homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-5

#77 2009-01-16 19:22:09

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

nu am vrut sa jignesc, de aceea am si sters postul ptc ca m-am gandit ca veti interpreta asa, dar ai fost mai rapida ca mine.vreau doar sa va dojenesc pt ca vi se trag atatea semnale de alarma si voi nu le bagati in seama.pastilele astea chiar is periculoase daca atatea femei spun ce probleme au cu ele si voi tot vreti sa luati.mie mi se pare inconstienta,cu toata sinceritatea.luati alte pastile mai putin nocive care taie pofta de mancare dar n-au asa efecte secundare dezastruoase

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#78 2009-01-16 19:24:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pai depinde de la persoana la persoana...uite andreea nu a avut nimic de suferit de pe urma lor...si ca ea mai sunt altele, nu ai de unde sa stii pana nu incerci, nu?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#79 2009-01-16 19:27:18

puioanca
Full member

pai ok incerci, dar cand vezi ca ti se face rau ti se pare normal sa continui sa iei?si iei pana cand?pana mori?si apare stirea la Protv, a murit din cauza ca a luat pastile de slabit.

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#80 2009-01-16 19:28:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu zic ca e ok sa iei pana ajungi la spital dar nici sa le opresti doar ptr ca ai gatul uscat sau alte efecte

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#81 2009-01-16 19:33:44

puioanca
Full member

ok...eu raman la parerea mea smile

Publicitate

loading...

#82 2009-01-16 19:42:16

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Wildhoney a scris:

pai depinde de la persoana la persoana...uite andreea nu a avut nimic de suferit de pe urma lor...si ca ea mai sunt altele, nu ai de unde sa stii pana nu incerci, nu?

din pacate inca nu pot sa garantez ca sunt complet ok....cine stie ce va fi in viitor? oricum dupa ce termin si a 3a folie o sa imi fac niste analize...sa vad cat de mult m-au afectat.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#83 2009-01-17 17:48:04

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

@puioanca uitate la toate postarile si vorbeste dupaia, eu mai postez pe un site si tot asa intreba o fata ca daca i se face rau ce face? ia sau le opreste ..... unele sintome sunt SPECIFICE!! de aceea este netu, te informezi si vezi ce sintome au restul fetelor, bineinteles daca versi de numa trebuie neaparat sa te opresti doar daca vrei sa ajungi la urgenta. aici este vorba despre cum gandesti.... nu despre cum gandesc alte fete.
eu iau, si iau pe riscul meu intrun fel il recomand intrun fel nu.... il recomand pt ca vad rezultatul pe mine insumi... intrun fel nu dupa sintomele mamai mele si dupa cele citite pe net, chiar daca mama mia s-a apucat din nou sa ia si acuma nu are nimic doar insomnii.

@andreea86 http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/14 … zesti.html acesta este linkul.
sincer si eu nu am vazut mai nici un rezultat pe mine (chiar si acuma mai stau pe ganduri si cred k nu se vede), dar fetele din scoala chiar m-au intrebat ce ai facut de ai slabit atata? sau .... waaai tu unde ti burta??   chiar si bunica mea a vazut rezultatul si mi-a zis ca am slabit si la fatza ..... chiar daca slabesti nu-ti dai asa repede seama ca esti obijnuita cu corpul tau, restul persoanelor o sa-si dea seama tongue .....
eu ma simt minunat chiar daca am dureri de cap si fregventez toaleta mai des decat deobicei wink)

#84 2009-01-18 11:22:24

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

ashai ..... alea slabe knd aud ca faci dieta sau iei medicamente "esti nebuna?vrei sa mori? nu sunteti normale! eu sunt contra" si etc .... cand o sa ajunga si ele sa nu se simta deloc bine in corpul lor o sa vada cum ii chiar si cele fff slabe nu se simt bine in corpu lor,ele vor sa se ingrase ..... adica toate care spun ca sunt "slabe" zic.... vaaai ce as vrea macar 2 kg sa pun pe mine, nu`mi dai de la tine? hahaha ....  nu`s fff grasa dar nici slaba .... si cand vad ca probez o bluza ff faina si imi sta mulata  si ma gandesc ca doar 2-3 cm si miar sta bine ma stresez de numa ....

