|
Nu esti logat.
Ce sa ii iau prietenului de Craciun?-29#533 2010-12-15 00:33:55
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?e ok daca ii iau prietenului de Craciun o sticla de whisky cu pahare? sunt in pana de idei si parc nu are rost sa dau atatia bani pe power ball... iubesc si sunt iubita Offline #534 2010-12-15 00:47:25
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Daca stii ca isi doreste f mult asta, da. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #535 2010-12-15 01:14:13
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Eu o sa-i iau un prtofel Cel care il are s-a invechit si am observat ca se uita sa-si ia unul dar nu si-a gasit asa cum vroia. Sper ca cel pe care o sa i-l iau eu sa-i placa Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #536 2010-12-15 01:51:53
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?
ai putea sa ii iei asta si un mini-bar daca e cu alcoolul/sticlele/paharele. eu pot zice ca am "dat lovitura" cu un mini-bar de ziua lui, dar al meu avea mini-sticle cu alcool www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #537 2010-12-15 09:12:02
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu imi bateam capul cu tot felul de chestii .. si pana la urma am intrebat ce ar avea el nevoie, am scapat ieftin.. cica presuri de masina Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline Publicitateloading...
#538 2010-12-15 09:25:35
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?suzi "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #539 2010-12-15 10:20:48
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?am fost la Sala Dalles pana la urma. tot felul de dulciuri, de jucarii si alte chestii haioase. in fine, ce mi s-a parut mie mai interesant au fost globurile personalizate. Iti alegi un glob de acolo, are mai multe marimi si il pui pe nenea ala sa scrie pe el cu o pasta aurie ce mesaj vrei tu. cred ca o sa ma duc saptamana viitoare sa iau unul. inca nu m-am gandit la mesaj. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #540 2010-12-15 12:38:50
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?eu am o mie de idei si variante, stiu ce i-ar place sa primeasca, mai greu o sa-i fie lui.. Offline #541 2010-12-15 12:43:30Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?
La ce pret sunt globurile personalizate? Offline #542 2010-12-15 13:20:36
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Pai, preturile sunt in functie de marime, parca asa zicea nenea ala. Oricum am auzit vreo 3 preturi: 5 lei, 10 lei si pentru un glob big cred ca era 10 lei si ceva, nu mai stiu exact. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #543 2010-12-15 13:54:53Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Super. o sa dau si eu o fuga pana acolo. Offline #544 2010-12-15 14:11:05
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Cu placere, Alexi. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #545 2010-12-15 21:35:30
stiu ca i-ar place sa aiba un bar cu bauturi de toate tipurile, iar aici unde stam acum si-a facut un dulap cu bauturi...sper sa ii placa cadoul iubesc si sunt iubita Offline #546 2010-12-15 22:58:11
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Nu vreau sa mai deschid alt topic pentru o singura intrebare . Voi ce cadou i-ati lua unui coleg care a fost parasit de curand de iubita si acum e in faza in care viata i se pare o aglomerare de porcarii? Exista ceva care sa nu-i provoace repulsie, dezamagire, tristete? Mie imi place sa vad incantare cand daruiesc un cadou, insa tare mi-e ca anul asta nu o voi nimeri . Offline #547 2010-12-16 00:13:20Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?ceva haios? sau ceva legat de hobby-urile lui? sau poate o carte daca ii stii gusturile? Presupun ca un set de caciula si fular nu e cazul nu? Offline #548 2010-12-16 10:14:31
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?Cred ca ar merge ceva dulce, o mica atentie care il va scapa pentru un minut - doua de dezamagirea suferita. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #549 2010-12-16 15:23:54
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?buna fetele...as avea si eu nevoie de ajutor,sa imi spuneti parerea voastra si de asemenea sa va povestesc ce am patzit.anul trecut de sarbatori i'am cumparat prietenului un ceas destul de scump si un aftershave.problema este ca ceasul,dupa numai cateva zile a inceput sa se dezmembreze,adica ii picau acele pana la urma nemai putand fi purtat.s'a dus cu el l'a reparat si i s'a spus ca mai bine ar cumpara alt ceas.va dati seama cum m'am simtit eu,desi nu am prea aratat:(.in rest i'am mai cumparat asa in general tricouri parfumuri,maimutzoaie,pana si sticle de vin:-s...acum nu mai e mult pana la craciun si problema e ca nici multi bani nu prea am.haine si'a cumparat ( blugi,pulovere,camasi,geci). vreau ceva simbolic si m'am gandit la o cana termosensibila, un fular ceva si o pereche de papuci de casa dar foarte haiosi:))...e genul care apreciaza mai mult cand primeste ceva simbolic insa nu prea am idei.ce ma sfatuiti? Ultima oara a fost editat de liveturu (2010-12-16 15:47:42) Offline #550 2010-12-16 17:09:27
Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?pai, mie mi se pare ca ai destul de multe idei. Obiectele pe care le-ai scris mi se par chiar ok pentru un cadou. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #551 2010-12-16 18:45:11
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor . Este coleg de facultate si noi in fiecare an ne luam cadouri de Craciun. Practic nu prea am ce sa iau ca el cam are de toate. Mi-a venit azi ideea sa-i iau o carte cu bancuri pt ca el in fiecare zi ne spune cate un banc si au inceput sa se repete si poate gasesc ceva dvd cu Doru Octavian Dumitru/o comedie buna. Aaah...si ceva din turta dulce . Au trecut 2 luni de la despartire si cred ca ar fi cazul sa bage mult umor ca sa mai uite din suferinta . O fi nepotrivit? Daca nu, o carte buna si groasa de bancuri stiti? Ultima oara a fost editat de simone2008 (2010-12-16 18:47:24) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|