Sa radem putin 2-124
- eva_an
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-08
Re: Sa radem putin 2
O blonda intra in magazinul de pantofi. Se uita ce se uita, si cere vanzatoarei sa ii arate o pereche de pantofi, pe care ii si probeaza. Vanzatoarea o intreaba: - Cum sunt? - Ma cam strang putin, raspunde blonda. - Incercati sa le scoateti limba, spune vanzatoarea. - Thoth ma strangh phusin...
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Reforma sanatatii: Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. ... Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Pentru transferul la o firma de pompe funebre , apasati 6 Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim!
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- eva_an
- Full member
Evolutia mentalitatii femeii: Ani 1970:Iubeste-ma,dar fara sa ma atingi! Anii 1980:Atinge-ma,dar fara sa ma saruti! Anii 1990:Saruta-ma,dara fara sa mai faci altceva! Anii 2000:Fa-mi orice,dar nu spune la nimeni! Din 2011:Fa-mi ceva,altfel spun la toata lumea ca nu poti face nimic!
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- eva_an
- Full member
La școală, profesoara ?ntreabă: -Voi știți cum se fac copiii? Gigel spune că pe el l-a adus barza, Ionel spune că a fost cumpărat de la spital, numai Bulă se bagă-n vorbă și zice: - Feribotu', Doamna! - Cum "feribotu'", Bulă? - Păi azi-noapte, dupa ce au ?nchis lumina și au crezut că eu dorm, l-am auzit pe tata spun?ndu-i mamei: "Leano, nu mai feri botu' că iar o să facem un t?mpit ca Bulă".
Basescu merge sa consulte o vrajitoare. Vrajitoarea ?nchide ochii si ?i spune : - Va vad trec?nd pe un bulevard foarte mare, ?ntr-o masina decapotabila si lumea strig?nd de bucurie. Basescu z?mbeste si o ?ntreaba : - Deci multimea este fericita ? - Da, ca niciodata ! - Si oamenii alearga dupa ?masina ? - Da, alearga ?n jurul masinii, ca nebunii. Politiei ?i este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele ? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, c?nta ? - Da, oamenii striga fraze de speranta : ?Oh! De-acum ?ncolo totul va fi mai bine !!!? Poporul este ?n sarbatoare. - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis.
Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-16 20:44:18)
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
- yoyolina
- Moderator
- ioana veja
- New member
- Inregistrat: 2012-01-06
azi am primit un banc pe facebook
Un tanar la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau - De fapt, dati-mi doua, ca are o mama auuuu si pe aia o ard - Stiti ceva? Dati-mi 3, ca are si o sora buna. Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa. Vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: - Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist.
- florentina irina
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-30
Noua lege a sanatatii....
Bula la bucatarie.O clipa de neatentie la tocat zarzavaturi si singele incepe sa curga. Ia repede o cirpa, infasoara degetul si fuga la spital. Intra la U.P .U.(unitatea de primire urgente) si vede doua usi:
"Bolnavi" si "Accidentati". Ca un cetatean disciplinat ce este, Bula intra la "Accidentati". Acolo, ce sa vezi? Alte doua usi:
"Cu sangerare" si "Fara sangerare". Asa cum era firesc intra la "Cu sangerare". Alte doua usi:
"De importanta vitala" si "Fara importanta vitala" Deschide usa "Fara importanta vitala" si se trezeste iar in strada ...
Pleaca nervos acasa unde familia il intreaba: - Ei, Bulă, te-au tratat bine? - Nu s-a uitat nimeni la mine, dar organizarea e beton ... !!!!!!
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
Soția mea insistă ?ntotdeauna să o ?nsoțesc la shopping. Din păcate,ei ?i place să cotrobăie articol cu articol, pe c?nd eu mă plictisesc repede. Atunci ?i spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil ?n opinia ei) și, eventual, ne ?nt?lnim la casă sau ?n parcare.
?nsă ieri am primit acasa următoarea scrisoare de la Carrefour:
"Dragă doamnă Ionescu,
?n ultimele șase luni soțul dvs. a produs pertubări grave ?n activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său și ne vedem nevoiți să interzicem accesul am?ndurora in magazinele Carrefour.
Nemulțumirile noastre ?mpotriva soțului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos și sunt susținute de ?nregistrările de pe camerele noastre video:
1. 15 februarie: A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative și le-a pus aleatoriu ?n coșurile de cumpărături ale altor clienți, profit?nd de neatenția acestora.
2. 23 februarie A pus să sune toate ceasurile deșteptătoare din raionul 'Articole pentru casă' la intervale de cinci minute.
3. 6 martie A făcut pe podea o d?ră de sos de tomate p?nă ?n fața ușii de la toaleta femeilor. 4. 11 martie I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben ?n raionul legume. Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-și părăsească postul desemnat și, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din parte supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managamentul companiei timp și bani.
5. 25 martie A blocat o oră biroul de rate, solicit?nd deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.
6. 2 aprilie A mutat semnul 'Atenție! Podea udă!' ?ntr-o zonă mochetată.
7. 12 aprilie A montat un cort ?n raionul 'Camping' și a invitat copiii celorlalți cumpărători să-și aducă perne și pături de la raionul 'Așternuturi' ca să petreacă weekendul ?mpreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.
8. 26 aprilie C?nd un angajat l-a ?ntrebat dacă poate să ?l ajute a ?nceput să pl?ngă și să țipe 'Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur și simplu ?n pace?', determin?nd mai mulți cumpărători să sune imediat la 112 și sosirea a trei ambulanțe.
9. 2 iunie A privit direct ?n obiectivul unei camere de luat vederi și a folosit-o drept oglindă ?n timp ce-și scobea nasul.
