|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-30#552 2009-06-26 13:47:49
Re: de ce ne inseala barbatii
pai anabella tu daca o cunosti cum de te abtii sa-i zici ca o inseala.eu n as lasa-o sa traiasca in minciuna cu atat mai mult cu cat nu e o simpla aventura si tipul o continua asa Offline #553 2009-06-26 14:08:53
Re: de ce ne inseala barbatiiin_love ...nu e indicat in general sa te bagi in relatiile oamenilor ...mai ales daca sunt casatoriti...s-ar putea ca ea sa nu vrea sa stie adevaraul...e mult prea complicat si e bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui.... baby Dragos Offline #554 2009-06-26 14:15:00
Re: de ce ne inseala barbatiioricand poti gasi pe cineva mai bun/a la pat decat iubita/iubitul...(din cele 6 miliarde de persoane).. Offline #555 2009-06-26 14:15:28
Re: de ce ne inseala barbatiiVedeti fetelor ..de aia e bine sa mai facem ce zic shi ei (in pat) k sa nu se duca la alta...pt k dak el isi doreste sa ii faci ceva shi u nu vrei...shi candva undeva da de o pipitza cu figuri care e disponibila sa faca orice....e normal k sa se lase la ea o data shi apoi vine shi a doua "tura" shi tot asha pana devine obishnuintza....dar stati linishtite k tot asa se poate satura de ea cum se satura de sotie.....totul e ok la inceput pana da de alta..shi apoi umbla din floare in floare shi s-a dus pe rapa o relatie frumoasa adik o relatie ex frumoasa... Offline #556 2009-06-26 14:17:20
Re: de ce ne inseala barbatiidar nu are dreptul sa si bata joc de ea daca vrea sa fie satisfacut sa ramana cu tipa respectiva... Ultima oara a fost editat de in_love (2009-06-26 14:20:45) Offline Publicitateloading...
#557 2009-06-26 14:20:38
Re: de ce ne inseala barbatiiStai linishtita ca sunt shi barbati de genul...care isi bat joc de femei....mai bine n'ar fi,,,pffff ii urasc pe tipii ashtia.....bn k m-a ferit Dumnezeu de astfel de creaturi..... Offline #558 2009-06-26 14:23:17
Re: de ce ne inseala barbatiieu din povestea annabelei deduc ca pana la urma toata lumea e fericita! ea nu vrea sa faca anumite chestii in pat, el a gasit alta care le face, ea crede ca el e barbatul perfect! daca ar afla ca o inseala...ori s-ar desparti de el si amandoi ar fi nefericiti, ori ar incepe sa faca chestii in pat care nu-i plac si atunci ea ar fi nefericita si el fericit.....desi daca ma gandesc bine, ea ar putea sa se desparta de el (sau nu neaparat ) si sa-si gaseasca altul cu care sa vrea sa faca mai multe chestii decat cu actualul....si atunci....ea ar fi fericita si el superfrustrat "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #559 2009-06-26 14:24:34
Re: de ce ne inseala barbatiieu nu i inteleg de ce sunt asa egoisti Offline #560 2009-06-26 14:24:36
niciodata in viata asta n-am sa fac eu pe justitiara sa ma joc cu viata oamenilor, ca e vorba de viala lor pana la urma. atata timp cat ea traieste in visul asta frumos si pe undeva sunt amandoi multumiti si fericiti cu ce au, cine sunt eu sa le stric relatia? Offline #561 2009-06-26 14:30:05
Re: de ce ne inseala barbatiinu te judec anabella...dar ma gandesc ca nici mie una nu mi ar placea sa mi se ascunda asa ceva Offline #562 2009-06-26 14:30:48
mult adevar ai grait Offline #563 2009-06-26 14:32:55
Re: de ce ne inseala barbatiianabella_n uneori vrei sa faci un bine dar defapt in final ajunge rau.....dak u o sa ii zici cunoshtintei tale k sotul ei o inseala poate pe de o parte crezi k faci bine dar pe de alta faci rau...pt k ea poate sa concluzioneze prin a zice k tu le vrei rau shi vrei sa ii desparti.....sau poate k la inceput o sa iti fie recunoscatoare iar peste cateva zile knd relatia lor chiar no sa mai mearga o sa iti auzi reproshuri k tu i-ai despartit shi k mai bine tace-ai sa o lashi sa traiasca "fericita".In ziua de azi te poti ashtepta la orice din partea oricui.,..asha k eu iti respect decizia shi tzine-o tot asa.Decizia de a-i spune despre aceasta infidelitate apartine total sotului. Offline #564 2009-06-26 14:35:49
Re: de ce ne inseala barbatiifiecare cu parerea lui, dar eu nu sunt de accord... Offline #565 2009-06-26 14:36:46
ma, nu vreau sa fiu eu aceea care sa poarte vina in caz ca iese urat intre ei. un lucru e clar: el n-o va parasi nicioata pt alta. le e bine impreuna exceptand "amanuntul" asta cu inselatul lui permanent. isi construiesc un viitor, au o casa, vor face copii. Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-06-26 14:38:56) Offline #566 2009-06-26 14:39:09
daca sotul se comporta ca un b.. nu trebuie sa i urmezi exemplu Offline #567 2009-06-26 14:41:45
Re: de ce ne inseala barbatiicred ca mi as regreta ca am avut o viata daca as trai-o in minciuna si total degeaba Offline #568 2009-06-26 14:43:18
asa am zis si eu Offline #569 2009-06-26 14:46:32
Re: de ce ne inseala barbatiiasa e....crezi k faci bine cuiva sau poate faci bine cuiva shi in acelashi moment iti faci rau tie...["mi-am luat oricum destule bobarnace de la sotul meu cand i-am spus prietenei mele de al ei, dar acum sa fac iar acelasi lucru, cred ca n-as mai avea viata buna cu el."] Offline #570 2009-06-26 14:47:53
Re: de ce ne inseala barbatiinici mie nu mi-ar placea sa aflu de la un tert! daca e sa aflu, prefer sa aflu de la el sau sa-l prind pur si simplu! si nici eu nu as spune cuiva chiar si apropiat daca as afla ca este inselat de partener! de ce? pentru ca in primul rand nu e treaba mea!!!!! si in al doilea rand.....nu pot sa ma bag in mintea persoanei inselate sa vad cum gandeste! in cazul de fata...cine stie...poate ca tipa stie de fapt ca este sau ca a fost inselata, dar trambiteaza in stanga si in dreapta ca iubitul ei e cel mai fidel barbat tocmai ca sa creasca ea in ochii celorlalti! sunt persoane care procedeaza asa, cunosc si eu.....suntem diferiti, gandim diferit si tocmai de aia e bine sa stam pe felia noastra cand vine vorba de chestii prea personale, parerea mea cel mult tipa ar trebui sfatuita sa nu mai fie atat de increzatoare "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|