Sa radem putin 2-94
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Re: Sa radem putin 2
- Dv. l-aţi accidentat? ?l ?ntreabă agentul de circulaţie pe automobilistul care, ieşit din maşină, priveşte buimac la omul ?ntins pe trecerea de pietoni. - Nu l-am accidentat, ferească sf?ntul, nici nu l-am atins! Voia să treacă, i-am cedat trecerea şi el, de uimire, a leşinat!
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- bia_loves_giulian
- Full member
- De la: Cuibushoru` nostru
- Inregistrat: 2010-10-10
Ultima oara a fost editat de bia_loves_giulian (2011-02-23 22:46:50)
I like the way you shake your ass around me
- fluturascrys
- Hero member
Femeia merge ?n piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului. - Bună ziua, doamnă! - Bună ziua, aş dori un papagal. - Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că p?nă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ. Femeia ?l cumpără. Acasă ?l acoperă şi ?şi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră ?n cameră, soţia ia bucata de c?rpă de pe colivie. Papagalul se uită jur ?mprejur şi spune: - Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... curvă nouă. Salut, Gheorghe!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Alinuta avea un papagal. Ea vine cu el la scoala. Invatatoarea o intreaba: - De ce ti-ai adus pasarea, Alinuta? - Pentru ca l-am auzit pe tata spunand mamei: "Cand pleaca copilul la scoala, iti fac pasarica praf!"
- fluturascrys
- Hero member
cmin a scris:
Alinuta avea un papagal. Ea vine cu el la scoala. Invatatoarea o intreaba: - De ce ti-ai adus pasarea, Alinuta? - Pentru ca l-am auzit pe tata spunand mamei: "Cand pleaca copilul la scoala, iti fac pasarica praf!"
- anndreiutzaca
- Sr. member
- De la: far..far away
- Inregistrat: 2009-08-13
BARELE DE LA PERDEA Poveste adevarata...
O femeie recent divortata isi petrecu prima zi impachetandu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi, a venit un camion si a incarcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a asezat pe jos, in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua luminari, doua kile de creveti, o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cand a terminat de mancat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri. Reintors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. La inceput, totul a fost perfect. Insa, in curand, incet, incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit, au revizuit gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar pute gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele... In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe, dar nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze, pana si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta, au hotarit sa se mute. Dupa o luna, inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua.
Intr-o zi, fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si, in treacat, il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Presupunand ca n-are nici o idee despre adevaratul motiv pentru care o vinde, barbatul ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei, ca sa scape cat mai repede. Femeia accepta si, in citeva ore, avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tarziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei, observand surazatori cum muncitorii le impachetau lucrurile si le urcau in camion. Totul, inclusiv barele de la perdele...
IMI PLAC ISTORIILE CU FINAL FERICIT, TIE NU?
German Dehesa spunea astfel: "noi, barbatii, ar trebui sa intelegem ca femeile sint invincibile, imparabile si de neintrecut"...
Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
- fluturascrys
- Hero member
anndreiutzaca a scris:BARELE DE LA PERDEA Poveste adevarata...
O femeie recent divortata isi petrecu prima zi impachetandu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi, a venit un camion si a incarcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a asezat pe jos, in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua luminari, doua kile de creveti, o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cand a terminat de mancat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri. Reintors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. La inceput, totul a fost perfect. Insa, in curand, incet, incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit, au revizuit gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar pute gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele... In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe, dar nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze, pana si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta, au hotarit sa se mute. Dupa o luna, inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua.
Intr-o zi, fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si, in treacat, il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Presupunand ca n-are nici o idee despre adevaratul motiv pentru care o vinde, barbatul ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei, ca sa scape cat mai repede. Femeia accepta si, in citeva ore, avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tarziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei, observand surazatori cum muncitorii le impachetau lucrurile si le urcau in camion. Totul, inclusiv barele de la perdele...
IMI PLAC ISTORIILE CU FINAL FERICIT, TIE NU?
German Dehesa spunea astfel: "noi, barbatii, ar trebui sa intelegem ca femeile sint invincibile, imparabile si de neintrecut"...
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
andreiutza,cat de tare poate fi!si adevarata! asa da!
