|
Nu esti logat.
Varice :(-5#77 2009-02-25 18:59:31
Re: varice :(Epilatorul n-are nicio treaba, ceara are efectul asta pentru ca din cauza caldurii se dilata vasele de sange Offline #78 2009-02-25 19:00:17
Re: varice :(Aha. Am inteles acum. Multumesc, heimdall! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #79 2009-02-25 19:00:57
Re: varice :(N-ai pt ce, sper sa nu fi spus prostii, de la ceara m-am ales si eu cu niste vase sparte pe picioare Offline #80 2009-02-25 19:04:06
Re: varice :(Eu le am mostenire pe ale mele si din cauza faptului ca mereu am avut o greutate oscilanta si s-au inmultit. Iau Detralex si pe urma o sa trebuiasca sa merg la doc sa le parleasca cu laserul. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #81 2009-02-25 19:19:06
Re: varice :(monibv, ma bucur ca esti multumita de picioruse Offline Publicitateloading...
#82 2009-02-25 19:58:02
Re: varice :(
am avut una pe picioru drept cam de in centimetru latime si iesita in afara si inconjura toata tibia, numa in spatele piciorului nu era. pfff greu e sa explic ca nu am poze, sper ca ai inteles, daca nu mai incerc o data, ideea e ca nu ma pricep nici la anatomie foarte bine sa-ti zic exact partile piciorului Offline #83 2009-02-25 23:07:00
Re: varice :(
Ai explicat foarte bine. Offline #84 2009-02-25 23:09:32
Re: varice :(Stie cineva daca exista centru de operat cu laserul varicele in braila sau galati?S a perat cineva caolo?Mama ar vrea sa le opereze ca sunt urate,tata a fost operat chirurgical,dar mamei ii e teama de anestezie.Mc frumos Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #85 2009-02-26 23:51:48
Re: varice :(gata io sapt viitoare ma operez la fundeni ...mi-e cam frica si de anestezie si de operatia in sine ...dr a zis k nu am multe vene de scos si doar de la genunchi in jos e nevoie atat ....sper sa fie bn ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #86 2009-03-23 12:03:35
Re: varice :(Pt persoanele cu varice, ce sporturi se recomanda? Sau se poate face orice dar moderat? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #87 2009-03-23 12:38:35
Re: varice :(mie mi-a zis medicul ca inot, bicicleta sunt foarte bune. deobicei trebuie evitate sporturile la care sari( aerobic), si alergatul. Offline #88 2009-03-23 12:41:01
Re: varice :(Ma bucur pt tine, moni. O veste minunata! Felicitari! Multe fustite in sifonier de acum incolo. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #90 2009-03-23 22:31:04
Re: varice :(gata operatia ...azi mi-am scos si atele ..am niste cusaturi ff mici si se vindeca frumos ...deja arata normal piciorul meu ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #92 2009-03-24 14:47:28
Re: varice :(mai fff putin nici nu simti dar treaba la mine a fost k mi-a zis doctora k la 14 zile sa - merg sa-mi scoata firele si aici in spania cand m-am dus m-a certat asistenta k trebuia sa vin la 10 zile sa mi le scot ....pt k deja erau ingropate putin in piele si daia m-a durut putin ...in fine nici nu mai sti cum sa faci unu zice ceva altu altceva ..dar stai linistita k nu doare ..be the best ...fuck the rest )) Offline #93 2009-03-24 15:29:54
Re: varice :(eu auzisem ca doare tare. da poate depinde de la persoana la persoana, si de doctor, si de gradu de suportabilitate al persoanei. Offline #94 2009-03-24 16:10:04
Re: varice :(hai sa iti zik ceva ...sora mea a facut o operatie la coloana si destul de mare a avut niste fire groase duble cat ale mele si n-a durut-o deloc ...nici pe mine nu m-ar fi durut deloc dak ma duceam mai devreme asa k .....sa nu te sperii ..be the best ...fuck the rest )) Offline #95 2009-03-24 17:05:05
Re: varice :(deocamdata am facut tratamentu cu injectii. da peste ani, dupa sarcina sigur o sa se accentueze altele si o sa trebuiasca operatia. nu ma sperii, am intrebat din curiozitate. sunt destul de rezistenta la durere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|