Sa radem putin 2-79
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
Re: Sa radem putin 2
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
maryu
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
maryu a scris:http://www.trilulilu.ro/annitu/01c814f3e8d007
..be the best ...fuck the rest ))
- andreeapopa
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-12-26
- Site
I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.
- andreeapopa
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-12-26
- Site
John! - Yes, Sir! - Nevastă-mea e acasă? - Oh, no, Sir. - ?nseamnă că iar i-am pus-o lu' soacră-mea.
John! - Yes, Sir . - Adu-mi un pahar cu apă! - Ok, Sir. - John! - Yes, Sir. - Mai adu-mi ?ncă unul. - Bine, Sir . - John! - Mai adu-mi un pahar cu apă... - Dar, Sir, nu vă face bine at?ta apă... - John, eşti nebun, nu vezi că arde biblioteca?
John, spune Sir, care ?şi spăla picioarele ?n lighean, te rog aruncă apa asta şi adu-mi un prosop. John ia ligheanul şi ?l aruncă pe geam, iar de afară se aude un ţipăt ?nsoţit de ?njurături, la care Sir impasibil: - John, era cineva ?n lighean?
I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.
- QueenOfRoses
- Moderator
~ Ştiţi cine a scris "O brad frumos"?
- Un ungur, că dacă ?l scria un rom?n, se intitula "Un brad frumos".
~ Lecţie de gramatică la T?rgu Mureş. Profesoara le explică elevilor despre gradele de comparaţie ale adjectivelor. După ce termină, vrea să vadă ce au ?nţeles copiii şi le cere să dea exemple:
- Ionel, spune profesoara, dă un exemplu de adjectiv la cele trei grade de comparaţie.
Se ridică Ionel şi spune: frumos, mai frumos, cel mai frumos.
- Bravo Ionel, spune profesoara, ai ?nţeles perfect. Ai nota 10! Ia să vedem acum dacă Anişoara a ?nţeles cum e cu gradele de comparaţie. Se ridica Anişoara şi spune: ?nalt, mai ?nalt, cel mai ?nalt..
- Bravo Anişoara, ai şi tu un 10. Ia s-o vedem acum şi pe Ildiko..
Se ridică Ildiko şi ?ncepe: ad?nc, mai ad?nc, ioi!
~?n ajunul nopţii nunţii, t?nărul ungur ascultă ultimele sfaturi ale tatălui său:
- Fiul meu, c?nd vei intra ?n cameră, ?ţi vei lua femeia ?n braţe pentru că un ungur e PUTERNIC. Apoi, o arunci ?n sc?rbă pe pat pentru că un ungur e M?NDRU. Apoi, te dezbraci la pielea goală pentru că un ungur e FRUMOS.
A doua zi, tatăl ?l ?ntreabă pe fiu ce s-a ?nt?mplat:
- Am făcut cum mi-ai spus tu, mi-am dus femeia ?n braţe p?nă ?n cameră, pentru că un ungur e PUTERNIC ,apoi am aruncat-o ?n sc?rbă pe pat pentru că un ungur e M?NDRU. M-am dezbrăcat ca să ?i arăt că un ungur e FRUMOS. Apoi m-am masturbat ?n faţa ei ca să ?i arăt că un ungur e INDEPENDENT şi AUTONOM!
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- Deliria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-04-16
nu sunt un om rau si imi pare rau de madalina manole dar un comment de la o stire de pe cancan m-a facut sa rad cu lacrimi http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in … 16222.html chiar primu`
All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away.
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
- Scarlet_Autumn
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-09-04
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
- QueenOfRoses
- Moderator
Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: - Scumpa mea, vin repede. - Unde mergi, iubitel? intreba sotia. - Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere. Sotia spuse: - Vrei bere, dragostea mea? Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania , Olanda, Danemarca? Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: - Da, acadeaua mea, dar la bar, stii tu au halbe inghetate Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: - Vrei halba inghetata, iepuras? si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse: - Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase. Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok? - Vrei gustari papusel? Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde: aripioare de pui, ciuperci, coaste de porc. - Dar, draga mea, la bar stii, se mai injura, se vorbeste urat. - Vrei vorbe urate draga? Auzi, ba, ! Bea-ti in plm berea, in nenorocita aia de halba inghetata si manca-ti cacatele de gustari, pentru ca esti insurat, si nu mergi nicaieri!!! Clar, nenorocitule? Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.
- You_and_Me
- Diamond member
tare nif
- QueenOfRoses
- Moderator
si e atat de logica
- You_and_Me
- Diamond member
Nifelheim a scris:si e atat de logica
ma asteptam sa-i zik de dulce
- QueenOfRoses
- Moderator
si eu la fel
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
- You_and_Me
- Diamond member
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
TEST DE FIDELITATE:
Eram un om foarte fericit. Aveam o minunată prietenă cu care mă ?nt?lneam de mai bine de 1 an, aşa că ne-am decis să ne căsătorim. Exista o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică. Viitoarea mea cumnată tot timpul se ?mbrăca cu fuste mini (extrem de mini), iar ?n vocabularul ei nu exista cuv?ntul sutien, darmite ?n garderoba ei. Culmea era că ?ntotdeauna c?nd mă aflam ?n preajma ei mereu scăpa c?te ceva pe jos, iar c?nd se apleca să ridice ?mi oferea o privelişte mai mult dec?t frumoasă. Era clar. O făcea ?n mod deliberat. Pentru că asemenea scene nu se ?nt?mplau dacă era şi altcineva de faţă. Pregătirile de nuntă fiind ?n toi, ?ntr-o zi micuţa surioară m-a sunat şi m-a chemat să mai verific ceva la invitaţiile de nuntă. Am luat-o de bună şi i-am spus că vin ?n c?teva minute. Era singură c?nd am sosit şi a ?nceput să ?mi şoptească ce dorinţe şi sentimente are pentru mine. Mi-a spus c?t de mult mă doreşte şi că ar vrea să facem dragoste măcar o dată ?nainte de a mă ?nsura şi a mă dărui surorii ei pentru ?ntreaga viaţă. Eram total şocat şi nu am putut scoate un cuv?nt. Mi-a spus că merge la ea ?n dormitor iar dacă doresc un ultim sălbatic "zbor" nu trebuie dec?t să intru la ea ?n cameră. Am rămas ca o stană de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uit?ndu-mă după ea cum urca scările.
Am stat aşa c?teva momente, apoi m-am ?ntors şi m-am ?ndreptat spre ieşire. Am deschis uşa , căut?nd cu privirea locul unde mi-am parcat maşina, c?nd au ?nceput ropote de aplauze. Toată familia viitoarei mele soţii era adunată ?n faţa casei şi mă aplauda. Cu lacrimi ?n ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine şi a ?nceput un mic discurs: "Nici nu ?ţi poţi imagina c?t de m?ndri suntem de tine că ai trecut cu felicitări acest test. Nu aş putea găsi un bărbat mai bun pentru fiica mea dacă aş căuta ?n toată lumea. Bine ai venit ?n familia noastră!" Morala:
?NTOTDEAUNA păstrează-ţi prezervativele ?n maşină."
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
uauuuu, Suzanaj, e mortal bancul!
camish, e tare rau filmuletul!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|