Discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2-61
- daliana
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-02
Re: discutii de tot felul intre viitoarele mamici 2
_alexa_ a scris:daliana ai nascut?!?! suuuper tare cum? cand? unde? ai scris pe undeva?
nu stiam ce mai e cu tine ca disparusei........., da, am scris aici, da pagini inapoi de la nr. 29........si poze sunt la topicul meu la members area
Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-21 11:29:44)
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
l-am citit!! sa-ti traiasca!! nu mi-a mers netu! cand am zugravit am scapat dulapul pe cablu de internet si s-a dus naibii si evident am asteptat o saptaman jumate ca astia dl rds sa vina sa-l monteze...
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
ce face flacaul alexa?
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
nastere usoara te asteptam cu vesti bune si pozici cu bebe
fetele ieri am fost la doctor mi-a spus ca pana la urma imi va face cezariana deoarece capul a continuat sa creasca acum fiind ca ptr 39 sapt si 3 zile m-a chemat mierucrea viitoare pe 28 si mi-a spus sa am si bagajul facut. pana acum abia asteptam sa vina si acum asa m-a luat o parere de rau ca ma despart de perioada de gravidie mie asa tare mi-a placut.... si mai am o parere de rau ca tb sa fac cezariana ptr ca imi e frica de ea. acum am cateva intrebari inainte de operatia de cezariana ai voie sa mananci intreb ptr ca m-a chemat in jurul orei 3 si ma gandesc ca daca are de gand seara sa ma opereze sa stiu sa nu mananc. pana la urma ce a continut bagajul vostru de spital? ca la mintea mea imi iau un dulap intreg. cate zile te tine in spital dupa? ceaiul ptr stimularea lactatiei ar fi bine sa incep sa il iau cu o zi sau doua inainte sa ma internez?
Ultima oara a fost editat de cocoleta (2009-01-21 13:29:52)
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
- lauraura
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-10
cocoleta a scris:nastere usoara te asteptam cu vesti bune si pozici cu bebe
fetele ieri am fost la doctor mi-a spus ca pana la urma imi va face cezariana deoarece capul a continuat sa creasca acum fiind ca ptr 39 sapt si 3 zile m-a chemat mierucrea viitoare pe 28 si mi-a spus sa am si bagajul facut. pana acum abia asteptam sa vina si acum asa m-a luat o parere de rau ca ma despart de perioada de gravidie mie asa tare mi-a placut.... si mai am o parere de rau ca tb sa fac cezariana ptr ca imi e frica de ea. acum am cateva intrebari inainte de operatia de cezariana ai voie sa mananci intreb ptr ca m-a chemat in jurul orei 3 si ma gandesc ca daca are de gand seara sa ma opereze sa stiu sa nu mananc. pana la urma ce a continut bagajul vostru de spital? ca la mintea mea imi iau un dulap intreg. cate zile te tine in spital dupa? ceaiul ptr stimularea lactatiei ar fi bine sa incep sa il iau cu o zi sau doua inainte sa ma internez?
in primul rand pt bebe: pampersi 5/zi cam asa cer;crema BEPHANTHEN eu am dus lanozinc e f bun ,poate dupa parerea mea mai bun decat BEPANTHEN,hainute 2-3 costumase,2-3 body-uri. mI-e mi-a cerut si ulei de corp pt ca avea pielea uscata rau,si il ungeau ei dupa baita ,serveteleumede eventual si 1-2 caciulite pentru tine,camasa de noapte eu ma avut 1, a doua zi m-am imbracat in trening, am nascut normal,pansament, vata, sosete , papuci de casa,prosop, telefon incarcator,o revista ceva casa citesti, cana ,furculita . lingura,periutasi pasta care stii si tu, ceva chilotei deschimb,lohiile alea potsa iti faca figfuri, eu am avut 5 perechi si a fost ok. si multa tarie ca vei face cunostiinta cu bebelina.Refacere rapida simulta sanatate
eu zic sa-ti iei si niste supozitoare cu glicerina , in caz ca te constipi pui unul,oricum din cate stiu eu la cezariana in primele24 orenu potimanca nimik doar supe si ceaiuri ,
Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-21 14:16:06)
- rh
- Hero member
- Inregistrat: 2007-01-11
cocoleta a scris:nastere usoara te asteptam cu vesti bune si pozici cu bebe
ttenzika iti tin pumnii strinsi! va fi bine :k?ra:
