homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultati de viitor...?:D-2

#20 2008-10-17 17:12:04

skumpi
Vizitator

Re: facultati de viitor...?:D

da...inginerii se cauta la greu
multi incep faculta da o lasa...e o facultate ffffff grea`
in toate anunturile vezi numa...cautam ingineri...
aa si domeniu IT desi eu nu`s de`acord cu el lol si asta va fi un domeniu d viitor.... imi zicea chiar mai inainte iubi k nush cui ii facuse ceva pagina si trb sa mearga dupa 90 d euro rotfl

da tu fata eu112 pana la varsta asta n`ai o pasiune numai a ta ? :-?

#21 2008-10-17 17:12:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

tocmai ma pregateam sa spun o facultate care sigur nu e de viitor smile Litere
inteleg ca tu asa ceva ai vrea, carmen
e foarte frumoasa, dar dupa aceea daca nu vrei sa fii profesoara e o problema
o solutie ar fi sa faci o limba straina mai exotica(gen araba, japoneza) si sa faci traduceri

#22 2008-10-17 17:13:37

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

poate ma ajutati si pe mine...
tot a XII-a, tot indecisa...
mult timp am vrut jurnalism... dar pana acum mi a fost usor sa zic "vreau", sa "fac"e mai greu hmm
eu sunt p partea de uman... romana e singura materie care imi surade.... si tot ar tb sa mai invat gramatica; dar la capitolul creativitate stau bine...
ce as putea sa aleg?

carmen cu romana poti sa te faci profa d romanan si cam atat !
engleza/franceza nu`ti place ?  roll

#23 2008-10-17 17:15:05

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi a scris:

da...inginerii se cauta la greu
multi incep faculta da o lasa...e o facultate ffffff grea`
in toate anunturile vezi numa...cautam ingineri...
aa si domeniu IT desi eu nu`s de`acord cu el lol si asta va fi un domeniu d viitor.... imi zicea chiar mai inainte iubi k nush cui ii facuse ceva pagina si trb sa mearga dupa 90 d euro rotfl

da tu fata eu112 pana la varsta asta n`ai o pasiune numai a ta ? :-?

mda..si eu sunt cu IT-u ..e cre ca printre cele mai bine platite domenii din tzara

cunosc o tipa care e anu 3 la informatica si s-a angajat din anu 2 de studiu la Siveco pe un salariu de 400 euro..

Sim y 

#24 2008-10-17 17:17:33

skumpi
Vizitator

aha....cred ca o sa incep sa`l sustin pe a meu lol k el chiar se pricepe si mai e si pasionat... sa vdm cum o sa se inteleaga it`u cu ingieria... da cred ca bine big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-17 17:17:48)

Publicitate

loading...

#25 2008-10-17 17:20:52

Cassiopeia
Insomniac member

skumpi a scris:

aha....cred ca o sa incep sa`l sustin pe a meu lol k el chiar se pricepe si mai e si pasionat... sa vdm cum o sa se inteleaga it`u cu ingieria... da cred ca bine big_smile

pai sa-l sustii ca se castiga ff bine big_smile
tipa asta de ziceam eu ..din decembrie o avanseaza si-i dubleaza salariu big_smile
si nici makr n-a terminat facultatea .
ce-i drept o indoapa aia de la siveco cu o tona de cursuri java,microsoft&Co

Sim y 

#26 2008-10-17 17:21:59

skumpi
Vizitator

stasssssss
al meu vrea sa`si deschida firma d nu mai stiu ce lol il las acuma sa viseze big_smile

#27 2008-10-17 17:35:09

eu112
New member
Inregistrat: 2008-09-09

skumpi a scris:

eu112 a scris:

sunt in a12a si nu sunt hotarata la ce faculta sa merg..as vrea la tm la psihologie dar multi imi spun ca dupaia ce fac?ca la noi nu e asa dezvoltata psihologia,si au dreptate.la drept iar...cati nu au facultatea de drept si n`au o slujba...chiar nu stiu.dati`mi si voi niste idei ceva ,nu vreau sa fac faculta aia degeaba ca de invatat invat bine:D

auzi da cine sunt cei multi ?  hmm  is curioasa`
ia statisticile de pe net si vezi unde era psihologia acu 5 ani...si unde e acum...si aprozimeaza unde va fi peste 5 - 10 ani
adevarat k la noi nu e atat de dezvoltata ca in alte tari...insa te asigur ca va fi !
insa dak pe tine te intereseaza doar aspectu financiar zic sa cauti intr`adevar alta facultate !

nu ma intere doar aspectul financiar ,dar sunt multi cu facultati care nu au un loc de munca si stau asa pe sec,eu la asta ma refer,caci nu vreau sa fac o faculta numa de dragu de a o face dak intelegi ce vreau sa zic.

#28 2008-10-17 17:44:20

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

am citit printre primele posturi ceva care m-a lasat masca.... daca faci facultatea de medicina apoi esti asigurat sa castigi bine???e o meserie de viitor???? hahahahahahahahahah ce gluma buna!.... medicii sunt platiti ffffff prost oameni buni!!!!!

