homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-3

#39 2009-01-10 16:55:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

deyuta, da...stiu ca trebuie sa beau apa...si eu zic ca beau destul... adica oricum pastilele astea provoaca sete, deci vrei nu vei cam bei destul...
De mancat dimineata....ma chinui, dar in 22 de ani nu am putut niciodata sa mananc imediat cum ma trezesc...cam greu sa ma obisnuiesc acum... Dar ma mai chinui cateodata...macar un biscuite, o portocala ceva...daca nu mai manac ceva cand ajung la serviciu...macar un covrig. Nici eu nu ma fortez sa nu mananc...dar chiar nu imi este foame...daca pe colegii mei pe la 12-1 ii apuca foamea la serviciu...eu nu am nici o problema. Daca e sa luam niste covrigi ceva...mananc si eu ca sa am ceva in stomac, dar daca ei comanda hamburget sau hot dog...prefer sa nu mananc. Si chiar nu am nici o problema...nu mi-e pofta...nu-mi e foame...cam asta ar fi diferenta.
De mancat prostii am mai mancat si eu cand era cazul....am mancat si pizza cand am iesit cu mai multi in oras si tort de revelion...nu tin nici o cura in mod special....nu stau nemancata si tot am slabit destul.
Eu cred ca slabesti si in functie de cate kg ai in plus...dac ai de unde da jos...adica eu aveam de dat in total cam 10 kg ca sa ajung super slaba (adica sa ajung la 42kg...greutatea mea cea mai mica de pana acum, cand eram super slaba dar nu pot sa zic ca nu-mi placea smile ). prefer sa slabesc asa, cate un kg pe saptamana....sa nu se lase pielea, sa aiba timp corpul sa se obisnuiasca cu pastilele iar cand ma apropii deja de greutatea dorita sa am timp si sa iau pastilele la 2-3 zile inainte sa le opresc.
citeam pe un forum o fata care zicea ca in 2-3 zile a slabit 5-6 kg (ceea ce mi se pare exxxtrem de mult) s-a speriat ca deja ajunsese la kg dorite si apoi dupa cele 3 zile a intrerupt brusc pastilele. si desigur ca s-a ingrasat la loc...corpul ei nici nu si-a dat bine seama exact ce s-a intamplat...ca le-a oprit... Nici asa nu mi se pare ok...mai bine incet si sigur. smile eu sunt multumita si de 1 kg pe saptamana...chiar nu mi se pare putin ca in o luna sa dai jos 4 kg... mai ales daca nu ai prea mult de dat jos...eu in cele 3 luni cat se recomanda sa iei pastilele (cu tot cu perioada de reacomodare a organismului fara pastile) ar trebui sa ajung la greutatea dorita...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#40 2009-01-11 10:44:27

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

perioada maxima este 6 luni iar dupacea o pauza de 3 luni.
sincer nici eu nu`mi doresc rezultate super miraculoase intr-o saptamana.... dar pot sa spun ca am mancat normal ca si inainte si uite ca tot am slabit 2 jumatate si NU SUNT foarte grasa smile am 60 de kg si 1.60 la mine se vede la burtica si picioare.

si ca tot ati vorbit de nutritionist... ieri m-am uitat pe euforia si era o emisiune de slabit... vedeau doamne grase si un nutritionist le zicea ce sa faca sa slabeasca in 3 saptamani... era fitness,masaj,cura,ceaiuri ... sunt de acord cu fitnessu si masajul dar cu cura ce le-a dat`o ea nu sunt de acord deloc .... nutritionisti spun "sa mananci de multe ori in cantitati mici si sanatos" mie nu mi se pare deloc sanatos cura care lea dat-o adik 3 mese pe zi + 2 gustari : mese: dimineatza un iaurt cu o lingura de ovaz,la amiaza o salata, seara iar cv iaurt sau ceva f usor ... si gustarile un mar sau morcov smile deci se infometeaza de numa. .. despre ceaiuri nuj ce sa mai zic .... chiar una dintre participante a urmat doar 2 sapt pt ca i sa facut rau .... si da rezultatele erau cv .. pt 3 saptamani ... adik cam cate 3 cm din talie,bist,fund si in kg cam 5-6kg .... mi se pare o prostie si mai mare decat cu pastilele .... adik io mananc ce vreau dar beau 2 L de apa pe zi si slabesc 2 kg jumate pe saptamana ... si alea se infometeaza de numa si slabesc mai mult ...  nu pot sa zic k capsulele nu o sa aiba si ele ceva urmari .. dar eu consider ca mai mari urmari ai daca te infometezi de numa si faci si sport smile ... am facut si eu de 2 luni fitness si sincer jtiu ce foame ai in tine dupa o ora de fitness si cand te gandesti ca ai un regim de urmat mai bine te bati cu capu de perete

