homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-28

#514 2009-06-14 19:40:53

skumpi
Vizitator

Re: de ce ne inseala barbatii

normal k e mai bine cu un singur parinte decat cu 2 care nu se suporta... copilu simte mai tare ca oricine neutral
din pacate sunt conceptiile astea gresite....stam impreuna pt binele copilului...yeah right neutral si la noi e chiar incurajata chestia asta intr`un fel sau altu ...din pacate... ca doar te gandesti ...wai ce`o sa creada lumea despre noi ? lumea vorbeste...
in alte tzarii ii doare`n cot... chiar fac ce trebuie pt binele copilului ...adika se despart iar femeile si copiii sunt cei mai protejati si sunt sustinuti, nu ca si la noi unde legile sunt praf si ajutoarele ?!  ia`le de unde nu`s ...

#515 2009-06-14 21:00:18

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Nu doresc nimănui să ajungă ?n situaţii similare, dar nu ştiu, tare am un sentiment că atunci n-aţi mai fi at?t de convinse de alegerea cea bună ... părerea mea smile

#516 2009-06-14 21:29:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ma simt foarte bine si singura, nu am nevoie de un barbat in viata mea pt nimic. Atata timp cat ne iubim si respectam da, nu vad nici un motiv de despartire, dar cand unul inseala clar revin la viata mea singura.

Daca asa o sa fie o sa fiu 40 single and fabulous!!!!

#517 2009-06-15 00:08:23

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

LadyPink a scris:

eu o sa-i raspund strict Deliei pentru ca altfel iar intru in polemici si deja m-am saturat la topicul asta: in primul si in primul rand este foarte pueril sa declari ca stii de pe acum ce-ti va aduce ziua de maine, luna viitoare sau urmatorii 7 ani; viata e plina de neprevazut si de situatii care mai de care mai ciudate, mai rele si mai bune... asa ca sa zici ca daca el te iubeste si te respecta acum sigur nu o va face vreodata este o copilarie. mai bine te bucuri de ce ai acum si nu mai faci predictii pentru viitor pentru ca poate intr-un an o sa ajungi tu sa inseli.

Situatiile de care ziceam includ si situatia asta, cu tipul mentionat de Delia. sigur, eu nu am cum sa verific ca ceea ce spune el e real... ca era asa de waisted, ca a durat un minut, ca nu a avut finalitate (cu toate ca toate detaliile astea ar trebui sa fie irelevante daca ea e innebunita dupa fidelitate) etc. Dar sa zicem ca e adevarat ce zice el - nu cred ca e un caz de recidiva decat daca va mai fi iarasi mort de beat si se va gasi una care va vrea sa faca acelasi lucru. La mine sincer problema ar fi daca sa cred sau nu situatia prezentata de el si de aici ar decurge si urmarile. Daca relatia are temelie solida si ea crede ca poate si ierta, si uita, atunci e ok. Daca intra in categoria celor care doar iarta, dar nu uita, viata mai departe nu va mai fi frumoasa si cel mai probabil va urma si o despartire la un moment dat... pentru ca daca nu uiti apar problemele de incredere, suspiciunile, mereu ai tendinta sa ii arunci asta in fata la fiecare greseala etc. Deci nu prea merge asa... daca nu si uiti, viitorul e cam incert si nu prea pozitiv...

Si nici nu e vorba ca acum stie ca poate sa o faca pentru ca ea l-a iertat... daca o femeie iarta o data nu inseamna ca iarta de fiecare data.
Si nici nu cred ca barbatii care inseala intr-o relatie de lunga durata clar nu-si respecta partenerele. Da, ok, cele inselate se simt asa, dar ei nu prea cred ca gandesc asa... de fapt, nu va ganditi ca au ditamai procesul mental si psihologic in momentul ala. O fac si gata. Daca iubirea e atat de mare precum o considera partenerele, daca e reala si e de ambele parti, atunci gestul asta nu-i unul de bataie de joc. Din partea lor. Repet: o fac si gata.

lady,daca e respect nu se ajunge la inselat.si poti sa`mi zici ce vrei,si sa`mi dai n argumente.Daca u tii,iubesti,respecti etc o pers tu inseli si gata?Adica nu te`ai gandi o secunda la partener?

eu,tu si restul lumii...

