homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-7

#115 2009-02-18 19:27:54

ang3l_4u
New member
Inregistrat: 2008-05-28

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

si eu am luat capsula de slabit si am slabit 11 kg in 2 luni asa k nu cred ce zic ceilalti k nu e buna la mine si-a facut efectul doar k dak nu mancam nimik ma simteam rau dar in rest nu mi-a fcaut nici un rau chiar dupa ce am terminat sa le iau mi-am facut analizele de sange si au iesit foarte bine

#116 2009-02-18 19:38:19

Ariesiri
Membru
Inregistrat: 2009-02-17

...am citit tarziu raspunsul tau si iarasi trebuie sa plec. O sa incerc sa-l traduc maine daca nu am o zi f grea. Este oricum si o exprimare destul de greoaie ...dar uite ce am gasit incercand sa caut daca nu cumva exista si o continuare a interviului ..sau un al doilea ...
http://www.yf-sw.com/english/english.htm.

Se pare ca au o "colectie" intreaga de produse asemanatoare, si desi engleza lasa de dorit eu personal apreciez macar ca au un site, ca il poti accesa si mai mult decat atat ..ca nu tre sa stii chineza ca sa-l citesti lol.

Dak va uitati la sectiunea "solution" o sa gasiti si "interviul" (opinia) doctorului (pacat ca este doar unu anonim) si este parca intr-o varianta ceva mai "soft" :-D

Revin maine oricum ...daca nu cu traducerea macar cu un sumar a ceea ce este acolo si nu se afla pe prospectul care se gaseste la noi.

O seara buna!  puss

Ultima oara a fost editat de Ariesiri (2009-02-18 19:39:41)

#117 2009-02-19 22:33:44

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Fetelor, am citit tot topicul si nu stiu... As vrea sa incerc si eu una din  cele 2 pastilute  big_smile  Eu am incercat sa slabesc prin sala,un regim alimentar echilibrat, dar nu obtin nici un rezultat. Ba chiar, cand mergeam la sala nu am slabit nici macar 100 grame  grater  Nu inteleg ce se intampla... sad In urma cu vreo 4 ani am renuntat la hanball(faceam handball de performanta) si de atunci s-a schimbat totul, m-am ingrasat vreo 12 kg sau chiar mai mult, am reusit sa slabesc dupa operatia de apendicita insa nu am putut slabi mai mult de pragul 53 kg,oricate exercitii as face... Nu mai stiu ce sa mai fac  grater  Andreea,tu spuneai ca si tu ai patit la fel, ca a existat o problema hormonala, ma gandesc ca si la mine e la fel. Chiar nu stiu ce as mai putea face pt a slabi...Cred ca am sa incerc pastilutele astea,macar cateva zile, sa vad daca e ok organismul cu ele... Voi ce ma sfatuiti? sad

#118 2009-02-19 22:59:35

oxxy
Full member

andutu a scris:

si vezi sa nu ai vreo boala in care sunt contraindicate,sa nu iti faca si mai rau

Unde pot gasi lista cu contraindicatiile?  big_smile

#119 2009-02-19 23:06:51

oxxy
Full member

andutu a scris:

http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/4216

Merci, Andu pusspuss Ia sa vad acum...poate renunt la idee...  chicot
Eh,nu am probleme cu ce scriu ei acolo (sau cel putin nu stiu  tongue ).M-am hotarat, luni am sa-mi cumpar 2 pastilute (ca in weekend plec din oras), dar pe care sa o aleg?  hmm

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-02-19 23:09:23)

Publicitate

loading...

#120 2009-02-20 00:25:08

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

andutu, poti sa incerci sa iti faci niste analize, sa vezi cum stai cu hormonii.  Daca ai si tu dezechilibru hormonal ar trebui sa se rezolve problema cu tratament de la medicul endocrinolog.
La min si mama are probleme hormonale si doctorii au zis ca sunt sanse mari sa o mostenesc...si pana nu am un copil si sa se mai linisteasca hormonii putin...nu prea am ce face. Plus ca mai am si niste microchisturi pe ovare...iar dezechilibrul complet l-am dobandit datorita nistor anticonceptionale prescrise aiurea de medic (fara sa ma intrebe mai multe informatii, pur si simplu a zis ca nu stie ce sa imi dea altceva...si fiindca sunt tanara si am ciclu neregulat ea crede ca pastilele alea sunt bune...mda...).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#121 2009-02-23 21:41:48

oxxy
Full member

Fetelor, aveti idee de unde pot cumpara in Buc doar 3 sau 4 pastile?  smile  Am intrebat azi la 4 farmacii si am primit acelasi raspuns : "Nu se vand decat la cutie"... Ce e de facut? Eu vreau doar 3-4 pentru a vedea cum reactioneaza organismul...

#122 2009-03-04 10:27:06

Pink Angel
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-25

eu am cumparat din piata de la armata poporului..trebuie sa fie pe undeva pe acolo un plafar,si se vinde la folie tongue
bafta multa!

#123 2009-03-04 13:05:03

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

andreea cum o mai duci?acum iei o pastila la 2-3 zile?

#124 2009-03-04 13:46:45

oxxy
Full member

Pink Angel a scris:

eu am cumparat din piata de la armata poporului..trebuie sa fie pe undeva pe acolo un plafar,si se vinde la folie tongue
bafta multa!

