homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bunele maniere!!!-2

#20 2008-11-07 11:43:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Bunele maniere!!!

Mai scrie Monya smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2008-11-07 11:45:52

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu stiam ca nu este politicos sa spui chestii de genul cand primesti un cadou ,dar la iuby meu imi permit lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#22 2008-11-07 11:48:52

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Mi se pare ca la japonezi este considerat un gest de o mare impolitete sa deschizi cadoul in fata celui care ti l-a daruit. Nu mai stiu unde am citit.
La noi e taman invers. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#23 2008-11-07 11:50:50

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Se mananca tot din farfurie, fara a se lasa nimic. Dar, sub nici o forma nu se face farfuria "luna" cu o bucata de paine.  rotfl rotfl nu am putut sa nu rad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#24 2008-11-07 11:52:58

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

am vazut un documentar pe discovery cu chestiile astea care la o natie sunt considerate de mare finete si al alta d  mare badaranism...mi se pare ft interesant de stiu ca poate ajungem vreodata in viata fata in fata cu persoane de acest gen si sa nu dam cu capu...

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

#25 2008-11-07 11:53:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#26 2008-11-07 11:55:47

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Florile
1. de la bun inceput trebuie spus ca orice cadou se ofera insotit de o floare. chiar si pachetele sunt mai frumoase daca le ornam cu o crenguta de brad, cu o ramura de vasc, sau de ce nu - cu asparagus!
2. nu se ofera si nici nu se tin in casa flori artificiale oricat de reusite ar fi aceste imitatii, este de prost gust.
3. cu putin efort si imaginatie (in anotimpurile calde) putem oferii florii de camp sau flori rare in locul celor 5 garoafe imbobocite, banale si rigide ( in Franta nu se ofera garoafe, ele sunt folosite la impodobirea coroanelor)
4. se evita florile prea mari sau prea pretentioase pt ca s.ar putea sa nu fie pe gustul gazdelor (gladiole, nuferi, cale...).
5. florile se ofera fara ambalajul in care le/am cumparat chiar daca este f. frumos.
6. inmanam florile cu cozile in jos.
7. la noi in tara se duc flori in numar impar (cea care le primeste se spune ca - completeaza buchetul) . la ceremoniile funebre in nr. impar.
8. la spital nu se duc flori prea mari sau cu miros puternic.
9. nu vom duce unei matusi in varsta de la care asteptam o mostenire un buchet de "nu ma uita", si nici soacrei - cactusul "limba soacrei"
10. cand le primim, le asezam imediat intr-un vas cu apa.
11. cand le oferim rostim si o formula de felicitare.
12. in nicio situatie nu se refuza florile care ni se daruiesc.

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#27 2008-11-07 12:06:43

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

permiteti-mi sa completez si eu:

~Pretul de pe cadouri va fi inlaturat cu grija. Exceptie fac discurile si cartile, de pe acestea pretul nu se sterge. Cartea nu se atinge !

~Nu se duc flori barbatilor decat daca sunt la spital.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#28 2008-11-07 12:12:24

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

io cum primesc ceva de imbracat sau incaltat ....gata imediat ma probez ...ma sucesc ma invartesc ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#29 2008-11-07 19:07:28

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu nu comentez niciodata cand primesc ceva ...sunt fericita si daca nu imi place...ador cadourile!!

Ce nu te doboara te face mai puternic

#30 2008-11-07 19:23:14

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Danisia a scris:

Eu nu comentez niciodata cand primesc ceva ...sunt fericita si daca nu imi place...ador cadourile!!

me 2..si ma simt oarecum prost..indatorata  rodnar  indiferent de ocazie

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#31 2008-11-07 19:50:39

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Sa ma simt prost ... indatorata? no way....ma simt asa bine..mai ales cadourile de la iubi ..din cate am primit toate mi=au placut!

Ce nu te doboara te face mai puternic

#32 2008-11-07 21:25:28

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Alina Delia a scris:

Danisia a scris:

me 2..si ma simt oarecum prost..indatorata  rodnar  indiferent de ocazie

si eu neutral

pune si bunele maniere "la telefon". ar fi interesant de discutat.
eu stiu una: cel care suna, acela sfarseste conversatia. daca persoana apelata nu poate vorbi (deloc sau nu foarte mult), isi cere scuze, motiveaza si incheie conversatia.

ma enervez cumplit cand dau telefon cuiva si aud: "bine, hai ca mai vorbim.." cand eu inca mai am ceva de spus. si nu vorbesc mult..
al meu face asta, mai ales. cu toata lumea. si ii tot spun ca e de bun simt sa il lase pe cel care suna sa puna punct discutiei. oooof!

