|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-27#495 2009-06-12 16:56:26
Re: de ce ne inseala barbatiidelia, ce sa zic... e posibil ca omul sa-si iubeasca prietena si sa se intample una ca asta, mai ales la betie; pentru barbati n-are nicio legatura iubirea cu "accidentele" astea, oricat de greu ne-ar fi sa acceptam... Offline #496 2009-06-12 23:47:29
Re: de ce ne inseala barbatiisa ziceam ca faza cu bautura ar fi o scuza....da nimic altceva nu-l scuza pentru ca atat timp cat iubesti pers d langa tine, o iubesti asa cum e, o adori, iar a treia pers nu are ce cauta, fie ca e vb d monotonie, necomunicare.eu una stau si ma gand oare nu-i mustra constiinta p cei care inseala si au acasa ''ceva mult mai bun''??oare cum ar putea sa se mai uite in ochii iubitei?sincer eu nu inteleg. si marele defect al femeilor e ca atunci cand iubim devenim foarte vulnerabile si ii iertam...o spun din propie experienta, din pacate am fost nevoita sa traiesc un asemenea moment. si culmea e ca nu era nici beat, iar tipa nu era nici...hot...ce a durut cel mai tare din toata situatia, e ca in urma cu o saptamana sa il prind, ne logodisem...si da, l-am iertat si suntem impreuna si in ziua de azi.anyway...m-am cam lungit, dar ideea e ca toti barbatii inseala mai devreme sau mai tarziu, si indiferent de situatie nu au scuza Offline #497 2009-06-12 23:51:39
Re: de ce ne inseala barbatii***
si ea e de multa vreme cu el...si au planuri pentru viitor impreuna... Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-15 09:39:18) baby Dragos Offline #498 2009-06-13 00:13:22
Re: de ce ne inseala barbatiiEu l-am iertat dupa ce am tipat la el destul cat sa nu il las sa vorbeasca sa ma convinga, si din fericire trecuse mult timp de la fapta si chiar se schimbase, dar l-am speriat un pic, nu ma vazuse vreodata atat de furioasa si mai ales rece, desi plangeam. Offline #499 2009-06-13 00:18:53
Re: de ce ne inseala barbatii
da si la mine e valabila treaba cu furia...sunt iute la manie...dar cred ca daca as afla ceva de genu asta...mi-as pierde nitsel mintile...si cred ca l-as bate baby Dragos Offline Publicitateloading...
#500 2009-06-13 00:24:00
Re: de ce ne inseala barbatiimi-a fost extraordinar de greu...cel putin la inceput nici nu puteam sa ma uit la el, si crede-ma ca incercam din rasputeri sa nu fiu atat de rece, pt ca atunci cand iei decizia sa ierti tre sa o iei de la inceput practic si sa sa uiti ceea ce sa intamplat...numai ca stii si vb aia, ierti dar nu poti sa uiti...l-am iertat dar pur si simplu nu pot sa uit cat de usor i-a fost sa ma inlocuiasca, fie ca a fost doar o aventura si nu insemna nimic pt el.a trecut cam 2 ani de atunci, si e mai bine.el spune ca a fost prima si ultima..dar nu poti stii niciodata...e greu sa faci relatia sa mearga din nou mai ales cand esti ranit profund.timpu a vindecat cat de cat rana. numai ca o asemenea experienta schimba foarte mult ambii partenerii. eu sunt ceva mai dura si rece cu el, pe cand el e mai cald si incearca sa-mi arate ca vrea sa repare raul...incredere am, dar nu pe deplin Offline #501 2009-06-13 00:28:31
ppff...greu intr-adevar...dar te admir pentru ca avand in vedere decizia luata mi se pare ca ai atitudinea corecta..e adevarat ca daca hotarasti sa-l ierti atunci practic o iei de la capat...si tre sa-ti asumi asta...dar nu ti-a venit niciodata in cap sa te razbuni pe el? Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-13 00:34:20) baby Dragos Offline #502 2009-06-13 00:57:29
Re: de ce ne inseala barbatiistii tu ca razbunarea e arma prostului! si daca m-as fi razbunat as devenit si eu ca el... si nu vreau sa ma injosesc, sincer. daca as fi vrut in vre-un fel sa-i intorc raul, ar fi fost indiferenta si sa nu-l iert... multi m-au invinuit, spunand ca nu merita a doua sansa, dar l-am iubit prea mult ca sa renunt atat de usor la relatie fara sa lupt... Offline #503 2009-06-13 01:01:37
