homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-4

#58 2009-01-13 23:09:03

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

andreaa86 sunt de acord cu ceea ce spui..
chiar eu cunosc un caz, a luat pastile sa slabeasca si a inceput sa i curga sange prin buric neutral
deci nu e de joaca cu ele.fac bine pe dinafara si te distrug pe inauntru

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#59 2009-01-14 01:15:25

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

danny a scris:

andreea mama, da tuh ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 42 de kg?!?!...k eu una am 1,63 si mi se pare k la 48 de kg as fii exagerat de slaba!
cel mai putin stiu ca am avut 50-51 acum 2 ani, si eram super...nu mi-as fii dorit sa fii fost mai slaba...

am 1.60. Cel mai putin am avut 42kg...intr-adevar eram slaba dar nu exagerat de slaba sa par anorexica sau bolnava....eram cam in genul snur (adica fara burta, fara fund)....si asa mi se pare ca imi sta cel mai bine, avand in vedere ca sunt micuta de inaltme, sanii ii am mici...daca am fundul mare nu imi sta prea bine. smile
Probabil depinde si de fiecare in parte...nu stiu....eu mereu am avut in jur de 45kg...deja la 47 incepea sa se vada un pic de burtica, un pic de colacei...si era semn ca trebuie sa mai slabesc putin.
Si am zis ca as vrea sa ajung la 42 kg ca in caz de dupa ce nu mai iau pastilele mai pun un kilogram-doua pe mine sa nu fie nici o problema. smile

andutu, ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun.  puss tot ce am spus este acelasi sfat pe care l-as da oricarei prietene in caz de i-ar trece prin minte sa se apuce de luat pastile. Stiu ca rezultatele sunt uluitoare (cand auzi ca unele au slabit in o saptamana 4 kg si tu stii ca te chinui la sala cate o luna si de abia dai jos un kg), stiu ca suna bine sa slabesti atat de mult intr-un timp atat de scurt si fara sa te chinui cu regimuri si sport, dar stiti ca se zice ca daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, probabil ca nu e. Si oricat de tentant ar suna, sanatatea e mai importanta....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#60 2009-01-14 01:21:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ce`mi place
amandoua luam, si amandoua zicem ca nu le recomandam smile dar luam in continuare

hjarta

#61 2009-01-14 01:45:06

Andreea86
Hero member

Loveable a scris:

ce`mi place
amandoua luam, si amandoua zicem ca nu le recomandam smile dar luam in continuare

rotfl da... rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#62 2009-01-14 02:30:09

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

maryu a scris:

andreaa86 sunt de acord cu ceea ce spui..
chiar eu cunosc un caz, a luat pastile sa slabeasca si a inceput sa i curga sange prin buric neutral
deci nu e de joaca cu ele.fac bine pe dinafara si te distrug pe inauntru

wtf???  :f?rv?nad:   :f?rv?nad:   :f?rv?nad: 
frate...tre sa fii nebun ma jur...

Publicitate

loading...

#63 2009-01-15 19:02:39

Andreea86
Hero member

andutu, efectele alea apar din primele zile...se poate chiar din prima zi, deci in nici un caz nu cred ca are legatura ca nu-i dau organismului mancare si implicit substantele de care are nevoie. Daca mananci mai putin 2 zile sa zicem, in mod sigur nu te trezesti ca-ti tasneste sangele din nas...sau din burta....sau simti ca nu mai poti respira. Deci imi pare rau ca nu pot fi de acord cu asistenta...
Daca era doar din cauza ca nu mananci destul, in primul rand efectele ar aparea mai tarziu...dupa deja mananci mai putin timp de 1-2 luni (iar la pastilele astea e exact invers...multe fete ziceau ca la inceput sa simteau rau si au avut probleme si cele care nu au ajuns la spital si au continuat cu ele au zis ca totuti dupa un timp parca s-a mai obisnuit cu ele). apoi, simptomele cand nu mananci ar fi duree de stomac, poate senzatie de lesin....nu cresterea tensiunii, artimie, imposibilitatea de a respira, hemoragii... nu sunt experta in medicina, dar sincer nu mi se pare deloc logic. unele fete ziceau ca a inceput sa le cada parul de la pastilele astea, sau ca aveau gust de metal in gura...asta tot din cauza ca nu mancau destul?
de slabit daca iei o zi da una nu...chiar nu am idee daca ajuta. Adica asa se ia in perioada de acomodare, cand deja ai ajuns la greutatea dorita si vrei sa se reobisnuiasca organismul la a ramane la greutatea aia fara ajutorul pastilelor. Deci probabil mai mult ajuta la metinerea greutatii decat la slabit. trecand peste faptul ca exista si posibilitatea ca in zilele cand nu iei pastilele, pofta sa fie in limite normale...si deoarece in ziua precedenta cand ai luat pastila nu ai mancat de ajuns, e posibil ca in a 2a zi sa mananci dublu. Chiar nu stiu exact daca a incercat cineva sa tina cura o zi da, una nu.
cat despre efectele adverse...e destul o singura pastila ca sa-ti fie rau. Deci ai sanse ca o zi sa-ti fie rau, sa ai hemoragii, sa nu poti respira, sa ai palpitatii...a doua zi sa-ti fie mai bine ca nu mai iei pastila...iar in urmatoarea zi iar sa-ti fie rau....si tot asa... Deci nu e o modaliate de a scapa de efectele adverse...daca ai ghinion sa reactioneze organismul tau la ele in felul asta....poate sa iti fie rau chiar si daca iei o singura pastila. citeste si primul post din acest topic...ellaP a avut probleme cu ele chiar din prima zi, de la prima pastila....nu dupa un anumit numar de pastile.

