homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu fostul/fosta?!-3

#39 2008-11-04 20:58:39

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: sex cu fostul/fosta?!

ionela a scris:

eu, acum aproape 3 ani, cand m-am despartit pt 3 luni de bogdan am facut sex cu el...dar plangeam mereu in timpul actului in sine...si mai ales dupa. ideea e ca nu ma simteam folosita, dar tanjeam dupa ideea de a face sex ca un cuplu, nu ca 2 oamnei despartiti. cand ne vedeam a 2 a zi nu vb nimic despre asta...era ceva de genul...am facut dar nu recunoastem si nu discutam.

ups ma cam recunosc in trecut...sincer mai am cateodata fantezii patfierbinte  dar sunt fidela
angel

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#40 2008-11-04 21:01:49

Iulica 15 ani
New member
Inregistrat: 2008-09-24

maryu a scris:

n am fost pusa in situatia asta..pt ca inca nu am ex...daca o sa devine actualul ex,nu cred ca as putea face asta..sau poate ca as face...n am prejudecati si daca stau totusi si ma gandesc mai bine pun niste sare si piper cu ex ul decat cu unul p care sa nu l cunosc rotfl
just crissa,povestea ta e una cu un final fericit si ma bucur pt voi hjartahjartahjarta

dreptate ... optez pentru aceleasi vorbe  rotfl si cam asta e dupa cum gandesc  big_smile  si dupa ce simt acum pt el...sper sa nu fie niciodath exul  kapitulation

#41 2008-11-04 21:03:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

oana16 a scris:

ionela a scris:

eu, acum aproape 3 ani, cand m-am despartit pt 3 luni de bogdan am facut sex cu el...dar plangeam mereu in timpul actului in sine...si mai ales dupa. ideea e ca nu ma simteam folosita, dar tanjeam dupa ideea de a face sex ca un cuplu, nu ca 2 oamnei despartiti. cand ne vedeam a 2 a zi nu vb nimic despre asta...era ceva de genul...am facut dar nu recunoastem si nu discutam.

ups ma cam recunosc in trecut...sincer mai am cateodata fantezii patfierbinte  dar sunt fidela
angel

noi ne-am impacat  si slava domnului is acusi 3 ani de cand nu ne-am mai ciondanit deloc, daramite sa ne despartim...merge bine treaba... applause

#42 2009-03-12 11:14:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

daca eu am plecat si ne-am despartit,iar dupa 7 luni ne-am reintalnit si am luat-o de la capat...se zice ca am facut-o cu ex-ul????

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#43 2009-03-13 17:46:14

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai daca inainte de sex v`ati combinat ca sa zic asa... inseamna ca nu e ex, de fapt e ex si actual. daca ati facut sex si pe urma v`ati combinat poti zice ca era ex.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#44 2009-03-14 08:26:14

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

nu am avut asa ceva
insa chiar daca ma despart de iuby, as continua cu el sa fac sex din simplu motiv ca el ma cunoaste eu il cunsc + la toate stiu ca e curatel si nu am grija ca ma pot imbolnavi de anumite boli.

#45 2009-03-14 13:34:34

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Iar el va fi cu alta... de la care poate va lua ceva şi-ţi va da şi ţie. big_smile

ionela a scris:

Exact ca-n Moartea căprioarei, nu? ?nsă nu m?ncai şi pl?ngeai ci făceai sex şi pl?ngeai.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-14 13:40:12)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#46 2009-03-14 16:30:26

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

vai James rotfl

fostul imi provoaca o stare de .....mmm cum sa-i zic....o stare naspa neutral din toate punctele de vedere....nici n-as lua in considerare sa fac sex cu el...duamne   popa

#47 2009-03-14 16:51:07

persifona
Vizitator

Been there, done that. Da asta se intampla acum ani buni, sincer acum n-as mai face-o nici daca as fi singura. Si bine, depinde si de fost si cum s-a terminat relatia.

