Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-26
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
Wendy a scris:la proba cadourilor Base le-a inmanat mai intai doamnelor cate un buchet de flori,
acelasi lucru l-a facut geoana la prima confruntare, inainte de primul tur. a dat sotiilor lui base si crin si sotiei lui cate un buchet de flori...
si-a meritat base cartea de bune maniere, poate invata de acolo ca femeile reporterite nu sunt tiganci imputite
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
Nu imi place sa repet ce am mai spus, citeste mai sus... Basescu a stiut sa foloseasca aceasta arma
Cine crede ca Geoana a dat dovada aseara ca merita sa fie presedinte ... astept argumente. Nu imi plac oamenii care se iau dupa aparente. Basescu l-a facut ko si cu intrebarile: 1. despre institutul de care vorbea Geoana (defapt citea de pe foi, dar nu mai conteaza). Basescu intreba de numele lui, Geoana dadea din colt in colt, nu stia raspunsul.. in final zice: daca citesti ziarul cutare o sa vezi.. sau 2. Basescu: ce piata a cazut la export? Geoana: ăăăăă, păi......ăăăă Basescu: ce piata?? Geoana: pietele occidentale
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
eu nu vb de aseara....nu vb de nici o confruntare pentru ca nu exprima absolut nik.... e doar un circ televizat pentru a-si face publictate....eu vb de fapte trecuta...de lucruri care s-au intamplat.... cateva ore de vorbarie nu exprima nimic.... dar 5 ani da
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-07 13:16:53)
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
ce ne-am mai certat si noi la faculta pe tema alegerilor eu nu il suport pe geoana,base,intradevar,s-a trezit mai greu,dar macar a facut-o. geoana,mereu cu foaia in fata,promite pensii,alocatii,locuri de munca tinerilor,dar de unde.promisiuni electorlale
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Wendy
- Full member
ufff, nu era vorba de tine, dar fie... Nu stiu cum poti sa zici ca o confruntare e inutila. si nu trebuie sa te iei dupa ultimii 5 ani, ci 20! Cum poate un om repara in 5 ce s-a intamplat in 50 (hai ca in 20 s-ar fi putut, dar nu s-a intamplat; mentalitatea comunista vegheaza mult timp dupa terminarea lui. Credeam ca acum va lua sfarsit, dar e greu cand dupa 5 ani ne intoarcem la acelasi kkt). In fine, multi nu pot compara detaliile despre cei doi daca au o idee adanc infiripata in cap.
- skumpi
- Vizitator
chiar asa, punem in balanta 15 ani + ultimii 5 ani
pokemon a scris:Datoria externă a Rom?niei 30 septembrie 2005 nivelul de [b]22,98 miliarde la finalul lunii noiembrie 2008, de 49,718 miliarde euro
ori mie imi pare rau, dar in 15 ani au fost acumulate 22 de mil de euro datorie, iar in timpul cat a fost base la putere (a se citi din 2005 pana in 2008, deci doar 3 ani) a crescut mai mult decat dublu.
deci:
in timpul lui iliescu+ constantinescu (15 ani) 22,98 miliarde Basescu (3 ani) 49,718 miliarde
[/b]
- uffff
- Insomniac member
ideea mea era crin antonescu presedinte .... nu il plac deloc pe geoana dar are votul pentru ca s-a aliat cu Antonescu...eu imi dau votul lui antonescu si din 2 ore rele alegi raul cel mai mic.....sau cum am mai spus acum ceteva pagini..
uffff a scris:degeaba ne plangem ca suntem in criza economica si ca murim de foame daca nu incercam sa schimbam ceva ca sa iesim din criza...poate sa fie mai bine, poate sa fie mai rau....sansele sunt de 50 - 50% dar decat sa fie spre 100% mai rau ...mai bine mizam pe cei 50% de spre bine
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Geoana e cam prea timid dar poate il imbarbateaza putin sotia lui care btw arata superclassy in costumul vintage pink cu dunga neagra kinda Jackie Kennedy like figure Si...da...si eu tot altul speram dar acum in turul 2, daca zice Crin, probabil ca dau votul meu lui Geoana.
I love you. Remember. They cannot take it
- little_bunny
- Hero member
- De la: pamant la cer...te iubesc!
