|
Nu esti logat.
Atentie! capsula de slabit arpfarm-5#77 2009-01-16 19:22:09
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu am vrut sa jignesc, de aceea am si sters postul ptc ca m-am gandit ca veti interpreta asa, dar ai fost mai rapida ca mine.vreau doar sa va dojenesc pt ca vi se trag atatea semnale de alarma si voi nu le bagati in seama.pastilele astea chiar is periculoase daca atatea femei spun ce probleme au cu ele si voi tot vreti sa luati.mie mi se pare inconstienta,cu toata sinceritatea.luati alte pastile mai putin nocive care taie pofta de mancare dar n-au asa efecte secundare dezastruoase Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #78 2009-01-16 19:24:31Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpai depinde de la persoana la persoana...uite andreea nu a avut nimic de suferit de pe urma lor...si ca ea mai sunt altele, nu ai de unde sa stii pana nu incerci, nu? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #79 2009-01-16 19:27:18
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpai ok incerci, dar cand vezi ca ti se face rau ti se pare normal sa continui sa iei?si iei pana cand?pana mori?si apare stirea la Protv, a murit din cauza ca a luat pastile de slabit. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #80 2009-01-16 19:28:11Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu zic ca e ok sa iei pana ajungi la spital dar nici sa le opresti doar ptr ca ai gatul uscat sau alte efecte Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #81 2009-01-16 19:33:44
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmok...eu raman la parerea mea Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-16 19:42:16
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
din pacate inca nu pot sa garantez ca sunt complet ok....cine stie ce va fi in viitor? oricum dupa ce termin si a 3a folie o sa imi fac niste analize...sa vad cat de mult m-au afectat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #83 2009-01-17 17:48:04
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm@puioanca uitate la toate postarile si vorbeste dupaia, eu mai postez pe un site si tot asa intreba o fata ca daca i se face rau ce face? ia sau le opreste ..... unele sintome sunt SPECIFICE!! de aceea este netu, te informezi si vezi ce sintome au restul fetelor, bineinteles daca versi de numa trebuie neaparat sa te opresti doar daca vrei sa ajungi la urgenta. aici este vorba despre cum gandesti.... nu despre cum gandesc alte fete. Offline #84 2009-01-18 11:22:24
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmashai ..... alea slabe knd aud ca faci dieta sau iei medicamente "esti nebuna?vrei sa mori? nu sunteti normale! eu sunt contra" si etc .... cand o sa ajunga si ele sa nu se simta deloc bine in corpul lor o sa vada cum ii chiar si cele fff slabe nu se simt bine in corpu lor,ele vor sa se ingrase ..... adica toate care spun ca sunt "slabe" zic.... vaaai ce as vrea macar 2 kg sa pun pe mine, nu`mi dai de la tine? hahaha .... nu`s fff grasa dar nici slaba .... si cand vad ca probez o bluza ff faina si imi sta mulata si ma gandesc ca doar 2-3 cm si miar sta bine ma stresez de numa .... Offline #85 2009-01-18 18:36:10
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmfetelor,cel mai bine ar fi ca fiecare dintre noi sa se simta bine in propria piele They can because they think they can. Offline #86 2009-01-19 01:07:32
mda...asa ar fi bine, dar din pacate nu prea exista femeie multumita....adica sa se uite in oglinda si sa zica "vai, sunt perfecta". De obicei daca esti slaba, iti doresti sa fii putin mai grasuta, sa ai forme....daca ai forme vrei sa fii slaba...si tot asa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #87 2009-01-27 20:27:45
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmscaunul moale e posibil sa fie de la pastile... cat despre invatat mai repede, nu are nici o legatura c pastilele (nu contin lecitina sau nimic de genul...si nici nu scrie pe undeva ca ar avea si efectul asta). insomniile, ametelile, palpitatiile sunt toate efecte ale pastilelor....e decizia ta daca continui sa le iei sau nu...daca consideri ca se merita sa suporti efectele adverse. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #88 2009-01-27 20:34:01
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmandreea mai iei pastile?cat ai de acum?2 luni?cat ai slabit de la inceput pana acum? Offline #89 2009-01-27 21:10:17
