Sa radem putin 2-123
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Re: Sa radem putin 2
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
O doamna merge la un chirurg estetician pentru un facelift. Dupa consultatie, doctorul ii spune: - Va pot face acest facelift, dar va trebui sa reveniti dupa 6 luni pentru eventuale retusuri. - O, nu ? zise femeia. Vreau ca totul sa fie facut astazi, sa nu mai trebuiasca sa revin. Doctorul se gandeste cateva secunde si zice: - Bine, avem o noua procedura pentru asa ceva. Va voi monta un mic surub ...in varful capului si de fiecare data cand apare un rid, strangeti usor surubul si ridul va disparea. - Exact asta imi doream ? zise femeia fericita. Sunt de acord, sa-i dam drumul. Dupa sase luni femeia revine insa in biroul doctorului. - Cum merge noua procedura? intreba doctorul. - E groaznic ? zise femeia. Ia uitati-va la pungile astea de sub ochi! - Doamna, acestea nu sunt pungi, sunt sanii dumneavoastra si daca nu lasati surubul acela in pace, in curind o sa aveti si barba!
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. - Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. - Hai dom-le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. - Nu, ca mi-e frica de albine. - Uite dom-le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. ... Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. - Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ? - Nu. - Atunci ce? - Bade, vitelul de acolo n-are mama?
Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-07 03:09:06)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
DE CE?????? - De ce poate sosi acasa o pizza comandata mai repede decat ambulanta? -De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si o cola light? - De ce putem gasi un loc de parcare rezervat pentru handicapati in fata patinoarelor? - De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate? - De ce pentru a inchide programul Windows trebuie apasat mai intai pe "START"? - De ce se sterilizeaza acul seringii inainte de eutanasie? - De ce daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste "terminal" - De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite? - De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati? - De ce pilotii kamikaze purtau casca de protectie? - Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia "INTERZIS A CALCA IARBA" in mijlocul peluzei? - Atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment? - Daca un cuvant este scris gresit intr-un dictionar, cum ne dam seama? - De ce desteptul ala de Noe nu a strivit cei doi tantari? - Oare lucratorii de la fabrica de ceaiuri Lipton au pauza de cafea? - De ce oile nu intra la apa cand ploua si lina da? - De ce magazinele deschise 24 de ore din 24 au incuietori?
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- popicel
- Full member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2010-02-04
E prea mare poza, dar intrati pe link, cititi si va amuzati
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph … 4_700b.jpg
Ultima oara a fost editat de popicel (2012-01-07 20:14:16)
Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!--------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Care-i faza cu ala cu ceasurile?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
banuiesc ca-s copii din aia no-liferi (sau forumisti, dupa caz ) care stau non stop in fata calcului
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- Emilya
- Platinum member
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- eva_an
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-08
Medicul iese transpirat din sala de operaţii. Se ?nt?lneşte cu un alt medic care ?l ?ntreabă ce s-a ?nt?mplat. La care acesta răspunde: - Am avut o operaţie foarte grea. Pacientul, un poliţist, nu prezenta activitate cerebrală. I-am deschis calota craniană şi nu ?mi venea să cred ochilor. Era goală. Doar un fir de aţă. Timp de 4 ore, m-am g?ndit dacă să tai aţa sau nu. P?nă la urmă, am tăiat-o. Şi ce crezi că s-a ?nt?mplat? - Ce s-a ?nt?mplat? - I-au căzut urechile.
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
prima data citisem "Melcul iese transpirat din sala de operaţii"
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
zodiile
Berbec: O domnisoara berbec ii spune prietenei: - Draga, mi se pare foarte ciudat ce se intampla: de fiecare data cand cunosc un barbat mai ca lumea, aflu fie ca e el insurat, fie ca sunt eu maritata.
Taur: La un an dupa ce s-a casatorit cu o taurita, el intra in dormitor tinand in mana doua pastile de nurofen si un pahar de apa. - Ce faci cu pastilele alea, intreaba sotia. - Sunt pentru durerea ta de cap. - Dar nu ma doare capul! - Ha-ha, te-am prins...
Gemeni: O domnisoara din zodia gemenilor este invitata la dans: - Domnisoara, se poate?... - Da, dar hai mai intai sa dansam.
Rac: O tanara rac este abordata la o petrecere: - Domnisoara, dansezi? - Stai numai putin, s-o intreb pe mama. - Intreab-o, te rog, si daca putem sa facem sex, ca sa nu faci doua drumuri.
