homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-6

#96 2009-01-31 00:05:38

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

nikko20 a scris:

pt a slabi sanatos e recomandat un stil de viata sanatos:alimentatie+sport,aceste pastile nu au cum sa-ti faca bine.trebuie sa iti schimbi modul de viata gandeste-te ca ni poti lua pastilele alea toata viata, iar pe langa reactiile astea adverse pe care ti le-a provocat gandeste-te ca o sa devi dependenta de ele iar cand nu o sa le mai iei te vei ingrasa exagerat de mult, iti dereglezi organismul aiurea.

it's useles nikko...au luat-o pe drumul asta si se tin de el cu incapatanare.iti irosesti energia incercand sa le convingi ca nu-i bine ce isi fac

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#97 2009-01-31 09:35:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

dar nu cred ca e vreo persoana care ia pastile din astea crezand cu ardoare ca fac bine. toti/toate sunt contienti de riscurile lor..
asa ca nu stiu de ce vreti voi sa "convingeti" hmm

hjarta

#98 2009-01-31 09:47:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nu e vorba de convins, pentru ca fiecare are o viziune proprie asupra a ce e bine pentru corpul lor si viziunea aceea este mai mult sau mai putin corecta... Eu una incercam sa aflu motivatia unei astfel de persoane, care e capabila sa faca orice doar ca sa slabeasca... Si uita-te la Andreea86 - ea avea pe undeva niste poze cu inainte-dupa, si sincer mie mi s-a parut slabuta chiar si inainte sa inceapa pastilele, si eu sunt absolut sigura ca numai ea se vede grasa...
Eu asta incerc sa-i zic - nu merita sa-ti risti sanatatea, mai ales cand 80% din problema e doar imaginara... Si sa nu credeti ca eu sunt cine stie ce fotomodel, careia i se vad coastele pe sub bluza, doamne feri - si eu tin dieta, de mai bine de 4 luni, insa incerc sa ma judec obiectiv si sa ascult si de altii din jurul meu smile

Asa ca Andreea mama, tu esti o tipa buna! Crede-ma, nu am de ce sa-ti zic asta, daca nu ar fi adevarat...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#99 2009-01-31 13:53:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

blueeyes a scris:

Si uita-te la Andreea86 - ea avea pe undeva niste poze cu inainte-dupa, si sincer mie mi s-a parut slabuta chiar si inainte sa inceapa pastilele, si eu sunt absolut sigura ca numai ea se vede grasa...
Eu asta incerc sa-i zic - nu merita sa-ti risti sanatatea, mai ales cand 80% din problema e doar imaginara... Si sa nu credeti ca eu sunt cine stie ce fotomodel, careia i se vad coastele pe sub bluza, doamne feri - si eu tin dieta, de mai bine de 4 luni, insa incerc sa ma judec obiectiv si sa ascult si de altii din jurul meu smile

Asa ca Andreea mama, tu esti o tipa buna! Crede-ma, nu am de ce sa-ti zic asta, daca nu ar fi adevarat...

Sunt constienta ca nu eram super grasa....dar cand iei 7kg in 2 luni...si apoi timp de un an de zile nu mai poti sa le dai jos....devii disperata. Deja ma saturasem ca toti cand ma vedeau dupa mai mult timp sa-mi zica "vai dar ce te-ai ingrasat....era sa nu te recunosc". si nu a fost o singura persoana...la 4 persoane diferite asta a fost reactia. Deci nu era imaginara problema. Da...nu eram foarte grasa, dar comparativ cu greutatea mea de inainte, schimbarea a fost super mare....deja nu mai imi veneau blugii...bluzele nu le mai puteam purta ca toate erau ori prea strimte acum, ori prea scurte si-mi iesea burta si suncile pe afara.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#100 2009-01-31 14:31:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Bine draguta smile In fond si la urma urmei daca tu te simti mai bine si esti mai impacata cu felul in care arati, atunci ti-au priit pastilele...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#101 2009-01-31 14:35:03

Andreea86
Hero member

Da...pana la urma cam asta e important...sa te simti bine in corpul tau...indiferent daca asta e atunci cand ai 40kg sau 100. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#102 2009-01-31 14:39:15

puioanca
Full member

nu cred ca cineva s-ar putea simiti bine la 100de kile, barbat sau femeie...

