homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-9

#153 2009-03-15 15:24:29

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

oky...eu am dat jos 1 kg de cand am inceput sa mananc mai normal si sa nu ma mai gandesc la gastrita. Adica mancat normal inseamna ca daca ma apuca foame la 12 nopatea rezist....deci nu fac foamea. doar ca nu fac excese...cum am facut inainte cand ma apucam sa mananc biscuiti nopatea (mancat dulce seara...super tare, nu? ).
Deci se pare ca kg puse au fost din cauza mea si nu ca am oprit pastilele. Si daca deja am dat jos 1 kg in 3-4 zile se pare ca mi-am revenit. Sper sa ma mentin asa...eventual daca mai dau jos inca un kg-doua nu ma supar. big_smile

oxxy a scris:

Eu am tot intrebat de superslim si nu au... Mi se pare putin ciudat...  hmm   Iar celelalte asa cum spuneam, sub 120 n-am gasit... Eu inca n-am inceput sa iau, astept sa vad ce zic fetele tongue Ce se intampla dupa ce se opresc... big_smile

si eu nainte sa iau am intrebat peste tot, la farmacii de superslim sau capsula de slabit si nici macar nu auzisera de asa ceva. se uitau farmacistele la mine de parca inventasem eu ca exista o pastila cu denumirea aia. Iar love zicea ca in Timisoara se gaseste cam peste tot...asta e...avem noi ghinion. smile
Apoi eu am facut rost de superslim (cu ajutorul lui love si cioco)...iar acum o luna mi-a zis o prietena de-a mamei ca ar fi gasit capsula de slabit la un plafar, dar cu 120ron. pe net sunt mai ieftine...si capsula care e 80parca cu tot cu trasport si superslimu-l care e 100ron cu transport. Si macar alea de pe net sigur sunt reale....adica cel putin cele de pe site-urile oficiale (care a zis si love si eu parca l-am dat de unde am comandat eu)...cat despre cele de la plafar nu-s sigura...ca am auzit multe fete care au zis ca au luat din oras superslim si erau pastile aurii (iar cele care le-am luat eu...si care sunt si pe site...) sunt capsule cu verde si alb...deci e clar ca-s diferite... Acum nu stiu daca cele aurii sunt bune sau nu, sau daca au efect sau nu...dar eu am peferat sa iau macar varianta cea mai populara care toata lumea a zis ca are efect...si nu altceva care nu stiu exact daca e bun sau nu. smile Macar daca imi risc sanattea, sa si slabesc...nu sa mi-o risc degeaba. rotfl

P.S. Despre cum ma simt pot sa zic ca cel putin aparent totul e ok. Nu mi-e rau, nu ma simt slabita...nu simt ca astea 3 luni ar fi avut cine stie ce efecte asupra mea. Probabil am o mica lipsa de calciu, dar asa e ceva normal la mine.
Probabil cat de curand o sa fac si niste analize si o sa va zic cum au iesit, ce efecte au avut cu adevarat pastilele alea.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-03-15 15:34:56)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#154 2009-03-15 19:23:23

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Gata,m-am hotarat big_smile Maine am sa merg si eu la un plafar aici in titan, sa vad dc vor sa-mi dea o folie... smile Am emotii,fetelor tongue Dar nah,nush ce am, de vreo 2 sapt am o pofta de mancare continua... sad Vreau sa dau jos vreo 7 kg si e de ajuns hjarta Sa vad ce va urma. Wish me luck,girls! tongue

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-03-15 19:24:05)

#155 2009-03-16 08:44:34

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Andreea86 a scris:

Si macar alea de pe net sigur sunt reale....adica cel putin cele de pe site-urile oficiale (care a zis si love si eu parca l-am dat de unde am comandat eu)...cat despre cele de la plafar nu-s sigura...ca am auzit multe fete care au zis ca au luat din oras superslim si erau pastile aurii (iar cele care le-am luat eu...si care sunt si pe site...) sunt capsule cu verde si alb...deci e clar ca-s diferite...

Eu am avut o perioada "zbuciumata" in care am incercat si superslim, si arpfarm (doar cate o folie din fiecare, pt ca m-am inspaimantat destul de repede de tot ce am citit pe zeci de forumuri...) Asa ca stiu ce spun cand zic ca e una si aceeasi pastila.. nu stiu ce pastile aurii au luat fetele alea, dar si superslimul, si arpfarm sunt alb cu verde. Si probabil ca si alte pastile chinezesti de slabit arata exact la fe si contin aceleasi substante, desi pe cutie scrie altceva...
E o strategie f simpla de marketing... cine nu ia o pastila, pt ca a auzit ca e ceva in neregula cu ea, o incearca pe cealalta! din mai multe variante, una tot o incerci, ca asa e omul tongue

sa n-o luati ca pe un atac la persoana big_smile nu sustin nici o cauza, fiecare ia ce pastile vrea. tin sa specific chestia asta pt ca ma stiu pe mine si stiu cum ma enervau inainte cei care faceau comentarii de genul "nu le luati, ca au amfetamina, droguri etc etc". pana nu incerci, nu vezi cum stau lucrurile de fapt. am spus doar ce am constatat, si anume ca sunt una si aceeasi pastila. pana si praful din interiorul capslelor este acelasi, arata la fel, miroase la fel hmm

Just like a tattoo
I'll always have you...