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-11-07 21:29:49)

#33 2008-11-07 21:43:15

mihaela2289
Hero member

lol da, e de bun simt ca cel care suna sa inchida apelul, dar cand respectivul incepe si-ti p[ovesteste povestea lui de dragoste si ce a patit ieri/alaltaieri si multe minuni..si tu vrei sa cobori din troleu/metrou...etc... si sa te grabesti sa ajungi acasa sa dormi, parca nu-ti arde de conversatiile lui lungi....
daca nu..s-a inventat scuza "hrrr....hrrr...nu te mai aud...cred ca o sa pice conexiunea" big_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#34 2008-11-07 22:03:13

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

dar poti pur si simplu sa spui: nu pot vorbi acum pt ca: a venit metroul/  incepe sedinta in 5 minute/ astept un tel/ cobor din autobuz/ nu pot vbi pt ca sunt birou. etc.

#35 2008-11-07 22:16:55

mihaela2289
Hero member

pai da, ii spun "hai ca mai vorbim ca a venit metroul/ vreau sa dorm...etc".. si inchid eu..ca daca stau dupa el... smile

#36 2008-11-08 09:43:03

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Telefonul

1. cand suna telefonul , trebuie sa raspundem cel mai tarziu dupa cel de-al cincilea apel.
2. cand sunam p cineva nu lasam sa sune mai mult de 5 ori - exeptie urgentele
3. persoana care a sunat va pune capat discutiei. exceptie : atunci cand interlocutorul are motive serioase sa o faca
4. exceptie cand putem sa omitem salutul : cand sunam la salvare sau pompieri  popa
5. Prudenta: asigura'te ca stii cu cine vb la tel, cine e la capatul celalat (mai mult pt telu fix )
6. este de dorit ca o convorbire telefonica sa fie cat mai scurta  :f?rv?nad:
7. daca este cineva in vizita la noi, iar telu suna, vb scurt si la obiect cu persoana de la tel - este nepoliticos sa intretimen o conversatie lunga cu persoane straine de fata. in niciun caz nu vom spune: "Te sun peste 10 min" - deoarece oaspetele avut in casa s/ar simti obligat sa plece in urmatoarele 10 min
8. un om bine crescut nu vede ceea ce nu trebuie sa vada, nu aude ceea ce nu a fost spus pt urechile sale si deci nu comenteaza ceea ce nu a vazut sau auzit.
9. cand suntem ocupati, curge apa, se prajeste ceva - nu ne repezim sa raspundem, mai intai oprim tot si raspundem cu calm, potolit...
10. nu se incepe o convorbire cu reprosuri
11. nu trebuie sa sunam nici prea devreme dimineatza, dar nici prea tarziu seara
12. daca suntem sunati si telu nu este pt noi, vom fi politicosi atunci cand il chemam pe cel in cauza sa raspunda, in niciun caz nu vom spune: "Pisalogul de Popa te cheama la tel"
13. daca am gresit un nr. ne cerem scuze, la randul nostru nu il vom apostrofa p cel care a gresit nr. punish

Alte situatii : telefonul  punk

1.    cand nu trebuie sa folosim telefonul :
a.    nu se adreseaza prin tel o invitatie la masa festiva : receptie, logodna, nunta, botez.
b.    Condoleantele nu se transmit la tel

2.    mici neglijente :
a.    atentie la cum tinem telu (semnal, voce)
b.    daca convorbirea se intrerupe, va suna inapoi cel care a suna prima data, in niciun caz celalalt.
c.    Nu mergeti nicaieri fara a da un telefon inainte.

Ultima oara a fost editat de Monya (2008-11-08 10:12:16)

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#37 2008-11-08 10:13:29

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Am citit si eu o parte din cartea cu bunele maniere... Cea mai exagerata si plina de fitze si care ma enerveaza mi se pare partea cu mancatul. Daca eu ma simt mai bine cu coatele pe masa.... care e problema? Lezez pe cineva? neutral Si mai am cateva exemple...

#38 2008-11-08 10:19:16

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

chestia cu nu mergeti nicaieri inainte sa dati un telefon...vai c ebine ar fi sa se tina toata lumea de chestia asta !!! eu o fac ,astept de la ceilalti s afaca la fel...dar din pacate am ghinionul asta ca imi apar musafiri cand stau mai bine in vana plina cu spume si ma relaxez...........uffffffffff

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.