homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-24

#438 2009-12-03 22:40:16

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

ShineOfBlood a scris:

skumpi a scris:

uoff Antonesculeeeeeeee  sad
ce dor imi era sa`l aud, imi place omu asta de mor; l`as asculta ore`n sir ! Sper ca peste 5 ani sa`l avem presedinte ! nails

Subscriu.

speram sa mai candideze  signof10

am fi avut si noi ocazia sa avem un presendinte care sa vb fain si sa arate si bine tongue sigur ar fi intrat in topul celor mai frumosi politicieni tongue

#439 2009-12-03 22:48:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

uffff a scris:

ShineOfBlood a scris:

skumpi a scris:

uoff Antonesculeeeeeeee  sad
ce dor imi era sa`l aud, imi place omu asta de mor; l`as asculta ore`n sir ! Sper ca peste 5 ani sa`l avem presedinte ! nails

Subscriu.

am fi avut si noi ocazia sa avem un presendinte care sa vb fain si sa arate si bine tongue sigur ar fi intrat in topul celor mai frumosi politicieni tongue

lol Subscriu si la asta. lol

#440 2009-12-03 23:32:05

skumpi
Vizitator

clarrrr drool ii frumos Antonescu asta si asa prezentabil hjarta
l`as lua de barbat rotfl2

#441 2009-12-04 00:40:05

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ShineOfBlood a scris:

uffff a scris:

ShineOfBlood a scris:

Subscriu.

lol Subscriu si la asta. lol

la fel lol  era bun de presedinte! pacat ca majoritatea romanilor sunt orbi si vor monotonie sad

#442 2009-12-04 00:57:30

skumpi
Vizitator

eu ma gandesc asa : Daca iese Basescu... la el oricum va fi ultimu mandat deci daca treburile merg bine e bine daca nu merg asta e, el nu mai are nimic de pierdut ! In schimb, Geoana e mai tanar, eu daca as fi in locu lui m`as gandi in felul urmator : bah fac cat de bine pot si tot ce sta in putinta mea sa multumesc romanii si tara sa mearga bine ca peste 5 ani sa ma aleaga tot pe mine, sa continuu ce am inceput ! e in interesu lui sa fie cat mai bun pentru ca sa fie cat mai mult timp presedintele Romaniei...
e clar ca o tara ca Romania nu poate fi schimbata in 5 ani, e nevoie macar de 10 ca sa ne putem scoate capu in lume fara rushine...

Publicitate

loading...

#443 2009-12-04 02:06:51

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Si ce vreti 500 parlamentari care se cearta intre ei sau 300 si banii care raman (foarte foarte multi) sa fie alocati educatiei, industriei etc.

#444 2009-12-04 08:41:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

bate Vantu pe la PSD se pare big_smile big_smile
aveti grija cum votati wink

baby Dragos hjarta rugaciune

#445 2009-12-04 09:01:34

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

mie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla...
pe mine ma doare-n cot de ei si de cine iese ca nu ei imi dau de mancare, dar ce m-a uimit aseara a fost cum a jurat base pe biblie. mie s-a parut ca a dat-o cotita. jur ...bla bla..ca nu l-am lovit in plex si nici cu pumnul in fata rotfl asta e de tot rasul.
in afara de acuze saracul nu stie NIMIC. Daca il intrebi ce a facut 5 ani...BATE VANTUL, si o baga pe aia cu mogulii, moguli care inainte ii era apropiati, daca il intrebi ce vrea sa faca..incepe sa acuze in stanga si in dreapta. Asa ca va rog lasati-ma cu base al vostru. ii inteleg pe cei din partidul lui de ce il sustin dar pe voi...sincer nu. Cum puteti sa sustineti prostia si nesimtirea in romania,cum? asta nu inteleg.
Sper sa nu se supere cineva ..ca nu am dat cu parul big_smile

#446 2009-12-04 09:15:13

be_happy
Platinum member

Si mie mi s-a parut aseara ca a jurat cam stramb Base! A cam dat-o cotita si cand l-a intrebat prima data daca e dispus sa jure a zis doar ca nu l-a lovit...abia cand a pus mana pe biblie a zis asa un jur palid! Ma rog, nu cred nici in sinceritatea juramantului lui Geoana, dar pe Base chiar nu il suport! Inca de atunci cand a facut-o pe ziarista aia " tiganca imputita". Bleax!

