|
Nu esti logat.
Cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?-13#229 2010-03-31 17:29:15
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Eu am cam evitat sa ii spun. Ma gandeam ca si asa are destule pe cap si la firea care o are decat sa inceapa cu 1000 de intrebari si sfaturi demodate, mai bn am tacut, desi ma intreba foarte des. Dar din cauza unei probleme de sanatate, am ajuns cu ea la ginecolog. A insistat sa mearga cu mine, pentru ca o cunostea f bine pe doctora. "Ghinionul" meu e ca, cabinetul era micut si se auzea tot ce vorbeai. Si desi am intrat singura inauntru, mama tot a auzit. Cand am iesit ma intrebat, am recunoscut. Si a avut o reactie super ok, mi`a reprosat doar ca nu i`am zis mai devreme, ca e un lucru normal, ca am deja o varsta, etc. Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni! Offline #230 2010-04-11 21:09:24
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?La mine s'a intamplat sa afle mama cam la 4 luni dupa ce am facut'o first time...nu i'am zis pe fatza "stii..am facut'o" Offline #231 2010-04-12 00:18:50
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Eu nu i am zis ,dar dupa 6 ani jumate,locuiti separat, banuiesc ca nu se gandeste ca ne tinem doar de manuta si ne facem semne:)) Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #232 2010-04-26 23:48:06
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Nu le-am zis. ~~~~~~~~~~~~~~~~ "Amagit atât de-adese Nu spera si nu ai teama." ~~~~~~~~~~~~~~~~ Offline #233 2010-04-27 08:24:22Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?eu chiar nu inteleg de ce e o asa mare tragedie cand gasesc parintii anticonceptionalele...la mine ar reactiona mai urat daca mi-ar gasi tigarile k am 22 de ani si nu stiu k fumez. in alta ordine de idei eu una o sa am grija k viitoul meu copil sa fie cat se poate de informat la capitolul asta, sa stie despre BTS-uri, despre pastila de a doua zi, despre cea mai buna metoda de protectie etc. De ce sa ma ascund dupa deget si sa o vad intr-o zi k imi vine insarcinata in 4 luni ptr ca eu nu am fost in stare sa ii explic ce si cum?Daca ignori un lucru asta nu inseamna neaparat k nu exista Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#234 2010-04-27 13:57:43
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?La capitolul asta am dat-o rau in bara. Mama e super de treaba si acum stie tot, a venit si cu mine la spital cand am avut probleme. Isi facea griji si etc, desi mereu incearca sa nu ma lase sa-mi dau seama prin cate trece din cauza mea. Offline #235 2010-04-27 16:19:22
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Eu nu i-am spus niciodata si nici nu m-a intrebat, dar probabil, ca orice parinte, banuia ceva ceva, chiar daca noi credem ca ei nu-si dau seama de ceea ce se intampla, experienta lor de viata isi spune cuvantul, plus ca eu tot timpul am avut prieten stabil, adica doar unul in viata mea ,.care acum imi este sot. Offline #236 2010-05-21 22:03:41
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Nu am vorbit cu ei despre asta, dar mi-a gasit mama AC in geanta! a iesit cu putin tambalau, dar pana la urma a apreciat ca macar sunt resonsabila si ma protejez! Offline #237 2010-07-21 22:26:28
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?ai mei nu stiu ..tata ar inebuni .. dar mai demult pe la inkeputul relatiei mele ku aktualul vorbeam ku mama keva de genu k m`am saturat de viata asta pliktisitoare ...si la kare ea zike : pai kum sa te pliktisesti kand abia ti`ai inkeput viata.......sexuala .. si i`am zis pai nu mi`am inkeput`o la kare ea: ei nuu ... dar nu o inkepusem pe atunki iar daka m`ar intreba akum ..nu stiu ke asa raspunde probabil k si`a dat seama k suntem de un an impreuna si ma intreba tot timpul de prietenul meu De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. Offline #238 2010-08-09 22:51:39
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Stiu ca e cam off topic dar voi la ce varsta ati plecta cu iubitul prima data singure in vacanta? Ultima oara a fost editat de phantom (2010-08-09 23:26:25) **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline #239 2010-08-10 00:40:52
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?eu nu ii voi spune niciodata , daca se prinde bine , daca ma intreaba ii zic ca nu si la 24 de ani , nu vreau sa ajung la spital la reanimare sau chirurgie plastica x_x Offline #240 2010-08-10 08:29:29
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Eu mi-am inceput-o pe la 18 ani.. atunci am mers prima oara la mare doar eu si prietena mea. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #241 2010-08-10 10:18:18
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?
depinde de parinti, de cata libertate iti acoda, de cata incredere au in prietenul tau, de cat timp sunteti voi impr. pe mine nu m-ar fi lasat, dar erau alte vremuri si alta generatie de parinti. incercarea moarte n-are . Offline #242 2010-08-10 12:37:35
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?tot_el , tu esti baiat , daca as fi si eu baiat as outea sa imi incep viata sexuala si la 12 ani ..... Offline #243 2010-08-10 14:16:20
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Si ce daca sunt baiat? Fetele ce au? crezi ca fetele nu o incep de la varste fragede? ba in ultimii ani cam da.. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #244 2010-08-10 14:29:44
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?Tufi, stai tu linistita ca parintii tai stiu deja ca ti-ai inceput tu viata sexuala...(mai ales mama ta ) ) fucking perfect... Offline #245 2010-08-10 19:01:34
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?luis , eu am 17 ani acum....nu cred ca stie pentru ca m.ar fi bagat in spital , fara gluma Offline #246 2010-08-10 19:19:08
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?ce nu stii, nu te afecteaza daca poti sa minti fara sa se prinda, de ce sa nu o faci? si sincer, chiar nu inteleg cu ce ii incalzeste pe parinti faptul ca stiu ca cineva le penetreaza fetele intr-un fel sau altul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #247 2010-08-10 20:22:16
Re: cum le-ai spus parintilor ca ti-ai inceput viata sexuala?tufis, multi ani inainte , dar parintii tai pe ce lume traiesc...n-au si ei incredere in tine? cum sa te bage in spital pentru o membrana ? (glumesc) fucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|