homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-2

#20 2009-01-08 21:55:38

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

eu nu va inteleg dc recurgeti la astfel de pastile doar din disperarea de a slabi....sunt atatea metode...dar la noi, la romani asa se obisnuiesti sa iei pastile dupa ureche....cand e mult mai sanatos si usor sa apelati la un nutritionist daca intr-adevar doriti rezultate bune si vreti sa slabiti frumos si sanatos.
preferati sa incghiti tot felul de pastile "minune" in loc sa va ganditi la sanatatea voastra.
de la o cura de slabire negandita si tinuta aiurea, din tot felul de articole, carti si povesti de-ale unuia si altuia va poteti da intreg metabolismul peste cap si sistemul hormonal. slabiti fratilor cu cap daca tot vreti sa faceti ceva cum trebuie...ca nici dietele astea pe care le publica unul si altul nu-s ok...fiecare om e unic si functioneaza intr-un mod diferit de altul...nu suntem toti la fel, ce imif ace mie bine si merge poate altuia nu ii da rezultate.
dc credeti ca sunt medicii nutritionisti pe lumea asta? pt a apela la ei...si sa nu-mi spuneti ca nu va duceti ca sunt bani pe care tb sa-i investiti...cand vine vb de sanatatea voastra ar tb sa investiti cel mai mult si sa nu va ganditi la bani.

#21 2009-01-08 22:02:05

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

o consultatie la un nutritionist costa mai putin decat o cutie de capsule pentru slabit!

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#22 2009-01-08 22:16:54

andrulina
Addicted member

ee cu atat mai bine

#23 2009-01-08 22:17:28

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu am luat pastile d-astea si nu m-a durut nimic, nici stomac, nici nimic..
nici nu am slabit spectaculos, e adevarat..dar nici nu faceam foame.. mancam dimineata chiar daca nu imi era foame, si mai mancam inca o data pe zi...mancare..
pt andru: pt ca eu nu vreau sa slabesc frumos si in timp tongue

hjarta

#24 2009-01-08 22:20:44

andrulina
Addicted member

probabil nu ti-a fost rau pt ca ai mancat, dar cunosc si eu o colega de-a mamei care ia pastila asta si se abtine si de la mancare si i se face rau...si inca pe cineva care a luat pilula asta timp de o luna si a slabit 10 kg, dar a mancat sanatos fructe legume etc...
oricum prea brusc....nu e benefica slabirea asta brusca trebuie treptat....si de asta cel mai bine e sa apelati la un nutritionist ca sa fa faca un regim personalizat. cunosc fete care au fost si au slabit f bine.
se poate sa slabesti si singura, dar nu prin metode drastice....si nu cu tampenii pe care le inghiti.

Publicitate

loading...

#25 2009-01-08 22:21:28

Loveable
Diamond member

nu e benefica slabirea brusca, dar 1 kg pe saptamana e acceptat ca sa nu ti se lase pielea and stuff => 4 kg pe luna

