homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-27

#495 2009-12-05 02:11:38

skumpi
Vizitator

Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri

poti  ! aia practic pt vot e facuta nustiu

#496 2009-12-05 02:35:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

aaa sa o caut ca e prin casa

#497 2009-12-05 02:38:35

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mie mi`a cerut buletinu cand i`am aratat cartea de alegator, puii mei.  nustiu

Dragostea nu se stă, se face.

#498 2009-12-05 02:41:21

Melany1
Banat

loooll si daca l-am pierdut nu pot vota sau cum vine??

#499 2009-12-05 10:34:58

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

n-am cu cine ... vota rotfl2

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

Publicitate

loading...

#500 2009-12-05 20:49:33

persifona
Vizitator

Wendy a scris:

Si ce vreti 500 parlamentari care se cearta intre ei sau 300 si banii care raman (foarte foarte multi) [...]

Nu-s atat de multi smile

#501 2009-12-05 20:52:16

persifona
Vizitator

Melany1 a scris:

loooll si daca l-am pierdut nu pot vota sau cum vine??

Eu stiu ca nu

#502 2009-12-05 22:38:43

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

persifona a scris:

Wendy a scris:

Si ce vreti 500 parlamentari care se cearta intre ei sau 300 si banii care raman (foarte foarte multi) [...]

Nu-s atat de multi smile

presupun ca 8k lei pe luna de la fiecare sunt destui tongue

#503 2009-12-05 23:07:29

persifona
Vizitator

E extrem de putin daca vrei sa faci ceva concret.. gandeste-te ca 8000 inseamna vreo 1.800 euro * 200 = 360.000 euro. Adica vreo 8 garsoniere.. asta asa, estimativ si din topor.
Ti se pare mult pt tarisoara asta?

#504 2009-12-05 23:36:34

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

skumpi a scris:

little_bunny a scris:

skumpi a scris:

roll omg
poate nu`ti dau ei de mancare direct dar gandeste`te ca toate datoriile tari le platim noi, ROMANII prin scumpiri si tot felu ...deci daca stai in Ro inseamna ca trebuie sa`ti pese !!!!!
ne miram ca tara merge prost , no offence dar merge asa din cauza oamenilor ca tine, carora nu le pasa de tara dar au pretentii !
ii inteleg pe copiii aia de 18 ani ca n`au nici o treaba, ca nu merg la vot ca nu le pasa, dar noi ? care totusi mai avem habar, mai avem si studii , se presupune ...sa gandim asa ? pai pe umerii nostrii cade tot, pe generatia asta de`acum...noi vom avea cel mai mult de pierdut daca nu ne mobilizam  supa

rotfl d-aia merge tara prost ca ma doare pe mine in cot de base si de geona?? hai ca esti haioasa la faza asta. Eu cred ca merge din cauza CELOR CARE L-AU VOTAT PE BASESCU in 2004. Sa stii ca imi pasa ce se intampla cu tara nostra dar nu eu sunt cea care ia decizii, nu eu conduc. iar pretentii de unde stii ca am? Nu mai generaliza atat.
Am zis ca ma doare in cot de cine iese pt ca daca iese geoana ma bucur si atat, nu ma astept sa fie mai bine dar macar tipul e mai diplomat, mai destept putin,poate il ajuta si antonescu sa faca ceva bun insa nu se stie, daca iese base o sa imi para rau si atat.Nu avem ce face. Noua oricum o sa ne mearga rau stiu sigur. E criza destul de bine adancita la noi si nu prea depinde de noi. Cat despre datoriile pe care le platim noi tarii, raul e deja facut si nu mai conteaza cine iese presedinte. O sa platim mult si bine.
Mai bine te iei de cei care il sustin pe basescu fara nici un fel de argument solid.