- Inregistrat: 2007-04-13
skumpi a scris:little_bunny a scris:mie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla... pe mine ma doare-n cot de ei si de cine iese ca nu ei imi dau de mancare, dar ce m-a uimit aseara a fost cum a jurat base pe biblie. mie s-a parut ca a dat-o cotita. jur ...bla bla..ca nu l-am lovit in plex si nici cu pumnul in fata asta e de tot rasul. in afara de acuze saracul nu stie NIMIC. Daca il intrebi ce a facut 5 ani...BATE VANTUL, si o baga pe aia cu mogulii, moguli care inainte ii era apropiati, daca il intrebi ce vrea sa faca..incepe sa acuze in stanga si in dreapta. Asa ca va rog lasati-ma cu base al vostru. ii inteleg pe cei din partidul lui de ce il sustin dar pe voi...sincer nu. Cum puteti sa sustineti prostia si nesimtirea in romania,cum? asta nu inteleg. Sper sa nu se supere cineva ..ca nu am dat cu parul
omg poate nu`ti dau ei de mancare direct dar gandeste`te ca toate datoriile tari le platim noi, ROMANII prin scumpiri si tot felu ...deci daca stai in Ro inseamna ca trebuie sa`ti pese !!!!! ne miram ca tara merge prost , no offence dar merge asa din cauza oamenilor ca tine, carora nu le pasa de tara dar au pretentii ! ii inteleg pe copiii aia de 18 ani ca n`au nici o treaba, ca nu merg la vot ca nu le pasa, dar noi ? care totusi mai avem habar, mai avem si studii , se presupune ...sa gandim asa ? pai pe umerii nostrii cade tot, pe generatia asta de`acum...noi vom avea cel mai mult de pierdut daca nu ne mobilizam
d-aia merge tara prost ca ma doare pe mine in cot de base si de geona?? hai ca esti haioasa la faza asta. Eu cred ca merge din cauza CELOR CARE L-AU VOTAT PE BASESCU in 2004. Sa stii ca imi pasa ce se intampla cu tara nostra dar nu eu sunt cea care ia decizii, nu eu conduc. iar pretentii de unde stii ca am? Nu mai generaliza atat. Am zis ca ma doare in cot de cine iese pt ca daca iese geoana ma bucur si atat, nu ma astept sa fie mai bine dar macar tipul e mai diplomat, mai destept putin,poate il ajuta si antonescu sa faca ceva bun insa nu se stie, daca iese base o sa imi para rau si atat.Nu avem ce face. Noua oricum o sa ne mearga rau stiu sigur. E criza destul de bine adancita la noi si nu prea depinde de noi. Cat despre datoriile pe care le platim noi tarii, raul e deja facut si nu mai conteaza cine iese presedinte. O sa platim mult si bine. Mai bine te iei de cei care il sustin pe basescu fara nici un fel de argument solid.
Votati cu cap duminica!
Ultima oara a fost editat de little_bunny (2009-12-04 18:40:43)
- Wendy
- Full member
skumpi a scris:chiar asa, punem in balanta 15 ani + ultimii 5 ani
pokemon a scris:Datoria externă a Rom?niei 30 septembrie 2005 nivelul de [b]22,98 miliarde la finalul lunii noiembrie 2008, de 49,718 miliarde euro
ori mie imi pare rau, dar in 15 ani au fost acumulate 22 de mil de euro datorie, iar in timpul cat a fost base la putere (a se citi din 2005 pana in 2008, deci doar 3 ani) a crescut mai mult decat dublu.
deci:
in timpul lui iliescu+ constantinescu (15 ani) 22,98 miliarde Basescu (3 ani) 49,718 miliarde
[/b]
spun iar...suntem in criza...
Inca un lucru pe care l-am observat...eu fac economie la facultate si, chiar de curand, ni s-a explicat care sunt strategiile pentru a iesi din criza... din punctul meu de vedere Geoana a spus numai balarii (cuvinte mari fara nicio baza), in schimb Basescu a zis clar cum tre sa se procedeze in mod corect. Cum scria undeva: 'Sa il asculti pe Geoana vorbind despre economie e ca si cum ai face pipi pe tine. In prima faza simti ceva caldut, dar pe urma te copleseste mirosul.' + ca tot zicea de viitorul guvern: Iohannis in sus Iohannis in jos. Cred ca toata lumea stie cum Iohannis vrea sa schimbe legea sa fie el mai cu mot si prim ministru si primar; nu mai spun ca Geoana o da in barci evitand sa dea un raspuns la dorinta lui Iohannis de a pastra cel putin inca 6 luni functia de primar. Boc a renuntat la primarie fara sa ceara sa se dea o lege speciala pentru el.
- uffff
- Insomniac member
no comment....
Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-04 20:28:19)
- little_bunny
- Hero member
- De la: pamant la cer...te iubesc!
- Inregistrat: 2007-04-13
Eu am mai intrebat aici pe forum ce argumente au pentru a-l vota pe Basescu si nu am primit nici un raspuns. Doar ca e simpatic sau mai stiu e ce. Se pare ca avem nevoie de presedinti simpatici dar lipsiti de educatie, mitocani. Repet: cei din partid au de ce sa il sustina, dar noi de ce am face-o?? DE CE?