#518 2009-06-15 00:12:09

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

BratzG nu te mai obosi ca n-are rost smile fiecare cu parerile lui/ei si cu asta basta.Conteaza doar ce crezi tu,ce cred altii =0.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#519 2009-06-15 01:28:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Bratz, incercam sa zic ca e doar o actiune si atat pentru multi care se reduce la a-si introduce organul in alt vagin, diferit de al iubitei oficiale. Nu e o problema psihologica. Poate remuscarile si intrebarile vin dupa... dar atunci, pentru cei mai multi, totul e doar un act si atat, fara niciun fel de implicatie.  Si da, in viziunea mea, asta nu inseamna ca nu te respecta pe tine, dar iar intru pe teren minat si zau ca nu mai am tragere de inima sa explic acelasi lucru cu alte cuvinte... nu inteleg de ce va tot inversunati atat cand vine cineva care gandeste altfel decat voi.. noi astea 'inselatele' (pentru ca, evident, toate sigur am fost inselate si am plans in perna daca ne gandim ca se poate intampla candva)i nu sarim ca arse la ciondaneala forumista...

eu va doresc iubire multa si lunga. plus ca, ia uite ce spune Andra: nu te mai obosi, ce gandesc eu si celelalte care gandesc diferit e egal cu zero oricum wink smile

#520 2009-06-15 09:35:13

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

LadyPink a scris:

eu o sa-i raspund strict Deliei pentru ca altfel iar intru in polemici si deja m-am saturat la topicul asta: in primul si in primul rand este foarte pueril sa declari ca stii de pe acum ce-ti va aduce ziua de maine, luna viitoare sau urmatorii 7 ani; viata e plina de neprevazut si de situatii care mai de care mai ciudate, mai rele si mai bune... asa ca sa zici ca daca el te iubeste si te respecta acum sigur nu o va face vreodata este o copilarie. mai bine te bucuri de ce ai acum si nu mai faci predictii pentru viitor pentru ca poate intr-un an o sa ajungi tu sa inseli.

Situatiile de care ziceam includ si situatia asta, cu tipul mentionat de Delia. sigur, eu nu am cum sa verific ca ceea ce spune el e real... ca era asa de waisted, ca a durat un minut, ca nu a avut finalitate (cu toate ca toate detaliile astea ar trebui sa fie irelevante daca ea e innebunita dupa fidelitate) etc. Dar sa zicem ca e adevarat ce zice el - nu cred ca e un caz de recidiva decat daca va mai fi iarasi mort de beat si se va gasi una care va vrea sa faca acelasi lucru. La mine sincer problema ar fi daca sa cred sau nu situatia prezentata de el si de aici ar decurge si urmarile. Daca relatia are temelie solida si ea crede ca poate si ierta, si uita, atunci e ok. Daca intra in categoria celor care doar iarta, dar nu uita, viata mai departe nu va mai fi frumoasa si cel mai probabil va urma si o despartire la un moment dat... pentru ca daca nu uiti apar problemele de incredere, suspiciunile, mereu ai tendinta sa ii arunci asta in fata la fiecare greseala etc. Deci nu prea merge asa... daca nu si uiti, viitorul e cam incert si nu prea pozitiv...