#41 2009-01-11 16:08:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetele vin cu o intrebare: pastilele astea interactioneaza cu anticonceptionalele?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#42 2009-01-11 17:27:53

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

nu interactioneaza cu antibebe
la farmacii(orice farmacie)se gasesc.eu am vazut cu 111 lei
dar am sunat la numarul de pe site si am primit cutia pt 80 lei direct de la un distribuitor.
da cutie verde cu ceva rosu pe ea
ArpFarm nu Arpafarm smile

#43 2009-01-11 18:42:42

Andreea86
Hero member

arpfarm se gasesc pe net cu 80 lei. super slim tot de pe net sunt cu 1 milion, sau cu 55lei gasiti prin timisoara. la farmacii eu am intrebat de amandoua si nu am gasit, dar am inteles ca in Timisoara ar exista si in farmacii. si nu stiu exact care e diferenta intre arpfarm sau superslim, am inteles ca ar fi cam acelasi lucru dar facute de firme diferite.
Nu interactioneaca cu ac, dar fiti foooarte atente ca multe fete au avut reactii la ele. Adica scaderi bruste de tensiune....apoi imediat tensiune mare de au ajuns unele chiar si la spital....palpitatii...deci trebuie avut grija. Eu nu am avut nici o problema, dar asta nu inseamna ca alte fete nu pot avea. Nu e de joaca...eu am folosit asta ca o ultima sansa...de vreme ce altceva nu a mers.
deyutza...chiar crezi ca pastilele alea sunt raspunsul la toate problemele? daca ar fi asa nu ar mai exista sali si cure...si toata lumea ia pastile. nici ele nu fac bine...drept dovada atatea fete carora le-a fost de la ele (si rau rau...nu asa o mica durere de cap... cand ajungi la spital din cauza unor pastile e clar ca nu-s tocmai ok). de ce crezi ca vedetele mai tin cure in loc sa ia pastile...ca bani au slava domnului sa ia cate cutii vor.
eu cand le-am luat am fost constienta ca nu-s tocmai sanatoase...si ca e posibil sa mi se faca rau de la ele. dar am zis sa incerc, daca altceva nu a dat rezultate la mine. totusi nu as recomanda altor fete sa faca la fel ca mine, decat daca altceva nu a at rezultate si chiar au de piredut cateva kg bune...nu se merita sa risti pt 2-3 kg in pluc (ca oricum alea se duc repede si nici nu are timp corpul sa se obisnuiasca cu pastilele).

nu stiu la arpfarm cum e, dar la superslim sigur perioada maxima e de 3 luni (cu tot cu perioada de reacomodare)...scrie la ei pe forum, deci nu am auzit de la cineva care sa fi inteles gresit. dupa 3 luni deja organismul de poate obisnui cu ele si poti sa nu mai slabesti...plus ca trebuie sa il lasi si pe el sa isi revina. Deci dupa 3 luni se face pauza de 1 luna si abia apoi poti lua iar inca 3 luni...si tot asa pana se ajunge la greutatea dorita.
Cat despre cura data de nutritionist...nu stiu, eu am zis a nu am incredere in doctori...dar in mare parte cei buni ar trebui sa calculeze exact de cat are nevoie organismul...si sa nu dea o cura prin care sa te infometezi, ci sa dea exact alimentele care contin substantele de care e nevoie....deci sa slabesti in mod sanatos, fara sa te trezesti la sfarsit ca ai anemie sau mai stiu eu ce din cauza ca nu ai mancat ce trebuie.

l.e. era la o emisiune tot despre slabit si zicea un medic nutritionist ca nu conteaza cat de mult slabesti, ci cat de sanatos este si cum ramai dupa ce ai slabit. ca si cu chimioterapie slabesti super tare (mai mult decat cu orice cura de slabire...si tot la fel poti manca ce vrei ca tot slabesti), dar asta nu inseamna ca o folosesti ca metoda de slabit...ca pe langa grasime iti distruge si organismul. Cam asa si cu pastilele astea....cu regim te chinui putin mai mult si rezultatele poate se vad mai greu, dar probabil e mai sanatos.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-11 18:51:04)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#44 2009-01-12 10:14:36

annabel
Diamond member

nu e nici o diferenta!doar ca sunt de la firme diferite.