#85 2009-01-18 18:36:10

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

fetelor,cel mai bine ar fi ca fiecare dintre noi sa se simta bine in propria piele
perfectiune nu exista smile

They can because they think they can.

#86 2009-01-19 01:07:32

Andreea86
Hero member

OneOnly a scris:

fetelor,cel mai bine ar fi ca fiecare dintre noi sa se simta bine in propria piele
perfectiune nu exista smile

mda...asa ar fi bine, dar din pacate nu prea exista femeie multumita....adica sa se uite in oglinda si sa zica "vai, sunt perfecta". De obicei daca esti slaba, iti doresti sa fii putin mai grasuta, sa ai forme....daca ai forme vrei sa fii slaba...si tot asa.
Acum daca e doar o dorinta...sa te gandesti "ar fi bine daca as mai da joc vreo 2-3kg" e ok. Dar daca te uiti in oglinda si iti vine sa o spargi, sau de fiecare data cand trebie sa mergi la cumparaturi te apuca dracii numai cand te gandesti ca nu o sa-ti placa nimic...si cand nu-ti mai vine sa mai iesi din casa ca ti se pare ca esti oribila si grasa...atunci e ok problema. Si in cazul ala esti in stare sa faci orice numai sa slabesti...indiferent de riscuri. Asa a fost la mine, sincer nu mi-a pasat ce mi se poate intampla...daca ajung in spital sau cad pe strada, atata timp cat ajung din nou cum eram inainte.
Fiecare din nou avem o anumita imagine asupra noastra...si ne clasificam drept slaba sau grasa in functie de iamginea aia. Adica pt o persoana care de obicei are 100kg, daca ajunge la 70-60kg ar zice ca e suuuper slaba, fotomodel de acum, pe cand pt mine aceeasi greutate ar fi sfarsitul lumii. rotfl
Si pt mine a fost un soc faptul ca in 2 luni am ajuns de la 42-45kg la 52kg. Chiar daca pt altii poate nu ar parea asa o mare chestie....pt mine a fost groaznic...ma uitam in oglinda si nu ma mai recunosteam....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#87 2009-01-27 20:27:45

Andreea86
Hero member

scaunul moale e posibil sa fie de la pastile... cat despre invatat mai repede, nu are nici o legatura c pastilele (nu contin lecitina sau nimic de genul...si nici nu scrie pe undeva ca ar avea si efectul asta). insomniile, ametelile, palpitatiile sunt toate efecte ale pastilelor....e decizia ta daca continui sa le iei sau nu...daca consideri ca se merita sa suporti efectele adverse.
Cat despre vomat...nu stiu ce sa zic. poate sa fie din cauza stomacului tau, nu ai mancat destul (mai ales daca ai un inceput de gastrita sau un stomac mai sensibil) si a reactionat si el cum a putut.... Chiar nu stiu daca e de la pastile sau a fost doar conincidenta, dar sincer, la cate am citit despre pastilele astea, nu m-ar surprinde sa aiba si un asemenea efect. Oricum, orice ai decide, eu zic sa ai grija....sa nu ajungi la altceva....anorexie, bulimie....ca asta cu mancat apoi vomat nu imi suna bine, mai ales daca e efectul unor pastile de slabit.
tu decizi in functie de cum te simti daca poti continua cu ele sau nu. eventual poti incerca sa iei  cateva zile o zi da, una nu...pentru a vedea daca le suporta organismul tau (am vazut ca se mai recomanda asa ceva pe forumurile oficiale la cei care nu erau siguri ca au voie sa ia pastila...sau erau ingrijorati de efecte adverse).

hjarta Eu si puiu hjarta

#88 2009-01-27 20:34:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

andreea mai iei pastile?cat ai de acum?2 luni?cat ai slabit de la inceput pana acum?

