homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin 2-33

#609 2009-08-07 15:51:44

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Sa radem putin 2

O tipa in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... Incearca din nou sa urce.... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem.
In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca.
Tipa revoltata:
- Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?
Ciobanul:
- Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni...

10 femei asteptau la poarta raiului.
- Cine si-a inselat barbatul sa faca un pas in fata, zice Dumnezeu.
9 femei fac un pas in fata, doar una ramane pe loc.
- Sefu, intreaba un inger, cu surda ce facem?

Doi prieteni care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar.
Unul dintre ei este tare suparat, si incearca sa isi ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz.
- Ce ti s-a intamplat? il intreaba amicul sau.
- Nimic, nu pot sa-ti povestesc!
- Te feresti tocmai de mine, cel mai bun prieten al tau? Poate te pot ajuta...
- Nu, acum nimeni nu ma mai poate ajuta!
- Dar ce s-a intamplat?
- Tocmai m-am intors de la o vanatoare din Africa .
- Si?
- Am fost violat de o gorila, masculul cel mai puternic din grup...
- Si?
- Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum... pur si simplu fara sa se opreasca!
Si incepe sa planga in hohote.
- Hai incearca sa te linistesti, il consoleaza prietenul, bine c-ai scapat cu viata. Esti intreg, asta conteaza.. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu vorbeste!
- Pai, tocmai asta este problema, ca nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic...

Tiganca intarzie. La sosirea ei, tiganul, nervos, o intreaba:
- Unde-ai fost, fa?
- La servici.
- Fa, te rup! Pana la ora asta, la servici?
- Taci, omule, c-am luat salariul si am fost la piata, la cumparaturi.
- Si ce ai cumparat, fa?
- Ete asta am cumparat, zice tiganca si ii arata o lingura de lemn.
- Auzi, fa, fir-ai a dracu', noi n-avem bani de-o tuica si tu cumperi mobila de bucatarie?

Un ardelean se trezeste dimineata si cand se uita pe geam vede trei insi care faceau poze. Ardeleanu suparat iese din casa si se duce la ei.
- Pai ce faceti voi aici la mine in ograda?
- Masuram bade.
- Da ce masurati?
- Pai pe aici o sa treaca autostrada Transilvania.
Ardeleanul sta si se gandeste:
- Da o sa treaca multe masini p-aci?
- Pai logic ca o sa treaca.
- Aha.. si cam cate?
- Ei cate.. sute, mii..
- Si o sa treaca si noaptea?
- Pai sigur ca da.
- Da crucea mamii lor .. io' sa stau sa le deschid poarta la fiecare?

Intr.: Cum se numeste o secretara lasata insarcinata de catre seful ei?
Rasp.: BOSS-UMFLATA ...

Maica Glafira si maica Serafima se intorceau la manastire cu masina cu alimente. Deodata pe parbriz a sarit un vampir mic. Maicile nu s-au pierdut cu firea cu una cu doua.
- Da cu stergatoarele, da cu stergatoarele, striga maica Serafima.Vampirul a fost scuturat putin de lamela, dar s-a prins si mai bine de geam, ranjind la ele.
-Foloseste stropitorul, am pus in el apa sfintita.
Ud leoarca, vampirul isi arata coltii, iar apa sfintita nu-si face efectul.
- Incearca cu crucea, incearca cu crucea, striga maica Glafira.
Maica Serafima, deschide geamul, scoate capul afara si incepe sa gesticuleze spre vampir:
-Da-te jos de acolo, tu'ti crucea ma-tii!

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#610 2009-08-07 21:42:03

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

De scurta poate fi oricat de lunga, numai de groasa sa nu fie prea subtire! rotfl

Ce-ti intra pe-o ureche, iti iese pe cealalta si-ti ramane si-n cap?
-Tarnacopul!

De ce nu sunt stalpii rosii:
- ???
- Ca i-ar manca oamenii cu branza.

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#611 2009-08-07 22:55:19

dark_assik
New member
Inregistrat: 2009-08-05

Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA. Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat BLANURILE.
Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA. Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKE-UP-ul.
Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA. Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA.
Barbatul a descoperit JOCUL si a inventat CARTILE DE JOC. Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat DATUL IN CARTI.
Barbatul a decoperit PRIETENIA si a inventat DRAGOSTEA. Femeia a descoperit DRAGOSTEA si a inventat CASATORIA.
Barbatul a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL. Femeia a descoperit SEXUL si a inventat DURERILE DE CAP.
Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII. Femeia a descoperit BANII....si atunci s-a dus naibii totul.