#156 2009-03-16 17:43:37

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da` chiar au amfetamina..

hjarta

#157 2009-03-16 19:58:01

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

probabil ca au, dar nu ma risc sa zic ca au sau nu, pt ca n-am dovezi concrete. daca e sa te iei dupa simptome, e evident ca au. cel putin la faza cu pupilele dilatate... eu pot sa zic ca dupa o folie de arpfarm nu mai aveam ochii verzi, erau negri neutral de la pupilele marite la max. si ma dureau  groaznic din cauza asta

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#158 2009-03-17 00:07:59

Andreea86
Hero member

ivy si eu zic ca si superslim si arpfarm sunt una si aceeasi pastila, probabil doar de la firme diferite. numai ca exista si alte pastile care se numesc la fel...cele de care ziceau fetele ca ar fi aurii si despre care nu stiu exact daca sunt sau nu chinezesti sau daca au sau nu efect. Si am preferat sa le iau pe cele "reale" despre care lumea tot zicea ca au efect.

Cat despre amfetamina...sincer eu nu am simtit nici un efect. am mai zis...de dormit dormeam fara probleme...chiar si imediat dupa ce luam pastilele. la pupile chiar nu am observat ca s-ar mari (ce-i drept am si ochii negri si se observa mai greu....dar m-am uitat special de cateva ori si nu am observat ca ar fi exagerat de marite pupilele mele). Si nici nu creaza dependenta....adica nu imi tremura mainile acum ca nu le mai iau...nu simt nevoia sa le iau...si nu simt nimic ciudat.. banuiesc ca daca ai lua 3 luni de zile amfetamina nu teai putea lasa asa d eusor...sau cine stie...
Poate or fi avand si amfetamina, dar eu zic ca e in cantitate destul de mica inca sa nu cauzeze dependenta. Cat despre celelalte efecte ale pastilelor, eu am fost prima care am recunoscut ca nu le-as recomanda....si daca eu am fost nebuna si mi-am riscat sanatatea nu sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel ca mine. La fel sunt constienta ca oricand pot afla ca cine stie ce problema am din cauza pastilelor...iar faptul ca nu am simtit pe moment nimic rau (gen tensiune, pupile marite, palpitatii, etc) nu inseamna ca totul e roz si ca ele nu au rodus cine stie ce "Stricaciuni" prin organismul meu. dar cel putin aparent inca sunt sanatoasa, ma simt bine...pana la proba contrarie nu pot afirma ca mi-au facut rau pastilele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#159 2009-03-17 11:05:44

oxxy
Full member

Fetelor,tinand cont ca nu vreau sa slabesc decat vreo 7 kg... Oare pastilele si-ar face efectul dc le-as lua o data la 2 zile? Nush,ma gandesc si eu... big_smile

#160 2009-03-17 12:07:46

Loveable
Diamond member

a fost un prieten in germania si le-a testat la un laborator...si a zis ca da, contine amfetamina, dar in cantitati f mici.. care nu provoaca dependenta, cum zicea si andreea

p.s. cand iti zic andreea, parca nu vorbesc despre tine lol

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-03-17 12:08:14)

hjarta

#161 2009-03-17 12:55:04

Pink Angel
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-02-25

oxxy a scris:

Fetelor,tinand cont ca nu vreau sa slabesc decat vreo 7 kg... Oare pastilele si-ar face efectul dc le-as lua o data la 2 zile? Nush,ma gandesc si eu... big_smile

ma indoiesc..daca atunci cand vrei sa te lasi e indicat sa iei una la 2 zile..inseamna ca probabil daca iei una la 2 zile nu faci decat sa te mentii :-?
bafta! tummenupp

#162 2009-03-17 13:27:02

oxxy
Full member

Multumesc... puss Azi am luat prima pastila...sa vdem ce va fi wink

#163 2009-03-18 12:52:42

oxxy
Full member

Hmm...sunt deja la a doua pastila si nici un simptom din cele spuse de fete... Oare e de bn? big_smile Voi ce ziceti? tongue

#164 2009-03-18 13:00:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

dar cu foamea cum stai?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#165 2009-03-18 13:04:30

oxxy
Full member

e totul ok...nu mi-e foame,dar mananc k trb... nu mi-e nici f sete... nush...

Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-03-18 13:04:48)

#166 2009-03-18 13:17:48

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pai cine stie ....poate dupa cateva pastile ...dar zici ca tia scazut pofta de mancare?

#167 2009-03-18 13:24:27

oxxy
Full member

dap... si asta e bn tongue

#168 2009-03-18 23:05:53

Andreea86
Hero member

nu apar simptomele neaparat de la prima pastila. cu setea eu am avut porbleme cam pe la sfarsitul primei saptamani parca... de fapt aveam zile...unele zile in care trebuia sa merg cu sticla dupa mine....ca imi era sete non-stop...si alte zile normale.... asta cam prin prima luna...apoi cred ca s-a mai obisnuit organismul si nu mai era setea aia atat de arzatoare..

hjarta Eu si puiu hjarta

#169 2009-03-19 16:20:23

MARGA-ANNA
New member
Inregistrat: 2009-03-17

sal!iau si eu de vreo 3 sapt. capsula si am slabit 2 kg la inceput dupa care nu s-a mai intampat nimic, adica nu am mai dat nici macar 1g.este normal? eu va aut pe toate ca vb de zeci de kg...dar eu nu pot spune acelasi lucru.

#170 2009-03-19 16:21:32

Loveable
Diamond member

incearca sa mananci mai putin... in cazu in care mananci mult sau chestii foarte interzise

hjarta

#171 2009-03-19 16:24:59

MARGA-ANNA
New member
Inregistrat: 2009-03-17

sincer mi-am impus totodata si un nou stil de hrana,adica mai mult fiert si multe fructe si legume
p.s. am renuntat si la ciocolata, unul dinte viciile mele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.