homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-30

#552 2009-06-26 13:47:49

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

Re: de ce ne inseala barbatii

anabella_n a scris:

caz concret: isi insala nevasta de aproape jumatate de an pt ca a gasit una mai buna ca ea in pat. de obicei nu avea aventuri extraconjugale de lunga durata, totul se limita la niste partide de sex ocazional pt ca sunt multe lucururi pe care nevasta-sa nu vrea sa le faca, deoarece nu-i plac. dar cand a gasit-o pe asta si buna in pat si i-a mai atins nitel si latura emotionala, gata, totul s-a transformat direct in relatie. omul nu divorteaza pt ca nu crede in divort (!!!), insa nici la amanta nu are de gand sa renunte. o s-o tina asa mult si bine, pana s-or plictisi unul de altul, ceea ce e putin probabil din cate am vazut eu (ii stiu pe amandoi, inclusiv pe nevasta)
o mai insala si pt ca pur si simplu ii place si pt ca stie ca are succes la femei si profita de asta. pt unii e un mod de viata, nu stiu daca le trebuie neaparat un motiv s-o faca.
atata timp cat nevasta din dotare nu afla, de ce nu? si va spun la modul cel mai sincer ca ea chiar crede ca are un barbat cinstit acasa si spune la toata lumea ce norocoasa e si cum "iubi" al ei n-ar face niciodata asa ceva  lol

pai  anabella tu daca o cunosti cum de te abtii sa-i zici ca o inseala.eu n as lasa-o sa traiasca in minciuna cu atat mai mult cu cat nu e o simpla aventura si tipul o continua asa

kapitulation

#553 2009-06-26 14:08:53

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

in_love ...nu e indicat in general sa te bagi in relatiile oamenilor ...mai ales daca sunt casatoriti...s-ar putea ca ea sa nu vrea sa stie adevaraul...e mult prea complicat si e bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui....

app de el...ce sa zik ...ma scarbesc atat de rau fazele astea...dar pe de alta parte are dreptul sa fie satisfacut...pacat ca nu e de cine trebuie

baby Dragos hjarta rugaciune

#554 2009-06-26 14:15:00

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

oricand poti gasi pe cineva mai bun/a la pat decat iubita/iubitul...(din cele 6 miliarde de persoane)..

hjarta

#555 2009-06-26 14:15:28

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Vedeti fetelor ..de aia e bine sa mai facem ce zic shi ei (in pat) k sa nu se duca la alta...pt k dak el isi doreste sa ii faci ceva shi u nu vrei...shi candva undeva da de o pipitza cu figuri care e disponibila sa faca orice....e normal k sa se lase  la ea o data shi apoi vine shi a doua  "tura" shi tot asha pana devine obishnuintza....dar stati linishtite k tot asa se poate satura de ea cum se satura de sotie.....totul e ok la inceput pana da de alta..shi apoi umbla din floare in floare shi s-a dus pe rapa o relatie frumoasa adik o relatie ex frumoasa...big_smile

#556 2009-06-26 14:17:20

in_love
Full member

dar nu are dreptul sa si bata joc de ea daca vrea sa fie satisfacut sa ramana cu tipa respectiva...

nu cred deeyutza....nu trebuie sa fac ce zice el din teama sa nu se duca la alta

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-26 14:20:45)

kapitulation

Publicitate

loading...

#557 2009-06-26 14:20:38

Deeyutza
Full member

Stai linishtita ca sunt shi barbati de genul...care isi bat joc de femei....mai bine n'ar fi,,,pffff ii urasc pe tipii ashtia.....bn k m-a ferit Dumnezeu de astfel de creaturi.....

#558 2009-06-26 14:23:17

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu din povestea annabelei deduc ca pana la urma toata lumea e fericita! ea nu vrea sa faca anumite chestii in pat, el a gasit alta care le face, ea crede ca el e barbatul perfect! daca ar afla ca o inseala...ori s-ar desparti de el si amandoi ar fi nefericiti, ori ar incepe sa faca chestii in pat care nu-i plac si atunci ea ar fi nefericita si el fericit.....desi daca ma gandesc bine, ea ar putea sa se desparta de el (sau nu neaparat tongue) si sa-si gaseasca altul cu care sa vrea sa faca mai multe chestii decat cu actualul....si atunci....ea ar fi fericita si el superfrustrat lol
mda...complicata viata asta domle! lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#559 2009-06-26 14:24:34

in_love
Full member

eu nu i inteleg de ce sunt asa egoisti
daca s-ar pune fiecare dintre noi in locul ei nu stiu cui i-ar conveni..si mai ales cand afli ca cineva din anturaj stia despre asta si nu ti-a zis ...e ca si cum as avea o prietena si nu mi ar spune ca prietenul ma inseala

