|
Nu esti logat.
Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?-6#96 2010-05-12 00:06:34
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Nu-ţi poate da limbi la păsărică pentru ca face tratament la penis? Offline #97 2010-05-12 00:06:35
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?faza e ca el nici nu incearca sa suplineasca,de ex am incercat intr-o zi si nu a putut si s-a intors cu spatele si a adormit ptr ca nu a mai existat comunicare,... Offline #98 2010-05-12 00:14:21
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?
Ce fel de tratament face ? daca nu sunt prea indiscreta...ce problema are de face tratament ? Ultima oara a fost editat de Boom_Boom (2010-05-12 00:14:39) Offline #99 2010-05-12 00:18:24
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?pai acum face tratament de la dermato cu un aticiotic+vitamina A +unguent Offline #100 2010-05-12 00:21:37
Si streptococul acela ce il avea il facea sa nu simta nici o placere , si deaceea urmeaza acest tratament defapt ? Offline Publicitateloading...
#101 2010-05-12 00:27:33
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?stai ca a scapat de streptococ da inca are jena aia..mama ei de jena Offline #102 2010-05-12 00:32:29
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Sper sa va rezolvati problema Offline #103 2010-05-12 01:07:10
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?si eu sper... Offline #104 2010-05-12 23:13:24
FEMEIE SPUI TAMPENII . DACA E ASA CUM ZICI ATUNCI SI FEMEILE CARE INSEALA TREBUIE CASTRATE SI SA LE TAIE CLITORISURILE SI OVARELE JOS SI SA LE DEA LA CAINI . DREPTATE Offline #105 2010-05-12 23:45:28
Femeie - daca esti femeie, nu vrei sa dai tu un exemplu si sa aplici pe tine practicile de mai sus? Pari dornica. Intram aici sa ne destindem, nu sa citim frustrarile si dereglarile mintale ale unor oameni de care probabil s-a ales praful in viata reala. Offline #106 2010-05-12 23:59:22
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?si eu cred ca e barbat Offline #107 2010-05-13 22:01:51
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Ca s-o lamurim din prima: sunt tip Sper sa nu-mi sariti toate in cap cu ce zic acuma. Dar nu mi se pare corect ca daca tipul n-are chef de sex, ori sa presteze manual, ori salut si next. Priviti problma altfel: daca o femeie sa zicem ca nu poate presta, vi s-ar parea corect sa vina tipul sa-i spuna "ori handjob, ori blowjob, ori salut ma duc la alta"? L-ati injura si pomenii pana la sfarsitul lumii cat e de porc si de magar. Asa ca puteti sa o lasati mai moale si sa priviti problema obiectiv inainte sa va dati cu parerea. Ultima oara a fost editat de popicel (2010-05-13 22:02:56) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #108 2010-05-13 22:07:52
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Uite, popicel, daca eu as fi pusa in situatia asta (sa nu pot presta, adica), m-as simti si as compensa. De ce? Pentru ca nu sunt egoista. Imi pasa de partenerul meu. Chiar daca indiferent de decizia mea el nu m-ar lasa, eu as face lucrurile alea ca sa ma simt EU bine. Ca sa-l citez pe Creanga, "nu stiu altii cum sunt", dar mie imi face placere sa-mi vad partenerul satisfacut. Efectiv imi face placere, la modul cat de propriu posibil. Consider ca atunci cand ai o relatie si iti iubesti partenerul, te gandesti la el, la placerea lui si la nevoile/dorintele lui si fara sa iti mentioneze ceva. Dar asta-s doar eu... clar altii nu gandesc ca mine. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-13 22:08:24) Offline #109 2010-05-13 22:13:54
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Intru totul de-acord Dar poate lui i se pare scarbos sa-si bage limba acolo... sau nush. Pot sa fie en variabile pentru care nu vrea sa presteze. Tot ce spun este ca il judecati prea aspru pe saracul tip. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #110 2010-05-13 22:16:01
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Pai uite... daca el presta manual si oral inainte de problema asta, nu cred ca acum e vorba de altceva in afara de rea-vointa. Nu cred ca Mel vrea sa-l initieze acum in ceea ce n-a facut inainte. Offline #111 2010-05-14 10:10:49
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Poate ca libidoul lui e la pamant. Scriam pe la un alt topic ca masculii sunt mult mai complexati decat noi. Si practic problema asta pe care el o are exact cu organul cel mai valoros l-a facut sa se simta... aiurea rau de tot, ca sa nu zic altfel. Poate undeva intr-un colt al creierului a aparut ideea ca "nu o pot satisface cum trebuie, nu mai incerc deloc", desi nu e cazul. Poate de aceea nu incearca nici cu hj si/sau bj. Prea multi de poate:) Doar el stie care e explicatia pentru acest comportament. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #112 2010-05-15 10:37:03
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Tru' tru' daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #113 2010-08-02 21:55:24
Eu nu am vazut barbat sa zica "eu am parte de prea mult sex si nu mai vreau", cel putin, daca nu ne referim la sex cu o singura partenera. Fara sa fiu vreun model reprezentativ in acest sens spun ca, toti barbatii duc lipsa de sex, mai mult sau mai putin, indiferent de circumstante Offline #114 2010-08-02 22:01:15
Chiar si cand e epuizat fizic (dintr-un motiv sau altul ) ? Eu nu cred. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-08-02 22:01:28) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|