hjarta Eu si puiu hjarta

#64 2009-01-15 21:50:50

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

oare ce fel de pastile luase tipa aia care a murit dupa operatie?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#65 2009-01-15 21:54:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu ma gandesc sa iau dar am 2 dubii
1. daca organismul meu nu reactioneaza in nici un fel?
2. daca imi e rau de la ele si mai dau si banii aiurea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#66 2009-01-16 00:35:51

Andreea86
Hero member

andutu a scris:

am sa ma gandesc bine ce am sa fac...la tine ii bine ca nu ai avut efecte din astea adverse...adica chiar te motiveaza cand vezi ca dai jos kg nedorite fara sa misti un pai dar pe de alta parte te gandesti si la sanatate dar si la bani ca daca dai 110lei si dupa aia le arunci....nu stiu,sunt intr-o dilema mare....ceea e stiu cu siguranta ii ca toate fetele care au luat au slabit cel putin 4kg intr-o luna...am timp de gandire pana dupa sesiune si am sa vad. neutral

da...adevarul e ca am avut noroc...ma asteptam sa-mi fie rau, eram pregatita sa ajung pe la spital, sa nu mai pot respira, etc... smile Dar nah, pana la urma am sperat ca va fi bine...
Problema e ca nu stiu exact ce anume se va intampla pe termen lung. Adica acum nu am nici un simptom evident...dar cine stie daca intr-o saptamana sau doua nu mi se face rau deodata? Sau peste cateva luni imi fac analize si aflu ca am nu stiu ce probleme... Sau cum o sa reactoneze corpul meu dupa ce nu mai iau pastilele? Probabil de abia peste un an-doi o sa-ti pot raspunde la intrebare, daca am avut noroc sau nu. smile
Ma mai doare capul....dar asta mai pateam si inainte deci chiar nu pot sa pun pe seama pastilelor. Acum 2 zile ma durea ficatul, dar avand in vedere ca si acum 2 ani am avut probleme cu ficatul...si de vreun an nu am mai facut analize sau sa mai iau hepatoprotectoare (si cu anticonceptionalele luate care afecteaza si ele ficatul), din nou nu pot da vina pe ele. ca am mai ametit de vreo 2 ori...iar nu e ceva nou pt mine....plus daca mai adaugam si de aproape 2 luni mananc mai putin decat de obicei, din nou e ceva normal. Deci nu am nici un motiv sa dau vina pe pastile...de vreme ce aceleasi simptome le aveam si inainte...dar desigur ca ai mei colegi cum zic ca ma doare ceva sau mi-e rau sar cu gura pe mine ca e de la pastile, ca sunt inconstienta, ca nu am nevoie sa iau asa ceva...
de bani....sincer nu pot sa zic ca-mi pare rau. la mine cel putin se merita, atata timp cat ma ajuta atat de mult la starea mea de spirit in primul rand (dupa cum am zis ca inainte eram super deprimata, ma simteam grasa si urata si nu aveam chef de nimic). Acum problema e si cum reactioneaza organismul...nah, nu se merita sa dai atatia bani sa iei 2 zile si apoi sa ajungi la spital cu cine stie ce probleme...apoi alti bani pe doctori, suferinte, analize si mai stiu eu ce...
si da, din cate am citit cam au efect la majoritatea pastilele astea (atata timp cat nu ai ghinion sa nimeresti altceva...ca am inteles ca exista mai multe produse cu acelasi nume...fake-uri...si cele originale au efect, despre celelalte nu stiu), dar acum conteaza si ce faci tu. Adica nu sunt pastile miraculoase....sa poti sa mananci pizza si cartofi prajiti in fiecare zi la ora 1 nopatea...si apoi o ciocolata si tot sa slabesti. Te ajuta ca iti reduce pofta de mancare, dar conteaza sa o ajuti si tu putin. Eu nu am tinut un regim strict, dar nici nu pot sa zic ca am mancat prea multe dulciuri (de vreme ce nu-mi era pofta de asa ceva nu aveam nici un motiv sa ma ating de ele), am incercat sa mananc la ore potrivite si de vreme ce imi era cam totuna daca mancam o pizza sau o salata, preferam salata. smile si am renuntat la sucuri si am trecut pe apa (cat mai multa...probabil si asta a ajutat).

hjarta Eu si puiu hjarta

#67 2009-01-16 00:38:15

Loveable
Diamond member

Wildhoney a scris:

eu ma gandesc sa iau dar am 2 dubii
1. daca organismul meu nu reactioneaza in nici un fel?
2. daca imi e rau de la ele si mai dau si banii aiurea