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#103 2009-02-01 16:22:57

shy
Membru
Inregistrat: 2009-02-01

as vrea sa stiu daca stiti cat de mult te ingrasi dupa ce nu mai iei pastila asta? e cineva care a terminat tratamentul?

#104 2009-02-01 16:43:01

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

dar cu o alimentatie echilibrata, miscare fizica si L-Carnitina ati incercat? L-Carnitina este oricum mult mai sanatoasa decat orice pastila de slabit....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#105 2009-02-10 17:31:21

Loveable
Diamond member

sa nu te mai manance in fund ca e nasol cu cafeaua (la mine a fost tare nasol) asta 1
si 2.. trebe NEAPARAT sa bei muuuuulta apa...1 litru e infim...nici 2 litri nu sunt suficienti. in primul rand te ajuta la slabit, si in al doilea poti face blocaj renal daca nu bei suficienta apa.
e normal sa-ti apara un pic pofta de mancare

hjarta

#106 2009-02-10 17:52:46

Andreea86
Hero member

dar nu ti-e sete? eu nu pot sa zic ca am tinut cont de cat beau....dar cel putin la nceput mi-era o sete....de as fi baut non-stop. acaa stateam cu paharul dupa mine mereu...la serviciu beam o cana de apa fara sa rasuflu...si dupa 5 minute iar mi-era sete. rotfl deci chiar nu m-am chinuit...chiar imi era sete.

hjarta Eu si puiu hjarta

#107 2009-02-11 23:24:11

puioanca
Full member

citisem undeva ca atunci cand ti-e sete e un semn ca deshidratarea deja s-a instalat.deci nu trebuie sa astepti s ati se faca sete ca sa bei apa

#108 2009-02-16 19:11:54

Andreea86
Hero member

Nu stiu daca este vreo diferenta intre cele 2 sau nu. am inteles ca ar fi acelasi lucru, doar de la firme diferite (asa cum e cu  nurofen, ibuprofen, ibufen etc...).
de slabit...nu stiut, la mine ti-am zis ca la cantar am observat mai sigur abia dupa 3 saptamani, dar erau unele fete pe forumuri care ziceau ca in prima saptamana au slabit 4-5 kg (deci la ele sigur s-a vazut de la inceput)...probabil depinde de fiecare organism in parte..la unele functioneaza dupa o luna...la altele din prima...de asemenea mai sunt momente cand stagnezi..sau slabesti doar in cm nu si kg...depinde.
faptul ca faci sport e foarte bine... dar nu e ok sa infometezi. oricum pastilele iti mai scad pofta de mancare (si te saturi mai repede decat in mod obisnuit)...si chiar daca mananci normal tot o sa slabesti (eu am zis ca am mancat si pizza cand a fost nevoie...nu pot sa zic ca am tinut o anumita cura).
Plus ca am inteles ca e bine sa mananci atunci cand iti e pofta d eceva...chiar daca e vorba de ciocolata, paste sau mai stiu eu ce mancare pe care tu ai considerat-o interzisa intr-o cura. Asta inseamna ca organismul tau are nevoie de o anumita subtanta continuta de alimentul respectiv si e indicat sa il asculti (mie asa mi-a zis tipa de la care am luat pastilele).
si ai grija sa nu iei pastila dimineata pe stomacul gol...pentru ca risit sa iti fie rau. plus ca daca mananci bine dimineata (cand e si indicat) mai traziu nu o sa-ti mai fie asa foame...si eventual mai mananci si la pranz...iar seara iti e mai usor sa gusti ceva mai usor, un fruct ceva...

eu vreau sa zic ca am ajuns la 45kg...exact cat aveam inainte...ma simt super bine si multumita. Am incercat ieri sa ma imbrac cu niste pantaloni cu care am fost la revelion (cand deja slabisem destul...), iar pantalonii aia practic cadeau de pe mine si imi erau suuper largi. In plus imi venea niste pantaloni in care de abia incapeam pe vremea cand aveam 42kg... Iar blugii in care timp de un an nu-mi intra fundul, acum imi sunt largi. big_smile
Cand termin cutia asta ma opresc...acum sper sa isi si mentina efectul....adica sa nu ma mai ingras atunci cand ma las de ele.

hjarta Eu si puiu hjarta

#109 2009-02-17 15:35:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Ficatul nu doare din cate stiu eu
Centrum = vitamine = apa de ploaie
Liv 52 eu n-as lua asa de capul meu
Eu zic sa mergi la medic sa vezi ce anume te doare

