|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-24#438 2009-12-03 22:40:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
speram sa mai candideze Offline #439 2009-12-03 22:48:00
Subscriu si la asta. Offline #440 2009-12-03 23:32:05
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parericlarrrr ii frumos Antonescu asta si asa prezentabil #441 2009-12-04 00:40:05
la fel era bun de presedinte! pacat ca majoritatea romanilor sunt orbi si vor monotonie Offline #442 2009-12-04 00:57:30
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu ma gandesc asa : Daca iese Basescu... la el oricum va fi ultimu mandat deci daca treburile merg bine e bine daca nu merg asta e, el nu mai are nimic de pierdut ! In schimb, Geoana e mai tanar, eu daca as fi in locu lui m`as gandi in felul urmator : bah fac cat de bine pot si tot ce sta in putinta mea sa multumesc romanii si tara sa mearga bine ca peste 5 ani sa ma aleaga tot pe mine, sa continuu ce am inceput ! e in interesu lui sa fie cat mai bun pentru ca sa fie cat mai mult timp presedintele Romaniei... Publicitateloading...
#443 2009-12-04 02:06:51
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriSi ce vreti 500 parlamentari care se cearta intre ei sau 300 si banii care raman (foarte foarte multi) sa fie alocati educatiei, industriei etc. Offline #444 2009-12-04 08:41:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareribate Vantu pe la PSD se pare baby Dragos Offline #445 2009-12-04 09:01:34
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerimie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla... Offline #446 2009-12-04 09:15:13
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriSi mie mi s-a parut aseara ca a jurat cam stramb Base! A cam dat-o cotita si cand l-a intrebat prima data daca e dispus sa jure a zis doar ca nu l-a lovit...abia cand a pus mana pe biblie a zis asa un jur palid! Ma rog, nu cred nici in sinceritatea juramantului lui Geoana, dar pe Base chiar nu il suport! Inca de atunci cand a facut-o pe ziarista aia " tiganca imputita". Bleax! Offline #447 2009-12-04 09:18:44
eu zic sa stam noi linistite ca banii astia merg unde trebuie, nu spre ceea ce trebuie. asa e si acum cand toata lumea striga criza si sunt bani de artificii, iluminat stradal in prostie si asta este doar ceea ce se vede . iubesc+Camelia+Matei Offline #448 2009-12-04 09:21:27
mda... zicem noi ce zicem dar pe Geoana tot il bate Vantu baby Dragos Offline #449 2009-12-04 09:35:51
Si tu ce preferi,scumpo? 300 care sa iti bage pe gat cele mai tampite legi doar ca asa vor ei? Hai sa iti spun ceva... salariile lor propriu-zise nu sunt atat de mari. Foarte mult costa intretinerea cladirii; acolo se duc foarte multi bani. Dar daca pt salariile lor amarate care stranse pe o luna n-ar reusi sa dea 1000 de alocatii tu preferi legi tampite,so be it. Observ ca eu chiar am scris degeaba in detaliu ce face Parlamentul,Guvernul si presedintele Nu-i orb mai mare decat acela care refuza sa vada Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-04 09:36:40) Offline #450 2009-12-04 11:33:24
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerishine, doar ca nu ai garantia ca sunt adoptate legi ca lumea nici daca ai 600 de parlamentari acolo. cate legi aiurea nu au fost date acolo? cate legi nu sunt zilnic modificate? cate neintelegeri si taraganari nu sunt? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #451 2009-12-04 11:50:27
Nu stiu de ce tot insisti, draga, cu rolul puterilor in stat. Da, am inteles. Si presupun ca multe dintre noi stim din clasele primare de cele 3 puteri in stat (sau 4 daca incluzi si presa). Daca stii cat are salariul un parlamentar chiar te rog sa imi arati, din surse sigure, ca sa vad si eu ca oricum nu se merita. Eu m-am documentat si stiu ca are salariul de 10 ori mai mare decat un cercetator si sigur nu face lafel de multa munca. Refuz sa dau bani unor persoane care isi dau cu parerea asupra anumitor legi. Sunt sigura ca banii vor fi folositi pentru a iesi din criza, a platii datoriile tarii, pentru ca nimeni (oricine va iesi presedinte) nu isi permite sa indatoreze mai mult tara. Si da, se vor pierde pe drum, dar macar 1% din salariile astea daca ajunge unde trebuie o sa faca treaba. Offline #452 2009-12-04 12:04:30
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriavand in vedere ca tot romanu stie politica imi dau si eu cu parerea : eu prefer mai putini parlamentari pentru ca in felul asta o sa fie si mai putini copii de parlamentari , si mai putine rude de parlamentari de tinut in spate acum daca gresesc sa nu dati cu paru , dar m-am saturat de toti pilosii astia ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #453 2009-12-04 12:53:38
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu dupa confruntarea de aseara...cu siguranta il votez pe Basescu Ultima oara a fost editat de password (2009-12-04 12:54:10) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #454 2009-12-04 12:55:59
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriŞi eu la fel. “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #455 2009-12-04 12:57:08
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu n-am vazut confruntarea Offline #456 2009-12-04 13:01:43
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinici eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|