kapitulation

#560 2009-06-26 14:24:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

in_love a scris:

pai  anabella tu daca o cunosti cum de te abtii sa-i zici ca o inseala.eu n as lasa-o sa traiasca in minciuna cu atat mai mult cu cat nu e o simpla aventura si tipul o continua asa

niciodata in viata asta n-am sa fac eu pe justitiara sa ma joc cu viata oamenilor, ca e vorba de viala lor pana la urma. atata timp cat ea traieste in visul asta frumos si pe undeva sunt amandoi multumiti si fericiti cu ce au, cine sunt eu sa le stric relatia?
sa-i spuna el daca vrea, nu e treaba mea

#561 2009-06-26 14:30:05

in_love
Full member

nu te judec anabella...dar ma gandesc ca nici mie una nu mi ar placea sa mi se ascunda asa ceva

chiar daca il iubesc ,o data ce a inselat si a luat gandul de la mine...poate ca si ea isi va schimba parerea si va realiza ca nu e chiar omul potrivit

kapitulation

#562 2009-06-26 14:30:48

anabella_n
Hero member

dea_di a scris:

eu din povestea annabelei deduc ca pana la urma toata lumea e fericita! ea nu vrea sa faca anumite chestii in pat, el a gasit alta care le face, ea crede ca el e barbatul perfect! daca ar afla ca o inseala...ori s-ar desparti de el si amandoi ar fi nefericiti, ori ar incepe sa faca chestii in pat care nu-i plac si atunci ea ar fi nefericita si el fericit.....desi daca ma gandesc bine, ea ar putea sa se desparta de el (sau nu neaparat tongue) si sa-si gaseasca altul cu care sa vrea sa faca mai multe chestii decat cu actualul....si atunci....ea ar fi fericita si el superfrustrat lol
mda...complicata viata asta domle! lol

mult adevar ai grait big_smile
nu ma bag pt ca nu e dreptul nimanui sa spuna lucruri care se intampla intre doi oameni si de care ei nu vor sa se afle.
am facut aceasta greseala o singura data in viata, cand aveam 20 ani si mi-am pierdut astfel prietena cea mai buna. i-am spus ca el a inselat-o, ca stiam concret lucurul asta, toata lumea il stia, el a tarat-o la biserica si s-a jurat cu mana pe cruce ca nu e adevarat (ce rahat de om), ea l-a crezut pe el si a rupt-o cu mine. evident ca s-au despartit la ceva timp dupa, pt ca el s-a insurat in spania cu alta fara sa-i spuna si ei macar ca relatia lor s-a terminat, insa prietenia mea cu ea nu a mai fost la fel dupa episodul asta.
sfatul meu pt oricine asista la asa ceva este sa va vedeti de treaba. lasati femeile inselate sa descopere singure lucrul asta si daca tot nu-l descopera si sunt fericite alaturi de iubit/sot, poate ca asa e cel mai bine pt ele. unele traiesc o viata langa barbat aventurier si nu afla si nu sunt mai putin fericite ca cele care au barbati fideli

#563 2009-06-26 14:32:55

Deeyutza
Full member

anabella_n uneori vrei sa faci un bine dar defapt in final ajunge rau.....dak u  o sa ii zici cunoshtintei tale k sotul ei o inseala poate pe de o parte crezi k faci bine dar pe de alta faci rau...pt k ea poate sa concluzioneze prin a  zice k tu le vrei rau shi vrei sa ii desparti.....sau poate k la inceput o sa  iti fie recunoscatoare iar peste cateva zile knd relatia lor chiar no sa mai mearga o sa iti auzi reproshuri k tu i-ai despartit shi k mai bine tace-ai sa o lashi sa traiasca "fericita".In ziua de azi te poti ashtepta la orice din partea oricui.,..asha  k eu iti respect decizia shi tzine-o tot asa.Decizia de a-i spune despre aceasta infidelitate apartine total sotului.