#110 2009-02-17 15:40:18

Loveable
Diamond member

andreea, dupa a 3-a luna, trebe o luna in care sa iei o pastila la 3 zile, pt acomodarea organismului..
acuma eu zic cum e "regula", nu tre sa iei neaparat..

hjarta

#111 2009-02-17 15:56:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai vitaminele nu-ti ajuta cu nimic ficatul in primul rand
in al doilea rand vitaminele pastile se asimileaza greu spre deloc, asa ca le iei cam degeaba
in al treilea rand s-ar putea sa-ti mareasca pofta de mancare

#112 2009-02-17 15:57:26

Loveable
Diamond member

smile andutu

hjarta

#113 2009-02-17 16:54:49

Loveable
Diamond member

nu

hjarta

#114 2009-02-17 19:51:54

Ariesiri
Membru
Inregistrat: 2009-02-17

Iata ca finally mi-am facut curaj si m-am inscris si eu smile. Va urmaresc de luna trecuta de cand am inceput sa iau si eu "capsula" si am vrut sa vad niste pareri. Recunosc ca unele m-au incurajat altele m-au speriat lol ...dar m-am hotarat sa incerc si inca nu-mi pare rau. Este deja a treia saptamana, oaresice reactii nu am avut decat in prima / a doua zi si cat despre kilograme ...pe cantarite eu n-am vazut decat unul (kg) ...dar asta si pt ca nu m-am cantarit la inceput, ci abia dupa vreo 10 zile; ...cand aveam 64.2, iar dupa o saptamana fix (in aceeasi zi la aprox aceeasi ora) aveam deja 63.2.
Mi-a fost un pic frica la inceput pt ca au si un prospect destul de "saracacios" dar am zis ca daca nu incerc nu am cum sa aflu si mai ales cand reactiile erau atat de diferite de la o persoana la alta (vezi ellaP vs. andreea86). Acum sunt ok, nu am reactii adverse si chiar ma simt foarte bine ca imi este atat de usor sa renunt la lucruri la care inainte cu greu m-ar fi convins cineva / ceva ...aka ciocolata big_smile. De mancat ma chinui sa mananc pt ca am citit undeva ca infometarea duce la incetinirea metabolismului si implicit si la arderea mai greoaie a grasimilor, dar uneori imi reuseste alteori nu am timp nici sa ajung la toaleta (deh! serviciul) asa ca incalc regulile cu mancatul dupa 6 seara si mananc abia cand ajung acasa ...si nu ca mi-ar fi foame ...ci ca nu cumva sa cad doamne fereste din picioare pe strada / la serviciu etc.
Cu privire la intrebarea lui andutu de mai sus (ca asta chiar m-a facut sa ma inscriu si sa pot sa va povestesc si voua cum e experienta mea cu pastilele astea si ce am aflat si eu) : http://www.capsuladeslabit.net/pastile- … pafarm-46/ (citeste la question 4). Eu am citit asta inainte de perioada menstruatiei si am avut oaresice retineri dar stiam ca nu e chiar ok sa le intrerupi (iei 1 zi da una ba) si atunci am zis hai sa vedem ce se intampla. M-am simtit un pic slabita si chiar si ametita (cand ma ridicam brusc de exemplu) ...dar asta e un aspect variabil pt ca eu am oricum un nivel nu foarte ridicat al fierului in organism, de mancat mancam cand apucam si asta insemna maxim un sandvis sau 2 mere + efortul (ca merg si la sala) + serviciul ...si nici foarte mult somn (aici tin sa mentionez ca nu datorita vreunei insomnii ci mai mult datorita faptului ca mi se pare ca de cand iau pastilele astea nu mai sunt asa obosita la serviciu, si am putut chiar sa dorm 4-5 ore si sa fiu ok a doua zi si abia seara sa ma ia oboseala si sa nu vreau decat sa dorm big_smile) ...deci parerea mea e ca daca iei capsula in timpul menstruatiei si te simti bine ia-o in continuare ...daca nu, ia o pauza pana simti ca incep sa se diminueze simptomele menstruatiei si apoi ia-le din nou ...desi cred ca daca suplimentezi cu un calciu efervescent pe zi (macar in perioada de care vorbim) si / sau o pastila de fier n-ar trebui sa existe probleme. smile Daca exista intrebari sunt happy sa va raspund ...maine ca acum plec si eu spre casa smile.
Bafta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.