- Wendy
- Full member
Si crezi ca o va face Geoana? Am spus ca am votat Antonescu in primul tur, care m-a dezamagit insa foarte tare prin felul in care s-a comportat, nestiind sa accepte infrangerea si prin faptul ca s-a aliat cu cealalta parte. Da, Basescu a si gresit - lucru care dovedeste ca a incercat. Ba chiar a recunoscut ca a gresit. Si gandesc si eu logic...cine are sanse mai mari sa ne scoata din criza, unu care stie cum sau unu care habar nu are?
little_bunny citeste mai sus am dat n argumente.
Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 19:12:41)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Antonescu nu a vrut "sa prinda si el un loc la ciolan" ci pur si simplu a vrut sa il ajute pe cel care credea el ca merita sa fie ales,bazandu-se pe faptul ca alegatorii lui vor vedea punctul sau de vedere ca fiind corect. Eu una as propune sa nu se duca nimeni la vot,sa nu existe nici macar o stampila pusa (da,stiu ca e imposibil,dar visez si eu),si atunci as vrea sa vad cine ar iesi presedinte
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
nu pooooot pricepe cum pot exista fani basescu si cum se indarjesc sa il voteze.. se pot scrie sute de pagini de ce sa NU se voteze cu basescu. e ... in ultimul hal care poate fi un presedinte. nu mai suport sa-l vad never ever k presedinte!!! e incredibil cum am putut avea 5!!! ani asa un presedinte.d-apoi 10! ne-am duce...de tot. ma rog....m-am abtinut de la comentarii in topicul asta pt k nu vreau sa ma cert degeaba cu nimeni.
skumpi a scris:eu merg cu Geoana pt Antonescu, pt ca am incredere in omu ala ! asa ca votul meu va fi unu contra Basescu, dar nici pro Geoana insa pro Antonescu... Dumnezeu cu mila...
subscriu!
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-04 21:07:56)
They can because they think they can.
- deyacrs
- Hero member
- Inregistrat: 2008-06-06
wendy, ai dreptate cand zici cum poti sa repari in 5 ani ce au stricat altii in 20, deci nu putem sa pretindem sa avem o tara pe care sa creasca doar floricele dupa ce basescu a fost presedinte doar 5 ani. Nu putem sa dam vina pe un presedinte amarat ca ne-a adus intr-o stare de nedescris. Cel mai bine ar fi sa ne uitam la noi, cetatenii de rand care avem o mentalitate imbacsita de promisiuni si idiotenii ce se mai aud pe la tv. In legatura cu confruntarea de aseara, geoana a pierdut mai mult ca sigur. Eu nu inteleg ce vi se pare atat de manierat si educat la el. Ca are un costum si o camasa calcata si ca isi piaptana parul intr-o parte? Pe bune, aseara a dat dovada de o nesimtire crunta tot intrerupandu-l pe basescu. si daca stam sa ne gandim, il intrerupea ca sa spuna numai bazaconii. citea cele 3 idei scrise pe foaie, dar cand trebuia sa argumenteze ceva, se balbaia si se dadea in barci, doar ca sa se faca auzit. Ce credeti ca o sa se schimbe cu geoana? noi nu o sa mai platim taxe, impozite, parcari, facturi etc? sau o sa le platim mai putin? Poate doar il ajutam pe el sa isi mai faca o casa si ca sa nu bata la ochi o sa o puna pe numele lu soacra-sa , cum deja a facut pan'acum? Sau poate o sa-l ajutam si pe antonescu sa faca la fel? Nu zic ca basescu o fi sfantul pamantului, dar macar spune lucrurile pe nume, poate sa recunoasca cand greseste. Nu mai intrebati atat ca ce a facut basescu pentru tara, ca daca stam sa ne gandim ceilalti dinaintea lui au facut mai multe tampenii ca el. Si sa fim seriosi... tara nu a ajuns in starea asta in cativa ani amarati... doar ca basescu suporta oalele sparte... Votul este evident pro basescu.
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
carmen_21 a scris:eu sincer nu ii inteleg pe cei care voteaza basescu... nu fac referire la cineva de pe aici, pt ca cunosc ff multe persoane care il voteaza. oare chiar atat de bine le-a mers? si sunt oameni care nu se apropie nici macar de un trai modest, oameni care in ultimii 5ani au fost dati afara dupa ce muncisera 10-20 de ani intr-un loc. cred ca le place asa sa persiste in "mizeria"asta
iar ca o paranteza, ca tot vorbeati mai sus despre crin, eu sunt convisa ca ar fi iesit daca n ar fi fost atatia care s-au bazat ca voteaza in turul 2. sau pe celebra replica "toti sunt la fel"...
