homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-28

#514 2010-12-10 22:35:54

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

avand in vedere ca e bunic si are ce probleme are, sigur s-ar bucura de o poza de familie, frumos inramata pe care sa o vada zi de zi..mai ales ca nu mai are mult de trait din pacate sad

#515 2010-12-10 23:32:04

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

i-am luat deocamdata un parfum Aqua Di Gio, dar nu este original. el a vazut in carrefour o bila care se tine in mana si se invarte, nu stiu exact ce face, dar stiu ca ii place. ma gandeam sa o iau...alte idei nu prea am

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#516 2010-12-11 10:49:42

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

maryahs, bila se numeste Powerball si e buna pentru degete si articulatii.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#517 2010-12-11 14:47:47

maryahs
Insomniac member

da, din aia vrea. oare e buna de ceva sau o cumpar degeaba? alte idei nu mai am grater

#518 2010-12-11 15:06:43

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

maryahs a scris:

i-am luat deocamdata un parfum Aqua Di Gio, dar nu este original. el a vazut in carrefour o bila care se tine in mana si se invarte, nu stiu exact ce face, dar stiu ca ii place. ma gandeam sa o iau...alte idei nu prea am

lol Powerball - e gadgetul anului la sports stuff... Intareste musculatura, e stress releaser si alte bazaconii.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#519 2010-12-11 15:38:51

maryahs
Insomniac member

atunci o iau pe aia, macar stiu ca ii si place. saptamana viitoare trebuie sa merg dupa cadouri

#520 2010-12-11 15:48:47

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

nici eu nu stiu ce sa'i mai iau anul asta,k i'am cam luat de toate si nu am nicio idee   disperat    probabil ii voi cumpara ceva de imbracat,sa fie ceva folositor lol  si o cina romantica,cu mine imbracata in craciunitza   santa  lol

#521 2010-12-12 01:26:10

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

deealexx a scris:

avand in vedere ca e bunic si are ce probleme are, sigur s-ar bucura de o poza de familie, frumos inramata pe care sa o vada zi de zi..mai ales ca nu mai are mult de trait din pacate sad

mersi mult, e o idee foarte buna. e si un pic cam trista dar oricum de mult am vrut sa le printez niste poze facute cu aparate digitale la diverse ocazii.

Loveable a scris:

eu nu i-as lua playstation nici sa fiu bill gates

Same here.
S-ar chema ca imi sap singura groapa.  lol
"Iubiiii, mai lasa jocul ala si hai sa facem ceva impreuna"
"Dar, iubirea mea, tu mi l-ai luat!"

sm

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-12 01:29:16)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#522 2010-12-12 10:07:26

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu i-am luat un playstation si a trebuit sa il vindem ca nu se juca nimeni la el rotfl2
apropo de cadouri, anul asta va primi banutii pentru scoala de soferi big_smile. tot am amanat, am zis ca o facem amandoi o data, dar e mai important sa o faca el, eu nu prea ma vad la volan asa ca nu ma grabesc. smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#523 2010-12-12 14:39:26

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

noi anul asta de Craciune ne-am hot sa mergem undeva sa mancam, de ex de Mos Nicolae am fost la Casa Capsa, acum inca ne mai gandim pe unde(cred k ramanem tot pe la vre-un hotel d-asta mai fitos lol ) si cate o mica atentie sub brad.
eu m-am saturat sa ma stresez cu cadourile k i-am luat de toateee lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#524 2010-12-12 14:42:30

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

kathrynn a scris:

Stiu ca topicul e despre prieten dar pe el il rezolv usor, la fel ca si pe restul membrilor familiei, in afara de unul. Nu stiu nicicum ce sa-i iau bunicului meu, in situatia in care e f bolnav, nu mananca mai nimic, are si diabet si nici nu se stie cat mai are de trait. Oricum ar fi, nu ma lasa inima sa nu-i iau nimic, dar habar nu am ce. Inainte ba ii luam cu mama ceva de imbracat, ba tot felul de carti si albume care stiam ca-l intereseaza. Acum ... nu stiu.
Are cineva vreo idee?