Mersic pusspuss Am sa caut si eu un plafar prin Titan,poate la plaf dau si folii... Thanks! puss

#125 2009-03-05 00:19:41

Andreea86
Hero member

annabel a scris:

andreea cum o mai duci?acum iei o pastila la 2-3 zile?

da...acum iau cam la 3 zile. mai am vreo 4sau 5 pastile din folia a 3a... deocamdata e bine...sper sa nu ma ingras cand nu mai iau deloc. Momentan lumea se mira cat am slabit (am fost sambata la ziua unei prietene...eram in niste blugi negri...si a inceput toata lumea ca vai ce am slabit... sper sa ma mentin asa).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#126 2009-03-05 09:12:15

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

tinem pumnii.

#127 2009-03-05 18:44:17

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

nush de bioslim, dar superslim (sau astea de la arpfarm care-s acelasi lucru) in nici un caz nu are voie sa ia! nici macar sa incerce!

hjarta

#128 2009-03-05 18:56:52

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

N-am avut rabdare sa citesc cele 6pagini...
Si eu am luat pastile miraculoase...dupa ce am renuntat la ele(ca nu mai aveam ce sa dau jos)m-am ingrasat in 2saptamani cat slabisem in 2-3luni.Nu recomand la nimeni.M-am invatat minte.Numai sportul ajuta dar si acela facut in mod constant.
   Si acum trebuie sa renunt la vreo 8kg...sunt "o pofticioasa mereu la dieta"...astept sa vina primavara sa fac plimbari lungi de vreo 3ori pe sapt...Asa slabisem in toamna...

#129 2009-03-05 19:17:02

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

ce fel de pastile ai luat?

hjarta

#130 2009-03-08 17:02:39

oxxy
Full member

Deci,fetelor, avem pe aici pe cineva care ne poate spune cum se simte, daca s-a ingrasat... dupa ce a terminat de luat pastilele?

#131 2009-03-08 17:17:02

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

help...ajutatima si pe mine capsulele astea...ce sa iau cine zicea pe aici ca a slabit love tu iei ceva???chiar slabesti???eu incerc de mult sa slabesc dar nik na se vede burta mare si numi place ms

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-13 11:45:49)

#132 2009-03-09 02:27:29

Andreea86
Hero member

oxxy a scris:

Deci,fetelor, avem pe aici pe cineva care ne poate spune cum se simte, daca s-a ingrasat... dupa ce a terminat de luat pastilele?

eu sunt in perioada aia cand le iau cam la 3-4 zile. mai am inca vreo 3 pastile.
ce pot sa zic e ca acum vreo 2 saptamani am avut o criza destul de urata de gastrita (eu am gastrita de cand eram mica...pe la vreo 7-8 ani, nu am luat nici un tratament...si din cand in cand ma mai apuca cate o criza...deci nu pot sa dau vina pe pastile...ca vreo 6 luni nu am avut absolut nimic si de abia acum m-a apucat criza...ceea ce pateam si inainte de a lua pastilele... de ex cand luam lipostop aveam dureri de stomac zilnic, indiferent daca mancam sau nu...si din cauza asta nu am mai luat, la alea era clar ca de la pastile era...dar acum chiar nu dau neaparat vina pe ele)...in fine...si de la criza aia am inceput sa mananc mai mult...chiar si seara (daca simteam stomacul ca e gol...si incepea sa-mi fie foame nu ma mai uitam al ceas...pana la urma macam sa am ceva in stomac).
Si avand in vedere ca am mancat mai mult decat de obicei si decat trebuia...plus faptul ca iau pastilele mai rar, am mai pus un kg-doua pe mine...nu stiu inca exact cat pt ca sunt pe ciclu si atunci de obicei retin mai multa apa...astept sa vad zilele astea,dupa ce-mi trece, cum ma mai prezint. Se vede putin la burta (nu mai e asa plata cum era inainte) si desigur am inceput sa fac iar aripioare  grater . Nu sunt cum eram la inceput (inca e ok), dar eu vad diferenta fata de acum 2 saptamani cand nu mai am aveam cu ce sa ma imbrac ca imi cadeau toti pantalonii de pe mine...la propriu. rotfl inclusiv pantalonii cu care am fost la revelion, care atunci imi veneau cat de cat strimti (si la revelion deja slabisem vreo 4-5kg) acum 2 saptamani imi cadeau de pe mine si nu-i mai puteam purta. am avut un soc cand m-am imbracat cu ei...chiar nu ma asteptam...adica vazundu-ma zilnic in oglinda chiar nu-mi dadeam seama ca am slabit chiar atat de mult.
De acum am grija sa mananc si eu la ore mai normale...si sper sa nu mai am probleme cu gastrita. Am inceput sa fac si tratament pt gastrita si sper sa reusesc sa ma mentin macar (daca nu sa dau jos din nou burtica si colaceii). Va mai tin la curent...
Sper ca kg in plus sa fie din cauza ca am mancat eu aiurea si nu din cauza ca am oprit pastilele. Sa vedem...

akisandra, eu am slabit in 3 luni cam 8-9kg. Acum sa vedem daca nu mai iau pastilele reusesc sa ma mentin asa sau le pun la loc (ca ma impusc daca ma ingras iar rotfl )

hjarta Eu si puiu hjarta

#133 2009-03-09 13:32:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

smile)pai daca nu mananci mult si ai o dieta echilibrada nu cred ca te igrasi eu is in spania oare gasesc pastilele astea'

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-13 11:47:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.