#45 2009-01-12 19:09:10

Andreea86
Hero member

eu iau deja de 1 luna jumate si problema nu am avut. nici o dependenta...adica cand am terminat prima cutie vreo 4 zile am astptat sa primesc a 2a cutie, si nu am simtit deloc nevoia sa iau patila...sau ceva de genul asta...deci nu stiu cata dependenta produce. Cum te simti cand esti drogat nu am nici o idee, asa ca nu pot sa zic daca e ceva adevar in asta sau nu, dar cert e ca eu ma simt complet normal...poate singura diferenta ar fi ca nu mai am senzatia de foame sau pofta de un anumit produs...si in unele zile ca mi-e sete. Atata  tot.
Nu cred ca ar avea amfetamina, probabil ar costa mai mult si s-ar vinde mai pe ascuns in cazul asta, dar inatr-adevar am inteles ca anumite efecte ale lor seamna cu efectele amfetaminei (de unde a si aparut ideea ca ar putea contine amfetamina). Probabil contin o anumita planta care e asemanatoare amfetaminei (sau are efecte asemanatoare....de ex cum e canepa cu marijuana...), dar eu nu ma simt deloc mai high dupa ce iau pastilele. Si nici energia de care vorbeste lumea ca o simte dupa ce ia pastilele nu o simt...daca ati sti ce somn am in mine mereu si as adormi la orice ora ma bag in pat...deci banuiesc ca efectele pastilelor sunt diferite de fiecare persoana in parte.

uitati un articol despre asemenea pastile de slabit:
http://www.click.ro/actualitate/pastile … lnavi-grav

Deci nu e de joaca cu ele...faptul ca e mai comod sa iei niste pastile si sa mananci cat vrei, decat sa faci sport si sa tii regim...nu e un motiv destul de bun. Gandtiti-va bine, nu va bateti joc de organismul vostru....si macar daca luati decizia sa folositi pastile de slabit macar faceti-o in cunostinta de cauza...stiind exact ce anume inseamna asta (si ce vi se poate intampla)....si nu sa va gandi "wow, ce tare e...super natural...e mai sanatos decat o cura de slabire".
Eu chiar nu vreau sa va luati dupa mine, eu nu am sa recomand nimanui sa ia asa ceva, pentru ca nu vreau sa ma simt vinovata in caz de pateste ceva. Am citit destule chestii despre ele, multi au intrat in spital de la ele...efectele pe care le pot avea nu-s de joaca. Deci cititi bine inainte sa le comandati, intelegeti la ce riscuri va suspuneti, cantariti daca se merita riscul, daca nu exista totusi o cale mai sanatoasa....
Eu am incercat un an de zile sa slabesc in alt mod, am incercat tot...si regim si sport...si nu a dat rezultat deloc (nu compar  cu rezultatele date de super silm, ci ma multumeam sa vad ca scad un kg pe luna...chiar un kg la 2 luni si tot era ceva....dar nu am scazut nici un gram...pentru ca totul era pe baza hormonala la nimeni si chiar cred ca asta a fost singura optiune). De asemenea nu am crezut ca-i cea mai buna solutie, am fost complet constienta cand le-am luat ca pot oricand sa ajung in spital...ca mi se poate face rau...dar am zis sa risc totusi. Si da, am avut noroc....desi ce-i drept am avut si grija (am incercat pe cat posibil sa mananc dimineata, sa nu le iau pe stomacul gol, nu am baut cafea, cola sau orice altceva care ar contribui la cresterea sanatatii si in nici un caz nu am luat mai mult de o pastila pe zi, cum am vazut ca mai erau tentate unele fete sa faca).

