homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultati de viitor...?:D

#1 2008-10-17 12:51:31

eu112
New member
Inregistrat: 2008-09-09

facultati de viitor...?:D

sunt in a12a si nu sunt hotarata la ce faculta sa merg..as vrea la tm la psihologie dar multi imi spun ca dupaia ce fac?ca la noi nu e asa dezvoltata psihologia,si au dreptate.la drept iar...cati nu au facultatea de drept si n`au o slujba...chiar nu stiu.dati`mi si voi niste idei ceva ,nu vreau sa fac faculta aia degeaba ca de invatat invat bine:D

#2 2008-10-17 12:58:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: facultati de viitor...?:D

eu daca as fi fost mai curajoasa as fi facut facultatea de medicina...
poti face ase-ul daca esti buna pe partea reala.

#3 2008-10-17 13:00:22

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

sau poate ceva in domeniul comunicarii...
sau farmacia...ca se castiga bine.. big_smile

Ultima oara a fost editat de maryu (2008-10-17 13:01:30)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2008-10-17 13:00:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu una sunt la psihologie...ultimul an...marea majoritate a joburilor sunt in HR si mediul scoalar...dar mai ales in HR si sunt si ok platite...spre ex in cluj o fisa de post costa 200 de euro...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-17 14:24:00

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

aceeasi problema o am si eu...asa ca sfaturile sunt bine venite.....pe mine ma tenteaza sa dau spre medicina, sau chiar farmacie...numai ca la medicina se fac f multi ani de facultate.....chiar la farmacie cati ani se fac..??? daca stie cineva smile

Publicitate

loading...

#6 2008-10-17 14:27:44

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

eu sunt in anul 1 la farmacie smile se fac 5 ani! daca va place partea reala..chimie,bio etc. kiar v-o recomand smile  de asta mi-am si ales-o..dupa ce termin stiu k am un post asigurat si f bine platit.in mom de fata  e o cerere destul de mare de farmacisti.
si eu as fi vrut medicina,dar e cam aiurea..se fac multi ani..si doar dupa 6 ani de fac..din cate stiu nu poti face mare lucru.iti mai trebuie cativa ani buni sa poti profesa singur.

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#7 2008-10-17 14:27:56

camysh
Moderator

eu am terminat Comunicare si Relatii Publice in Cluj la UBB si nici gand sa-mi gasesc de lucru in domeniu...
dar lucrez de aproape 3 ani in turism si imi place asa ca m-am inscris la master la Management Hotelier sa ma specializez. macar am si experienta si pot sa-mi schimb mai usor locul de munca...

#8 2008-10-17 14:30:06

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

b_oana a scris:

eu sunt in anul 1 la farmacie smile se fac 5 ani! daca va place partea reala..chimie,bio etc. kiar v-o recomand smile  de asta mi-am si ales-o..dupa ce termin stiu k am un post asigurat si f bine platit.in mom de fata  e o cerere destul de mare de farmacisti.
si eu as fi vrut medicina,dar e cam aiurea..se fac multi ani..si doar dupa 6 ani de fac..din cate stiu nu poti face mare lucru.iti mai trebuie cativa ani buni sa poti profesa singur.

super...eii ..pana cand termin eu a 12a mai este un pic....dar e bine sa ma gandesc de acum..multumesc de informatii:*

#9 2008-10-17 14:33:55

b_oana
Hero member

fordea]_madalina a scris:

b_oana a scris:

super...eii ..pana cand termin eu a 12a mai este un pic....dar e bine sa ma gandesc de acum..multumesc de informatii:*

u de unde esti?..
eu sunt la farma in cj..deci daca vrei mai multe informatii te ajut cu placere smile
e f mult de invatat,si e cam greu,normal..dar macar se merita big_smile

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#10 2008-10-17 14:39:44

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Eu cred asa :
Medicina, Farmacie, ASE, si pt baieti mai ales, alea de inginerie, constructii si academia navala  smile
Eu as fi dat la farmacie daca as fi facut profil real.
Toate sunt de viitor, daca iti place ceva si stii ca esti in stare, poti sa faci cariera in orice domeniu   wink  tummenupp

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-10-17 14:49:47)

Dragostea nu se stă, se face.

