|
Nu esti logat.
Atentie! capsula de slabit arpfarm-2#20 2009-01-08 21:55:38
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu nu va inteleg dc recurgeti la astfel de pastile doar din disperarea de a slabi....sunt atatea metode...dar la noi, la romani asa se obisnuiesti sa iei pastile dupa ureche....cand e mult mai sanatos si usor sa apelati la un nutritionist daca intr-adevar doriti rezultate bune si vreti sa slabiti frumos si sanatos. Offline #21 2009-01-08 22:02:05
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmo consultatie la un nutritionist costa mai putin decat o cutie de capsule pentru slabit! Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #22 2009-01-08 22:16:54
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmee cu atat mai bine Offline #23 2009-01-08 22:17:28
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu am luat pastile d-astea si nu m-a durut nimic, nici stomac, nici nimic.. Offline #24 2009-01-08 22:20:44
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmprobabil nu ti-a fost rau pt ca ai mancat, dar cunosc si eu o colega de-a mamei care ia pastila asta si se abtine si de la mancare si i se face rau...si inca pe cineva care a luat pilula asta timp de o luna si a slabit 10 kg, dar a mancat sanatos fructe legume etc... Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-08 22:21:28
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu e benefica slabirea brusca, dar 1 kg pe saptamana e acceptat ca sa nu ti se lase pielea and stuff => 4 kg pe luna Offline #26 2009-01-08 23:50:06
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu din cauza unui doctor m-am ingrasat in nici 3 luni cu 7 kg. si apoi alti doctori nu au stiut exact care anume pastile mi se potrivesc si au continuat sa faca "experimente" pe mine...de genul "incercati 3 luni...daca tot va ingrasati veniti si le schimbam" pai daca eu ma ingrasam cu cate 7 kg ila fiecare 3 luni...deja la a 3lea tip de pastile avea 21 de kg in plus si ma duceam de-a dura la doctor. Asta asa...pt cei care cred ca nutritionistul ar rezolva problema din prima...sincer eu nu mai am deloc incredere in medici...or fi cativa buni, dar din pacate aia sunt putini, si trebuie sa ai noroc sa dai de ei... Probabil majoritatea nutritionistilor dau o reteta de genul celor care le poti gasi si pe internet si cam atata tot... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #27 2009-01-08 23:54:47
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmiaca`t`o Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-08 23:57:10) Offline #28 2009-01-08 23:59:02
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmciteste...citeste ca-i de bine... noroc cu tine ca am aflat de pastilele astea...si te-am stresat cu intrebari cum sa iau, unde, cand si muuulte alte tampenii. dar a fost de bine...adica nu-mi vine sa cred ca am reusit sa slabesc. Da...poate alte fete au slabit si mai mult...dar asa cum ziceati si voi...cam 1 kg pe saptamana e ok, sanatos...deja la mai mult incepe se sa lase pielea..si e mai nasol. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #29 2009-01-09 00:00:08
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnuuuuu, nu mai mult de 1 kg pe saptamana.. se lasa pielea si faci si vergeturi.. Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-09 00:00:36) Offline #30 2009-01-09 00:06:16
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmda...si eu zic ca e de ajuns... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #31 2009-01-09 00:08:40
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpfoai, serios acu.. Offline #32 2009-01-09 00:26:49
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpai de obicei iau pe la 8-9...cand ma trezesc sa ma duc la serviciu...cam pe la 8 jumate asa de fapt...ca la 9 plec din casa... cum ma trezesc, primul lucru-iau pastila. De revelion am luat cand ma trezeam...deci pe la vreo 10-11 asa...cam 4 zile au fost cand am luat pastila mai tarziu. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #33 2009-01-09 00:27:57
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmbun am inteles.. Offline #34 2009-01-09 00:43:38
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu stiu de ce ar avea asa mare importanta ora la care o iei. cred ca mai mult e vorba ca sa poti dormi seara, ca pana la urma ori te trezesti la 8 si te culci la 12...ori te trezesti la 12 si te culci la 4 dimineata cam tot aia ar trebui sa fie...ar fi ca si cum te iei dupa alt fus orar. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #35 2009-01-09 15:32:04
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmapropo de nutritionist: acum 2 ani am fost si eu la consultatie, prinsesem o oferta cu prima consultatie gratuita. in fine, m-a urcat pe cantar, m-a masurat etc... si imi dadea regim plus alte tratamente cosmetice pt piele, ca sa nu se lase, sa nu faci vergeturi etc.. totul ma ajungea la 500?, exclusa mancarea bineinteles.. calculasem eu pe atunci, in jur de 700? pt 6 saptamani de tratament plus vreo 30-40 ? abonam la sala/inot/sauna. as fi slabit 5-6 kg, daca tineam totul corect. m-as fi dus, as fi facut tot dar nu-mi puteam permite.. era preeeea mult! acuma nush in romania cat e dar aici cam atat costa sa mergi la un nutritionist bun. sunt si aia de 200? dar risti, cum zice andreea, sa te ingrasi in loc sa slabesti. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #36 2009-01-09 22:32:25Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu inca imi sustin punctul de vedere cu mancarea sanatoasa chiar daca pare un cliseu...am luat si eu la pastile de slabit...tineam cure de slabire in care mancam doar 3 linguri de orez fiert pe zi(fara sare si ulei) sau jumate d kilogram de castraveti si...acum am fierea strangulata si probleme serioase cu stomacul... Offline #37 2009-01-10 12:44:01
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmAndreea86 este f important cand o iei,nu stiu daca ai citit prospectul sau daca ti`a explicat cineva ce face pastila, iti scade pofta de mancare si pastila ajuta corpul sa arda grasimiile. de aceea se zice ca este obligatoriu sa bei 2 litri de apa pe zi, cum plamanii,ficatu,inima etc lucreaza este ff important sa bei apa sa le ajute. cum ar fi sa o iei la 6 dupa amiaza si dupaia sa te indopi de apa si sa incepi sa urasi sa bei apa . Ultima oara a fost editat de deyutza00 (2009-01-10 12:47:20) Offline #38 2009-01-10 14:29:53
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
ideal e sa slabesti 500g maxim 1 kg pe saptamana.nu mai multe kg pe saptamana.asta in cazul in care nu ai 120 kg la o inaltime de 1.60cm(sa zicem) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|