1. le opresti dupa 2 saptamani daca vezi ca nu dai nici un kg jos..
2. sunt 55 lei/luna.. gasesti cui sa vinzi jumate din ele cu 30 de lei si pace..ai stricat 25 de lei, dar sanse sa nu reactioneze org sunt slabe

hjarta

#68 2009-01-16 00:44:40

Andreea86
Hero member

55lei sunt superslim pt cei din timisoara....ca de pe net sunt 1 milion. noroc mai aveti voi. tongue
iar capsula de slabit parca era 80lei pe internet (nu stiu daca transportul era inclus in pret...probabil ca nu).

hjarta Eu si puiu hjarta

#69 2009-01-16 08:01:40

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

eu pe pastilele de la arpfarm am dat 80 lei.si le-am luat din iasi de la un reprezentant al firmei(am luat numarul de pe site-ul lor).oricum 80 lei..sunt niste banuti totusi

#70 2009-01-16 10:45:17

annabel
Diamond member

pai ia numarul de pe site-ul Arp farm!ai acolo.sau le dai mail.eu am numarul pt iasi

#71 2009-01-16 13:25:29

Andreea86
Hero member

http://arpfarm.uv.ro/    site-ul pt arpfarm
http://www.superslim.ro/     pt. superslim

hjarta Eu si puiu hjarta

#72 2009-01-16 16:10:02

deyutza00
Full member
Inregistrat: 2007-12-17

draga @Wildhoney depinde ce vrei sa iei smile la capsula de slabit se da si pe folii nu trebuie sa`ti cumperi neaparat un pachet, iti iei o folie in care is 6 pastile... iei,vezi ce sintome ai daca te simti rau de tot lasa`le.. daca nu, continua daca vrei

si @Loveable nu-i neaparat ca in 2 saptamani sa dai jos smile matusha mea se cantarea tot la 3 zile si la 2 saptamani avea dat jos 1 kg (ii j destul de grasutza) si dupa 2 sapt si 3 -4 zile cand s-a cantarit, avea cu vro 3 kg mai putin.

eu zic sa va ganditi bine inainte sa luati,pt ca, chiar aseara am citit pe un site ca sunt foarte periculoase (am mai citit si pe alte siteuri dar acesta chiar m-a speriat), povestea ca au un procentaj mai mare decat cel obijnuit de anfetamina si despre vedete care au avut nevoie urgent de transplanturi din cauza lor.
eu iau medicamente, si ma gandesc sa mai iau 2 saptamani dar nu mai mult.... si chiar mie frica de urmari ganditiva bine inainte

#73 2009-01-16 16:14:01

Loveable
Diamond member

ziceam ca in 2 sapt 1 kg tot dai daca isi fac efectul. si iti poti da seama..
despre amfetamina stiu roll
despre vedete nu stiam neutral ce transplanturi?

hjarta

#74 2009-01-16 16:59:24

Andreea86
Hero member

deyutza00 pune aici link-ul la acel site... si eu sunt curioasa...plus ca e bine sa mai vada si fetele care se gandesc sa ia pastilele ce anume se poate intampla.
eu dupa 2 saptamani nu eram convinsa ca am slabit ceva (am cantarul mai ciudatel...si stie love ca i-am zis ca pana anu ajung la 50kg sau sub nu pot fi sigura ca si-au facut efectul), dar dupa vreo 2 saptamani m-am intalnit cu niste colegi si au sarit pe mine ca vai ce am slabit, ca si la fata se vede...si nu stiu ce. Mie chiar nu mi se parea...ca ma uitam in golida si ma analizam zilnic...si nu imi dadeam seama...dar ei care nu ma mai vazusera de vreo luna su observat schimbarea. Oricum inainte de faza asta eram convinsa ca mare efect nu are....nici apoi nu eram eu prea convinsa...am zis ca li se parea lor...de abia cand am vazut ca acum la cantar tot scade...am zis ca pana la urma se pare ca merge. eu totusi zic ca de abia dupa 1 luna poti sa fii sigura daca merge sau nu (asta daca nu slabesti din prima sapt 4 kg ca atunci e clar ca isi face efectul rotfl dar daca slabesti asa mai incet sau se pare ca nu prea au efect de abia dupa 1 luna poti zice sigur. Plus ca mai sunt perioadele de ciclu cand retinem mai multa apa si atunci cam se mai adauga un kg in plus...cel putin la mine asa am observat).

hjarta Eu si puiu hjarta

#75 2009-01-16 18:00:49

annabel
Diamond member

http://www.cancan.ro/2009-01-16/Slabise … moara.html oare tanti asta ce a patit pana la urma?si ieri citisem despre ea

#76 2009-01-16 19:17:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

puioanca a scris:

sa mor io daca voi care luati sau va ganditi sa luati pastile de astea sunteti normale cu psihicul.lasa-o dracu de treaba, cum va puteti face rau cu buna stinta?ca eu am baut un rahat de ceai de slabit si toata ziua am stat pe buda cu dureri de burta si nu mi-a mai trebuit ever.

fiecare face ce vrea cu corpul si sanatatea lui, nu e cazul de jigniri zic eu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.