#447 2009-12-04 09:18:44

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Wendy a scris:

Si ce vreti 500 parlamentari care se cearta intre ei sau 300 si banii care raman (foarte foarte multi) sa fie alocati educatiei, industriei etc.

eu zic sa stam noi linistite ca banii astia merg unde trebuie, nu spre ceea ce trebuie. asa e si acum cand toata lumea striga criza si sunt bani de artificii, iluminat stradal in prostie si asta este doar ceea ce se vede sad .

iubesc+Camelia+Matei

#448 2009-12-04 09:21:27

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

little_bunny a scris:

mie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla...
pe mine ma doare-n cot de ei si de cine iese ca nu ei imi dau de mancare, dar ce m-a uimit aseara a fost cum a jurat base pe biblie. mie s-a parut ca a dat-o cotita. jur ...bla bla..ca nu l-am lovit in plex si nici cu pumnul in fata rotfl asta e de tot rasul.
in afara de acuze saracul nu stie NIMIC. Daca il intrebi ce a facut 5 ani...BATE VANTUL, si o baga pe aia cu mogulii, moguli care inainte ii era apropiati, daca il intrebi ce vrea sa faca..incepe sa acuze in stanga si in dreapta. Asa ca va rog lasati-ma cu base al vostru. ii inteleg pe cei din partidul lui de ce il sustin dar pe voi...sincer nu. Cum puteti sa sustineti prostia si nesimtirea in romania,cum? asta nu inteleg.
Sper sa nu se supere cineva ..ca nu am dat cu parul big_smile

mda... zicem noi ce zicem dar pe Geoana tot il bate Vantu lol

baby Dragos hjarta rugaciune

#449 2009-12-04 09:35:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Wendy a scris:

Si tu ce preferi,scumpo? 300 care sa iti bage pe gat cele mai tampite legi doar ca asa vor ei? smile Hai sa iti spun ceva... salariile lor propriu-zise nu sunt atat de mari. smile Foarte mult costa intretinerea cladirii; acolo se duc foarte multi bani. Dar daca pt salariile lor amarate care stranse pe o luna n-ar reusi sa dea 1000 de alocatii tu preferi legi tampite,so be it. smile Observ ca eu chiar am scris degeaba in detaliu ce face Parlamentul,Guvernul si presedintele tongue Nu-i orb mai mare decat acela care refuza sa vada smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-04 09:36:40)

#450 2009-12-04 11:33:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

shine, doar ca nu ai garantia ca sunt adoptate legi ca lumea nici daca ai 600 de parlamentari acolo. cate legi aiurea nu au fost date acolo? cate legi nu sunt zilnic modificate? cate neintelegeri si taraganari nu sunt?
...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#451 2009-12-04 11:50:27

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

ShineOfBlood a scris:

Wendy a scris:

Si tu ce preferi,scumpo? 300 care sa iti bage pe gat cele mai tampite legi doar ca asa vor ei? smile Hai sa iti spun ceva... salariile lor propriu-zise nu sunt atat de mari. smile Foarte mult costa intretinerea cladirii; acolo se duc foarte multi bani. Dar daca pt salariile lor amarate care stranse pe o luna n-ar reusi sa dea 1000 de alocatii tu preferi legi tampite,so be it. smile Observ ca eu chiar am scris degeaba in detaliu ce face Parlamentul,Guvernul si presedintele tongue Nu-i orb mai mare decat acela care refuza sa vada smile

Nu stiu de ce tot insisti, draga, cu rolul puterilor in stat. Da, am inteles. Si presupun ca multe dintre noi stim din clasele primare de cele 3 puteri in stat (sau 4 daca incluzi si presa). Daca stii cat are salariul un parlamentar chiar te rog sa imi arati, din surse sigure, ca sa vad si eu ca oricum nu se merita. Eu m-am documentat si stiu ca are salariul de 10 ori mai mare decat un cercetator si sigur nu face lafel de multa munca. Refuz sa dau bani unor persoane care isi dau cu parerea asupra anumitor legi. Sunt sigura ca banii vor fi folositi pentru a iesi din criza, a platii datoriile tarii, pentru ca nimeni (oricine va iesi presedinte) nu isi permite sa indatoreze mai mult tara. Si da, se vor pierde pe drum, dar macar 1% din salariile astea daca ajunge unde trebuie o sa faca treaba.

Ah, si daca americanii la o populatie de 200kk au 300 parlamentari, noi la 20kk ar trebui sa avem 30. Bine nu imi doresc asta si nu se va intampla, dar era doar un lucru asupra caruia sa reflectezi.

#452 2009-12-04 12:04:30

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

avand in vedere ca tot romanu stie politica imi dau si eu cu parerea : eu prefer mai putini parlamentari pentru ca in felul asta o sa fie si mai putini copii de parlamentari , si mai putine rude de parlamentari de tinut in spate smile acum daca gresesc sa nu dati cu paru , dar m-am saturat de toti pilosii astia ;
si oricum la noi nu se vor misca mai repede lucrurile indiferent daca vom avea si 1000 de parlamentari , pentru ca exista si o oarece informatie genetica la romani ( care nu ii ocoleste pe parlamentari ) in care scrie "de ce sa fac de azi ce pot face la fel de bine si maine , ca poate maine nu mai e nevoie " , astia suntem si asa am fost mereu - ca popor ma refer

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#453 2009-12-04 12:53:38

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

eu dupa confruntarea de aseara...cu siguranta il votez pe Basescu

Ultima oara a fost editat de password (2009-12-04 12:54:10)

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#454 2009-12-04 12:55:59

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Şi eu la fel. smile

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#455 2009-12-04 12:57:08

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu n-am vazut confruntarea

#456 2009-12-04 13:01:43

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

nici eu

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.