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- lalky
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-20
Ultima oara a fost editat de lalky (2011-03-02 00:51:47)
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
biggirlsdon.tcry a scris:Sta o tipa intr-un bar si, dintr-o data, simte nevoia sa traga "parturi"-basini Ce se gandeste ea?! "Mai bine le dau pe ritm de muzica, asa nimeni nu va observa". Termina ea de tras parturile, cand vede ca toata lumea se uita la ea si isi da seama ca, de fapt, asculta muzica la MP4 player
..be the best ...fuck the rest ))
- fluturascrys
- Hero member
biggirlsdon.tcry a scris:Sta o tipa intr-un bar si, dintr-o data, simte nevoia sa traga "parturi"-basini Ce se gandeste ea?! "Mai bine le dau pe ritm de muzica, asa nimeni nu va observa". Termina ea de tras parturile, cand vede ca toata lumea se uita la ea si isi da seama ca, de fapt, asculta muzica la MP4 player
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Fat Frumos merge la psiholog si ii spune ca nu are deloc succes la femei. Psihologul ii face un set de teste specifice si ii spune: - Fat Frumos, tu esti baiat destept, cult, frumos, dar tu ai o problema mare: nu stii sa comunici cu femeile. Uite, iti recomand sa procedezi asa: te duci intr-o discoteca, iti iei o bere si te uiti de jur-...imprejur. Cand te hotarasti la o femeie anume, te uiti fix la ea; ea se va simti privita, iti va intoarce privirea si atunci te duci la ea, o intrebi cum o cheama, ce mai face, ce doreste sa bea si de aici totul este usor... Merge Fat Frumos la o discoteca, ia o bere si se uita de jur imprejur. Vede o blonda impecabila si o fixeaza cu privirea. Ea se simte privita si ii intoarce privirea. Fat Frumos isi zice: - Ar trebui sa ma duc la ea, dar nu pot acum, mai stau putin, mai iau o bere... Cand in sfarsit se hotaraste, brusc blonda se duce la WC. O asteapta Fat-Frumos la usa 5, 10, 20, 30 min, dupa care se enerveaza si pleaca. Imediat blonda iese... din WC, il remarca si il ajunge din urma: - Salut! zice ea - Salut! zice Fat Frumos - Pe mine ma cheama Ileana Consanzeana! Pe tine cum te cheama? - Fat Frumos! - Ce mai faci, Fat Frumos? - Bine... - Bei ceva, Fat Frumos? - Mda, o bere. Si Ileana ii cumpara o bere. Se instaleaza o tacere penibila, in care Fat Frumos se tot gandea ce sa mai zica... Dupa vreo juma' de ora de tacere, Fat Frumos isi ia inima in dinti si spune: - Si zi asa... te-ai cacat...
O femeie cauta o carte in biblioteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti draga? - Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani"? - Da, tocmai am aruncat-o... ...- De ce? - Incepuse maica-ta s-o citeasca!
La un moment dat, bărbatul are nevoie să se ducă la baie şi se tot g?ndeşte cum să procedeze ca să nu-i bea altul berea in timp ce el lipseste. Sa plece cu ea in mana, nu se face, sa o lase singura si nepazita, este riscant.
Se g?ndeşte ce se g?ndeşte, si pana la urma ia un bilet şi scrie: ?Am scuipat ?n ea?.
...C?nd se ?ntoarce de la baie, vede scris pe bilet: ?Şi noi?.
..be the best ...fuck the rest ))
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
fluturascrys a scris:Femeia merge ?n piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului. - Bună ziua, doamnă! - Bună ziua, aş dori un papagal. - Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că p?nă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ. Femeia ?l cumpără. Acasă ?l acoperă şi ?şi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră ?n cameră, soţia ia bucata de c?rpă de pe colivie. Papagalul se uită jur ?mprejur şi spune: - Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... curvă nouă. Salut, Gheorghe!
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- anndreiutzaca
- Sr. member
- De la: far..far away
- Inregistrat: 2009-08-13
O femeie se duce la doctor, bătută măr, plina toată de v?nătăi negre şi albastre. Doctorul o ?ntreabă: "Ce s-a-nt?mplat?" Zice ea: "Doctore, nu știu ce sa mai fac. De fiecare data c?nd bărbatu-meu vine beat acasă, mă bate de mă usucă..." Doctorul: "Am o cură, ?ntr-adevăr, foarte eficientă pentru treaba asta. C?nd vine bărbatul acasă, să ai pregătit un pahar cu ceai de mentă. Cum apare, tu, ?ncepi să sorbi ?ncetișor din pahar. Si soarbe, soarbe, p?nă-l vezi că s-a dus la culcare." Două săptăm?ni mai t?rziu, vine iarăși femeia la doctor, proaspătă și renăscută... "Doctore, ai avut o idee minunată. De fiecare dată c?nd vine bărbatu-meu acasă beat, eu sorb ceai de mentă, sorb și sorb, iar el nu se atinge de mine. Poți să-mi spui cum influențează ceaiul de mentă chestia asta?..." Doctorul: "Ceaiul de mentă n-are nici o treabă... Sorbitul ?ți ține gura-?nchisă. Aici, e toată șmecheria!"
Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|