Si nici nu e vorba ca acum stie ca poate sa o faca pentru ca ea l-a iertat... daca o femeie iarta o data nu inseamna ca iarta de fiecare data.
Si nici nu cred ca barbatii care inseala intr-o relatie de lunga durata clar nu-si respecta partenerele. Da, ok, cele inselate se simt asa, dar ei nu prea cred ca gandesc asa... de fapt, nu va ganditi ca au ditamai procesul mental si psihologic in momentul ala. O fac si gata. Daca iubirea e atat de mare precum o considera partenerele, daca e reala si e de ambele parti, atunci gestul asta nu-i unul de bataie de joc. Din partea lor. Repet: o fac si gata.

ideea e ca detaliile date de el sunt adevarate...pentru ca asta s-a intamplat la un fel..de "adunare" de prieteni si exista martori ai situatiei si nu baieti...si ca o completare ...amandoi fac parte din acelasi grup si amandoi erau praf...el chiar mai rau decat ea...muult mai rau...el a fost terminat cand a realizat treaba...si a spus ca efectiv nu-si explica de ce n-a avut reactie pentru ca el nu a atins-o pe tipa respectiva...nici macar cu un deget...suna foarte ciudat dar asa s-a intamplat...

LE o sa sterg primul post pentru ca nu vreau sa intre cineva si sa vada....va rog sa stergeti si voi daca m-ati citat atunci in postul cu povestea

Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-15 09:37:24)

baby Dragos hjarta rugaciune

#521 2009-06-15 11:47:07

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Delia, d-aia am si zis ca probabil nu are stofa de recidivist smile

#522 2009-06-15 11:53:38

Detzy
Insomniac member

mda...asa ma gandesc si eu..el tot spune ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui...ca nu-i vine sa creada nici acum ca pur si simplu...a stat

#523 2009-06-15 12:33:07

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

in momentul asta ma simt ispitita sa-l insel..da e adevarat, monotonia in relatie, afectiunea care parca e din ce in ce mai redusa si multe alte probleme pt care ne tot batem capul amandoi constituie tot atatia factori pt a fi determinat sa faci pasul asta...

kapitulation

#524 2009-06-15 12:55:12

Detzy
Insomniac member

in_love .. eu zic sa te gandesti bine de tot...ideea este ca treaba asta nu-ti va rezolva "problemele" din relatie...ba chiar s-ar putea sa le agraveze...nu stiu daca e chiar cea mai buna idee..

#525 2009-06-15 13:09:31

in_love
Full member

Detzy a scris:

in_love .. eu zic sa te gandesti bine de tot...ideea este ca treaba asta nu-ti va rezolva "problemele" din relatie...ba chiar s-ar putea sa le agraveze...nu stiu daca e chiar cea mai buna idee..

sincer  nu stiu ce sa i mai fac...e mereu nemultumit de ceva si am observat ca nu ne mai potrivim nici la pat..ori nu ma mai atrage ori nush ce e

kapitulation

#526 2009-06-15 13:16:24

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Idee pt in_love: cand ti se pare ca relatia nu merge si te gandesti sa inseli, imagineaza-ti ca el e cumva alt om, ca o luati de la capat si fa si tu ceva special, un fel de nou inceput sau, in caz ca poate va despartiti, macar un adio cu adevarat frumos. Asa nu o sa te intrebi mereu daca mai trebuia sa faci ceva sau daca putea fi altfel si nu ai incercat tu destul. Flacara asta nu vine asa continuu si unori se face mica, atunci pui si tu niste paie pe focul pasiunii si speri ca el sa nu sufle peste si sa stinga totul.

#527 2009-06-15 13:27:45

in_love
Full member

stii cum e rosa? nici nu l as lasa dar ma plictiseste relatia ...e nevoie de ceva nou sunt constienta de asta...dar vreau schimbari si din partea lui.adika as vrea sa ma surprinda si el cu ceva nu doar eu sa l seduc , sa l atrag si atat...faci si asta dar te si saturi la un moment dat daca el ramane constant

ar mai trebui adaugat  la topicul asta si "de ce inseala femeile"?