#29 2008-10-17 17:47:50

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

al1na a scris:

deyacrs a scris:

constructiile, arhitectura (daca ai indemanare si te pricepi), farmacia sunt cateva din punctele de viitor...
desi pe mine nici una nu ma tenteaza...eu as vrea sa dau la ase sau la geologie...mai vedem pana in vara

deya, trebuie sa ai o pasiune pt geologie, ca altfel iti blestemi zilele  neutral

al1na, tu esti la geologie? daca da, sper sa imi dai si mie mai multe detalii despre cursuri etc

la mine in familie tata a facut geologia si mereu imi explica cate ceva despre domeniul asta si unde lucreaza... in rest si mama si fratemiu tot pe domeniul petrolului sunt... iar materiale care mi-ar trebui la facultate am destule... numai tragere de inima sa am...
dar tot cu ase cochetez mai mult

#30 2008-10-17 17:48:58

LoveChocolate
Sr. member

pentru mine o meserie buna este cea de profesor...o sa imi sara multa lume in cap, dar ca profesor(mai ales daca esti de mate/romana/limbi straine) castigi bine....ai venituri din meditatii, salariul care in fiecare an este marit, sporuri,plussss vacante multe etc

#31 2008-10-17 17:51:33

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

lovechoco, mama ma bate la cap sa ma fac profa de mate... indiferent de aceste avantaje , eu vad un mare dezavantaj si anume ca trebuie sa ai rabdare si sa-ti placa ceea ce faci... eu cred ca daca as avea elevi idioti la ora asa cum se intampla in unele licee/scoli... i-as da cu capu de pereti:))

#32 2008-10-17 17:53:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

din it se castiga daca faci cursuri pe langa facultate ,   am o cunostinta care are salariu vreo 1000 euro , aici in tara .... dar are o multime de cursuri

#33 2008-10-17 17:54:00

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu mi place nici franceza, nici engleza... de fapt mi-or placea dar nu le stiu suficient de bine big_smile
profa n as vrea sa ma fac... lol mi se pare obositor sa repet an de an aceleasi chestii...
asa m am gandit si eu, la o limba mai "ciudata" dar... cum reusesc eu sa invat o limba noua?? hmm
si latina mai stiu cat de cat... probabil la sfarsit de-a 12 a o sa stiu mai bine k dau bacu'
a... si mi mai place si geografia... dar nu stiu de ce am eu impresia k e nevoie si de putina mate...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#34 2008-10-17 17:54:32

skumpi
Vizitator

eu112 a scris:

skumpi a scris:

eu112 a scris:

sunt in a12a si nu sunt hotarata la ce faculta sa merg..as vrea la tm la psihologie dar multi imi spun ca dupaia ce fac?ca la noi nu e asa dezvoltata psihologia,si au dreptate.la drept iar...cati nu au facultatea de drept si n`au o slujba...chiar nu stiu.dati`mi si voi niste idei ceva ,nu vreau sa fac faculta aia degeaba ca de invatat invat bine:D

auzi da cine sunt cei multi ?  hmm  is curioasa`
ia statisticile de pe net si vezi unde era psihologia acu 5 ani...si unde e acum...si aprozimeaza unde va fi peste 5 - 10 ani
adevarat k la noi nu e atat de dezvoltata ca in alte tari...insa te asigur ca va fi !
insa dak pe tine te intereseaza doar aspectu financiar zic sa cauti intr`adevar alta facultate !

nu ma intere doar aspectul financiar ,dar sunt multi cu facultati care nu au un loc de munca si stau asa pe sec,eu la asta ma refer,caci nu vreau sa fac o faculta numa de dragu de a o face dak intelegi ce vreau sa zic.

atunci gaseste ceva in care sa combini ultilu cu placutu

Love , ai mare dreptate...desi se zice k profesorii is platiti prost nu`i deloc asa...plus k au toate avantajele care le`ai enumerat tu... acuma profa d mate e destuld  gre...intr`adevar... dar restu sunt ok...adika... sa fim seriosi...nu`i asa mare stresu...s afii profa d romana...d bio etc...eu m`as face profa d engleza big_smile sau m`as fi facut...acuma ori o sa fiu profa d psiho ori altceva hjarta

#35 2008-10-17 17:55:59

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

aveti mare dreptate fetelor
profii sunt platiti destul de bine... si cred k in viitor vor fi si mai bine avand in vedere k toti fug de meseria asta...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#36 2008-10-17 17:58:40

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

nu mi place nici franceza, nici engleza... de fapt mi-or placea dar nu le stiu suficient de bine big_smile
profa n as vrea sa ma fac... lol mi se pare obositor sa repet an de an aceleasi chestii...
asa m am gandit si eu, la o limba mai "ciudata" dar... cum reusesc eu sa invat o limba noua?? hmm
si latina mai stiu cat de cat... probabil la sfarsit de-a 12 a o sa stiu mai bine k dau bacu'
a... si mi mai place si geografia... dar nu stiu de ce am eu impresia k e nevoie si de putina mate...

pai poti face d ex...engleza - japoneza big_smile inveti la faculta normal
sunt fete pe aiic care fac faculta de asta`

#37 2008-10-17 18:00:38

Cassiopeia
Insomniac member

?! a scris:

din it se castiga daca faci cursuri pe langa facultate ,   am o cunostinta care are salariu vreo 1000 euro , aici in tara .... dar are o multime de cursuri

pai da..asta ziceam si eu de tipa aia big_smile
are noroc ca-i plateste firma cursurile tongue

Sim y 

#38 2008-10-17 18:02:32

LoveChocolate
Sr. member

daruire, talent si rabdare trebuie sa ai in orice meserie...peste oameni idioti si nebuni, la fel dai in orice profesie.....insa din aproape toate punctele de vedere meseria de profesori este de sute milioane si miliarde de ori mai usoara decat cea de medic. si din pct de vedere al stresului, al responsabilitatii, al daruirii etc

nu suport sa aud ca medicii sunt platiti bine pt ca stiu f bine ca nu e asa...mereu se arunca cu pietre in ei. e adevarat ca sunt si multi medici care sunt nesimtiti si prosti, dar hai sa nu uitam ca padure fara uscaturi nu exista...insa e nedrept sa fii platit mai prost ca o femeie de serviciu, dar in acelasi timp sa ti se ceara sa fii perfect in meseria ta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.