homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultati de viitor...?:D-4

#58 2008-10-18 16:59:19

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Re: facultati de viitor...?:D

De Academia de Politie la bucuresti ce ziceti? Sau Subofiteri la Campina?..Mie mi se pare o idee buna..atunci cand termini academia iti dau apartament si servici..Pe mine m'ar tenta.. big_smile

hjarta hjarta

#59 2008-10-18 18:01:39

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu dau la academie.sper sa si reusesc ca se intra f greu.daca nu intru la academie dau la litere sau jurnalism,ma mai gandesc,oricum incerc pana intru la academie

expect the worst , hope for the best!

#60 2008-10-18 19:54:40

skumpi
Vizitator

Academia se merita ins ae extrem d greu sa intri acolo... acu cativa ani incercase sor`mea...bine pe atunci erau numa 25 d locuri la fete...sute d fete pe un sg loc...si normal k prioritate au avut cele cu pile wink ea o fost a 26`a neutral
oricum trb sa`ti placa si meseria...e greu acolo si pe durata facultatii.... dapoi sa intri

#61 2008-10-18 20:03:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cu medicina...poate castigi dar sigur nu la inceput. medicina face parte din facultatile vocationale. daca nu ai chemare mai bine te reorientezi...cum fac eu acum big_smile mi-am dat seama pe parcurs ca nu asta mai vreau chiar daca a fost visul meu candva. o voi termina in paralel cu tehnica dentara la care sunt acum in anul 1 si ulterior voi deschide un cabinet. e si mai putina responsabilitate pe care nu mai sunt pregatita sa mi-o asum.

mami de minuni hjarta

#62 2008-10-18 20:32:40

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ana tu ai facut cum fac eu acum cu dreptul lol

Publicitate

loading...

#63 2008-10-18 20:36:10

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi a scris:

Academia se merita ins ae extrem d greu sa intri acolo... acu cativa ani incercase sor`mea...bine pe atunci erau numa 25 d locuri la fete...sute d fete pe un sg loc...si normal k prioritate au avut cele cu pile wink ea o fost a 26`a neutral
oricum trb sa`ti placa si meseria...e greu acolo si pe durata facultatii.... dapoi sa intri

acum sunt locuri la un loc fete si baieti.fara discriminare.

expect the worst , hope for the best!

#64 2008-10-18 20:37:25

skumpi
Vizitator

da stiu k acum sunt mai multe... probabil e si mai ushor...oricum dak n`ai pile sau cel putzin nu faci meditatii cu profii lor d la Academie slabe sanse...
tu trage tare acolo ca cine stie

#65 2008-10-18 20:40:46

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

marketingul,managementul se cauta.eu spun k e de viitor.la fel k informatica...
despre medicina nush ce sa spun.se castiga f bine,dar nu la inceput.abia cand ai deja muulti ani.asa cred eu...
Mai ales medicina veterinara cred k se plateste prost...sau poate ma insel eu.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#66 2008-10-18 20:42:55

skumpi
Vizitator

marketingu si managementul il face toata lumea acuma... i`o lovit un val si toti fac facultatea asta...acuma conteaza si cati o sa`si gaseasca d munca lol

medicina vet nu la noi...in alte tzari e platita bine din cate stiu eu

#67 2008-10-18 20:45:38

andrulina
Addicted member

pana la urma nu e imp sa ai o fac ca sa ai bani...nu vedeti cosmeticienele cat castiga daca au un salon? sau o coafeza? sau manichiurista?
fac la bani ...important e sa fi bun in ceea ce faci si sa iti faci meseria cu pasiune.

#68 2008-10-18 20:46:14

GreenBubbles
Insomniac member

i-a lovit p toti sau nu,dar ii d viitor...acum dak ai vrea sa lucrezi in domeniul asta,cam greu ai gasi ceva.k multi nu inteleg marketingul...il confunda cu managementul rotfl
in alte tzari probabil e bine platita...
eu vreau marketing turistic si nush dak se gaseste cva k lumea,dar marketingul in industrie se plateste super bine...stiu de la tata.k abia au gasit p cineva pt firma lor,si acum k l-au gasit il platesc ff bine.

#69 2008-10-18 20:47:43

GreenBubbles
Insomniac member

andrulina a scris:

pana la urma nu e imp sa ai o fac ca sa ai bani...nu vedeti cosmeticienele cat castiga daca au un salon? sau o coafeza? sau manichiurista?
fac la bani ...important e sa fi bun in ceea ce faci si sa iti faci meseria cu pasiune.

mda,zi-mi tu cati fac asta...prea putini....
dak ar fi asa,nu s-ar mai accepta plicuri cu bani,cafele si bauturi...
in invatzamant de exemplu e o varza si o mizerie acum...dak ar vedea bunica mea,s-ar cruci.mai bine k nu stie.

#70 2008-10-18 20:53:22

andrulina
Addicted member

sunt putini, dar sunt...eu n-as concepe sa fac o meserie doar pt bani si sa nu-mi placa ceea ce fac...as munci in scarba si nu ma reprezinta.
ce fac acum la gradi fac de placere si ca am satisfactii cand e o serbare si primesc o felicitare in care se spun vorbe frumoase si-mi multumesc parintii pt ce-i invat pe copiii lor...sau cand mai aud un parinte ca un copil de 4 ani stie fructele in engleza legumele poezii etc...e o bucurie pt mine sa aud asta...si n-as fi acceptat sa ma duc doar pt banii pe care ii iau pe luna de aici daca nu-mi placea si n-o faceam cu pasiune.
conteaza mult sa faci cu suflet munca nu doar asa pt bani

#71 2008-10-18 20:53:31

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

skumpi a scris:

ce posibilitati ai dupa ce ai terminat faculta d geogra sau geologie ? is curioasa ca eu nu vad nici una lol

pai depinde si de sectie la geografie ... eu una am terminat stiinta mediului si acum sunt pe acelasi domeniu la master ... si`mi propun sa intru in ministerul mediului lol  exista oportunitati, trebuie doar sa le gasesti... cel putin asa este pe domeniul neu tongue

#72 2008-10-18 20:55:12

andrulina
Addicted member

poti fi profesor skumpi universitar...si crede-ma ca se castiga f bine...si pt o femeie dupa parerea mea meseria de profesor univ e super...ai vacante ai si bani si pana la urma nu esti asa chiar oricine...sa fi prof univ e ceva.

#73 2008-10-18 21:33:02

skumpi
Vizitator

profesor univ ajungi ho`ho...dupa multi ani... prima data esti asistent...apoi lector...apoi nush`ce si al cincelea grad e profesor univ ...
intrebam si eu asa big_smile
si eu am terminat lice d ecologie si protectia mediului si multa lume imi zicea sa merg la fac in acelasi domeniu k e de viitor bla bla da nu m`a pasionat niciodata nustiu adika...da imi placea dar ca sa merg acolo la faculta...no way

#74 2008-10-18 21:33:53

andrulina
Addicted member

daca iti dai doctoratul ajungi imediat lector intr-un an maxim

#75 2008-10-18 21:36:35

skumpi
Vizitator

:-? nu cred
am o profa care e lector si de`abia acum isi da doctoratu
lector e slabutz

#76 2008-10-18 21:38:28

GreenBubbles
Insomniac member

sumpi,dupa ce termini psiho ce vrei sa faci?ca job adik

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.