kapitulation Votati cu cap duminica!  dance

nu sunt haioasa deloc, as vrea eu ! e evident ca nu ma refeream la faptul ca exclusiv din cauza TA mergea tara asa ! ma refeream la persoanele care gandesc ca tine, si crede`ma sunt multe !  roll
okey, acum e sansa sa schimbam ceva, sa nu`l mai lasam inca 5 ani ! cum poti sa spui ca tu nu iei decizii ???? crede`ma ca tu poti schimba ceva ! tu , eu, x, y plus alte milioane de romani ! ce s`ar intampla daca toata lumea ar spune : eh n`are rost sa merg la vot ca eu oricum nu influentez cu nimic ? cea mai proasta gandire !
nu ma leg de nimeni pt ca respect parerea si votu oricui , nu fac propaganda unui candidat, cum eram acuzata lol pur si simplu ma lovesc de oameni care gandesc ca tine zi de zi, cu atitudinea asta miserupista insa cu pretentii si ma doare intr`un fel sa vad ca tinerii din ziua de azi nu lupta cat de cat pentru tara noastra !
okey, il vrei pe Basescu jos, din cate inteleg din postul tau...atunci cum spui ca nu te intereseaza cine iese cand sunt doar 2 candidati si tu`l vrei pe unu jos ? mergi la vot si voteaza in asa fel incat sa nu iasa Basescu...
cat despre datorii, intr`adevar sunt facute si vor trb. platita; ideea e sa nu mai creasca datoriile !!! ca rau e facut dar macar sa impiedicam marirea lui...

tu chiar crezi ca daca se duce x, y, z la vot, asta o sa influenteze cu ceva? chiar crezi ca daca se duc si voteaza inspe mii de oameni pro basescu, iese el? e clar de mult ca voturile sunt apa de ploaie si ca ajunge la putere cine "trebuie" sa ajunga

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#505 2009-12-05 23:57:40

Melany1
Banat

mai bine mergeti la vot si va anulati votul decat sa pune stampila ei in locul vostru

#506 2009-12-06 00:59:58

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

persifona a scris:

E extrem de putin daca vrei sa faci ceva concret.. gandeste-te ca 8000 inseamna vreo 1.800 euro * 200 = 360.000 euro. Adica vreo 8 garsoniere.. asta asa, estimativ si din topor.
Ti se pare mult pt tarisoara asta?

cum face un magazin profit? 50 de bani de la vanzarea unui suc, 20 de bani de la paine etc etc... daca pleaca de la ideea ca sunt sume foarte mici nu ar mai face niciun profit; defapt nu ar mai deschide niciun magazin.
ideea e ca 8 garsoniere pe luna se aduna + inca putin de ici, inca putin de colo si asa se face treaba si iesim din kkt..  lol  oi fi exagerat putin, dar se intelege ideea.

#507 2009-12-06 01:28:11

skumpi
Vizitator

blackberry a scris:

skumpi a scris:

little_bunny a scris:

rotfl d-aia merge tara prost ca ma doare pe mine in cot de base si de geona?? hai ca esti haioasa la faza asta. Eu cred ca merge din cauza CELOR CARE L-AU VOTAT PE BASESCU in 2004. Sa stii ca imi pasa ce se intampla cu tara nostra dar nu eu sunt cea care ia decizii, nu eu conduc. iar pretentii de unde stii ca am? Nu mai generaliza atat.
Am zis ca ma doare in cot de cine iese pt ca daca iese geoana ma bucur si atat, nu ma astept sa fie mai bine dar macar tipul e mai diplomat, mai destept putin,poate il ajuta si antonescu sa faca ceva bun insa nu se stie, daca iese base o sa imi para rau si atat.Nu avem ce face. Noua oricum o sa ne mearga rau stiu sigur. E criza destul de bine adancita la noi si nu prea depinde de noi. Cat despre datoriile pe care le platim noi tarii, raul e deja facut si nu mai conteaza cine iese presedinte. O sa platim mult si bine.
Mai bine te iei de cei care il sustin pe basescu fara nici un fel de argument solid.