De mancat de 4 ori pe zi....sincer nu cred ca e posibil...sunt momente in care pur si simplu imi vine rau cand ma gandesc la mancare...nu pot sa mananc. Plus ca avand in vedere ca de la 9 pana la ora 6 sunt la serviciu, chiar imi e imposibil sa mananc 4 mese pe zi...si alea sa fie mese reale. Eu de obicei mananc ceva, un biscuite, ceva usor dimineata sa nu am stomacul gol. La serviciu un covrig, tot ceva ca sa am in stomac....si apoi la 6 cand ajung acasa mananc cu adevarat mancare (practic asta e singura masa reala)...apoi deja se face mult prea traziu sa mai mananc ltceva, mai ales ca nu imi e foame...eventual doar vreo portocala ceva ar mai merge mai spre seara. Si de la pastilele astea te saturi si mai repede...adica mananci cat sa ai ceva in stomac. Deci ceva efect au...probabil actioneaza asupra creierului si pur si simplu inhiba senzatia de foame...eu doar simt senzatia aia ca e gol stomacul...atata tot...daca trec peste ea, pot sta linistita fara sa mananc absolut nimic totata ziua (chiar acum vreo luna am patit sa am o zi foarte ocupata...si pur si simplu nu am avut timp sa ma gandesc la foame...si a 2a zi dimineata mi-am dat seama ca de fapt nu mancasem nimic in ziua precedenta).

L.E. Multe persoane zic ca au simtit gust de metal in gura dupa ce a luat pastilele. Eu chiar nu am avut asa ceva, dar si asta ar mai fi inca un simptom cica al amfetaminei. Chiar as fi curioasa sa duc o pastila din asta la un laborator sa-mi zica exact ce anume contine, dar din pacate chiar nu cunosc pe nimeni la un asemenea laborator si nici un stiu unde ar fi cineva care sa-mi analizeze pastila.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-12 19:11:39)

hjarta Eu si puiu hjarta

#46 2009-01-12 20:01:05

annabel
Diamond member

andreea pune, daca vrei, te rog, o foto recenta cu tine ca sa vedem si noi ;wink
si cat timp vrei sa mai iei?paa ajungi la 3 luni si apoi pauza si iar iei dup-aia?sau cum vrei sa faci?

#47 2009-01-12 20:21:20

Andreea86
Hero member

oky...am pus niste poze de la rev, dar la topicul de poze, ca sa nu fiu offtopic aici.
eu le iau cred ca pana ajung la 3 luni (asta daca nu ajung la 42 kg mai inainte...ca mai mult de 42 nu cred ca vreau sa slabesc...deja as fi numai piele si os...la 1.60 cat am eu). Probabil in momentul in care as ajunge la 42kg as incepe perioada de reacomodare fara pastile...si apoi gata.
De luat iar...eu sper sa nu fie nevoie...nu stiu exact cum stau cu hormonii, dar sper sa reusesc sa ma mentin la o greutate ok, sa nu mai fie nevoie iar de pastile.

hjarta Eu si puiu hjarta

#48 2009-01-12 20:43:30

annabel
Diamond member

am inteles.am vazut si fotografiile.mersi mult

#49 2009-01-12 21:01:31

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

contine amfetamina, dar in cantitati minuscule..
andutu, daca iei doar o luna, pui la loc kilogramele date jos..
crede-ma din proprie experienta ca nu provoaca dependenta..
regula e de 3 luni, iar a 4-a luna cate o pastila la 3 zile, pt acomodare

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-12 21:04:51)

hjarta

#50 2009-01-12 21:44:57

annabel
Diamond member

eu nu m-am ingrasat la loc.ba chiar incepeam sa slabesc dar au venit sarbatorile si..naspa
ce dea bani daca tii 4 luni.

#51 2009-01-12 22:24:47

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

tu iei asa ceva, annabel?!

hjarta

#52 2009-01-13 07:52:28

annabel
Diamond member

am luat in noiembrie de suparata ce eram ca nu mai mergea nici cu sportul nici cu alimentatia

#53 2009-01-13 14:39:11

pisi_lumi
New member
Inregistrat: 2009-01-05

Buna,

Nu vreau sa judec pe nimeni, ca si eu la un moment dat am incercat, dar am avut aceleasi reactii negative ai am renuntat in mai putin de o saptamana la ele, eu aveam si migrene puternice...

Cred ca cel mai bun este regimul alimentar....Eu am gasit ceva ce are efect, este testat si stiu ca da rezultate si nici nu e imposibil de tinut, sau sa mori de foame...

Pentru cine este interesat.......

http://forum.desprecopii.com/forum/topi … _ID=131569

Pupici...si spor la slabit...prin metode samatoase...