hjarta

#26 2009-01-08 23:50:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu din cauza unui doctor m-am ingrasat in nici 3 luni cu 7 kg. si apoi alti doctori nu au stiut exact care anume pastile mi se potrivesc si au continuat sa faca "experimente" pe mine...de genul "incercati 3 luni...daca tot va ingrasati veniti si le schimbam" pai daca eu ma ingrasam cu cate 7 kg ila fiecare 3 luni...deja la a 3lea tip de pastile avea 21 de kg in plus si ma duceam de-a dura la doctor. Asta asa...pt cei care cred ca nutritionistul ar rezolva problema din prima...sincer eu nu mai am deloc incredere in medici...or fi cativa buni, dar din pacate aia sunt putini, si trebuie sa ai noroc sa dai de ei... Probabil majoritatea nutritionistilor dau o reteta de genul celor care le poti gasi si pe internet si cam atata tot...
Acestea fiind spune, timp de 1 an, in urma acelor pastile ac prescrise de medic (care in loc sa-mi dea sa fac niste analize, o ecografie ceva, a preferat sa faca experimente pe corpul meu sa vada daca merge sau nu, ca alta modalitate de ami opri hemoragia a recunoscut si ea ca nu stie) nu am reusit sa dau jos nici un kg. am incercat in toate modurile, nu mancam decat cartofi fierti, mers la sala zilnic cate 1-2 ore...nimic nu a mers...nici un kg nu am dat jos.
Apoi am luat niste pastile de slabit (nu arpfarm, dar ceva asemanator, superslim..din cate am inteles de la love ar fi cam acelasi lucru, doar ca de la firme diferite). In 2 saptamani am slabit 2 kg...dupa o luna dadusem deja jos 4kg...acum a trecut 1 luna jumate si am slabit in total 6 kg...deci cam in jur de 1 kg pe saptamana. nu pot sa spun ca nu manac...pentru ca sunt constienta ca nu e bine si pentru ca simt golul ala in stomac (desi nu am senzatie de foame)...mananc cat de cat bine...nu ma doare stomacul, nu am nici o problema... In schimb nu mi-e pofta deloc de dulce sau mai stiu eu ce alte tampenii. Poate sa manance oricine langa mine pizza, hamburger, ciocolata...fara ca mie sa-mi fie pofta. Am fost plecata de acasa 4 zile de revelion cu prieteni...timp in care va dati seama ca am mancat cam la fel ca ceilalti...ca faceam un gratar si ne puneam toti la masa (deci nu am tinut nici un fel de cura sau sa ma abtin de la mancare)...si cand am venit acasa am observat ca am mai slabit inca un kg.
Nu stiu exact cum functioneaza...ideea e ca la mine a functionat...acum lumea cand ma vede imi zice din nou ca am slabit, pot purta orice am eu chef fara sa ma mai gandesc daca nu cumva mi se vede burta sau colaceii...pot purta pantaloni in care nu am mai intrat de acum 1 an...si ma simt foarte bine. Si asta fara sa am nici un efact aiurea...probabil am avut noroc, dar in afara de cateva zile in care mi-a fost foooarte sete (love stie ca ma plangeam ei ca nu ma pot dezlipi de sticla cu apa rotfl ), altceva nu am avut...de dormit dorm foarte bine, tensiune nu am simtit sa fi avut, nici palpitatii...
Nu zic ca acum le recomand tuturor, ca adevarul e ca unele persoane au avut efecte secundare destul de grave, dar la mine chiar a mers. Si avand in vedere ca nimic altceva nu isi facea efectul, la mine asta a fost singura solutie.
P.s. love, stii ca iti ziceam ca atunci cand o sa scad sub 50 de kg o sa zic ca pastilele si-au facut efectul? ei bine...acum am 47kg. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#27 2009-01-08 23:54:47

Loveable
Diamond member

iaca`t`o tongue
stai sa citesc ce ai scris big_smile
waiiiii 47 de kg!! applause
6 kg..
moaaaama de maine ma reapuc, clar lol

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-08 23:57:10)

hjarta

#28 2009-01-08 23:59:02

Andreea86
Hero member

citeste...citeste smile ca-i de bine... rotfl noroc cu tine ca am aflat de pastilele astea...si te-am stresat cu intrebari cum sa iau, unde, cand si muuulte alte tampenii. smile dar a fost de bine...adica nu-mi vine sa cred ca am reusit sa slabesc. Da...poate alte fete au slabit si mai mult...dar asa cum ziceati si voi...cam 1 kg pe saptamana e ok, sanatos...deja la mai mult incepe se sa lase pielea..si e mai nasol.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#29 2009-01-09 00:00:08

Loveable
Diamond member

nuuuuu, nu mai mult de 1 kg pe saptamana.. se lasa pielea si faci si vergeturi..
Sfiiiinte ca daca e sa aleg dintre grasime si vergeturi, prefer grasime...bleax
plus ca ideea pastilelor e sa tii 3 luni, iar in 3 luni dai jos 12 kg wink suficient..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-09 00:00:36)

hjarta

#30 2009-01-09 00:06:16

Andreea86
Hero member

da...si eu zic ca e de ajuns...
pana acum am dat cam 5cm de la talie, 5 de la aripioare, 5 de la fund... big_smile si se vede diferenta...ce bine ma simt cand imi zice lumea ca "vai, dar ce ai slabit" big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#31 2009-01-09 00:08:40

Loveable
Diamond member

pfoai, serios acu..
de maine nu, ca-i ziua lu mama chef alea.. sambata plec in ungaria..
da de luni ma apuc de pastile, zau tongue
zii si mie.. care a fost cea mai tarzie ora la care ai luat pastila?

hjarta

#32 2009-01-09 00:26:49

Andreea86
Hero member

pai de obicei iau pe la 8-9...cand ma trezesc sa ma duc la serviciu...cam pe la 8 jumate asa de fapt...ca la 9 plec din casa... cum ma trezesc, primul lucru-iau pastila. De revelion am luat cand ma trezeam...deci pe la vreo 10-11 asa...cam 4 zile au fost cand am luat pastila mai tarziu.

hjarta Eu si puiu hjarta

#33 2009-01-09 00:27:57

Loveable
Diamond member

bun smile am inteles..

hjarta

#34 2009-01-09 00:43:38

Andreea86
Hero member

nu stiu de ce ar avea asa mare importanta ora la care o iei. cred ca mai mult e vorba ca sa poti dormi seara, ca pana la urma ori te trezesti la 8 si te culci la 12...ori te trezesti la 12 si te culci la 4 dimineata cam tot aia ar trebui sa fie...ar fi ca si cum te iei dupa alt fus orar. rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#35 2009-01-09 15:32:04

