homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipostaze jenante-11

#191 2010-02-01 17:56:58

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Re: Ipostaze jenante

pokemon a scris:

anca, sunt acceptate atat tigara cat si tigare.
cel putin din cunostintele mele.

Conform Doom 2 forma corecta e "tigara".....iar "tigareta" e cu "e"

eu,tu si restul lumii...

#192 2010-02-01 18:09:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

inseamna ca s-a modificat.
stiu ca eu invatasem la un mom dat ca tigare e corect, tocmai pt ca vine de la tigareta smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#193 2010-02-01 18:11:12

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

am editat si eu smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#194 2010-02-01 18:57:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eram in maxi taxi in galati si ii cer lu nenea ala sa faca o statie numai ca in loc de "capatul troleului" mi-a iesit "capatul metroului" rotfl2 A ras tot maxi taxi-ul mai ales ca am racnit din spate sa ma auda toata lumea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#195 2010-02-01 19:05:22

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Wildhoney a scris:

eram in maxi taxi in galati si ii cer lu nenea ala sa faca o statie numai ca in loc de "capatul troleului" mi-a iesit "capatul metroului" rotfl2 A ras tot maxi taxi-ul mai ales ca am racnit din spate sa ma auda toata lumea

si eu zic mai mereu mall in loc de modern lol

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#196 2010-02-01 19:45:20

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Wildhoney a scris:

rotfl2
apropo de maxi taxi: ipostaza jenanta. urc eu grabita, afara ningea, si dau sa il intreb pe sofer "ajungeti le general (tot in galati) ? ma uit - soferul nu era - vorbeam singura. mai ce naiba ? era afara stergea masina.. ciudat. ma uit spre oamenii care erau in el si pun aceeasi intrebare " stiti daca duce la general ?" aia se uita toti  la mine si nu raspund. ma uitam nedumerita, n-or fi inteles ce am zis ? nu cred.. ca am zis de 2 ori, clar. m-am asezat si eu pe o banca bombanind. iar cand am mers sa platesc la sofer, m-a lamurit el. aia se uitau ca ...  va  la mine.

#197 2010-02-01 20:57:11

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

pokemon a scris:

da, alex smile

foarte draguta  big_smile

#198 2010-02-01 21:09:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

YoHanna a scris:

dea_di...dar chelnerul ala ti-a tras scaunul cu intentia sa cazi? rotfl

eu vreau sa cred ca nu lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#199 2010-02-01 21:19:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pai atunci ce-avea el cu scaunu tau? rotfl
oricum tare faza... rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#200 2010-02-01 21:30:31

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

adina84 a scris:

Wildhoney a scris:

rotfl2
apropo de maxi taxi: ipostaza jenanta. urc eu grabita, afara ningea, si dau sa il intreb pe sofer "ajungeti le general (tot in galati) ? ma uit - soferul nu era - vorbeam singura. mai ce naiba ? era afara stergea masina.. ciudat. ma uit spre oamenii care erau in el si pun aceeasi intrebare " stiti daca duce la general ?" aia se uita toti  la mine si nu raspund. ma uitam nedumerita, n-or fi inteles ce am zis ? nu cred.. ca am zis de 2 ori, clar. m-am asezat si eu pe o banca bombanind. iar cand am mers sa platesc la sofer, m-a lamurit el. aia se uitau ca ...  va  la mine.

nu m-am prins  spranceana

#201 2010-02-01 21:32:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

piie a scris:

adina84 a scris:

Wildhoney a scris:

rotfl2

nu m-am prins  spranceana

eu am inteles ca s-a urcat in maxi si vb sg pt ca soferul nu era. apoi ceilalti calatori au crezut ca e nebuna si nu i-au raspuns nici ei  rotfl

#202 2010-02-01 21:41:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

tot intr'o zi in care ningea, prin magnificul bucuresti, sa intru in facluate si am cazut chiar in fata usilor la ASE. noroc ca mi a picat si basca p cap si nu mi s-a vazut fata lol in secunda doi eram la etajul 2 lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#203 2010-02-02 09:30:06