#89 2009-01-27 21:10:17

Andreea86
Hero member

de abia am inceput a 3a cutie...si ultima. de slabit in kg parca in ultimile 2 sapt nu prea s-au vazut mari diferente la cantarul meu (care nu e el prea exact)...dar in total cam in jur de 6kg am slabit. probabil daca nu aveam dereglarea hormonala care ma impiedica sa slabesc fara pastile...probabil aveam rezultate si mai uimitoare. smile oricum, in afara de kg...eu zic ca se observa destul de bine diferente...chiar si in ultima saptamana parca burtica arata din ce in ce mai bine (adica mai plata). la fund am ajuns iar sub 90 cm...cam cum eram si inainte...eu zic ca e de bine. smile

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-30 22:16:14)

hjarta Eu si puiu hjarta

#90 2009-01-27 21:25:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

drool
tongue

hjarta

#91 2009-01-28 00:02:48

Andreea86
Hero member

andutu, cand am zis de anorexie si bulimie nu m-am referit ca ai avea acum....dar totusi sunt niste pastile de slabit a caror compozitie practic nu se cunoaste. Nu mi s-ar parea imposibil sa aiba si anumite substante care sa te faca sa vomiti de ex daca mananci prea mult...sau poate cu un stomac mai sensibil sa aiba reactia asta. daca se intampla o singura data nu e problema...dar ma refeream ca daca e de la pastile si se intampla de mai multe ori nu e deloc ok. mai ales ca se zicea ca e posibil ca pastilele sa contina amfetamina...iar amfetamina are efect anorexic...din cauza asta am zis sa ai grija...
eu ti-am zis ca am avut noroc si nu prea am avut efecte adverse. insomnii deloc (dorm foarte bine si nici nu simt o energie mai mare de cand iau pastilele), sa mi se urce tensiunea nu am simtit (dar nici nu mi-am luat-o sa pot spune daca am tensiunea buna sau nu), nici palpitatii nu am avut...ameteli da, pot sa zic ca am avut...dar asta mai aveam si inainte deci nu pot pune neaparat pe baza pastilelor.
Am avut zile cand simteam ca lesin pe strada....dar cred ca era vorba mai mult de hidratare...pt ca imediat ce beam apa, imi trecea si senzatia de ameteala. cam setea ar fi singurul efect care l-a simtit din plin...love stie cum ii povesteam ca eram cu sticla langa mine...beam si in secunda urmatoare simteam ca iar mor de sete. rotfl
De vomat nu am vomat...dar am mai avut cateodata senzatii de rau de la stomac....din nou nu le pot pune pe seama pastilelor de vreme ce astea le aveam si de inainte...probabil din cauza gastritei.... cu atat mai mult cu cat din cauza pstilelor nu mananc chiar cat ar trebui...senzatia de rau de la stomac e chiar normala (chiar si inainte de a lua pastilele....daca nu mancam nimic sa zicem de dimineata...cateodata ma apuca o stare de rau de la stomac... de obicei luam o pastila de stomac...si cand mai imi trecea putin senzatia mancam si era totul ok...exact la fel se intampla si de cand iau pastilele, deci chiar nu pot zice ca e din cauza lor).

