|
Nu esti logat.
Sex cu fostul/fosta?!#1 2008-10-29 15:46:36
sex cu fostul/fosta?!Buna celor care intra pe acest forum! Ma plictisesc si ma gandeam sa postez un subiect nou..Sper ca nu s-a mai discutat. Ce parere aveti despre faptul ca dupa o relatie, partenerii se mai gasesc pentru cate o partida de amor? Sunteti de acord? Si pt fetele care au incercat, cum va ti simtit dupa? Eu de exemplu m-am gasit cu fostu si au iesit niste partide.. In America, in sfarsit! Offline #2 2008-10-29 16:14:11Re: sex cu fostul/fosta?!nu am incercat...si nici nu am de gand, daca ne-am despartit inseamna ca ceva a mers prost. Si nu stiu cum sunt alte fete, dar eu nu pot sa fac sex ca barbatii, fara sa ma implic deloc...asa ca din sexul cu un fost nu poate iesi ceva bun...parerea mea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2008-10-29 16:18:44
Re: sex cu fostul/fosta?!eu am fost pe punctul de a o face...dar bine ca m-am oprit la timp...mi-am dat seama ca m-as fi simtit groaznic apoi...nu cred ca e o idee grozava...nu ajuta la nimic... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #4 2008-10-29 16:19:44
Re: sex cu fostul/fosta?!sunt de acord cu wildhoney Offline #5 2008-10-29 16:20:08
Re: sex cu fostul/fosta?!pai sa stii ca asa ziceam si eu..cand auzeam ca prietenle mele se gasesc cu fostii aveam o retinere, pana cand mi s-a intmplat si mie..da, d asta am intrebat cum se simt dupa aia femeile? eu am regretat mai mereu(bine, nu n am intalnit prea des..n am despatit de vreao 3 luni si ne-am gasit de 3 ori)..in schimb au fost cu sare si cu piper acele partide..probabil si pt faptul ca o faceam rar.. In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-29 16:23:24
Re: sex cu fostul/fosta?!e clar ca ar fi interesant ca partida in sine...pentru ca dorinta aia de regasire...stii deja ce ii place...si viceversa...e si ceva oarecum interzis si asta mareste dorinta...dar nah....te gandesti si cu ce ramai apoi...mai exact cu nimic...si daca iese prea bine...risti sa o mai faci si a doua oara,si a treia oara...si uite asa ajungi pe post de amanta http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #7 2008-10-29 16:39:58Re: sex cu fostul/fosta?!eu cred k mai tare te dai peste cap...k nu mai stii, e sex, e relatie...dupa sex te apuci sa te intrebi "Hey, ce suntem noi?"...plus k nush daca e vorba de o despartire recenta poate k in sufletul tau nu s-au linistit inca lucrurile.. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2008-10-29 16:45:27
Re: sex cu fostul/fosta?!am trecut si eu prin asta.Am tinut mult la persoana respectiva si mult timp dupa ce ne-am despartit ne intalneam pentru asta.Sincer a fost foarte bine...si mi-am dat seama k de aia il iubeam atat...a fost primul...si ne simnteam bine...insa am realizat ca deaia si pt aia il iubeam.Asta ma ajutat.Inca acu dupa 3 ani de cand numai suntem imp nu as mai vrea.A fost atunci dupa...dar acum numai.Insa p me ma ajutat sa vad altfel lucrurile. Offline #9 2008-10-29 16:53:18
Re: sex cu fostul/fosta?!Never ever! Daca ne-am despartit, inseamna ca nu mai mergea... Nu sunt nici dependenta de sex si am si mandria mea, nu as cobora la un nivel asa de jos. Offline #10 2008-10-29 16:53:29
Re: sex cu fostul/fosta?!eu sunt de acord cu wild... adica daca respectivul mi-a devenit FOST, exista un motiv destul de serios pt asta incat sa nu0mi arda de facut sex cu el Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2008-10-29 16:56:48
Re: sex cu fostul/fosta?!eu una nu mi-am permis sa fac sex cu fostul... dupa o relatie foarte lunga si o despartire foarte dureroasa pentru amandoi, cred ca riscam sa ajung la balamuc dupa o faza ca asta... Offline #12 2008-10-29 17:08:00
Re: sex cu fostul/fosta?!ceva sportiv, heimdall? hai sa inventam un set nou de exercitii pt slabit, ce zici? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2008-10-29 17:12:22
Re: sex cu fostul/fosta?!eu cred ca exista si sex sportiv, de ce nu ? dar am mai zis ca dupa parerea mea nu ajuta la slabit Offline #14 2008-10-29 17:48:08
Re: sex cu fostul/fosta?!in nici un caz nu ne'am mai intalnit pt asa ceva!!! daca m'am despartit de el inseamna k am avut un motiv bine intemeiat...in plus,nu's dependenta de sex,cum zicea si cineva mai sus.e vorba de demnitate,dupa parerea mea,pe care poti sa o ai sau nu Ultima oara a fost editat de princesss (2008-10-29 17:49:02) Offline #15 2008-10-29 18:08:01
Re: sex cu fostul/fosta?!eu cred ca e ok sexul cu ex-ul,mai ales daca relatia s-a incheiat in conditii bune,dar asta sa nu devina obisnuinta. Iubesc si sunt iubita Offline #16 2008-10-29 18:12:10
Re: sex cu fostul/fosta?!
Asa este Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2008-10-29 18:30:21Re: sex cu fostul/fosta?!total impotriva sexului cu fostul...daca revin sentimente mai vechi...nu poti sa treci peste relatia aia in care (wildhoney are dreptate) ceva a mers prost...oricat de tentant ar suna...nu.cand inchei o relatie inchei orice contact(mai intim). parerea mea.. Offline #18 2008-10-29 19:14:09
Re: sex cu fostul/fosta?!da eu cred k nu t cobori la un nivel blueeyes odata c ati fost k doua picaturi d apa(exagerez), va-ti iubit foarte mult si a fost o despartire comuna si in termeni amiabili..la mine de exp s-a produs ruperea incet dar sigur pentru ca eu am avut niste probleme emotionale si numai ''functionam'' cum trebuie..ne purtam ca 2 persoane civilizate..de ce spuneti ca trebuie sa fii dependent de sex, daca o faci cu fostu? eu nu cred asta si nici nu sunt dependenta..bineinteles ca o femeie se implica atunci cand o face, dar nu trebuie judecata ca e o c***a sau ceva d genu In America, in sfarsit! Offline #19 2008-10-29 19:51:43
Re: sex cu fostul/fosta?!Eu n-as putea sa ma culc cu fostul,m-ar bulversa total emotional... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|