i-ai un ceas de buzunar mai fain, am vazut o gramada pe net. o sa te coste pana in 2 mil
eu asta i-as lua bunicului meu smile

#525 2010-12-12 14:49:36

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Lelaina a scris:

maryahs a scris:

lol Powerball - e gadgetul anului la sports stuff... Intareste musculatura, e stress releaser si alte bazaconii.

si chiar o fi bun la ceva? are cineva asa ceva?

#526 2010-12-12 18:09:33

kathrynn
Hero member

Banasplit, ar fi buna ideea doar ca asa ceva merge cand porti costum dupa mine. Bunicu' cred ca purtat costum ultima data acum vreo 25 de ani cand s-a casatorit mama  lol Ar arata ciudat sa scoata ceasul de buzunar din pantalonii de trening, dragul de el ...

In alta ordine de idei, constat ca pana acum nu m-a intrebat nimeni ce imi doresc de Craciun - nici mama, nici prietenul. Daca nu ii zic eu nimic, el probabil ca o sa se trezeasca in 24 seara cand mergem la cina la ai mei si ne dam caudouri "iubi, da eu ce ti-am luat tie de Craciun?"

#527 2010-12-12 20:22:44

green_fairy
Platinum member

poate iti face o surpriza smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#528 2010-12-12 20:30:21

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Pe mine m-a intrebat prietenul ce vreau de Craciun (macar el s-o faca).hjarta  Dar imi e indiferent ce cadou imi ia, orice e de la el o sa ador in urmaroarea secunda. Eu stau prost cu banii, adica nu am mana libera sa-i iau si d-aia si d-aia... Ma gandeam sa-i iau un pulovaras mai calduros si ceva simbolic. Sa vedem. big_smile

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#529 2010-12-12 20:48:28

kathrynn
Hero member

Green_fairy, cred ca la mama te refereai la faza cu surpriza big_smile Pe ea o cred in stare sa nu ma intrebe nimic si sa-mi iau ceva super fain. El, pe de alta parte nu se pricepe, nu ca nu vrea. 

I-am zis si a spus ca asteapta sa ajung acasa. Doar ca eu voiam ceva de aici ... n-am mai fost acasa de cateva luni, habar n-am ce sa vreau de acolo.
Mai bine nu mai vreau nimic ...

Toriana, nici noi nu ne facem cadouri scumpe, in sensul de sute de lei. Daca ma intrebi pe mine, un pulovar si o cutie de ciocolata care stii ca-i place sau o sampanie pe care sa o beti impreuna sunt mai mult decat OK ca si cadou. Mai ales daca nu te dau banii afara din casa.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-12 20:53:07)

#530 2010-12-12 21:55:40

green_fairy
Platinum member

nu, la el ma refeream. cand un barbat vrea sa faca o surpriza..reuseste el cumva chiar daca nu se pricepe smile eu sper sa ai parte de o surpriza din partea amandurora

#531 2010-12-14 22:59:57

kathrynn
Hero member

Da, Green, ai avut dreptate, imi pregateste o surpriza. I-am zis si lui direct cum v-am scris voua aici ca nu m-a intrebat nimeni ce cadou vreau si s-a socat saracul si n-a zis nimic. L-am intrebat : "da ce e? voiai sa-mi faci o surpriza si acuma ti-am dat-o peste cap?" A zis ca da si atunci l-am linistit si i-am zis sa-si vada lnistit de supriza ca oricum nu aveam nicio idee ce sa-i zic sa-mi ia.
Acum ma intriga si ma entuziasmeaza si ma nelinisteste surpriza asta ...

#532 2010-12-15 00:29:21

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

eu anu asta am scapat de luat cadou rotfl ce bine ma simt ca nu-mi bat capu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.