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmde abia am inceput a 3a cutie...si ultima. de slabit in kg parca in ultimile 2 sapt nu prea s-au vazut mari diferente la cantarul meu (care nu e el prea exact)...dar in total cam in jur de 6kg am slabit. probabil daca nu aveam dereglarea hormonala care ma impiedica sa slabesc fara pastile...probabil aveam rezultate si mai uimitoare. oricum, in afara de kg...eu zic ca se observa destul de bine diferente...chiar si in ultima saptamana parca burtica arata din ce in ce mai bine (adica mai plata). la fund am ajuns iar sub 90 cm...cam cum eram si inainte...eu zic ca e de bine. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-30 22:16:14) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #90 2009-01-27 21:25:21
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmOffline #91 2009-01-28 00:02:48
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmandutu, cand am zis de anorexie si bulimie nu m-am referit ca ai avea acum....dar totusi sunt niste pastile de slabit a caror compozitie practic nu se cunoaste. Nu mi s-ar parea imposibil sa aiba si anumite substante care sa te faca sa vomiti de ex daca mananci prea mult...sau poate cu un stomac mai sensibil sa aiba reactia asta. daca se intampla o singura data nu e problema...dar ma refeream ca daca e de la pastile si se intampla de mai multe ori nu e deloc ok. mai ales ca se zicea ca e posibil ca pastilele sa contina amfetamina...iar amfetamina are efect anorexic...din cauza asta am zis sa ai grija... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #92 2009-01-28 23:56:28
nu trebuie sa te simti asa atacata, e un forum, mi-am spus parerea si in plus ma refeream tocmai la acele cazuri in care ti se face rau de la ele de nu mai poti, nu la simptome de gen uscaciune in gat, amtetela usoara, etc
daca tu imi pui link cu postul in care eu zic ca sunt grasa si nu mai stiu ce sa fac ca sa slabesc nu mai scriu nimic aici.ok? Ultima oara a fost editat de puioanca (2009-01-29 00:08:48) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #93 2009-01-29 08:50:05
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmEu spun sincer ca nu va inteleg, pe cele care luati pastile de slabit: adica in loc sa va schimbati modul de viata, sa nu mancati prostii si sa faceti un pic de miscare, mai bine luati niste pastile despre care nimeni habar nu are ce efecte poate avea pe termen lung si va periclitati sanatatea. Daaa, stiu ca va asumati riscul, stiu ca v-ati constient de ele etc., insa asta este - dupa parerea mea - metoda de slabit cea mai daunatoare Offline #94 2009-01-30 22:15:13
eram la serviciu... ce nerabdatoare esti...
hm...dupa cat timp nu as sti sa zic...ca al meu cantar e mai ciudat...adica il pui intr-un loc si iti arata ceva...apoi il pui in altul si arata cu jumatte de kg sau un kg mai mult, sau mai putin.... plus ca si la mine era diferita greutatea sa spunem inainte sa mananc dimineata, decat dupa ce mancam...sau faze din astea. Deci nu pot zice cand am slabit primul kg...de abia cand am ajuns la 50kg am stiut ca am slabit (indiferent de locul cantarului, perioada zilei, etc...in ultimul an nu scazusem sub 51kg...deci cam ala era pragul). Eu in primele cam 3 saptamani nu prea mi-am dat seama de prea mari schimbari...dar dupa 2 saptamani cand mi-am vizitat niste colegi care nu ma mai vazusera de vreo luna-doua...au sarit epede pe mine ca vai ce am slabit, ca si la fata am slabit... Deci probabil se cunoastea si inainte...dar eu nu realizam avand in vedere ca ma vedeam zilnic. Eu am slabit cam 1 kg pe saptamana... dupa 3 saptamani ajunsesem la 50...adica minima, cand a aratat si cantarul ca am slabit...apoi dupa inca o saptamana am ajuns la 49...pt prima oara de un an cand scazusem sub 50. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #95 2009-01-30 23:20:48
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpt a slabi sanatos e recomandat un stil de viata sanatos:alimentatie+sport,aceste pastile nu au cum sa-ti faca bine.trebuie sa iti schimbi modul de viata gandeste-te ca ni poti lua pastilele alea toata viata, iar pe langa reactiile astea adverse pe care ti le-a provocat gandeste-te ca o sa devi dependenta de ele iar cand nu o sa le mai iei te vei ingrasa exagerat de mult, iti dereglezi organismul aiurea. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|