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Nu mai are nimeni de povestit nicio faza jenanta? supa
Incepusem sa ma obisnuiesc.  big_smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#204 2010-02-02 09:54:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eram eu la scoala... camasa neagra,fusta in carouri si bocanci big_smile Ora de romana. "Doamna profesoara,imi permiteti sa merg la toaleta?"... ma duc eu la toaleta,imi fac treburile pe acolo,ma intorc in clasa. Lumea se uita ciudat la mine,inclusiv profa de romana,care discuta aprins cu profa de geografie. Ma duc eu in banca mea si ma trage colega de maneca : "Georgiana... fusta e bagata in dres. Ti se vede tot fundul.". In acel moment epic,eu m-am facut verde si toata clasa a izbucnit intr-un ras isteric,inclusiv profesoarele. Pentru prima oara in viata mea,mi-am dorit sa fi purtat boxeri.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-02 09:55:12)

#205 2010-02-02 10:05:42

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Ieri ... pe scarile de la Raiffeisen skitarg nu se vedea unde era mocheta si unde nu ... sper ca e clar ca nu am nimerit bucata de scari unde era mocheta si pe rahatul ala de marmura era un ditamai stratul de zapada ... am calcat, m-am dezechilibrat, am facut doua scheme (nereusite) ca sa-mi pastrez echilibru si am picat in mana dreapta, care inca ma mai doare putin ... lol
nu stiu daca m-a vazut cineva sau nu, dar eu am ras oricum lol

si intr-un peco ... pe podeaua umeda, eu cu botinutele mele lipa-lipa ... mi-a alunecat piciorul, mi-am invartit poseta in aer, m-am redresat ca un veritabil acrobat rotfl am inceput sa rad si mi-am continuat drumul spre raftul cu ciocolata ... lol

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#206 2010-02-02 10:35:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

YoHanna a scris:

din politete, mai... numai ca nu s-a sincronizat cu d-ra chicot

#207 2010-02-02 11:17:14

YoHanna
Insomniac member

AwesomeAngel a scris:

Ieri ... pe scarile de la Raiffeisen skitarg nu se vedea unde era mocheta si unde nu ... sper ca e clar ca nu am nimerit bucata de scari unde era mocheta si pe rahatul ala de marmura era un ditamai stratul de zapada ... am calcat, m-am dezechilibrat, am facut doua scheme (nereusite) ca sa-mi pastrez echilibru si am picat in mana dreapta, care inca ma mai doare putin ... lol
nu stiu daca m-a vazut cineva sau nu, dar eu am ras oricum lol

si intr-un peco ... pe podeaua umeda, eu cu botinutele mele lipa-lipa ... mi-a alunecat piciorul, mi-am invartit poseta in aer, m-am redresat ca un veritabil acrobat rotfl am inceput sa rad si mi-am continuat drumul spre raftul cu ciocolata ... lol

rotfl "piruete" de-astea tot mai des fac si eu rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#208 2010-02-02 11:18:35

YoHanna
Insomniac member

anca90 a scris:

YoHanna a scris:

hai may...k doar nu iei scaunu si il tragi 2 m rotfl trebuia si ala sa se uite... sau cine stie unde ii era capu si lu ala...sau ochii rotfl

#209 2010-02-02 11:22:56

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

YoHanna a scris:

anca90 a scris:

YoHanna a scris:

hai may...k doar nu iei scaunu si il tragi 2 m rotfl trebuia si ala sa se uite... sau cine stie unde ii era capu si lu ala...sau ochii rotfl

rotfl2 nu stiu, eu eram in picioare in fata scaunului si el aranja mobilierul pe acolo...pur si simplu l-a luat si eu nu mi-am dat seama si m-am asezat rotfl

Ultima oara a fost editat de dea_di (2010-02-02 11:23:14)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.