homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin 2-65

#1217 2010-02-19 14:23:09

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: Sa radem putin 2

Dl. Itzic o suna pe dna Goldstein:
- Alo, sarut-mana, ce mai faceti?
- Ce sa fac, sunt singura, sotul e pe teren de-o luna ...
- Atunci poate imi permiteti sa trec pe la dvs., bem o cafeluta, facem amor ...
- Vai, domnule Itzic, credeti ca sunt curva?
- Da' cine a pomenit, doamna, de bani ?....

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#1218 2010-02-19 15:05:18

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Wildhoney a scris:

http://www.220.ro/9MygJ36oI1/Voi-Glumiti-Unde-Mi-E-Mancarea

vai...mie mi-e mila de ea rotfl
ce fatza nevinovata are rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#1219 2010-02-20 23:55:00

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Stiti de ce barbatii se basesc mai mult decat femeile?
Pentru ca femeile nu tac de ajuns de mult pentru a crea presiunea necesara. smile)

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#1220 2010-02-21 00:03:55

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Je m'appelle Vasile Mure
Je vennais de la padure
Je trouvais nevasta-n pat
Se coucher cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon ami sarise gardu'
Il tombe dans les urzici
Sur son cur numai basici!

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#1221 2010-02-21 00:21:56

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

smile_my a scris:

Stiti de ce barbatii se basesc mai mult decat femeile?
Pentru ca femeile nu tac de ajuns de mult pentru a crea presiunea necesara. smile)

rotfl rotfl

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#1222 2010-02-21 00:33:58

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Wildhoney a scris:

http://www.220.ro/9MygJ36oI1/Voi-Glumiti-Unde-Mi-E-Mancarea

Saraca pisicuta... sad 
N`am gustat deloc gluma asta! neutral

#1223 2010-02-21 00:38:59

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Nici eu! hmm

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1224 2010-02-21 11:52:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu am gustat-o pentru ca nu arata a animal torturat sau subnutrit...si am o pisica acasa care la fel face oricat i-as da sa manance tot nu se satura smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1225 2010-02-21 11:58:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

vai, e mortala pisica aia! rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1226 2010-02-21 23:19:39

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-07-18

Nu e neaparat de ras, dar e simpatica ideea: in principiu participantii la respectivul concurs posteaza o poza din copilaria lor si una din prezent, incercand sa recreeze situatia din poza 1. Mai sunt si unii care nu respecta, dar mare parte din poze pe principiul asta merg.

http://www.zefrank.com/youngmenowme/

Wildhoney a scris:

eu am gustat-o pentru ca nu arata a animal torturat sau subnutrit...si am o pisica acasa care la fel face oricat i-as da sa manance tot nu se satura smile

Da, exact, aia nu e o matza chinuita. Sa-l auziti pe Pisoi al meu cum chiraie cand vrea ceva, ai spune ca e cea mai nehranita fiinta de pe planeta.  tillfreds

Un site cu toate traznaile posibile lol http://2leep.com/0/1/9/

Aici poti sa incerci cum iti sta cu diferite combinatii de haine; selectezi tipul de corp pe care il ai (forma, inaltime, greutate, etc) si el iti da un model virtual. Poti sa pastrezi modelul cu un chip virtual sau sa adaugi fata ta corpului selectat anterior. Si apoi incepi sa problezi tongue http://www.mvm.com/cs/shopForLooks/Default.aspx?track=3

Ultima oara a fost editat de baby pink (2010-02-22 01:04:33)

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#1227 2010-02-22 04:54:28

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Draga S?fule,

Fi?care dintr? angajatii compani?i noastr?, sunt?m f?rm d?votati atat dumn?avoastra cat si intr?prind?rii.
Vr?m profitabilitat?, r?ntabilitat?, dar sunt?m si noi oam?ni si av?m n?voi.
Bazandu-n? p? int?l?g?r?a dumn?avoastra, ast?ptam n?goci?r?a contitiilor d? munca.
C?l? bun? !

Raspunsul sefului..?

