|
Nu esti logat.
Ochelari-recomandari-3#39 2008-12-16 01:07:59
Re: Ochelari-recomandaripai atunci e de la calculator, si eu am avut probleme, dureri de ochi si de spate...mi-am schimbat job-ul si gata, stateam la birou in picioare Offline #40 2008-12-16 01:09:06
Re: Ochelari-recomandari
La mine e ceata totala si nu m-as fi dus la doctor daca nu as fi probat joi ochelarii unei colege pentru ca imi placea rama - si cand am vazut cat e de clar si de luminos totul prin ei..si de mare am zis ca ceva nu e in regula. Si pe mine ma doare nasul de la astia pe care ii am, dar e rama de plastic si nu are picioruse din alea reglabile si cred ca de aia ...Oricum....cred ca ai dreptate si tu si mama dar eu tot nu stiu ce sa fac Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #41 2008-12-16 01:10:55
o sa mi-l schimb si eu candva dar intai sa termin facultatea sa ma bage si pe mine cineva in seama ..cu spatele nu am probleme dar am colege care fac injectii si iau tratament pentru durere pe mine ma rezolva iubi cu un masaj sambata seara ...dar la ochi nu are ce sa imi faca Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #42 2008-12-16 11:48:14
Re: Ochelari-recomandariSi la mine a fost o adevarata drama cand am aflat ca trebuie sa port ochelari(asta se intampla in luna februarie).Atunci aveam dioptria -0.5 si mi s-a zis k va trebui sa port ochelarii in permanenta.Eu,in gandul meu,am zis k nu o sa ii port mereu,dar pana la urma mi-am dat seama singura ca e nevoie sa ii port.Daca stau fara ei,vad in ceata,ma chinui sa citesc una alta,ma doare foarte tare capul si ma simt ametita.Daca pun ochelarii,aceste simptome dispar. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #43 2008-12-16 12:41:12
Re: Ochelari-recomandarialexutza, nu sunt mari dioptriile, eu am -0.75 la amandoi ochii plus o corectie de astigmatism de -0.25, corectie pe care nu o aveam cand mi-am pus ochelari prima data. mi-a zis dr ca mi s-a facut pt ca asta vara nu am purtat ochelarii (ii purtam pe cei de soare) si nici nu m-am invrednicit sa-mi cumpar niste biete lentile de contact... asa ca eu te sfatuiesc...mergi si iti fa o pereche de ochelari..eu la fel fara ochelari nu vad sa conduc, mai ales noaptea si e naspa tare... cu cat stai mai mult fara cu atat inrautatesti situatia. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-16 14:56:01
Re: Ochelari-recomandarimultumesc de raspunsuri fetelor. o sa imi fac ochelari - ca acum nu o sa ii port chiar tot timpul - ca nu sunt in cazul in care sa nu vad deloc daca merg intr-un club...intr-o drumetie sau in concediu nu e obligatoriu sa ii port chiar toata ziua. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #45 2008-12-16 16:39:28
Incearca si niste lentile de contact. Eu am momente cand port doar lentile cteva zile la rand. Si in special la petreceri se dovedesc f bune pt. ca nu e deloc comod sa dansezi cu ochelarii! O data m-am lasat dusa de val si mi-au zburat ochelarii de pe nas. Sa ma fi vazut apoi in 4 labe, printre picioarele omaneilor, bajbaind...ca deh, nu mai vedeam, cautand ochelarii! Offline #46 2008-12-16 17:27:40
Re: Ochelari-recomandarifetelor nu va jucati ca nu e de gluma.dioptriile cresc foarte repede si te trezesti ca trebuie sa porti ditamai borcanele iar de la atata strans din ochii faci foarte multe riduri la ochi plus ca poti sa-ti imbolnavesti ochii poti sa ai rupere de coroida de la atata strans din ochi.nu e de gluma mai bn purtati ocheleri decat sa regretati mai tarziu iar calc este foarte periculos pt vedere si eu port ochelari de aproape iar atunci cand folosesc calc imi pun niste picaturi speciale. Offline #47 2008-12-16 17:30:54