"It's cold outside but between us it's worse.."disperat

#612 2009-08-07 23:01:16

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

p`asta o stiti?

when the pomp lights up,you shoot.

#613 2009-08-08 09:39:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

care e diferenta dintre un om si o camila?
........
........
........
camila poate sa munceasca 10 zile fara sa bea apa, iar omul poate sa bea apa 10 zile fara sa munceasca
chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#614 2009-08-09 10:43:14

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

Gheorghe ajunge acasa cu un ochi vanat si nevasta il intreba:ce ai patit gheorghe?
pai am avut sedinta la serviciu  Maria statea in fata mea , s a ridicat sa ia cuvantul si avea rochia intre buci si am dat sa o scot si mi a dat una.
A 2 zi ajunge Gheorghe si cu celalat ochi vanat acasa si sotia il intreaba:pai ce ai patit Gheorghe,iar i ai scos rochia dintre buci lu'  Maria?
Nu eu,Vasile,dar stiam ca nu i place si am bagat o la loc.

Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, ce mai - femeia perfecta! Dar o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: - Doamne ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. Dumnezeu: "Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta"! Zis si facut. Pune dracu oglinda si in sfarsit se insoara. 1. MORALA: Baieti, nu mai cautati femei perfecte ca una a fost si a luat-o dracu. 2. MORALA: Fetelor nu mai fiti perfecte, ca va ia dracu

Ultima oara a fost editat de dely (2009-08-10 09:52:31)

#615 2009-08-10 13:40:31

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

De cati misogini e nevoie ca sa schimbe un bec?
De niciunul,proasta poa` sa mature si pe intuneric

- Iubitule, de ce alergi mereu la fereastra de cite ori incep sa cant?
- Ca sa vada vecinii ca nu te bat.

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#616 2009-08-10 14:55:37

EasternPrincess
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile ?n capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi ?i spune:
- Uite, tre? s-ajung şi eu ?n Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las? că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un c?mp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, ?ngrijorată, ?i zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt ?nsurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...

Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
- Asta pentru ce este, draga?
- Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala?
- A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!
Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap.
- Asta pentru ce mai e, draga?
- Te-a sunat calu'!

Un rabin si un preot ortodox aveau garaje alaturate.
Preotul, din smerenie, intr-o zi spala masina rabinului.
A doua zi il vede pe rabin cum ii taie cu un bomfaier teava de esapament a masinii sale.
Suparat intreaba:
- Ce faci rabine acolo? la care rabinul raspunde:
- Tu mi-ai botezat masina, eu ti-o tai imprejur.

Un surdomut intra intr-o farmacie sa cumpere prezervative. ?ncearca ?nt?i sa explice prin limbajul semnelor, dar farmacistul nu ?ntelege. Mai gesticuleaza el mai pe ?ntelesul tuturor dar farmacistul tot nu ?ntelege. Nervos, surdomutul si-o scoate, o pune pe tejghea si mai tr?nteste si 10 lei l?nga ea. Farmacistul scoate si el 10 lei, ii pune l?nga cei ai surdomutului, si-o scoate si el, o pune tot pe tejghea, le masoara si ia banii. Surdomutul, rosu de nervi, ?ncepe sa gesticuleze violent ?njuraturi ?n limbajul semnelor. La care farmacistul: "Stii ce ? Daca nu stii sa pierzi, n-ar trebui sa pariezi !"

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#617 2009-08-11 14:55:14

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_mar_cu_3_mere.jpg

Mie mi s-a parut de ras... in curte la cumatra-mea un mar de juma de metru inaltime avea in el 4 mere. Unul l-au rupt ca deja copacul nu mai facea fata greutatii... rotfl

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#618 2009-08-11 15:01:10

alexa123
Hero member

hahaha rotfl2))

#619 2009-08-11 15:28:38

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

Poezioala desple secs

Făcui fălă să vleau o constatale
La glădiniţă ieli, c?nd am picat,
(Cu toate că-s de-un an ?n glupa male)
Să mol dacă glumesc, pe omoplat ;

Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănunţit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,

Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si isteţ, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,

C-al fi o balză, cale-n noptiţică,
Ne-aduţe-n pliscu' ei, ?mpachetaţi,
C?nd scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si c?lnaţi,

Cum zboală balza asta-nţet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun
Si cum agiungem ?n pătuţ si-n ţoale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....