de mancat...nu stiu ce sa-ti zic....nu tin nici o dieta in mod deosebit...eu si sunt la serviciu de la 9 la 6  seara, dimineata nu pot sa mananc (de abia daca ma pot chinui sa mananc un biscuite-doi cand iau pastila). la serviciu nu pot manca cine stie ce...ori mananc covrigi, azi de ex am luat niste sticksuri....dar de ex s-a mai intamplat sa faca cinste un coleg si sa ne ia la toti pizza...si am mancat...nu m-am mai gandit ca sunt la regim sau mai stiu eu ce (bine...ca toti terminasera pizza si eu de abia ma chinuiam cu prima jumatate e alta treaba...si desigur ca nu am reusit sa o mananc pe toata...cand nu ti-e foame si nici pofta...nu intra si gata rotfl )...dar ideea e ca nu am tinut cont. in multe zile nu mancam nimic la serviciu...si cand ajungeam acasa era prima masa. mai ales in zilele cnad mi-e rau de la stomac...nu pot sa mananc nimic nimic...
iar acasa....la 6-7 cand ajung...mananc ce reusesc sa ma conving...ori branza cu rosii (sau cu castraveti sau gogosari in otet cand nu gasesc rosii frumoase la magazin)...ori putin peste (nu imi place in mod deosebit...adica imi place dar ma satur super repede de cautat oase si imi trece si foamea rotfl ). Mancare gatita nu prea mananc eu in general...asa ca mananc mai mult preparate...iar paine nu prea mai mananc de vreo 10 ani (decat cand trebuie neaparat, de ex intr-un sandwich...sau cu pate....dar in rest nu....mi se pare ca nu are gust bun...nu stiu, asa m-am obisnuit, sa mananc orice fara paine). in week-end cand am mai fost cu gashca...si au facut baietii gratar...am mancat gratar... Deci in mare parte mananc cam orice am chef...si am disponibil. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#92 2009-01-28 23:56:28

puioanca
Full member

deyutza00 a scris:

@puioanca uitate la toate postarile si vorbeste dupaia, eu mai postez pe un site si tot asa intreba o fata ca daca i se face rau ce face? ia sau le opreste ..... unele sintome sunt SPECIFICE!! de aceea este netu, te informezi si vezi ce sintome au restul fetelor, bineinteles daca versi de numa trebuie neaparat sa te opresti doar daca vrei sa ajungi la urgenta. aici este vorba despre cum gandesti.... nu despre cum gandesc alte fete.
eu iau, si iau pe riscul meu intrun fel il recomand intrun fel nu.... il recomand pt ca vad rezultatul pe mine insumi... intrun fel nu dupa sintomele mamai mele si dupa cele citite pe net, chiar daca mama mia s-a apucat din nou sa ia si acuma nu are nimic doar insomnii.

nu trebuie sa te simti asa atacata, e un forum, mi-am spus parerea si in plus ma refeream tocmai la acele cazuri in care ti se face rau de la ele de nu mai poti, nu la simptome de gen uscaciune in gat, amtetela usoara, etc

andutu a scris:

stii cum ii aici?ori sunt persoane total contra,ori sunt persoane care accepta ideea asta....nu stiu daca am citit pe undeva despre tine puioanca ca esti grasa si nu stii ce sa mai faci ca sa slabesti(poate ai scris undeva si nu mai tin minte)dar,chiar am incercat si cred ca nu sunt singura sa tin vreo cura de slabire sau sa ma infometez aiurea si de ce....ca sa nu slabesc si sa ma chinui aiurea....cunosc pe cineva care a fost si la nutitionist si si-a facut tratament de milioane si manca foarte putin si nu a slabit decat un kil doua in cateva luni,pt ce?dar fata a fost corecta ca sa zic asa,a mers mai intai la medic(sa mai faca cateva teste pe ea.

daca tu imi pui link cu postul in care eu zic ca sunt grasa si nu mai stiu ce sa fac ca sa slabesc nu mai scriu nimic aici.ok?
nu sunt slaba, dimpotriva am cu vreo 6kg in plus fata de ideal la inaltimea mea, fac cura de slabire in prezent cu dieta+ sport asa cum trebuie tinuta o cura dpdv al sanatatii tale si oricum nu vad ce legatura are asta cu parerea mea despre aceste pastile.