#564 2009-06-26 14:35:49

in_love
Full member

fiecare cu parerea lui, dar eu nu sunt de accord...

e cam aiurea sa inchidem ochii si sa ne facem ca nu vedem hotzul cand stim foarte bine ca a trecut prin fata noastra...ceva de genul

kapitulation

#565 2009-06-26 14:36:46

anabella_n
Hero member

in_love a scris:

nu te judec anabella...dar ma gandesc ca nici mie una nu mi ar placea sa mi se ascunda asa ceva

chiar daca il iubesc ,o data ce a inselat si a luat gandul de la mine...poate ca si ea isi va schimba parerea si va realiza ca nu e chiar omul potrivit

ma, nu vreau sa fiu eu aceea care sa poarte vina in caz ca iese urat intre ei. un lucru e clar: el n-o va parasi nicioata pt alta. le e bine impreuna exceptand "amanuntul" asta cu inselatul lui permanent. isi construiesc un viitor, au o casa, vor face copii.
daca eu aleg sa-i spun ei se duce dracu tot si nu-i garanteaza nimeni ca nu va da peste altul care sa-i faca la fel. macar asta ii mentine starea de fericire si totul e ok acasa.
si eu sunt casatorita si nu mi-ar placea sa vina cineva la mine sa-mi spuna ca sotul ma insala. de la o varsta incolo cred ca incepi sa devii un pic mai cinic si mai detasat si sa nu mai crezi ca iubirea e vesnica si ca invinge orice, ca daca te insala nu te iubeste si alte alea
suntem oameni, suntem imperfecti si supusi tentatiilor la fiecare pas. avem de asemenea si ratiune cu care sa decidem ce e mai bine pt noi. fiecare isi asterne cum vrea si traieste cu consecintele faptelor sale

si ma repet: sa decidem ce e mai bine pt noi, nu si pt altii

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-06-26 14:38:56)

#566 2009-06-26 14:39:09

in_love
Full member

Deeyutza a scris:

asa.Decizia de a-i spune despre aceasta infidelitate apartine total sotului.

daca sotul se comporta ca un b.. nu trebuie sa i urmezi exemplu

in fine

kapitulation

#567 2009-06-26 14:41:45

in_love
Full member

cred ca mi as regreta ca am avut o viata daca as trai-o in minciuna si total degeaba

legat de chestia asta eu nu concep.

kapitulation

#568 2009-06-26 14:43:18

anabella_n
Hero member

Deeyutza a scris:

anabella_n uneori vrei sa faci un bine dar defapt in final ajunge rau.....dak u  o sa ii zici cunoshtintei tale k sotul ei o inseala poate pe de o parte crezi k faci bine dar pe de alta faci rau...pt k ea poate sa concluzioneze prin a  zice k tu le vrei rau shi vrei sa ii desparti.....sau poate k la inceput o sa  iti fie recunoscatoare iar peste cateva zile knd relatia lor chiar no sa mai mearga o sa iti auzi reproshuri k tu i-ai despartit shi k mai bine tace-ai sa o lashi sa traiasca "fericita".In ziua de azi te poti ashtepta la orice din partea oricui.,..asha  k eu iti respect decizia shi tzine-o tot asa.Decizia de a-i spune despre aceasta infidelitate apartine total sotului.

asa am zis si eu
mi-am luat oricum destule bobarnace de la sotul meu cand i-am spus prietenei mele de al ei, dar acum sa fac iar acelasi lucru, cred ca n-as mai avea viata buna cu el.
si el e de aceeasi parere, fiecare sa-si vada de ograda lui. la aproape 30 ani nu-ti mai arde sa faci fapte de astea bune, ca o casatorie vine cu multe la pachet si nu mai strici casa omului de dragul adevarului

#569 2009-06-26 14:46:32

Deeyutza
Full member

asa e....crezi k faci  bine cuiva sau poate faci bine  cuiva shi in acelashi moment iti faci rau  tie...["mi-am luat oricum destule bobarnace de la sotul meu cand i-am spus prietenei mele de al ei, dar acum sa fac iar acelasi lucru, cred ca n-as mai avea viata buna cu el."]

#570 2009-06-26 14:47:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nici mie nu mi-ar placea sa aflu de la un tert! daca e sa aflu, prefer sa aflu de la el sau sa-l prind pur si simplu! si nici eu nu as spune cuiva chiar si apropiat daca as afla ca este inselat de partener! de ce? pentru ca in primul rand nu e treaba mea!!!!! si in al doilea rand.....nu pot sa ma bag in mintea persoanei inselate sa vad cum gandeste! in cazul de fata...cine stie...poate ca tipa stie de fapt ca este sau ca a fost inselata, dar trambiteaza in stanga si in dreapta ca iubitul ei e cel mai fidel barbat tocmai ca sa creasca ea in ochii celorlalti! sunt persoane care procedeaza asa, cunosc si eu.....suntem diferiti, gandim diferit si tocmai de aia e bine sa stam pe felia noastra cand vine vorba de chestii prea personale, parerea mea wink cel mult tipa ar trebui sfatuita sa nu mai fie atat de increzatoare

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.