Dragi colegi,
Actuala NUanta economico-sociala NU v-i se poate imputa doar voua.
Noi NUmai alaturi de voi putem aNUnta profituri si aNUitati catre managementul superior.
ANUntul ca solicitati contiNUU majorari salariale, NU ne suprinde.
Va astept NU NUmai maine ci oricand, la biroul meu spre a corecta NUantele sesizate.
Tineti minte !
ANUntul inseamna NUmai apropiere fata de nevoile voastre si NU altceva !

Cele bune,
Seful vostru,
IoNUt

----------------------
CIA cauta sa angajeze urgent un asasin.

La sfarsit, ram?n 3 finalisti: 2 barbati si o femeie. Testul final: Primul barbat este dus l?nga o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa , pe un scaun, se afla sotia lui.

- Ucide-o!

- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta!

- Atunci nu este o slujba pentru tine!

Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra ?n camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand:

- Am ?ncercat, dar mi-e imposibil....

Vine r?ndul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra ?n camera si se aud mai multe ?mpuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri ?n pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata:

- Pistolul avea gloante oarbe; a trebuit sa-l omor cu scaunul!

[am zis ca mor la asta  rotfl2  rotfl2  rotfl2 ]

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-02-22 04:57:49)

Dragostea nu se stă, se face.

#1228 2010-02-22 05:08:51

Zeyna
Platinum member

Un barbat isi suna sotia acasa si spune:
- Draga, am fost invitat sa merg la pescuit in Canada cu seful meu si cativa prieteni de-ai lui. Vom fi plecati pentru o saptamana. Este o oportunitate pentru mine sa obtin acea promovare pe care am asteptat-o, asa ca ai putea sa-mi impachetezi suficiente haine pentru o saptamana, undita si trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou si voi trece in
fuga pana acasa sa-mi iau lucrurile .... Oh, te rog, pune in bagaj si noua mea pijama de matase albastra.
Sotiei i s-a parut putin dubios ce a auzit, dar, ca o sotie buna ce era, a facut exact ce a rugat-o sotul ei.
Weekendul urmator sotul s-a intors putin obosit dar, de altfel aratand bine. Sotia l-a intampinat acasa si l-a intrebat daca a prins multi pesti.
El a spus:
- Da! O multime de somoni si cativa pesti spada. Dar de ce nu mi-ai impachetat noua mea pijama de matase bleu, asa cum te-am rugat?
Sotia replica:
- Dar am facut-o. Am pus-o in trusa ta de pescuit.
  smoke2

------------
Cum latra un caine in Ardeal?
"No, daca'i musai...ham!"
rotfl2

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-02-22 05:09:48)

#1229 2010-02-22 05:30:35

Zeyna
Platinum member

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului ca ma intorc la 12 noaptea...
Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita. Tocmai cand am ajuns la usa, ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori. Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda, am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori.
Am fost tare mandra de ce idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit un conflict familial.
A doua zi dimineata, sotul meu m-a intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a parut foarte surprins ...(uufff, am scapat!).
Dupa putin timp insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc. L-am intrebat de ce.
- Pai, asta noapte cucul a cantat de 3 ori, apoi a zis "!!-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2 ori dupa care a ragait.  rotfl
-------------------
Se trezeste Ion de dimineata buna ca avea de crapat lemne.No, si se apuca Ion de crapat, cind il vede pe Gheorghe la poarta:
- 'Mneata, Gheo!
- 'Mneata, Ioane!
- C faci ma, Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne?
- Nu pot ma Ioane ca is beteag rau...
- No, tulai Doamne, da' ce ai ma Gheo?
- Boala gre' ma Ioane!
- Da' ce boala ai ma?
- Boala venerica...
- Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma?
- Pa' stii tu ma Gheo... ma doare in p*** de lemnele tale!