10. 16 iunie ?n timp ce cerceta o pușcă de v?nătoare ?n raionul 'Arme' l-a ?ntrebat pe v?nzător unde poate găsi antidepresive. 11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furiș?ndu-se pe după rafturi, ?n timp ce fredona suficient de tare ?nc?t să fie auzit tema din ' Mission Impossible'.
12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander și, c?nd alți cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga 'BAU!'
13. 6 august A desfăcut toate cutiile de carioca și creioane colorate din raionul de papetărie, prob?nd toate culorile albastre și rup?ndu-le v?rfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanța perioadei albastre traversată de d-lui.
14. 19 august C?nd s-a făcut un anunț la stația de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea ?n poziție fetală url?nd 'O, nu! Aud din nou acele voci!' Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul ?n Carrefour prin această scrisoare: a intrat ?ntr-o cabină de probă și, după un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este h?rtie igienică ?n cabina asta!', provoc?nd leșinul angajatei noastre de pe raion.
Cu stimă, X Manager Carrefour
Carrefour - pentru o viață mai bună
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- andrada_faur
- New member
- De la: London
- Inregistrat: 2011-03-24
ramona-maria a scris:Soția mea insistă ?ntotdeauna să o ?nsoțesc la shopping. Din păcate,ei ?i place să cotrobăie articol cu articol, pe c?nd eu mă plictisesc repede. Atunci ?i spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil ?n opinia ei) și, eventual, ne ?nt?lnim la casă sau ?n parcare.
?nsă ieri am primit acasa următoarea scrisoare de la Carrefour:
"Dragă doamnă Ionescu,
?n ultimele șase luni soțul dvs. a produs pertubări grave ?n activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său și ne vedem nevoiți să interzicem accesul am?ndurora in magazinele Carrefour.
Nemulțumirile noastre ?mpotriva soțului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos și sunt susținute de ?nregistrările de pe camerele noastre video:
1. 15 februarie: A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative și le-a pus aleatoriu ?n coșurile de cumpărături ale altor clienți, profit?nd de neatenția acestora.
2. 23 februarie A pus să sune toate ceasurile deșteptătoare din raionul 'Articole pentru casă' la intervale de cinci minute.
3. 6 martie A făcut pe podea o d?ră de sos de tomate p?nă ?n fața ușii de la toaleta femeilor. 4. 11 martie I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: 'Cod galben ?n raionul legume. Du-te imediat acolo'. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-și părăsească postul desemnat și, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din parte supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managamentul companiei timp și bani.
5. 25 martie A blocat o oră biroul de rate, solicit?nd deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.
6. 2 aprilie A mutat semnul 'Atenție! Podea udă!' ?ntr-o zonă mochetată.
7. 12 aprilie A montat un cort ?n raionul 'Camping' și a invitat copiii celorlalți cumpărători să-și aducă perne și pături de la raionul 'Așternuturi' ca să petreacă weekendul ?mpreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.
8. 26 aprilie C?nd un angajat l-a ?ntrebat dacă poate să ?l ajute a ?nceput să pl?ngă și să țipe 'Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur și simplu ?n pace?', determin?nd mai mulți cumpărători să sune imediat la 112 și sosirea a trei ambulanțe.
9. 2 iunie A privit direct ?n obiectivul unei camere de luat vederi și a folosit-o drept oglindă ?n timp ce-și scobea nasul.
10. 16 iunie ?n timp ce cerceta o pușcă de v?nătoare ?n raionul 'Arme' l-a ?ntrebat pe v?nzător unde poate găsi antidepresive. 11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furiș?ndu-se pe după rafturi, ?n timp ce fredona suficient de tare ?nc?t să fie auzit tema din ' Mission Impossible'.
12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander și, c?nd alți cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga 'BAU!'
13. 6 august A desfăcut toate cutiile de carioca și creioane colorate din raionul de papetărie, prob?nd toate culorile albastre și rup?ndu-le v?rfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanța perioadei albastre traversată de d-lui.
14. 19 august C?nd s-a făcut un anunț la stația de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea ?n poziție fetală url?nd 'O, nu! Aud din nou acele voci!' Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul ?n Carrefour prin această scrisoare: a intrat ?ntr-o cabină de probă și, după un timp, a strigat foarte tare 'Hei! Nu este h?rtie igienică ?n cabina asta!', provoc?nd leșinul angajatei noastre de pe raion.
Cu stimă, X Manager Carrefour
Carrefour - pentru o viață mai bună
cred ca ar fi mai bine sa merg singura la cumparaturi, pt orice eventualitate ))
- eva_an
- Full member
1 septembire, clasa 1, Profesoare spune : - Copii,ati venit la scoala. Aici va trebui sa stati linistit,iar daca doriti sa intrebati ceva,va trebui sa ridicati mina! Bula ridica mina! Profesoarea: ? Vrei sa intrebi ceva,Bula? Bula: ? Nu doar verificam cum merge sistemul!
Sotia catre sot : - Stii, astazi am vazut o femeie extraordinar de frumoasa. - Da ? Si dupa, ce s-a intamplat ? - Am tot continuat sa o admir , fiindca era pur si simplu minunata. Sotul deja iritat de lucrul asta: - Da, fie , iar apoi ce-ai facut ? - Ce-am facut dupa ? M-am mutat din fata oglinzii..
- eva_an
- Full member
Dup? interventia chirurgicala suferita o starleta de cinema isi intreaba doctorul: - C?nd imi voi putea relua viata sexuala? - Greu de spus...Nimeni nu mi-a pus inca aceasta ?ntrebare dup? inlaturarea amigdalelor.
- yoyolina
- Moderator
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
hhihihi
- timo
- Hero member
- Inregistrat: 2011-02-13
- yoyolina
- Moderator
- yoyolina
- Moderator
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|