Ultima oara a fost editat de puioanca (2009-01-29 00:08:48)

#93 2009-01-29 08:50:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu spun sincer ca nu va inteleg, pe cele care luati pastile de slabit: adica in loc sa va schimbati modul de viata, sa nu mancati prostii si sa faceti un pic de miscare, mai bine luati niste pastile despre care nimeni habar nu are ce efecte poate avea pe termen lung si va periclitati sanatatea. Daaa, stiu ca va asumati riscul, stiu ca v-ati constient de ele etc., insa asta este - dupa parerea mea - metoda de slabit cea mai daunatoare  hmm

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#94 2009-01-30 22:15:13

Andreea86
Hero member

andutu a scris:

kapitulation  kapitulation andreeeeaaa

eram la serviciu... smile ce nerabdatoare esti...  lol

andutu a scris:

andreea...cam dupa cat timp vezi rezultatele dupa prima pastila luata(eu nici nu o inghitisem bine pe prima si dupa juma' de ora ma uitam in oglinda sa vad schimbari   rotfl )am luat in continuare dupa marti cand am vomat si acum nu mai am nimic in afara de sete

hm...dupa cat timp nu as sti sa zic...ca al meu cantar e mai ciudat...adica il pui intr-un loc si iti arata ceva...apoi il pui in altul si arata cu jumatte de kg sau un kg mai mult, sau mai putin.... plus ca si la mine era diferita greutatea sa spunem inainte sa mananc dimineata, decat dupa ce mancam...sau faze din astea. Deci nu pot zice cand am slabit primul kg...de abia cand am ajuns la 50kg am stiut ca am slabit (indiferent de locul cantarului, perioada zilei, etc...in ultimul an nu scazusem sub 51kg...deci cam ala era pragul). Eu in primele cam 3 saptamani nu prea mi-am dat seama de prea mari schimbari...dar dupa 2 saptamani cand mi-am vizitat niste colegi care nu ma mai vazusera de vreo luna-doua...au sarit epede pe mine ca vai ce am slabit, ca si la fata am slabit... Deci probabil se cunoastea si inainte...dar eu nu realizam avand in vedere ca ma vedeam zilnic. Eu am slabit cam 1 kg pe saptamana... dupa 3 saptamani ajunsesem la 50...adica minima, cand a aratat si cantarul ca am slabit...apoi dupa inca o saptamana am ajuns la 49...pt prima oara de un an cand scazusem sub 50.
Acum depinde....alte fete ziceau ca au slabit 4 kg in o saptamana...alta vreo 5 kg in 3 zile...deci depinde de fiecare in parte...dar normal ca dupa o jumatate de ora de la prima pastila nu ajungi bat. rotfl si nici nu vezi in olginda cum ti se topesc grasimile. rotfl
Daca vrei un sfat sa observi cum slabesti....masoara-te cu un centimetru ca sa vezi pierderea in cm....sau poarta o anumita haina care acum iti e stramta...si sa vezi pe parcurs cum incepe sa-ti devina larga.... sau fa-ti poze...sa poti compara pozele.
Eu ti-as recomanda cam o data pe saptamana sa analizezi cum merge treaba...daca o faci zilnic nu o sa ti se para ca rezultatele sunt spectaculoase.

blueeyes, de acord cu tine, dar daca in un an de zile nici dieta, nici sport (si am mai zis...nu ma jucam, ma duceam zilnic la scoala...faceam si cate 1000abdomene pe zi...plus bicicleta, plus banda, plus vibromasaj, plus stepper...) si tot nu am reusit sa dau nici 100grame jos? DELOC... Era pur si simplu pe baza hormonala...si orice faceam era degeaba.
Pastilele au fost singurele care au mers in cazul meu...

hjarta Eu si puiu hjarta

#95 2009-01-30 23:20:48

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

pt a slabi sanatos e recomandat un stil de viata sanatos:alimentatie+sport,aceste pastile nu au cum sa-ti faca bine.trebuie sa iti schimbi modul de viata gandeste-te ca ni poti lua pastilele alea toata viata, iar pe langa reactiile astea adverse pe care ti le-a provocat gandeste-te ca o sa devi dependenta de ele iar cand nu o sa le mai iei te vei ingrasa exagerat de mult, iti dereglezi organismul aiurea.

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.