Să vezi măi flate, ţe educatoale (!)
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La v?lsta ei, (ţe ţ?ţe, ce piţioale !)
Să nu stie nimica desple secs !?

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#620 2009-08-11 15:41:47

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

Doua foste colege de facultate se reintalnesc dupa muuult timp. Amandoua casatorite. Le cer voie sotilor lor sa iasa la o cafea impreuna ca sa isi povesteasca ce a facut fiecare dintre ele in acesti ani in care nu s`au vazut. Se face seara si femeile nu isi terminasera inca povestile. Se suna sotii unul pe celalalt, innebuniti, nestiind unde se afla femeile. Niciunul nu stia nimic. Intr`un tarziu pleaca femeile spre casa, insa pe drum le apuca nevoile.
-Tu Marie, mie imi merge burta, tre sa fac repede ca daca nu, ii bai!
-Tu Ileano, si eu am aceeasi problema, da` nu am hartie igienica!
- hai ca ne descurcam noi cumva, hai sa intram in cimitir, ca asta ii mai aproape!
  Intra femeile... Isi fac treburile si ies.
Una dintre ele isi da jos chilotii si se strege cu ei, iar cealalta ia o panglica de la o coroana de pe un mormant si se descurca si ea cumva.
Ajung sotiile acasa. Dupa cateva zile se intalnesc sotii lor:
- mai Vasile, eu zic ca sotiile noastre ne`au inselat, a mea a venit fara chiloti pe ea!
-eram sigur!!! a mea a venit cu o panglica in fund pe care scria: Nu te vom uita niciodata! Fratii Ionescu.

I like the way you shake your ass around me partydance

#621 2009-08-11 16:15:21

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

rotfl

#622 2009-08-11 16:17:29

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

debilika>smile a scris:

Doua foste colege de facultate se reintalnesc dupa muuult timp. Amandoua casatorite. Le cer voie sotilor lor sa iasa la o cafea impreuna ca sa isi povesteasca ce a facut fiecare dintre ele in acesti ani in care nu s`au vazut. Se face seara si femeile nu isi terminasera inca povestile. Se suna sotii unul pe celalalt, innebuniti, nestiind unde se afla femeile. Niciunul nu stia nimic. Intr`un tarziu pleaca femeile spre casa, insa pe drum le apuca nevoile.
- hai ca ne descurcam noi cumva, hai sa intram in cimitir, ca asta ii mai aproape!
Una dintre ele isi da jos chilotii si se strege cu ei, iar cealalta ia o panglica de la o coroana de pe un mormant si se descurca si ea cumva.
- mai Vasile, eu zic ca sotiile noastre ne`au inselat, a mea a venit fara chiloti pe ea!
-eram sigur!!! a mea a venit cu o panglica in fund pe care scria: Nu te vom uita niciodata! Fratii Ionescu.

rotfl  rotfl

Love.  Live. Laugh.

#623 2009-08-11 16:24:10

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

ally18 a scris:

debilika>smile a scris:

rotfl  rotfl

rotfl

#624 2009-08-11 16:31:42

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

rotfl  rotfl  rotfl  cool

ToandMe a scris:

ally18 a scris:

debilika>smile a scris:

rotfl  rotfl

rotfl

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#625 2009-08-11 16:37:00

alexa123
Hero member

tulai rotfl

Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali.
Ambele sale carti au fost mistuite de flacari.
Purtatorul de cuvint al omului de afaceri a declarat ca Gigi Becali este cu atit mai afectat, cu cit nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua rotfl

Ultima oara a fost editat de alexa123 (2009-08-11 16:42:27)

#626 2009-08-11 16:53:26

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

#627 2009-08-12 17:30:10

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

unde e topicul ''sa radem putin 1''? ca vreau sa ma mai delectez oleaca tongue

I like the way you shake your ass around me partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.