Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-25
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
whitneyfree a scris:avand in vedere ca tot romanu stie politica imi dau si eu cu parerea : eu prefer mai putini parlamentari pentru ca in felul asta o sa fie si mai putini copii de parlamentari , si mai putine rude de parlamentari de tinut in spate acum daca gresesc sa nu dati cu paru , dar m-am saturat de toti pilosii astia ; si oricum la noi nu se vor misca mai repede lucrurile indiferent daca vom avea si 1000 de parlamentari , pentru ca exista si o oarece informatie genetica la romani ( care nu ii ocoleste pe parlamentari ) in care scrie "de ce sa fac de azi ce pot face la fel de bine si maine , ca poate maine nu mai e nevoie " , astia suntem si asa am fost mereu - ca popor ma refer
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
aaa si eu mai vreau ceva: sa NU mai aiiba imunitate parlamentara si sa fie tratati ca noi toti de ce sunt ei mai cu mot?
- skumpi
- Vizitator
little_bunny a scris:mie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla... pe mine ma doare-n cot de ei si de cine iese ca nu ei imi dau de mancare, dar ce m-a uimit aseara a fost cum a jurat base pe biblie. mie s-a parut ca a dat-o cotita. jur ...bla bla..ca nu l-am lovit in plex si nici cu pumnul in fata asta e de tot rasul. in afara de acuze saracul nu stie NIMIC. Daca il intrebi ce a facut 5 ani...BATE VANTUL, si o baga pe aia cu mogulii, moguli care inainte ii era apropiati, daca il intrebi ce vrea sa faca..incepe sa acuze in stanga si in dreapta. Asa ca va rog lasati-ma cu base al vostru. ii inteleg pe cei din partidul lui de ce il sustin dar pe voi...sincer nu. Cum puteti sa sustineti prostia si nesimtirea in romania,cum? asta nu inteleg. Sper sa nu se supere cineva ..ca nu am dat cu parul
omg poate nu`ti dau ei de mancare direct dar gandeste`te ca toate datoriile tari le platim noi, ROMANII prin scumpiri si tot felu ...deci daca stai in Ro inseamna ca trebuie sa`ti pese !!!!! ne miram ca tara merge prost , no offence dar merge asa din cauza oamenilor ca tine, carora nu le pasa de tara dar au pretentii ! ii inteleg pe copiii aia de 18 ani ca n`au nici o treaba, ca nu merg la vot ca nu le pasa, dar noi ? care totusi mai avem habar, mai avem si studii , se presupune ...sa gandim asa ? pai pe umerii nostrii cade tot, pe generatia asta de`acum...noi vom avea cel mai mult de pierdut daca nu ne mobilizam
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
eu sincer nu ii inteleg pe cei care voteaza basescu... nu fac referire la cineva de pe aici, pt ca cunosc ff multe persoane care il voteaza. oare chiar atat de bine le-a mers? si sunt oameni care nu se apropie nici macar de un trai modest, oameni care in ultimii 5ani au fost dati afara dupa ce muncisera 10-20 de ani intr-un loc. cred ca le place asa sa persiste in "mizeria"asta
iar ca o paranteza, ca tot vorbeati mai sus despre crin, eu sunt convisa ca ar fi iesit daca n ar fi fost atatia care s-au bazat ca voteaza in turul 2. sau pe celebra replica "toti sunt la fel"...
crin sustinea tinerii, dar cum batranii sunt cei nelipsiti de la vot... normal ca durea undeva pe vreunul sa voteze pt binele nostru
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
mda...ce sa mai spun...
"tara arde si baba se piaptana"
dar astia sunt romanii....atata ii duce capul.....dupa cum am mai zis...ne meritam soarta
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-07 13:15:49)
- skumpi
- Vizitator
pai carmen s`a facut statistica cine l`a votat pe Crin : 18-35 de ani eu asta am zis, ca daca mai multi tineri mergeau la vot avea un procent mai mare, pt ca tinerii votau Crin Antonescu... dar cum e f greu sa te deplasezi sa pui stampila sau nu`ti pasa... asta e, lasam tot batranii sa aleaga pt noi
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
Multi si-au pierdut munca ACUM din cauza crizei economice. Fiecare firma a avut deficite mari prin urmare - au dat afara angajatori. Asta nu are treaba cu presedintele.
uffff, ce inseamna pentru tine ridicarea imunitatii demnitarilor? fara imunitate = fara privilegii pentru clasa politica; fiecare om din tara (ca e gunoier, ca e presedinte) sa raspunda pentru faptele lui
edit: Pana aseara nu voiam sa merg la vot. Sustineam tare ca niciunul nu merita. La confruntare, Geoana a pierdut singurul avantaj pe care il avea fata de Basescu: bunele maniere. Basescu a dat dovada ca este un om puternic si poate sa asculte, apoi sa vorbeasca, nu ca Geoana care se baga peste discursul lui Base cu toate comentariile. Si, foarte important, la proba cadourilor Base le-a inmanat mai intai doamnelor cate un buchet de flori, iar Geoana e cel care a aratat cat este de mitocan facandu-i lui Basescu cadou o carte despre bunele maniere.
Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 15:09:30)
- uffff
- Insomniac member
trebuie sa trecem peste aparenta ca vai toti vor fi egali in fata legii.....e doar o masca.....
in toate tarile afectate de criza presendintele impreuna cu guvernul au luat masuri anti-criza....la noi au facut ceva?? nuuuu
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-04 19:00:30)
- skumpi
- Vizitator
Wendy sa nu uitam ca primul care a facut gestul asta cu florile a fost Geoana, la confruntarea trecuta dintre el, Crin si Base, deci gestul e copiat ! Geoana a oferit atunci un buchet de flori sotiei lui Crin, Base si sotiei lui...deci pe mine nu m`a impresionat deloc, in schimb mi`a placut atunci cand a facut`o Geoana prima data
- Wendy
- Full member
de la comentarii nu se va abtine niciodata nimeni. toti avem dreptul la libera exprimare si presa e cea care nu tace niciodata (nu degeaba se spune ca ar fi a 4a putere in stat). si daca tot o dam in extreme... decat comunism(stanga) mai bine fascism(dreapta), macar asa presa e libera.
da, skumpi, dar acum Basescu a stiut sa foloseasca aceasta arma.
Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 15:16:31)
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
poate ca si au pierdut multi munca acum, dar si au pierdut-o destui si cand a venit basescu. iar in ceea ce priveste manierele, mie personal geoana mi se pare mult mai manierat si mai cult decat base. dovada si studiile fiecaruia
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- Wendy
- Full member
daca era criza pe vremea cand psdul era la putere ajungea toata tara la sapa de lemn
- uffff
- Insomniac member
eu zic ca suntem deja la sapa de lemn la cate datorii externe avem si la cate datorii vom facem in continuarea pentru organizarea unor referendumuri la care se stie deja raspunsul ... 50,16% ?!...yeah right.... maniere?! ...noi sa fim sanatosi
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-07 13:16:22)
- Wendy
- Full member
daca ar fi fost voturi falsificate fii sigura ca venea Geoana si ii dadea lui Base una in bot cu asta. Sau poate Base e maestru in falsificari si nu l-a prins nimeni lol
Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 15:34:31)
- skumpi
- Vizitator
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Voi chiar credeti ca daca li se va ridica imunitatea va fi cineva cercetat pe bune?? Eu zic ca suntem prea mici si neinsemnati ca sa stim intr-adevar cum decurg lucrurile! Wendy, tu chiar crezi ca Base nu ar fi avut mijloacele sa fraudeze alegerile fara sa fie descoperit!? Hai sa fim seriosi! Putea sa faca asta si multe altele fara sa se afle... Si eu zic ca suntem deja la sapa de lemn..vai de capul nostru...
- Wendy
- Full member
are prea multi dusmani Basescu sa scape asa usor
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Dar in acelasi timp are si foarte multa putere si influenta pentru a musamaliza orice! Ma rog, fiecare are parerile lui...Eu una nu il mai vreau pe Basescu si nu o sa-l mai votez!
- whitneyfree
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-09
nu as fi crezut ca exista persoane care chiar isi vor schimba parerea in urma confruntarii , credeam ca cine si-a fixat sa voteze cu X , apai asa va ramane , dar se pare ca ajuta si confruntarile astea la ceva oricum, subscriu ca geoana a cam pierdut confruntarea de aseara , nu prea a fost pe faza si lipsa de experienta isi spune cuvantul cat despre imunitate , e buna si nu e buna ideea ; sunt ingretzosata de faptul ca sunt parlamentari care dau peste oameni pe strada cu masina ( ex: geoana ) si nu patesc nimic , datorita imunitatii ( inclusiv cunosc cazuri de bogatani care prefera sa cotizeze la un partid ptr a fi parlamentari si sa aiba imunitate , decat sa infunde puscaria ) , dar pe de alta parte ganditi-va ce s-ar intampla daca sa zicem presedintele sau un ministru ar sta tarat prin tribunale pentru tot felul de nimicuri , ca in ziua de azi poti da in judecata pe oricine ptr orice , decat sa isi vada de treaba lui ; fiind persoane publice sunt mult mai expuse abuzurilor de acest gen .... nu plang de mila nimanui , fiti fara grija oricum referendumul din cate stiu eu este mai mult orientativ ... chiar daca noi am votat , nu e obligatoriu sa se dea si legea
To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|