cocoleta si la tine va fi bine, mergi fara frica la spital, scapi repede de acolo nu are de ce sa iti fie frica de cezariana, e mai usoara decit te astepti, iti spun din proprie experiente, bineinteles, daca iti pui in cap ca trebuie sa iti revii rapid inainte cu o zi de cezariana, sfatul meu e sa maninci cit mai usor. iar in ziua cezarienei, sanu maninci sau sa bei nimic....atfel nu iti va putea face anestezie peridurala, doar rahianestezie sau totala. peridurala e mult mai ok, crede-ma. in bagaj am pus hainutze pt bebe (sa ai neaparat si manusi de interior pt bebelina), pampers, paturici absorbante, serv umede, crema bepanthene care e buna daca are iritatii), prosop pt bebe, gel de dus, crema de corp pt bebe eu am avut la mine, dar nu le-am folosit, aici in maternitate ii spalau pe toti cu cea aveau ei acolo. sa iti pui vreo 3 camasi de noapte, hal;at de baie, sosete, lenjerie de pat colorata (sa te mai inveselesti un pic), produse de ingiena, elastice de par, ceai pt stimularea lactatiei (pe care eu am inceput sa il beau chiar dupa cezariana - si am avut lapte super indeajuns la inceput ), apa, reviste, carti. pe mine m-au tinut in spital 4 zile in total. pe altele le tineau cite 6, 7 zile, cred ca depinde de cit de repede te pui pe picioare
LE: am uitat de tampoane facute din vata si tifon, multe sa ai la tine, chiloti de unica folosinta mie mi-au fost super folositori, cana, tacimuri, prosop pt tine, papuci de casa, slapi pt dus, tampoane pt sini, ca sa nu te patezi cu lapte si crema garmastan, tot pt sini...nu iti recomand sutien pt alaptat, eu am purtat bustiere din alea, maieutze scurte adica si or fost excelente, nici nu te jeneaza... si inca ceva, dupa cezariana nu am avut voie mincare solida timp de 2 zile, doar lichide, in prima zi parca neindulcite
- cocoleta
- Hero member
merci fetele deci dulapul pe care mi l-am pregatit e tot folositor ma gandeam sa nu iau lucruri inutile la mine dar se pare ca toate imi trebuiesc
legat de cezariana nu mi-a spus ca imi va face miercuri dar mi-a spus ca sa vin cu bagajul de asta am intrebat de mancare ca nu mi-a spus sa vin cu stomacul gol acum ramane de vazut poate ma trimite acasa si ma cheama in alta zi.
- lauraura
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-10
exista la mothercare tampoane speciale, cand am nascut eu avea o tipa si nu a mai trebuia sa umble cu tifon si vata, erau super ,e bine de stiut .si cica nu erau asa scumpe si inca ceva sa nu uiti sa iti iei la tine hartie igienica
Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-21 14:34:34)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
la ce folosesc aceste tampoane de vata cu tifon?
- ttenzika
- Sr. member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-21
Am vb cu medicul si mi-a spus ca in cazul in care nu reusim cu perfuzie sa ne dilatam..pana noaptea intram in cezariana ..si pana pleaca dr. iasa si bebe , ma internez la spitalul Odobescu , cu dr.Ammar este un medic arab cu un suflet ,
scoatem agitatele pentru tine
COCOLETA si pentru tine agitate , si uite cam ce am pregatit eu pentru maine in bagajul meu de spital: 20 pampersi(cate 5 in fiecare punguta) tampoane san sutien alaptat 2 camasi noapte(daca va fii nevoie imi aduce sotzul a doua zi) 1halat 1pereche slapi 5 perechi chiloti(din aceia cu fund ) 3perechi sosete 5 seturi de haine bebe(cate unul in fiuecare punguta)-seturi facute de mine, adica body, bluzita si caciulita+manusele 1 sticluta lapte pentru orice eventualitate un strugurel 1 sticla jumate apa plata 1 crema de galbenele pentru fundulet bebe
Cam astea ar fii pentru inceput, daca mai e nevoie de ceva m-i le aduce sotzul a doua vineri( mentionez ca nu mi-am pus pompoa san, uleiuri si sampoane bebe,furculitze, farfurie, cana..etc. oricum nasc joi.. si apai pana vineri vad eu care e mersul pe acolo... ca adevarul e ca nici nu am vrut sa ma duc cu ditamai geamantul
Ultima oara a fost editat de ttenzika (2009-01-21 14:56:37)
- cocoleta
- Hero member
passenger a scris:la ce folosesc aceste tampoane de vata cu tifon?
pe post de tampoane si e bine sa fie invelite in tifon ca sa nu se lipeasca vata. la nasterea normala nu se recomanda folosirea tampoanelor ptr ca se vindeca mai greu epiziotomia
Ultima oara a fost editat de cocoleta (2009-01-21 14:51:51)
- passenger
- Addicted member
mersi, Cocoleta. tu cand mergi la spital? vad ca ai scris de miercuri, despre care e vorba? saptamana viitoare?
- cocoleta
- Hero member
da saptamana viitoare ma mai duc la un control si mi-a spus sa fiu pregatita deci nu e f sigur
- cocoleta
- Hero member
normal data e de 10 februarie iar cezariana daca imi va face sapt ce vine o sa am 38 de saptamani
- passenger
- Addicted member
tu nu optasei de la inceput pt. cezariana?
- cocoleta
- Hero member
nu si imi pare rau ca tb sa fac am scris mai sus ca bebele are capul cam mare si imi va fi greu sa nasc normal asta mi-a spus medicul
- ttenzika
- Sr. member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-21
aaaaaaaa era sa uit eu mi-am facut vreo 40:D de tampoane..cineva m-a speriat si m-ia spus sa am ca se murdaresc repede, si sa nu stau mult cu unul
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|