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

apropo de nutritionist: acum 2 ani am fost si eu la consultatie, prinsesem o oferta cu prima consultatie gratuita. in fine, m-a urcat pe cantar, m-a masurat etc... si imi dadea regim plus alte tratamente cosmetice pt piele, ca sa nu se lase, sa nu faci vergeturi etc.. totul ma ajungea la 500?, exclusa mancarea bineinteles.. calculasem eu pe atunci, in jur de 700? pt 6 saptamani de tratament plus vreo 30-40 ? abonam la sala/inot/sauna. as fi slabit 5-6 kg, daca tineam totul corect. m-as fi dus, as fi facut tot dar nu-mi puteam permite.. sad era preeeea mult! acuma nush in romania cat e dar aici cam atat costa sa mergi la un nutritionist bun. sunt si aia de 200? dar risti, cum zice andreea, sa te ingrasi in loc sa slabesti.

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#36 2009-01-09 22:32:25

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

eu inca imi sustin punctul de vedere cu mancarea sanatoasa chiar daca pare un cliseu...am luat si eu la pastile de slabit...tineam cure de slabire in care mancam doar 3 linguri de orez fiert pe zi(fara sare si ulei) sau jumate d kilogram de castraveti si...acum am fierea strangulata si probleme serioase cu stomacul... smile

#37 2009-01-10 12:44:01

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

Andreea86  este f important cand o iei,nu stiu daca ai citit prospectul sau daca ti`a explicat cineva ce face pastila, iti scade pofta de mancare si pastila ajuta corpul sa arda grasimiile. de aceea se zice ca este obligatoriu sa bei 2 litri de apa pe zi, cum plamanii,ficatu,inima etc lucreaza  este ff important sa bei apa sa le ajute. cum ar fi sa o iei la 6 dupa amiaza si dupaia sa te indopi de apa si sa incepi sa urasi sa bei apa smile.

sincer eu mananc dimineata inainte sa merg la scoala si dupa accea iau pastila. la scoala beau in jur de 1 l de apa si cand ajung acasa mananc din nou. mai sunt seri in care mi se face foame... iau mananc o banana,mar portocala, sau 2 3 sticksuri ... si pot sa spun ca mananc destul de mult si cu toate astea am slabit 2.5 kg sapt asta. nu mam fortat deloc sa nu mananc smile am mancat chiar si pizza si paste.

depinde si de organismul tau cat este de sanatos. daca ai 20 ani si ai tinut suute de cure de slabire sau teai indopat cu pastile sa nu te mire ca slabesti doar 1 kg pe saptamana. bunica mea o tinut aproape 2 saptamani si lea lasat ca era nervoasa ca o slabit doar 3 kg

inca ceva este lafel de important sa incerci sa o iei la aceiasi ora,iar inainte sa mananci si sa nu beti suc,energizante sau alcol.... daca nu vreti sa va simtit nasol de tot

Ultima oara a fost editat de deyutza00 (2009-01-10 12:47:20)

#38 2009-01-10 14:29:53

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

deyutza00 a scris:

Andreea86  este f important cand o iei,nu stiu daca ai citit prospectul sau daca ti`a explicat cineva ce face pastila, iti scade pofta de mancare si pastila ajuta corpul sa arda grasimiile. de aceea se zice ca este obligatoriu sa bei 2 litri de apa pe zi, cum plamanii,ficatu,inima etc lucreaza  este ff important sa bei apa sa le ajute. cum ar fi sa o iei la 6 dupa amiaza si dupaia sa te indopi de apa si sa incepi sa urasi sa bei apa smile.

sincer eu mananc dimineata inainte sa merg la scoala si dupa accea iau pastila. la scoala beau in jur de 1 l de apa si cand ajung acasa mananc din nou. mai sunt seri in care mi se face foame... iau mananc o banana,mar portocala, sau 2 3 sticksuri ... si pot sa spun ca mananc destul de mult si cu toate astea am slabit 2.5 kg sapt asta. nu mam fortat deloc sa nu mananc smile am mancat chiar si pizza si paste.

depinde si de organismul tau cat este de sanatos. daca ai 20 ani si ai tinut suute de cure de slabire sau teai indopat cu pastile sa nu te mire ca slabesti doar 1 kg pe saptamana. bunica mea o tinut aproape 2 saptamani si lea lasat ca era nervoasa ca o slabit doar 3 kg

inca ceva este lafel de important sa incerci sa o iei la aceiasi ora,iar inainte sa mananci si sa nu beti suc,energizante sau alcol.... daca nu vreti sa va simtit nasol de tot

ideal e sa slabesti 500g maxim 1 kg pe saptamana.nu mai multe kg pe saptamana.asta in cazul in care nu ai 120 kg la o inaltime de 1.60cm(sa zicem)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.