasem niste adidasi tari rau si aveau o terminatie la calcai sa nu atarne blugul pe jos....si eu  f mandra in mall , pe scara rulanta chiar cand aj sus mi se intepeneste adidasu adik partea aia de la calcai in chestia aia si tipam tipam k nu puteam sa-mi trag picioru si sa oprit scara cu mn toata lumea in spatele meu murea de ras si eu tipam de adidas ....prostu meu radea de mn ...si intr-un final m-au tras niste baieti de picior k ramasesem intepenita ....doamne ce ras si rusine

Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2008-10-15 14:16:39)

..be the best ...fuck the rest smile))

#35 2008-10-15 14:49:21

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

o colega de mea s-a intalnit intr-o zi cu preotul pe strada si in loc sa il salute ea si-a facut cruce... rotfl rotfl nu stiu ce o fi zis preotul, dar noi cand am auzit am facut mult misto de ea

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#36 2008-10-15 14:52:36

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

rotfl super super...mai postati

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#37 2008-10-15 14:59:20

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

alta faza ....intr-o zi la magazin vandu-sem ceva si clientul astepa restul ..n-aveam marunt si m-am dus sa schimb banii.....nuj eram zapacita si m-am pierdut pe drum adik n-am mai venit cu banii ....am venit cu un catel un bishon  si dupa vreo ora asa .....knd m-am intors la mag clientul f sup tipa la mn k am fugit cu banii lui ....pur si simplu uitasem dc am pl ....si am facut shopping

..be the best ...fuck the rest smile))

#38 2008-10-15 15:00:38

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

vroiam o data sa aprind focul la aragaz si nu mergea aprinzatoru(era un fel de bricheta speciala) iar prietenul meu mi-a spus sa suflu in el ca poate merge...nici nu am mai stat pe ganduri si am suflat...bineinteles ca nu a mers nici dupa, dar si in ziua de azi mai face misto de mine

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.