|
Nu esti logat.
Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-28#514 2010-12-10 22:35:54Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?avand in vedere ca e bunic si are ce probleme are, sigur s-ar bucura de o poza de familie, frumos inramata pe care sa o vada zi de zi..mai ales ca nu mai are mult de trait din pacate Offline #515 2010-12-10 23:32:04
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?i-am luat deocamdata un parfum Aqua Di Gio, dar nu este original. el a vazut in carrefour o bila care se tine in mana si se invarte, nu stiu exact ce face, dar stiu ca ii place. ma gandeam sa o iau...alte idei nu prea am iubesc si sunt iubita Offline #516 2010-12-11 10:49:42
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?maryahs, bila se numeste Powerball si e buna pentru degete si articulatii. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #517 2010-12-11 14:47:47
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?da, din aia vrea. oare e buna de ceva sau o cumpar degeaba? alte idei nu mai am iubesc si sunt iubita Offline #518 2010-12-11 15:06:43
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?
Powerball - e gadgetul anului la sports stuff... Intareste musculatura, e stress releaser si alte bazaconii. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#519 2010-12-11 15:38:51
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?atunci o iau pe aia, macar stiu ca ii si place. saptamana viitoare trebuie sa merg dupa cadouri iubesc si sunt iubita Offline #520 2010-12-11 15:48:47
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?nici eu nu stiu ce sa'i mai iau anul asta,k i'am cam luat de toate si nu am nicio idee probabil ii voi cumpara ceva de imbracat,sa fie ceva folositor si o cina romantica,cu mine imbracata in craciunitza Offline #521 2010-12-12 01:26:10
mersi mult, e o idee foarte buna. e si un pic cam trista dar oricum de mult am vrut sa le printez niste poze facute cu aparate digitale la diverse ocazii.
Same here. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-12 01:29:16) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #522 2010-12-12 10:07:26
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu i-am luat un playstation si a trebuit sa il vindem ca nu se juca nimeni la el Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #523 2010-12-12 14:39:26
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?noi anul asta de Craciune ne-am hot sa mergem undeva sa mancam, de ex de Mos Nicolae am fost la Casa Capsa, acum inca ne mai gandim pe unde(cred k ramanem tot pe la vre-un hotel d-asta mai fitos ) si cate o mica atentie sub brad. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #524 2010-12-12 14:42:30
i-ai un ceas de buzunar mai fain, am vazut o gramada pe net. o sa te coste pana in 2 mil Offline #525 2010-12-12 14:49:36
si chiar o fi bun la ceva? are cineva asa ceva? Offline #526 2010-12-12 18:09:33
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Banasplit, ar fi buna ideea doar ca asa ceva merge cand porti costum dupa mine. Bunicu' cred ca purtat costum ultima data acum vreo 25 de ani cand s-a casatorit mama Ar arata ciudat sa scoata ceasul de buzunar din pantalonii de trening, dragul de el ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #527 2010-12-12 20:22:44
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?poate iti face o surpriza Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #528 2010-12-12 20:30:21
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Pe mine m-a intrebat prietenul ce vreau de Craciun (macar el s-o faca). Dar imi e indiferent ce cadou imi ia, orice e de la el o sa ador in urmaroarea secunda. Eu stau prost cu banii, adica nu am mana libera sa-i iau si d-aia si d-aia... Ma gandeam sa-i iau un pulovaras mai calduros si ceva simbolic. Sa vedem. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #529 2010-12-12 20:48:28
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Green_fairy, cred ca la mama te refereai la faza cu surpriza Pe ea o cred in stare sa nu ma intrebe nimic si sa-mi iau ceva super fain. El, pe de alta parte nu se pricepe, nu ca nu vrea. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-12 20:53:07) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #530 2010-12-12 21:55:40
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?nu, la el ma refeream. cand un barbat vrea sa faca o surpriza..reuseste el cumva chiar daca nu se pricepe eu sper sa ai parte de o surpriza din partea amandurora Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #531 2010-12-14 22:59:57
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Da, Green, ai avut dreptate, imi pregateste o surpriza. I-am zis si lui direct cum v-am scris voua aici ca nu m-a intrebat nimeni ce cadou vreau si s-a socat saracul si n-a zis nimic. L-am intrebat : "da ce e? voiai sa-mi faci o surpriza si acuma ti-am dat-o peste cap?" A zis ca da si atunci l-am linistit si i-am zis sa-si vada lnistit de supriza ca oricum nu aveam nicio idee ce sa-i zic sa-mi ia. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #532 2010-12-15 00:29:21
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu anu asta am scapat de luat cadou ce bine ma simt ca nu-mi bat capu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|