crin sustinea tinerii, dar cum batranii sunt cei nelipsiti de la vot... normal ca durea undeva pe vreunul sa voteze pt binele nostru
parca mi-ai fi citit gandurile! cat despre crin antonescu, eu il votez prin Geoana ca sa zic asa
- skumpi
- Vizitator
little_bunny a scris:skumpi a scris:little_bunny a scris:mie mi se pare ca acelasi lucru la facut si domnul base inainte, dar acum ce sa ziceti si voi? base cel corect, base cel cinstit..bla bla... pe mine ma doare-n cot de ei si de cine iese ca nu ei imi dau de mancare, dar ce m-a uimit aseara a fost cum a jurat base pe biblie. mie s-a parut ca a dat-o cotita. jur ...bla bla..ca nu l-am lovit in plex si nici cu pumnul in fata asta e de tot rasul. in afara de acuze saracul nu stie NIMIC. Daca il intrebi ce a facut 5 ani...BATE VANTUL, si o baga pe aia cu mogulii, moguli care inainte ii era apropiati, daca il intrebi ce vrea sa faca..incepe sa acuze in stanga si in dreapta. Asa ca va rog lasati-ma cu base al vostru. ii inteleg pe cei din partidul lui de ce il sustin dar pe voi...sincer nu. Cum puteti sa sustineti prostia si nesimtirea in romania,cum? asta nu inteleg. Sper sa nu se supere cineva ..ca nu am dat cu parul
omg poate nu`ti dau ei de mancare direct dar gandeste`te ca toate datoriile tari le platim noi, ROMANII prin scumpiri si tot felu ...deci daca stai in Ro inseamna ca trebuie sa`ti pese !!!!! ne miram ca tara merge prost , no offence dar merge asa din cauza oamenilor ca tine, carora nu le pasa de tara dar au pretentii ! ii inteleg pe copiii aia de 18 ani ca n`au nici o treaba, ca nu merg la vot ca nu le pasa, dar noi ? care totusi mai avem habar, mai avem si studii , se presupune ...sa gandim asa ? pai pe umerii nostrii cade tot, pe generatia asta de`acum...noi vom avea cel mai mult de pierdut daca nu ne mobilizam
d-aia merge tara prost ca ma doare pe mine in cot de base si de geona?? hai ca esti haioasa la faza asta. Eu cred ca merge din cauza CELOR CARE L-AU VOTAT PE BASESCU in 2004. Sa stii ca imi pasa ce se intampla cu tara nostra dar nu eu sunt cea care ia decizii, nu eu conduc. iar pretentii de unde stii ca am? Nu mai generaliza atat. Am zis ca ma doare in cot de cine iese pt ca daca iese geoana ma bucur si atat, nu ma astept sa fie mai bine dar macar tipul e mai diplomat, mai destept putin,poate il ajuta si antonescu sa faca ceva bun insa nu se stie, daca iese base o sa imi para rau si atat.Nu avem ce face. Noua oricum o sa ne mearga rau stiu sigur. E criza destul de bine adancita la noi si nu prea depinde de noi. Cat despre datoriile pe care le platim noi tarii, raul e deja facut si nu mai conteaza cine iese presedinte. O sa platim mult si bine. Mai bine te iei de cei care il sustin pe basescu fara nici un fel de argument solid.
Votati cu cap duminica!
nu sunt haioasa deloc, as vrea eu ! e evident ca nu ma refeream la faptul ca exclusiv din cauza TA mergea tara asa ! ma refeream la persoanele care gandesc ca tine, si crede`ma sunt multe ! okey, acum e sansa sa schimbam ceva, sa nu`l mai lasam inca 5 ani ! cum poti sa spui ca tu nu iei decizii ???? crede`ma ca tu poti schimba ceva ! tu , eu, x, y plus alte milioane de romani ! ce s`ar intampla daca toata lumea ar spune : eh n`are rost sa merg la vot ca eu oricum nu influentez cu nimic ? cea mai proasta gandire ! nu ma leg de nimeni pt ca respect parerea si votu oricui , nu fac propaganda unui candidat, cum eram acuzata pur si simplu ma lovesc de oameni care gandesc ca tine zi de zi, cu atitudinea asta miserupista insa cu pretentii si ma doare intr`un fel sa vad ca tinerii din ziua de azi nu lupta cat de cat pentru tara noastra ! okey, il vrei pe Basescu jos, din cate inteleg din postul tau...atunci cum spui ca nu te intereseaza cine iese cand sunt doar 2 candidati si tu`l vrei pe unu jos ? mergi la vot si voteaza in asa fel incat sa nu iasa Basescu... cat despre datorii, intr`adevar sunt facute si vor trb. platita; ideea e sa nu mai creasca datoriile !!! ca rau e facut dar macar sa impiedicam marirea lui...
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
eu nu pot sa votez acum ca nu-mi gasesc buletinu cu cartea de alegator nu pot?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|