#54 2009-01-13 15:05:23

annabel
Diamond member

da exact andutu.dar eu am luat de la arpfarm
primele 2 sapt nu aveam pofta de mancare(slabirea a fost accelerata.asta nu inseamna ca nu am mancat nimic pt ca eu am probleme cu stomacul si nu accepta asa ceva si in plus am si muncit si am fost si la sala de 3 ori pe saptamana si nu puteam sa lesin acolo)
in schimb in ultimele 2 saptamani mi-a revenit pofta de mancare si mancam ca inainte.am slabit cam 1.5 kg in ultimele 2 saptamani de luat pastilele
insa am tot avut un gust naspa in gura, uneori mai ameteam la sala.a si primele nopti am avut probleme cu somnul.dar in rest nimic
si nu m-am ingrasat dup-aia pt ca in primul rand nu am mai avut bani sa imi cumpar pastile(vorba ta, de abia am dat pe alea pt noiembrie)si am vrut sa scad un pic.sa inceapa procesul de slabire ca acul cantarului statea sau chiar inregistram valori mai mari chiar daca mergeam constant la sport si mancam ok

love crezi ca daca iei 3-4 luni pastilele astea si incepi iar sa mananci hamburger si de la mc sau din ungaria..crezi ca nu te vei ingrasa?ai chef sa dai bani asa aiurea pe pastile doar ca sa slabesti f REPEDE si fara pic de EFORT?

#55 2009-01-13 15:07:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

doamne, ce curaj aveti... mie mi-e frica sa iau asa ceva, desi sunt momente in care ajung la disperare... dar mi-e ca ma trezesc dupa aia de 100 kg, cine stie ce efect au chestiile astea  neutral

