homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-29

#533 2009-06-15 15:49:12

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Re: de ce ne inseala barbatii

Decat sa il inseli sau sa te desparti de el, mai bine plecati un weekend undeva in padure doar voi doi si stati de vorba despre toate problemele, ai fii surprinsa cat de multe se pot rezolva asa daca e un om cu care sa poti discuta .

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#534 2009-06-15 16:03:41

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

si eu as incerca varianta asta ...acum nu avem de unde sa stim ce sacrificii ai facut tu....sau cat ai incercat dar daca alta solutie nu mai exsta sau nu mai poate sa rezolve lucrurile mai bine va despartiti ...

baby Dragos hjarta rugaciune

#535 2009-06-15 23:15:35

adinik
New member
Inregistrat: 2009-04-02

am observat si eu k de cele mai multe ori sexul feminin e cel care se sacrifica cel mai mult intr-o relatie. sunt sacrificii pe care le faci cu placere, din dragoste, de care te bucuri dar dupa o anumita perioada( 2, 3 ani sau chiar mai mult) te astepti si de la celalalt sa mai vezi o lumanare, o masa frumos aranjata o, initiativa sa mergeti la o plimbare, si sa faca lucrurile astea cu acelasi zambet p buze si in suflet la fel ca noi, femeile.
datorita acestor "sacrificii" mi se pare ca doar noi facem facem relatia sa mearga. daca noi nu am fi asa nu ar exista relatie.oare gresesc?

#536 2009-06-15 23:46:57

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

adinik a scris:

am observat si eu k de cele mai multe ori sexul feminin e cel care se sacrifica cel mai mult intr-o relatie. sunt sacrificii pe care le faci cu placere, din dragoste, de care te bucuri dar dupa o anumita perioada( 2, 3 ani sau chiar mai mult) te astepti si de la celalalt sa mai vezi o lumanare, o masa frumos aranjata o, initiativa sa mergeti la o plimbare, si sa faca lucrurile astea cu acelasi zambet p buze si in suflet la fel ca noi, femeile.
datorita acestor "sacrificii" mi se pare ca doar noi facem facem relatia sa mearga. daca noi nu am fi asa nu ar exista relatie.oare gresesc?

şi ?ncă vă mai miră chestia asta? tot n-aţi ?nţeles că bărbaţii sunt făcuţi să umble după cioara de pe gard, cu vrabia ?n m?nă?  rotfl

#537 2009-06-15 23:58:05

skumpi
Vizitator

oricine25 a scris:

adinik a scris:

şi ?ncă vă mai miră chestia asta? tot n-aţi ?nţeles că bărbaţii sunt făcuţi să umble după cioara de pe gard, cu vrabia ?n m?nă?  rotfl

pun pariu ca ti`ai dori sa ai si tu cioara de pe gard...da prima data sa ai vrabia in mana  chicot

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-15 23:58:54)

Publicitate

loading...

#538 2009-06-16 00:30:59

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

skumpi a scris:

oricine25 a scris:

adinik a scris:

pun pariu ca ti`ai dori sa ai si tu cioara de pe gard...da prima data sa ai vrabia in mana  chicot

vrabie am, da' nu ştie că postez pe-aci... iar despre cioară, aştept momentul c?nd voi fi sigur că nu voi fi prins  chicot

#539 2009-06-16 08:29:09

Detzy
Insomniac member

oricine25 a scris:

skumpi a scris:

oricine25 a scris:

vrabie am, da' nu ştie că postez pe-aci... iar despre cioară, aştept momentul c?nd voi fi sigur că nu voi fi prins  chicot

nu te baza pe asta wink ....

#540 2009-06-16 11:10:56

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

mi-e greu sa-l las pt ca il iubesc .daca ne despartim ce rezolv?atunci nu va mai fi doar o "problema" si nu vreau sa regret cu atat mai mult cu cat stiu ca si el ma iubeste...nu-l judec ,fiecare iubeste in felul lui, singurul lucru pe care mi-l doresc e sa mi arate mai des

kapitulation

#541 2009-06-16 12:51:23

sioux
Full member

Ce frumoasa ar fii lumea voastra daca i-ai spune lui tot ce ne spui noua.... smile

#542 2009-06-16 12:56:51

Detzy
Insomniac member

sioux a scris:

