|
Nu esti logat.
Atentie! capsula de slabit arpfarm-6#96 2009-01-31 00:05:38
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
it's useles nikko...au luat-o pe drumul asta si se tin de el cu incapatanare.iti irosesti energia incercand sa le convingi ca nu-i bine ce isi fac Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #97 2009-01-31 09:35:39
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmdar nu cred ca e vreo persoana care ia pastile din astea crezand cu ardoare ca fac bine. toti/toate sunt contienti de riscurile lor.. Offline #98 2009-01-31 09:47:13
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmNu e vorba de convins, pentru ca fiecare are o viziune proprie asupra a ce e bine pentru corpul lor si viziunea aceea este mai mult sau mai putin corecta... Eu una incercam sa aflu motivatia unei astfel de persoane, care e capabila sa faca orice doar ca sa slabeasca... Si uita-te la Andreea86 - ea avea pe undeva niste poze cu inainte-dupa, si sincer mie mi s-a parut slabuta chiar si inainte sa inceapa pastilele, si eu sunt absolut sigura ca numai ea se vede grasa... Offline #99 2009-01-31 13:53:06
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
Sunt constienta ca nu eram super grasa....dar cand iei 7kg in 2 luni...si apoi timp de un an de zile nu mai poti sa le dai jos....devii disperata. Deja ma saturasem ca toti cand ma vedeau dupa mai mult timp sa-mi zica "vai dar ce te-ai ingrasat....era sa nu te recunosc". si nu a fost o singura persoana...la 4 persoane diferite asta a fost reactia. Deci nu era imaginara problema. Da...nu eram foarte grasa, dar comparativ cu greutatea mea de inainte, schimbarea a fost super mare....deja nu mai imi veneau blugii...bluzele nu le mai puteam purta ca toate erau ori prea strimte acum, ori prea scurte si-mi iesea burta si suncile pe afara. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #100 2009-01-31 14:31:01
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmBine draguta In fond si la urma urmei daca tu te simti mai bine si esti mai impacata cu felul in care arati, atunci ti-au priit pastilele... Offline Publicitateloading...
#101 2009-01-31 14:35:03
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmDa...pana la urma cam asta e important...sa te simti bine in corpul tau...indiferent daca asta e atunci cand ai 40kg sau 100. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #102 2009-01-31 14:39:15
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu cred ca cineva s-ar putea simiti bine la 100de kile, barbat sau femeie... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #103 2009-02-01 16:22:57
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmas vrea sa stiu daca stiti cat de mult te ingrasi dupa ce nu mai iei pastila asta? e cineva care a terminat tratamentul? Offline #104 2009-02-01 16:43:01
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmdar cu o alimentatie echilibrata, miscare fizica si L-Carnitina ati incercat? L-Carnitina este oricum mult mai sanatoasa decat orice pastila de slabit.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #105 2009-02-10 17:31:21
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmsa nu te mai manance in fund ca e nasol cu cafeaua (la mine a fost tare nasol) asta 1 Offline #106 2009-02-10 17:52:46
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmdar nu ti-e sete? eu nu pot sa zic ca am tinut cont de cat beau....dar cel putin la nceput mi-era o sete....de as fi baut non-stop. acaa stateam cu paharul dupa mine mereu...la serviciu beam o cana de apa fara sa rasuflu...si dupa 5 minute iar mi-era sete. deci chiar nu m-am chinuit...chiar imi era sete. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #107 2009-02-11 23:24:11
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmcitisem undeva ca atunci cand ti-e sete e un semn ca deshidratarea deja s-a instalat.deci nu trebuie sa astepti s ati se faca sete ca sa bei apa Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #108 2009-02-16 19:11:54
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmNu stiu daca este vreo diferenta intre cele 2 sau nu. am inteles ca ar fi acelasi lucru, doar de la firme diferite (asa cum e cu nurofen, ibuprofen, ibufen etc...). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #109 2009-02-17 15:35:55
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmFicatul nu doare din cate stiu eu Offline #110 2009-02-17 15:40:18
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmandreea, dupa a 3-a luna, trebe o luna in care sa iei o pastila la 3 zile, pt acomodarea organismului.. Offline #111 2009-02-17 15:56:34
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpai vitaminele nu-ti ajuta cu nimic ficatul in primul rand Offline #112 2009-02-17 15:57:26
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmandutu Offline #113 2009-02-17 16:54:49
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmnu Offline #114 2009-02-17 19:51:54
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmIata ca finally mi-am facut curaj si m-am inscris si eu . Va urmaresc de luna trecuta de cand am inceput sa iau si eu "capsula" si am vrut sa vad niste pareri. Recunosc ca unele m-au incurajat altele m-au speriat ...dar m-am hotarat sa incerc si inca nu-mi pare rau. Este deja a treia saptamana, oaresice reactii nu am avut decat in prima / a doua zi si cat despre kilograme ...pe cantarite eu n-am vazut decat unul (kg) ...dar asta si pt ca nu m-am cantarit la inceput, ci abia dupa vreo 10 zile; ...cand aveam 64.2, iar dupa o saptamana fix (in aceeasi zi la aprox aceeasi ora) aveam deja 63.2. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|