|
Nu esti logat.
Cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?-11#191 2009-08-23 00:46:03
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?multumesc fetelor suntem are dreptate camysh, hai sa vb la topikul cum va descurcati in situatia asta, v-am raspuns acolo, sper sa fie k..... Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-08-23 00:55:24) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #192 2009-08-25 20:59:17
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?dar de ce trebuie informati ca ne-am inceput viata sexuala? oricat de parinti ar fi, e o chestie de intimitate. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #193 2009-08-25 22:38:44
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Da, da... eu cu siguranta voi fi o mama asa Offline #194 2009-08-26 17:23:08
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?fetelor..am facut pasul...i-am sp mamei ca am facut-o...nu-i spuneam ,numai ca m-a supus la o discutie in drum spre cumparaturi si eu i-a spus clar si raspicat: " Da ,am facut-o!" a ramas nu stia ce sa zica..sa tipe,cum era de asteptat,sau sa ..nush ..sa stea calma...eee..uite ca a ramas calma..bineinteles ca a urmat o groaza de intrebari...:" CAND?"..."UNDE?"...."Te-ai protejat?" , "De ce n-ai mai avut rabdare?" frate..nu mai traim in vremea lu' buny sa intri in biserica fata mare...damn...ce naiba... in fine...a reactionat destul de bine fata de cum ma asteptam....oricum toata discutia a inceput cand i-am spus eu ca ma speriasem ca nu mi-a venit ciclu...si treb acum 2 zile ...si a urmat..."Ai facut-o? "..... dupa care...deapana si raspunde-i la intrebari...uffffffff “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #195 2009-08-26 17:28:50
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?apropo de subiectul asta...aveam 23 de ani cand am ramas gravida si il cunosteam pe sot de o luna...ei aici belea ,cum sa le zic la ai mei?...am scos rezultatul ecografului si astfel i`am pus in fata faptului implinit nu au avut grai sa zica nimic, tata a inceput dupa 2 min sa planga ( de fericire) Offline Publicitateloading...
#196 2009-08-26 17:37:40
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?
Pai e bine intr-un final nu??? Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #197 2009-08-26 18:09:55
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?In final e bine...numai ca are stilul ala aiurea de a se uita la mine de parca nu e bn ce am facut...si asta ma enerveaza la culme...oricum e bn ca a trecut...k de cand asteptam sa-i spun odata k mi se luase sa stau cu "povara asta" pe suflet...de fapt sa am cu cine vb daca am vreo problema... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #198 2010-01-28 00:00:42
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?intrebare....la ce varsta au aflat parintii? si ce reactie au avut? Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-01-28 00:00:54) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #199 2010-01-28 00:32:54
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?la mine mama nu m-a crezut k inca sunt ..ea o tinea pe a ei:sa am grija,sa ne protejam,etc..si eu ..nu k nu s-a intamplat nimic(chiar asa era),ea nu ma credea si dupa vreo ora de contraziceri am lasat-o sa creada ce vrea.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #200 2010-01-28 00:48:36
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?nu le-am spus eu,m-a luat tata prin clasa 8 la o discutie despre protectie si etc Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #201 2010-01-28 01:23:15
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Clasa a 8-a? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #202 2010-01-28 08:13:51Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?e asa mult de atunci ca nu mai tin minte dar stiu ca vorbeam cu maica-mea despre asta si era in tema ca am de gand asa ca atunci cand s-a intamplat nu a fost socata Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #203 2010-01-28 09:23:49
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?*** Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-01-28 10:11:23) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #204 2010-01-28 09:42:06
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?ea oricum e 90% sigura ca nu mai esti virgina. ce rost are sa o minti? Offline #205 2010-01-28 10:02:10
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?*** Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-01-28 10:11:34) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #206 2010-01-28 10:06:44
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?ce bine de tine shine... la mine putin probabil sa tina, iar casa imi va deveni inchisoare.... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #207 2010-01-28 10:19:05
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Eu nu le-am spus....mama mi-a gasit pastilutele si mi a zis ceva de genul sa nu mi mai las cutiile pe unde apuc, ca exista cos de gunoi..le tineam in dulapul cu manuale vechi...nu am discutat despre asta ,dar stiu ac stie.Mama e o fire mai rece(a avut multe de indurat la viata ei), noi vorbim despre tot si toate,mai putin subiectul asta.Stie de pui,ii povestesc tot ce facem unde mergem, insa subiectule tabu.Am discutat noi mai demult si mi a zis ca atata timp cat am grija pe ea nu o intereseaza ce fac in intimitate.Atata doar ca adca am vreo problema si nu am pot descurca singura, stiu ca pot apela la ea. Tata e mai conservator, banuiesc ca si a dat si el seama ca am o varsta si ca dejaaaaaaaa am 3 ani cu pui.Dar e prima mea relatie serioasa, cand lipsesc de acasa mai mult si na..is fata lui..... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #208 2010-01-28 12:42:17
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?
eu am facut-o prima oara la aproape 20 de ani. Mama, care e o fire destul de extrovertita si mi-a vorbit despre menstruatie, sex, protectie, etc, inca din frageda pruncie, a reactionat foarte urat. Nu mi-a vorbit saptamani intregi! Offline #209 2010-01-28 14:19:47
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?au aflat si la mine acum vreo saptamana si a fost ok...nu mi-au spus nimic rau. mai bine decat ma asteptam Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|