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-15 13:29:24)

kapitulation

#528 2009-06-15 13:29:13

Detzy
Insomniac member

da asa e in_love dar poti incerca sa vb cu el...sa stii ca lucrurile chiar se pot schimba

#529 2009-06-15 13:31:41

in_love
Full member

parca e prea multa vorba si nimik concret...de ce  inselam?atat noi cat si ei?  pt ca vrem altceva

kapitulation

#530 2009-06-15 13:51:08

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

LadyPink a scris:

Bratz, incercam sa zic ca e doar o actiune si atat pentru multi care se reduce la a-si introduce organul in alt vagin, diferit de al iubitei oficiale. Nu e o problema psihologica. Poate remuscarile si intrebarile vin dupa... dar atunci, pentru cei mai multi, totul e doar un act si atat, fara niciun fel de implicatie.  Si da, in viziunea mea, asta nu inseamna ca nu te respecta pe tine, dar iar intru pe teren minat si zau ca nu mai am tragere de inima sa explic acelasi lucru cu alte cuvinte... nu inteleg de ce va tot inversunati atat cand vine cineva care gandeste altfel decat voi.. noi astea 'inselatele' (pentru ca, evident, toate sigur am fost inselate si am plans in perna daca ne gandim ca se poate intampla candva)i nu sarim ca arse la ciondaneala forumista...

eu va doresc iubire multa si lunga. plus ca, ia uite ce spune Andra: nu te mai obosi, ce gandesc eu si celelalte care gandesc diferit e egal cu zero oricum wink smile

Am inteles de la inceput ce ai vrut sa zici.Partea trista e ca  majoritatea sunt asa cum ai zis tu.Si nu gandesc chiar asa de diferit decat voi,sunt perfect constienta cu cata seninatate insala unii,din diverse motive,si ca da,trebuie sa am in ecuatie si anumite posibilitati.Doar ca,atunci cand intalnesti persoana potrivita-mai devreme sau mai tarziu- stii sigur ca acele ``doze de realism`` sunt aiureli.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-06-15 13:51:57)

eu,tu si restul lumii...

#531 2009-06-15 14:37:03

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

In_love, te cred asta cu multa vorba si nimic, dar...daca il inseli nu atinge neaparat relatia voastra in vreun fel. E ca si cum te-ai preface ca ai ceva ce nu ai in aceasta relatie cand de fapt tu iei 2 relatii si le carpesti una cu alta. Cat o sa o tii asa? Mai degraba ii dai ultimatumuri, incerci sa il faci gelos, nu stiu ce ar merge, sau...daca nu mai merge si nu mai merge pleci...daca te vrea cu adevarat o sa incerce sa te opreasca sau o sa incerce sa te ia inapoi.
Si eu simt ca am dat mult mai mult decat el, dar tot cred ca a meritat. Poate o sa isi dea seama ca insemni destul pt el cat sa merite sa lupte cu adevarat sa te pastreze...ei au impresia ca odata ce te-a prins nu mai trebuie sa faca eforturi...e cam...trist.

#532 2009-06-15 15:34:13

skumpi
Vizitator

in_love a scris:

in momentul asta ma simt ispitita sa-l insel..da e adevarat, monotonia in relatie, afectiunea care parca e din ce in ce mai redusa si multe alte probleme pt care ne tot batem capul amandoi constituie tot atatia factori pt a fi determinat sa faci pasul asta...

pai si dak nu mai merge, se presupune k ai discutat cu ele toate astea dc trb sa`l inseli ? hmm de ce nu te desparti pur si simplu de el ? da si dovada de demnitate ca totusi e un om cu care ai avut o relatie...cu care ai impartit si bune si rele... sau e mai comod sa ai acasa unu care sa`ti ofere stabilitate si altu care sa`ti ofere orgasme ? neutral
stii...cand se intampla sa inseli brusc e una... esti in club ti`a picat unu cu tronc si ti`ai pus`o cu el la baie....nah... hormonii au luat`o razna...dar cand tu premeditezi chestia asta.... e ca si cu crimele... cand ucizi pe cineva ca l`ai gasit cu alta in pat.....iti da 12 ani sau cat naiba ca se zice ca ai cicrcumstante atenuante...dar cand ucizi cu premeditare sunt 25... e cu totu si cu totu alta treaba wink poate nu e o comparatie prea reusita dar asta mi`a venit in minte acum....

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-15 15:36:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.