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-02-22 05:33:12)

#1230 2010-02-22 10:30:24

elena21
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

rotfl2  rotfl  rotfl2

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.
''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…”

#1231 2010-02-22 16:21:28

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

reteta pentru tort de sf Valentin

ingrediente:
1 barbat bine,1 baton de vanilie gros si vesel,2 oua,1 pat fara arcuri,1 litru de vin rosu,1 piersica pufoasa,1 felie de lamaie

mod de preparare
Se ia barbatul cu binisorul,,se uda cu 100 ml de coniac sau vin rosu dupa gust,dupa care se rastoarna in pat,se agita batonul de vanilie cu cele 2 oua,prin frecare sau mangaiere dupa necesitati,pana se intareste bine batonul.In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta.Batonul bine intarit de introduce in piersica.Se freaca bine in interior,batandu-se cu cele 2 oua pana iese crema si batonul se inmoaie.Oftatul si vibratiile indica faptul ca tortul e gata

------------------

O viitoare mireasa merge la ginecolog pentru un control de rutina. Fiind mai din varful muntelui ii cam lipseau cunostintele de anatomie masculina. Dar isi ia inima in dinti si il intreaba pe medic:
- Ce e chestia aia care atarna intre picioarele logodnicului meu?
- Acela e un penis, domnisoara.
Viitoarea mireasa, sfioasa, intreba din nou:
- Si chestia aia rosie din varful penisului?
- Acela il numim capul penisului...
Domnisoara, prinzand curaj, mai pune o intrebare:
- Si chestiile alea rotunde ce-s cam la 35 de cm de capul penisului?
Medicul, putin confuz:
- Domnisoara, la logodnicul dumneavoastra nu stiu cum e, dar la mine alea-s deja fesele.

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#1232 2010-02-22 20:33:34

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu n-am inteles ce reprezinta felia de lamaie... m-am gandit la prezervativ,da' nu folosesti perzervativul ca sa ii freci fofoloanca partenerei... deci,ce era felia de lamaie? big_smile

#1233 2010-02-22 20:51:28

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acela se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies ? inseamna ca nu ies!!!

Examen in anul I de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, toti se prefac ca scriu de zor.
Examen in anul II de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, acestia continua sa copieze. Cand profesorul bate in catedra, studentii se prefac ca scriu de zor.
Examen in ultimul an de facultate.
Profesorul sta si se uita pe fereastra - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce la catedra, acestia continua sa copieze. Cand un student bate in banca, profesorul se duce la fereastra.

Doi surdo-muti se casatoresc. In prima saptamina, isi dau seama ca nu pot comunica in dormitor decit cu lumina aprinsa, deoarece amindoi se intelegeau prin limbajul semnelor. Dupa mai multe nopti de neintelegeri, sotia gaseste o solutie:
- Iubitule, ii explica ea prin semne, nu putem sa ne hotarim la niste semnale simple? De exemplu, daca vrei sa facem sex intr-o noapte, ma stringi o data de sanul drept. Daca nu vrei sa facem sex, ma stringi o data de sinul stang. Bine?
Sotul este foarte incintat:
- Buna idee! Tot asa, daca tu vrei sa facem sex, ma tragi de p.... o data. Daca nu vrei, ma tragi de p.... de cincizeci de ori, dar ultimele trei mai repede.

Uite fiule asta-i marea! - Unde? - Asta mah din fata ta! - Unde?- Asta mare si albastra chiar in fata ta! - Unde? Tatal il ia de par si-l baga cu capul in apa?dupa faza asta fiul se scutura si zice: - Tata, ce-a fost asta! - Marea

Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tzara, fara s?-si spun? un cuv?nt. O discutie anterioara se transformase ?n ceart? si nici unul dintre ei nu voias? se dea b?tut. Trec?nd prin dreptul unui grajd cu m?gari, capre si porci,sotul ?ntreba sarcastic:

- Neamuri de-ale tale?- Da, r?spunse femeia, socri si cumnati

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#1234 2010-02-22 20:59:50

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

ShineOfBlood a scris:

Eu n-am inteles ce reprezinta felia de lamaie... m-am gandit la prezervativ,da' nu folosesti perzervativul ca sa ii freci fofoloanca partenerei... deci,ce era felia de lamaie? big_smile

Eu mă g?ndeam că e limba hmm.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#1235 2010-02-22 21:06:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

lala20 a scris:

ShineOfBlood a scris:

Eu mă g?ndeam că e limba hmm.

Si de ce naiba au numit-o tocmai felie de lamaie? Nu-i nici rotunda,nici acra,nici galbena... lol Ma rog... fiecare cu termenii lui.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.