|
Nu esti logat.
Sex cu fostul/fosta?!-2#20 2008-10-29 20:05:40
Re: sex cu fostul/fosta?!been there, done that...sper sa nu se mai intample http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #21 2008-10-29 20:22:00
Re: sex cu fostul/fosta?!da, te pune pe ganduri..e ceva cumplit..eu una nu recomand si nici nu o sa ma mai intalnesc cu fostu pentru sex..fiecare cu viata lui:) In America, in sfarsit! Offline #22 2008-10-29 20:33:11
Re: sex cu fostul/fosta?!noi am ramas buni prieteni si intr-o zi a zis sa il ajut cu ceva, a venit la mine, s-a facut tarziu...si a dormit la mine..dar cum am un sg pat... s-a intamplat.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #23 2008-10-29 22:18:40
Re: sex cu fostul/fosta?!ma aflu in categoria celor care au facut.... dupa o despartire... dureroasa mai mult pt me si asa ....am mai facut-o....pt ca inca il iubeam si el .....a fost frumos cand a fost acum e mult mai bine:X Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #24 2008-10-29 23:03:41
Re: sex cu fostul/fosta?!atata tp cat nici unu nu e implicat intr`o relatie... nu mi se pare nik iesit din comun...poate oamenii aia is compatibili doar pe partea cu sex desi...cam greu in zilele noastre sa fie 2 fosti care se intalnesc just for fuck...pt ca d obicei unu dintre ei inca iubeste si atunci nu iese prea bine... Publicitateloading...
#25 2008-10-29 23:09:44
Re: sex cu fostul/fosta?!in nici un caz...si la mine este ex de 2 zile...cu sanse reale de impacare, oricum "o s-o vada " doar in pozele de la botez, multe zile de acum incolo!!! Offline #26 2008-10-30 10:37:23
Re: sex cu fostul/fosta?!daca nu te mai leaga nimic de el e in regula sa faceti asta...daca inca tii la el e ca si cum ti'ai rasuci cuttitu in rana... Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat pana atunci. Offline #27 2008-10-30 11:33:50
Re: sex cu fostul/fosta?!
Doamne fereste sa cataloghez pe cineva c***a! :f?rv?nad: tot ce am scris mai sus se refera la mine, si nu se aplica neaparat si la altii... Si chiar daca am fost ca doua picaturi de apa, daca m-am despartit de fostul, inseamna ca problemele pe care le-am avut au fost de nerezolvat. Si la mine o despartire ori e pe bune ori nu mai e deloc, deci sex dupa despartire imi e notiune inacceptabila. Offline #28 2008-10-30 11:40:20
Re: sex cu fostul/fosta?!Deci no wayyyyyyyyyyyyyyy, desi l-am iubit ff mult pe fostul, nu se mai pune problema .... asta a fost o etapa a vietii mele, care s-a sfarsit din anumite motive.... de ce sa vreau sa ma reintorc la ea... ce am de castigat??? nu cred ca mare lucru... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #29 2008-10-30 12:10:35
Re: sex cu fostul/fosta?!Daca Doamne fereste..m-as desparti de iubirea vietii mele..sia s avea alt barbat..m-as regasi in bratele celui de acum de cate ori as dori Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #30 2008-10-30 14:18:31
Re: sex cu fostul/fosta?!io am facut asta...pentru ca desi ne despartisem noi ne intelegeam f bine din pct de vedere sexual....si-a fost bine...si de mai multe ori...pana nu a mai fost... fara complicatii baby Dragos Offline #31 2008-10-30 14:26:46
Re: sex cu fostul/fosta?!hmmm...un subiect interesant...daca as fi fost intrebata lucrul acesta acum 3 luni as fi zis no way....in schimb dupa ce am trecut prin asa ceva pot sa zic ca a fost frumos...pt ca asa ne-am dat seama ca inca ne iubim... LOVE is a war... Offline #32 2008-10-30 14:52:00
Re: sex cu fostul/fosta?!n am fost pusa in situatia asta..pt ca inca nu am ex...daca o sa devine actualul ex,nu cred ca as putea face asta..sau poate ca as face...n am prejudecati si daca stau totusi si ma gandesc mai bine pun niste sare si piper cu ex ul decat cu unul p care sa nu l cunosc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #33 2008-10-30 19:01:04
Re: sex cu fostul/fosta?!Si mie mi s-a intamplat ... ne-am int dupa o luna cand nu mai vb deloc ..am mers am baut cateva sticlle de vin si dupaia la el akas...uff nu mai vroaia sa ma lase sa plec a doua zi vroia sa ne impacam dar nu nu.... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #34 2008-10-30 19:08:26
ma bucur ca s-a intamplat... LOVE is a war... Offline #35 2008-10-30 22:48:46
Re: sex cu fostul/fosta?!nu as fi in stare sa o fac cu un ex. mai ales daca l`am iubit...m`as rani singura... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #36 2008-11-01 19:14:06
io nu m-am ranit ....a fost super..mi-am mai adus aminte de zilele bune Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #37 2008-11-04 20:22:01
Re: sex cu fostul/fosta?!nu,niciodata. ati mai zis voi, e vb de demnitate. din pct meu d vdr te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #38 2008-11-04 20:46:29
Re: sex cu fostul/fosta?!eu, acum aproape 3 ani, cand m-am despartit pt 3 luni de bogdan am facut sex cu el...dar plangeam mereu in timpul actului in sine...si mai ales dupa. ideea e ca nu ma simteam folosita, dar tanjeam dupa ideea de a face sex ca un cuplu, nu ca 2 oamnei despartiti. cand ne vedeam a 2 a zi nu vb nimic despre asta...era ceva de genul...am facut dar nu recunoastem si nu discutam. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|