#11 2008-10-17 14:47:37

eu112
New member
Inregistrat: 2008-09-09

Deuzza a scris:

Eu cred asa :
Medicina, Farmacie, ASE, si pt baieti mai ales, alea de inginerie, constructii si academia navala  smile
Eu as fi dat la farmacie daca as fi facut profil real.
Toate sunt de viitor, daca iti place ceva si stii ca esti in stare, poti sa faci cariera in orice domeniu  wink  tummenupp

da ai dreptate,dar eu nu sunt pe profil uman,si medicina si ce are legatura cu ea nu ma incanta deloc.nu`mi place pur si simplu chiar daca se castiga bine.
si as vrea la tm,mai aproape de casa,cj in cel mai rau caz.sunt in dubii rau de tot neutral

#12 2008-10-17 15:02:47

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

si mie mi-ar fi placut medicina dar ....e foarte grea fac si mai ales sa vad morti , sange ...si toate cele ....n-as fi in stare....eu am facut aproape 3 ani de ASE...la turism si administrarea afacerilor ...si mi-a placut ...dar nu prea e de viitor ...cel putin la mn in oras

..be the best ...fuck the rest smile))

#13 2008-10-17 16:52:51

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

constructiile, arhitectura (daca ai indemanare si te pricepi), farmacia sunt cateva din punctele de viitor...
desi pe mine nici una nu ma tenteaza...eu as vrea sa dau la ase sau la geologie...mai vedem pana in vara

#14 2008-10-17 16:58:41

skumpi
Vizitator

eu112 a scris:

sunt in a12a si nu sunt hotarata la ce faculta sa merg..as vrea la tm la psihologie dar multi imi spun ca dupaia ce fac?ca la noi nu e asa dezvoltata psihologia,si au dreptate.la drept iar...cati nu au facultatea de drept si n`au o slujba...chiar nu stiu.dati`mi si voi niste idei ceva ,nu vreau sa fac faculta aia degeaba ca de invatat invat bine:D

auzi da cine sunt cei multi ?  hmm  is curioasa`
ia statisticile de pe net si vezi unde era psihologia acu 5 ani...si unde e acum...si aprozimeaza unde va fi peste 5 - 10 ani
adevarat k la noi nu e atat de dezvoltata ca in alte tari...insa te asigur ca va fi !
insa dak pe tine te intereseaza doar aspectu financiar zic sa cauti intr`adevar alta facultate !

#15 2008-10-17 16:59:33

skumpi
Vizitator

camysh a scris:

eu am terminat Comunicare si Relatii Publice in Cluj la UBB si nici gand sa-mi gasesc de lucru in domeniu...
dar lucrez de aproape 3 ani in turism si imi place asa ca m-am inscris la master la Management Hotelier sa ma specializez. macar am si experienta si pot sa-mi schimb mai usor locul de munca...

camysh si sora mea a terminat tot Com Rel pb la cj si lucreaza in domeniu bancar lol bine k are si masteru pe resurse umane

#16 2008-10-17 17:01:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

constructii daca iti place, ceva inginerie. eu nu prea stiam cu ce se mananca asta dar acu sunt ultimul an si chiar imi place ce fac. intr-adevar e ceva de munca dar daca faci practica putin pe santier e ok, prinzi repede.apoi poti lucra in proiectare, executie.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#17 2008-10-17 17:04:55

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

andrulina a scris:

eu daca as fi fost mai curajoasa as fi facut facultatea de medicina...
poti face ase-ul daca esti buna pe partea reala.

rotfl Medicina? Grava eroare.

Eu am facut medicina, acum imi pare rau. Sunt niste salarii de mizerie la inceput... ajungi sa traiesti din ciubuc?!?!? Da' ce mama-dracului, sunt chelner? Ospatar?!?!

Farmacia e de viitor (pentru o fata)
Electronica, Electotehnica, Constructii ... or sa se caute si ingineri in draci. Deja se cauta...

#18 2008-10-17 17:06:41

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

deyacrs a scris:

constructiile, arhitectura (daca ai indemanare si te pricepi), farmacia sunt cateva din punctele de viitor...
desi pe mine nici una nu ma tenteaza...eu as vrea sa dau la ase sau la geologie...mai vedem pana in vara

deya, trebuie sa ai o pasiune pt geologie, ca altfel iti blestemi zilele  neutral

#19 2008-10-17 17:10:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

poate ma ajutati si pe mine...
tot a XII-a, tot indecisa...
mult timp am vrut jurnalism... dar pana acum mi a fost usor sa zic "vreau", sa "fac"e mai greu hmm
eu sunt p partea de uman... romana e singura materie care imi surade.... si tot ar tb sa mai invat gramatica; dar la capitolul creativitate stau bine...
ce as putea sa aleg?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.