da asa e...dar trebuie sa ai multa intelepciune ca sa nu-ti treaca prin cap... baby Dragos Offline #504 2009-06-13 01:09:55
Re: de ce ne inseala barbatiicine a luat libertatea de azi cu suplimentu tv pe ultima pagina din supliment este "despre sex fara perdea" cu tema " de ce ne inseala barbati " free , free , freeeeee ...boring [& horny] club , here i am. Offline #505 2009-06-13 11:06:20
Inselatul nu are nici o scuza.Mi se pare o prostie si o dovada de naivitate din partea unei femei care iarta.(nu vreau sa jignesc pe nimeni).Daca a inselat o data,o va face si a doua oara pentru ca stie ca are o femeie acasa care il iarta si il iubeste,in caz daca afla:) Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-06-13 15:06:22) eu,tu si restul lumii... Offline #506 2009-06-13 15:28:09
Re: de ce ne inseala barbatiiFiecare are dreptul la o parere insa oricat de mult ti-ai dori sa existe Mos Craciun si Zana Maseluta, oricat ti-ai repeta tie si celorlalti din jurul tau ca exista, n-o s-o faca adevarata. Trebuie sa te concentrezi si sa incerci sa vezi lucrurile in context, nu fiecare fraza ca atatare. Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-13 15:50:25) Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #507 2009-06-13 15:31:32
Re: de ce ne inseala barbatiireferitor la iertatu dupa inselat...desi multa lume sustine ca iarta din prea multa iubire eu zic ca iarta din prea multa dependenta...prea multa slabiciunea... #508 2009-06-13 15:44:47
Nu am ce sa invat de pe un forum.Eu am invatat din experiente.De ce ``verde``?Pentru ca sunt mai transanta?Pentru ca vad lucrurile altfel?Si sa stii ca un barbat adevarat nu insala,el stie sa respecte o femeie. eu,tu si restul lumii... Offline #509 2009-06-14 17:03:08
Dacă era mort de beat poate nici nu conştientiza prea tare ce şi cu cine se ?nt?mplă...dar mă ?ntreb dacă a avut vreo finalitate treaba, că la mine merge greeeeuuuu de tot dacă-s băut bine Offline #510 2009-06-14 18:05:52Re: de ce ne inseala barbatii
Eu l-as lasa chit ca as avea 2 copii. In mod sigur nu as face 2 copiii daca nu as fi in stare sa ii intretin singura. Mi se pare culmea nesimtirii sa inseli pe mama copiilor tai. Si poate o sa zici ca nu stiu cu ce se mananca viata etc, dar parerea mea e ca atata timp eu il respect si ma respect si el trebuie sa ma respecte. Si e culmea jignirii sa insele. Offline #511 2009-06-14 18:19:02
De-ar fi viaţa aşa simplă... ?n momentul c?nd ai copii va trebui să te g?ndeşti de 2 ori ?nainte să faci ceva ce va afecta profund viitorul lor. Nu e chestie numai de ?ntreţinut (aia e partea cea mai simplă), dar ce le zici c?nd vin şi te ?ntreabă "mami, tata de ce nu stă cu noi cum am văzut la alţi copii?" Offline #512 2009-06-14 18:28:35Re: de ce ne inseala barbatiieu o sa-i raspund strict Deliei pentru ca altfel iar intru in polemici si deja m-am saturat la topicul asta: in primul si in primul rand este foarte pueril sa declari ca stii de pe acum ce-ti va aduce ziua de maine, luna viitoare sau urmatorii 7 ani; viata e plina de neprevazut si de situatii care mai de care mai ciudate, mai rele si mai bune... asa ca sa zici ca daca el te iubeste si te respecta acum sigur nu o va face vreodata este o copilarie. mai bine te bucuri de ce ai acum si nu mai faci predictii pentru viitor pentru ca poate intr-un an o sa ajungi tu sa inseli. Offline #513 2009-06-14 19:04:22Re: de ce ne inseala barbatiioricine, parerea mea e ca mai bine cu un parinte decat cu doi care stau impreuna doar de dragul copilului. Si spun asta ca de bine de rau cred ca ai mei sunt impreuna doar de dragul meu. Si in mod sigur nu ar intreba nimic ca in ziua de azi multi sunt cu un singur parinte deci ar vedea la fel si la altii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|