#48 2009-03-14 18:01:51

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu am scris sub forma de gluma cele de mai sus...
bineinteles ca suntem din nou impreuna,nu a fost faza de ex,doar eu am revenit in tara...si apoi inapoi la el..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#49 2009-03-14 21:24:12

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

Atata timp cat nici unul dintre cei 2 nu au alta relatie...e ok. Poate ajungi sa iti dai seama ca ai gresit si ca poate chiar il iubesti pe ex. Sau invers lol te convingi ca nu mai iubesti. Dar...eu zic: dc nu? atata timp cat nu esti implicat in alta relatie...nici celelalt...e tf ok. Prea multa abstinenta strica lol big_smile
Decat sa faci sex cu o persoana total straina tie...mai bine cu fostul, macar il stii, il cunosti...nu iti este frica...  smile

and love saves the day...

#50 2009-03-14 22:07:32

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

ink ma aflu in aceasta situatie.... de 4 luni chiar... Pacat k nu e el genul de baiat cu care sa ai o relatie serioasa si stabila....Apare si dispare...

#51 2009-03-14 23:31:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

offtopic si iti convine situatia zizika?
eu zic sa iei frumusel o decizie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#52 2009-03-15 08:34:31

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu nu as face-o. Eu ma despart de un barbat doar cand nu se mai poate face nimic, cand sunt sigura ca relatia e pierduta, nu mai poate avea nici un viitor. Si atunci imi indrept ochisorii spre alte "noi orizonturi".

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#53 2009-03-15 11:16:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

baciu, si eu la fel ca tine! deci NU sexului cu un fost..

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#54 2009-03-15 13:48:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

mie mi s-a intamplat.. si m-am gasit, frateeee, cu cine sa mai vreau sa fac sex!! cu primul si cel mai prost (in pat - nu ca mental ar fi excelat prea mult either big_smile ) dintre toti lol la mine a venit ca o confirmare a faptului ca nu ne potrivim sub nicio forma, ca nu-l mai doresc si ca e oribil in pat lol

#55 2009-03-25 16:47:30

arynna
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2009-03-24

Hmmm. El a fost primul la mine, so, n-am incercat dar stiu ca n-as fi incercat. Iar dak ar fi, tot n-as face-o fiindca dak m-as desparti de el ar fi doar fiindca m-ar fi inshelat si e singurul lucru pe care nu l-as ierta in veci. Cat de bun ar fi sexul, mai bine imi calc pe inima si fac multe dushuri reci.

If you have ''Love'', you don't need to have anything else, and if you don't have it, it doesn't matter much what else you have.
Let the wife make the husband glad to come home, and let him make her sorry to see him leave.

#56 2009-03-26 15:09:02

rb1891
Full member
De la: SPANIA
Inregistrat: 2009-03-24

Mi s-a intimplat si mie.Acu multi ani, ne-am despartit civilizat, dar din cind in cind ne intilneam si se mai intimpla.Normal nici unul din noi nu avea alta relatie si totul a durat vreo 2-3 luni.Si nu mi-a parut rau ne simteam f bine in pat doar ca el era gelos si de aia ne-am despartit.S-a intimplat o data a doua oara nu tiu daca s-ar mai intimpla mai ales ca acum cu iubi ma voi casatori in vara.Deci sper sa nu mai existe vreun ex. big_smile

#57 2010-01-30 14:34:37

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

prin asta trec eu acum...m-a cautat la 1 luna de la despartire sa ne intalnim,pentru ca vrea sa ramanem amici...timp de 2 luni ne-am comportat ca niste amici,discutam orice,ieseam in oras impreuna,mergeam la el acasa .Ieri insa cand am fost la el din vorbe si discutii am dat-o in alte lucruri...Ma simt aiurea pentru ca inca mai simt ceva pentru el dar stiu ca o relatie de cuplu nu va mai exista...el nu zice nimic cum ca ar mai vrea sa fim impreuna ma intreaba pe mine ce vreau si in functie de ce spun eu vorbeste si el...  sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.