pai cred ca singura solutie este sa pleci la "vanatoare"... poate tie iti plac niste rame care de fapt cand le probezi nu iti stau bine. e naspa asta cu ramele. in caz ca nu gasesti mai este solutia si de ochelari fara rame, de aia numai cu alea de pus dupa urechi... intelegi tu.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #48 2008-12-16 17:56:13
Re: Ochelari-recomandarisi cand ma gandesc ca eu am avut -2,50 la ochiul drept si -2.75 la dreptul În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #49 2008-12-16 18:49:25
Re: Ochelari-recomandarisi yo am ochlearii pt scris citit calc si tv... da cine ii poarta mereula calc si tv... ooff ...asta e... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #50 2008-12-25 00:38:32
Re: Ochelari-recomandaribuna dragele mele . Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si imi pare rau ca nu am putut sa raspund si eu, dar o saptamana nu am avut internet. (RDS!!!!!!!! :f?rbannad: ) Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #51 2008-12-25 18:47:05
Re: Ochelari-recomandariAsa am patit si eu cand am inceput sa port ochelari(cu vreo 3 saptamani in urma).Cateva zile ameteam raaaau.Eu la ochiul drept am strabism,iar la stangul nu am nimic.O sa te obisniuesti cu ei,o sa uiti ca ii porti.Ma enerveaza ca atunci cand urc dimineata si la 12 in autobuz mi se aburesc lentilele Iubesc si sunt iubita Offline #52 2008-12-25 19:22:36
Re: Ochelari-recomandarieu am ochelari din clasa a 10 a. pentru citit, scris...dioptrii mici insa am corectie pentru ca la ochiul drept am exoforie. si ii port fara probleme, nu pot spune ca imi place dar nici nu imi displace si uneori chiar ma folosesc de ei in gestica....ca sa transmit mai bine anumite ....chestii I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #53 2008-12-25 19:29:27
Re: Ochelari-recomandariSi eu am ochelari de aproximativ 6 ani. Si cu dioptrii considerabile. Au devenit parte din mine. Dimineatza primul lucru, pun ochii la ochi, seara ultimul lucru pe care il fac dau ochelarii jos. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #54 2009-01-20 14:54:36
Re: Ochelari-recomandarifetelor, am o mica problema : mi-am facut ochelari acum o luna. Ma simt super cu ei, vad foarte bine, dar nu stiu de ce mi se inrosesc ochii foarte tare mai ales la ochiul stang la care am lentila cilindrica pentru astigmatism. stiti cumva de ce oare se intampla asta si daca are vreo legatusa cu lentila aceea? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #55 2009-01-20 15:09:28Re: Ochelari-recomandarieu port ochelari de prin clasa a 4-a a 5-a ...tot asa astigmatism si miopie la ambii ochi ...nu stiu ce sa spun dar nu cred k e de la lentile (doar daca nu cumva iti fortezi tu ochii in vreun fel din cauza lor) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #56 2009-01-20 15:24:04
multu.. habar nu am...dar ma enerveaza cand vad ca se inroseste - nu tot timpul dar acum de exemplu il am rosu :f?rbannad: Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #57 2009-05-21 15:48:51
Re: Ochelari-recomandarianca, iti spun cu siguranta ca nu e doar o gaselnita de marketing!!!!! respectivul tratament aplicat lentilelor, fie si in cazul ochelarilor de soare, cum am eu, modifica foarte mult unghiul sub care lumina intra in ochi. incearca o data o pereche de ochelari de soare tratati astfel si vei fi uimita sa observi cu ei d.ex. defecte in sticla (in special la geamurile masinii) sau incearca sa te uiti intr-o apa limpede (rau de munte, d ex) sa vezi cu cata claritate vezi... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|