kapitulation Votati cu cap duminica!  dance

nu sunt haioasa deloc, as vrea eu ! e evident ca nu ma refeream la faptul ca exclusiv din cauza TA mergea tara asa ! ma refeream la persoanele care gandesc ca tine, si crede`ma sunt multe !  roll
okey, acum e sansa sa schimbam ceva, sa nu`l mai lasam inca 5 ani ! cum poti sa spui ca tu nu iei decizii ???? crede`ma ca tu poti schimba ceva ! tu , eu, x, y plus alte milioane de romani ! ce s`ar intampla daca toata lumea ar spune : eh n`are rost sa merg la vot ca eu oricum nu influentez cu nimic ? cea mai proasta gandire !
nu ma leg de nimeni pt ca respect parerea si votu oricui , nu fac propaganda unui candidat, cum eram acuzata lol pur si simplu ma lovesc de oameni care gandesc ca tine zi de zi, cu atitudinea asta miserupista insa cu pretentii si ma doare intr`un fel sa vad ca tinerii din ziua de azi nu lupta cat de cat pentru tara noastra !
okey, il vrei pe Basescu jos, din cate inteleg din postul tau...atunci cum spui ca nu te intereseaza cine iese cand sunt doar 2 candidati si tu`l vrei pe unu jos ? mergi la vot si voteaza in asa fel incat sa nu iasa Basescu...
cat despre datorii, intr`adevar sunt facute si vor trb. platita; ideea e sa nu mai creasca datoriile !!! ca rau e facut dar macar sa impiedicam marirea lui...

tu chiar crezi ca daca se duce x, y, z la vot, asta o sa influenteze cu ceva? chiar crezi ca daca se duc si voteaza inspe mii de oameni pro basescu, iese el? e clar de mult ca voturile sunt apa de ploaie si ca ajunge la putere cine "trebuie" sa ajunga

atatttttt !!! tot romanu care merge la vot o face pe degeaba ca presedintele e ales cu 5 luni inainte, nu ?  roll aoleo, pai hai sa stam atunci toti acasa`!
omg ! bah eu n`am zis ca nu se fac mismasuri si nu se fura & co dar nici chiar asa` ! daca era asa, iesea presedintele din primu tur , nu iesea exact cum preconiza toata lumea` ! nu se mai faceau campanii si, nu se mai chinuiau sa`i aduca pe aia de nush`unde, nu se mai imparteau pungute cu tot felu, atentii etc...ala care "trebuia" sa iasa statea flexat forgetit
oare de unde ai scos teoria asta ? nu te`ai gandit sa mergi cu ea la Cotroceni  ?  roll

#508 2009-12-06 09:38:00

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

eu tocmai am venit de la vot smile

erram singura persoana sub 35 de ani care era acolo sa voteze neutral

eu inca st visatoare si cred ca votul meu conteaza tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#509 2009-12-06 10:33:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

clar conteaza delyutza smile
si eu merg mai tarziu wink

#510 2009-12-06 10:41:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu merg mai tarziu...
da' nu ma pot hotari cu cine sa votez!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#511 2009-12-06 10:43:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu nu stiu de ce dar am sentimentul ca va iesi base..nu ca as vrea...sunt curioasa

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#512 2009-12-06 10:49:50

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

pokemon a scris:

si eu merg mai tarziu...
da' nu ma pot hotari cu cine sa votez!

exact asa si eu.
tind spre BAse dar....parca m-apuca rusinea....
dar cu Geoana parca m-apuca teama....de Iliescu.....si de ai sai....
asa ca chiar nu stiu ce sa fac !?
oricum sunt aproape sigura ca va iesi Geoana, va fi o lupta stransa si va castiga cu putine procente in plus dar parerea mea e ca el va fi presedintele in urmatorii 5 ani....
Dumnezeu cu mila..........

#513 2009-12-06 10:54:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io pe langa celelalte argumente, ma mai gandesc si asa...
primarul din Craiova e pdl-ist si e clar ca asta a fost un atu atunci cand a luat unele fonduri. si as vrea sa se continuee ceea ce s-a intamplat in orasul asta.
pe de alta parte, personal, as avea mai multe de castigat daca ar iesi psd-ul pt ca asta ar insemna ceva 'putere' pt o angajare.
acu', nu am nicio garantie ca va fi asa cum ma gandesc eu, indiferent cine ar iesi....chiar nu stiu ce sa fac...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.