Ce frumoasa ar fii lumea voastra daca i-ai spune lui tot ce ne spui noua.... smile

dap..  smile

#543 2009-06-16 22:53:44

in_love
Full member

i-am spus fetelor...dar imi reproseaza ca l prea iau cu sentimentalisme de astea.sincer ma ingrijorez ca nu mai e omul de care m-am indragostit

kapitulation

#544 2009-06-16 23:34:33

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pai atunci paraseste-l!ce,crezi ca daca il inseli va fi mai bine intre voi?iti bati doar joc de tine,de el si de relatia voastra.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#545 2009-06-17 00:19:35

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Andra123 a scris:

pai atunci paraseste-l!ce,crezi ca daca il inseli va fi mai bine intre voi?iti bati doar joc de tine,de el si de relatia voastra.

total de acord cu tine andra

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#546 2009-06-17 02:00:35

sioux
Full member

Daaaaaaaaa gata una doua baga-ti picioarele in toti anii aia si paraseste-l !! Mama ce sfaturi ma doare creierul mic ...

Uite daca i-ai zis si nu te ia in serios, faci asa. Il iei il pui la o masa. Ii repeti cu mult calm si rabdare, TOT ce ne-ai zis noua aici. Nu cu reprosuri nu cu rautate ca mai rau faci. Frumos si dulce cum stiti doar voi fetele. Ii zici ca nu mai poti asa si ca il lasi 2-3-4 zile, fixati voi o data cat vreti, dar sa fie fixa si dupa care va sunati, adica fara orgolii ca nu-si au locul. Si ii zici ca in zilele alea, sa aibe timp sa stea relaxat sa se gandesca cum ii e mai bine. Ori isi baga mintile in cap ori, asta e. Zilele alea, NU il suni, NU il vezi. Dupa asta, vorbesti cu el si in functie de ce zice si el, va despartiti sau mai incercati.

In my humble opinion.

#547 2009-06-17 12:12:30

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

oricine25 a scris:

skumpi a scris:

oricine25 a scris:

trist

eu,tu si restul lumii...

#548 2009-06-18 13:24:41

in_love
Full member

poate e stresat saracu si eu imi fac atatea griji degeaba...trebuie sa rationez un pic si sa vad cum va mai evolua relatia ..sau nu

in alta ordine de idei ,multumesc sioux va urma cu siguranta si o discutie de genul asta( cu toate ca am mai avut noi ceva despartiri din astea temporare si a fost bine primele zile de dupa pe urma same situation...cred ca se face ca uita stiind ca tot la el ma intorc sau ma gandesc ca poate e prea sigur ca nu l voi parasi niciodata.Unii cand se vad cu sacii in caruta nu prea se mai obosesc ....)

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-18 13:34:00)

kapitulation

#549 2009-06-24 02:28:05

sioux
Full member

nimic nou pe frontul de vest ?

#550 2009-06-24 04:48:28

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tot din acelasi motiv ne inseala...de prosti tongue

hjarta

#551 2009-06-24 11:15:46

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

caz concret: isi insala nevasta de aproape jumatate de an pt ca a gasit una mai buna ca ea in pat. de obicei nu avea aventuri extraconjugale de lunga durata, totul se limita la niste partide de sex ocazional pt ca sunt multe lucururi pe care nevasta-sa nu vrea sa le faca, deoarece nu-i plac. dar cand a gasit-o pe asta si buna in pat si i-a mai atins nitel si latura emotionala, gata, totul s-a transformat direct in relatie. omul nu divorteaza pt ca nu crede in divort (!!!), insa nici la amanta nu are de gand sa renunte. o s-o tina asa mult si bine, pana s-or plictisi unul de altul, ceea ce e putin probabil din cate am vazut eu (ii stiu pe amandoi, inclusiv pe nevasta)
o mai insala si pt ca pur si simplu ii place si pt ca stie ca are succes la femei si profita de asta. pt unii e un mod de viata, nu stiu daca le trebuie neaparat un motiv s-o faca.
atata timp cat nevasta din dotare nu afla, de ce nu? si va spun la modul cel mai sincer ca ea chiar crede ca are un barbat cinstit acasa si spune la toata lumea ce norocoasa e si cum "iubi" al ei n-ar face niciodata asa ceva  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.