Leu: O leoaica ii spune prietenului ei din copilarie: - Cand ma voi marita eu, sa stii, multi barbati vor suferi. - Pai cu cati vrei sa te mariti?
Fecioara: O bebelusa nascuta in zodia fecioarei este inca la maternitate. - Tu esti fetita?, o intreaba baietelul de langa. - Da, raspunde ea. - Si care e diferenta intre noi, baieteii, si voi, fetitele? - Stai sa plece asistenta de aici si iti arat. Dupa ce pleaca asistenta, bebelusa ridica paturica si ii arata: - Vezi acum? Noi, fetitele, avem sosetutele roz!
Balanta: Dupa o cearta, iubitul tinerei balante pleaca suparat si, trantind usa , ii spune prietenei sale: - Si, daca te intereseaza, nici macar nu esti buna la pat! Mustrat de constiinta, ceva mai tarziu, el isi da seama ca a exagerat si o suna. Degeaba, ea nu raspunde. El inisista si, dupa vreo trei ceasuri, are noroc: - Ce faci, draga, de ce nu raspunzi? - Scuza-ma, iubitule, eram in pat. - Pai ce faceai in pat la ora asta? - Ceream o a doua opinie.
Scorpion: O tanara nevasta scorpion ii marturiseste prietenei ei: - Cred ca vreau sa-mi omor barbatul, dar nu stiu cum. - Stii cum? Am citit eu intr-o carte: fa mult sex cu el. Epuizeaza-l. O sa il slabesti si pana la urma o sa-si dea duhul. Dupa cateva luni, prietenele se intalnesc din nou. Sotia arata jalnic, in schimb sotul parea destul de fericit. - Ce mai faci?, o intreaba prietena. - Eu ca eu, ii zice ea la ureche, dar uita-te la prostul asta, habar n-are ca e pe moarte!
Sagetator: O sagetatoare este intrebata de sotul ei: - Mi-ai simtit lipsa ieri, iubito? - Cum, draga, n-ai dormit acasa?
Capricorn: O tanara doamna capricorn urmeaza sa primeasca o mostenire si vorbeste cu prietena ei despre acest subiect: - Ah, cand vei avea toti acei bani, n-ar mai trebui sa faci sex cu sotul tau ca sa iti cumpere rochii, ii spune, cu invidie, prietena. - Da, draga, in sfarsit voi putea sa platesc pe cineva sa faca asta!
Varsator: Prietena unei varsatoare isi face curaj si ii spune: - Iubitul tau te insala. - Ah, draga, dar stiu de mult. - Stii si cu cine? - Da, stiu si cu cine, stiu si de ce, dar nu prea stiu cu ce...
Pesti: In timp ce barbatul ei era plecat in delegatie, o pestoaica isi cheama cativa prieteni pe-acasa. Sticlele se golesc una cate una, hainele dispar, muzica e data la maxim, cand usa se deschide si in camera intra sotul. Ea isi aduna puterile, isi trage o camasa pe ea, da peste cap un pahar si spune: - Si-acum iar incepem: gelozii, suspiciuni...
- Emilya
- Platinum member
- Site
- chryss-tina
- Full member
- Inregistrat: 2010-07-21
Este foarte usor sa faci o femeie fericita ! Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor, educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional.
Este foarte greu sa faci un barbat fericit. Are nevoie de mancare si sex...
I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi!
- eva_an
- Full member
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- florentina irina
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-30
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- eva_an
- Full member
Trei cupluri pleacă ?n camping.Dar constată că unul dintre ele,și-a uitat cortul acasă.Așa că decid ca peste noapte,femeile să doarmă ?ntr-un cort,iar bărbații ?n celălalt. Peste noapte: -Băi John,mie mi s-a cam ?ntărit dorul de nevastă-mea.Mă duc să vorbesc cu ea. -Vrei să vin și eu cu tine? -La ce dracu să vii tu cu mine? -Pentru că aia tare de-o ții tu-n m?nă,e-a mea.
- eva_an
- Full member
Luni dimineata,seful primeste un telefon la birou de la un angajat: - Sefu', nu va suparati, n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog! - Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de sex cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar, capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu! Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil, ca niciodata. - Ai vazut, Mishule, ca se poate? - Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de sex cu nevasta-ta este energie curata
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|