#56 2009-01-13 19:17:22

Andreea86
Hero member

andutu, parerea mea e ca ar fi o maaare prostie sa te apuci de pastile pt 3 kg. nu-s asa multe...le poti da prin alte metode, de ce sa risti sa patesti cine stie ce?
plus ca exista posibilitatea sa slabesti destul de repede astea 3 kg....si sa le opresti asa, aiurea...fara perioada de acomodare...iar apoi sa te apuce o foame si sa pui la loc toate kg pierdute, daca nu si in plus. V-am zis...era o fata pe forumul lor oficial (la superslim, nu la arpfarm) care zicea ca a slabit in cateva zile 7 kg (sau ceva de genul, ca zicea si tipa care trimite pastilele ca a batut recordul). Ideea e ca nici ea nu avea prea mult de dat jos si nah, s-a speriat ca a slabit asa mult si deja ajunsese la greutatea dorita asa ca a oprit tratamentul...si desigur a pus la tot toate kg date jos si inca ceva si in plus. Si se intreba de ce...si desigur ca i-a fost raspuns ca nici nu a avut timp organismul ei sa se obisnuiasca cu pastilele, sa inteleaga ce se intampla...ca le-a si oprit...si nah...a reactionat si el cum a stiut... tu ce faci daca slabesti 4kg in o saptamana (unele au zis ca asa d emult au slabit)? Le opresti dupa doar cateva zile?
eu zic ca ar trebui sa iei macar o luna plus acomodarea ca sa fie ok...desi cel mai bine ar fi toate cele 3 luni ca sa termini tratamentul complet, asa cum se recomanda. Dar asta nu e pt cele care vor sa dea 2-3 kg... Eu am inceput tratamentul cu gandul ca as vrea sa slabesc 10 kg (sa ajung la 42kg, cum am mai avut acum 2 ani deci nu cer acum imposibilul sau sa vorbesc aiurea...stiu cum aratam la 42 de kg...eram slaba intr-adevar, fara fund, fara burta...dar chiar eram multumita de cum arat, ma simteam bine si chiar nu mai aveam nici un pitic ca daca stau nu stiu cum mi se vede burta, ca mi se vede un colacel, etc... ). Nu as vrea sa slabesc mai mult ca nici doar piele si os nu e ok...deja la 42 eram slaba slaba...daca as slabi mai mult probabil deja as arata aiurea...
andutu, eu zic mai bine sa incerci sa ai grija la ce mananci (nu neaparat regim strict...doar sa incerci sa eviti dulciurile , sau mesele seara)...oricum mai e putin si vine vara si ai zis ca oricum vara reusesti sa slabesti...pt 3 kg nu cred ca e nevoie de pastile.
efectele adverse le poti avea fie ca iei pastilele 3 luni, fie ca le iei o luna (adica chiar daca ai de dat jos 20kg, chiar daca doar 2). De obicei efectele le ai de la inceput, din primele zile si nimeni nu-ti poate garanta cum o sa reactionezi tu.
In mod normal, daca asculti toate indicatiile si esti perfect sanatoasa, ar trebui sa fie ok. Dar poti garanta ca esti perfect sanatoasa? Citisem de o fata care a ajuns la urgente cu hemoragie abdominala din cauza pastilelor si putea sa moara. De fapt avea niste chisturi (sau ceva de genul asta) de care nu stia. In mod normal, din cauza lor, nu ar fi avut voie sa ia superslim, dar cum ea nu stia de existenta chisturilor a inceput tratamentul, din cauza pastilelor chisturile au inceput sa sangereze si asa a ajuns la spital cu hemoragie. Alta femeie povestea ca a inceput sa-i tasneasca sange pe nas...din cauza tensiunii (pastilele astea au ca efect cresterea tensiunii...), a fost nevoita sa cheme salvare si sa ajuna la spital.
Nu e de joaca cu ele. Ma enerveaza cand aud fete care zic "eu am luat, nu am patit nimic...sunt super pastilele astea, luati-le si voi". Daca eu nu am patit nimic si am avut noroc, nu inseamna ca pt toti ceilalti o sa fie la fel. Mai ales cand citesti atatea povesti...hai sa zicem...o persoana , doua, trei...mint, exagereaza... dar sunt atatea femei care povestesc ce probleme au avut, cum au ajuns la spital, cum nu mai puteau sa respire...deci ceva adevar trebuie sa fie acolo.
Da...daca ai multe kg se merita...ca pana la urma nici obezitatea nu e ok....si daca esti prea gras tot ai probleme cu tensiunea, cu inima.... Si daca cautai pe google despre capsula de slabit sau super slim o s avedeti persoane care au 100kg...o suta si ceva care au luat....da, la ei chiar se merita...daca nimic altceva nu da rezultate, oricum nici sa ramana asa nu e o optiunea prea sanatoasa...sa zicem ca ei isi pot asuma riscul...dar pt 3 kg?? mai ales ca zici ca poti sa le dai jos la vara...chiar risti atat de mult pt 3 kg, pt un...moft sa-i zicem?
Nici eu nu pot sa zic ca aveam nevoie de pastilele astea, dar eu chiar am incercat prin toate celelalte metode, la mine era ceva de natura hormonala si chiar nu reuseam sa slabesc altfel. Si asta imi afecta si psihicul meu, ma simteam deprimata, nua vem chef de nimic...ma simteam ingrozitor, nu mai voiam sa mai ies din casa, plangeam noptile...eram la pamant cu psihicul...si asta m-a facut sa apelez la pastilele astea. Eram disperata...nu-mi mai pasa de efecte adverse...am zis ca trebuie sa incerc sa fac ceva...sa redevin eu... Din cauza asta mi-am asumat riscul...si eram perfect constienta de ce se poate intampla, am citit foarte bine pe internet ce s-a vorbit despre aceste pstile...nu am crezut nici un moment ca e o pastila minune, perfect sanatoasa, care te ajuta sa slabesti fara nici un efort si ca ar fi cea mai buna inventie din lume. Si in nici un caz nu i-as spune nimanui "ia si tu pastile din astea sa vezi ce repede slabesti fara nici un efort..ce atata regim si sport?". Din pacate vad ca unele persoane asa fac....pe alte forumuri, fete care iau de 1-2 luni si au avut norocul sa nu aiba efecte adverse...recomanda tuturor ca fiind cea mai buna metoda de a slabi...si daca lor nu le-a fost rau (inca) asta inseamna ca sunt extrem de sanatoase si bune. pana la urma fiecare decide singur ce face, dar as vrea macar sa decida in cunostinta de cauza, sa fie informati, sa stie si partile bune si cele rele inainte de a lua o hotarare...sa le puna in balanta si sa vada daca se merita.

hjarta Eu si puiu hjarta

#57 2009-01-13 21:36:58

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

andreea mama, da tuh ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 42 de kg?!?!...k eu una am 1,63 si mi se pare k la 48 de kg as fii exagerat de slaba!
cel mai putin stiu ca am avut 50-51 acum 2 ani, si eram super...nu mi-as fii dorit sa fii fost mai slaba...

Ultima oara a fost editat de danny (2009-01-13 21:37:54)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.