homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religie-12

#210 2009-07-09 12:21:44

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Religie

ShineOfBlood a scris:

A fost nascut vara. Pe 25 decembrie era sarbatorita nasterea lui Mithra (zeitate pagana). Ca sa faca trecerea,l-au mutat pe Hristos pe 25 decembrie...

bine de stiut ca fapt divers, pt cultura mea generala smile

#211 2009-07-09 13:54:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

extra nu stiu de ce religie esti, dar nu te fac adventist sau altceva...am zis ca inclin sa cred ca esti adventist sau catloic, dar parca vad ca nu-i nici una nici cealalta.

Pe mine ma distreaza ca noi tot facem speculatii asupra religiei lui extra lol
Daar ... inclin sa cred ca e crestin-ortodox pana la urma ...
Ideea e ca ... adica e atat e ... se vede ca ... crede si Il iubeste pe Dumnezeu ... si as vrea sa stiu in numele carei religii vorbeste smile

Extra ... da ... stiu ... o sa imi spui ca ... nu conteaza; eu o sa sper in continuare ca, macar asa, ca fapt divers, o sa aflam.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#212 2009-07-09 13:57:00

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Nu, nu mi-e rusine -si sa ma fereasca Dumnezeu sa-mi fie vreodata! Dar daca religia ar fi importanta inaintea lui Dumnezeu, si eu nu v-as fi spus-o, as fi facut un pacat foarte mare. Dar atata vreme cat religia nu ne mantuieste, este bine; cel putin in cazul meu. Si daca v-as spune, si daca nu v-as spune, e acelasi lucru. Dar consider pe moment ca nu este cazul.
  "Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre, adica la Iisus, care, pentru bucuria care-I era pusa  inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu." (Evrei, 12:2) Da, la El sa ne uitam... la El ma uit si eu, si inima mi se umple de bucurie! Laudat sa fie, in veci!
  Stau si ma intreb: oare ce religie sa fi avut Pavel, Petru, si ceilalti apostoli?... Stiu doar ca din iudaism au trecut la crestinism... Dar ce fel de crestini? Nu erau nici adventisti, nici ortodocsi, nici catolici, si nici nu faceau parte din multele religii protestante...
Si eu nu vorbesc in numele unei religii, ci in Numele lui Isus Hristos, care a venit si a murit pentru noi, si care va spune azi, ca a randuit o vreme cand toate lucrurile se vor sfarsi. Vremea aceasta este aproape, si spune tuturor oamenilor sa se indrepte spre El. Sfarsitul acestui pamant este iminent, si foarte aproape. V-am spus despre acea profetie. Multi dintre voi nu ati auzit asa ceva. Daca credeti lucrul acesta, atunci credeti si ca El doreste sa Il cautati, ca sa fiti mantuiti, si sa aveti viata vesnica. Dati-va toata silinta. Ganditi-va la lucrul acesta zilnic; dimineata cand va treziti, si seara cand va culcati...

Ultima oara a fost editat de extra (2009-07-15 07:30:13)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#213 2009-07-09 15:08:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

katalyna, a zis  - aici sau la celalat topic, nu mai stiu - ca scrie cu un singur i pentru ca ii este mai comod, atata tot ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#214 2009-07-09 17:54:02

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Melany1 a scris:

1.El a fost dintotdeauna e Nenascut si necreat
2.animalele nu au suflet ci au suflare ...asta e alta treaba

smile))da de unde stii?(ma refer la punctul 2)

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#215 2009-07-09 20:11:51

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Katalyna2311 a scris:

kdeea si eu m-am gandit ca poate ne face acesta surpriza...sa fie ortodox.
off extra, tu dai mereu citate, dar spre rusinea mea cele mai multe nu le citesc, mai ales unde postezi mai mult. spune in cuvintele tale ce ai de spus, daca vrei bineinteles. sa nu intelegi ca faci rau ca vorbesti in citate, dar e mai bine scurt si la obiect.
daca esti ortodox.....hmm...scrie cu 2 i. nu te oblig, dar totusi este numele lui Iisus Hristos, Mantuitorul nostru si cred ca trebuie sa il scrie corect, asta doar daca esti ortodox extra, daca nu, atunci respect regulile religiei tale si nu mai zic nimic de cei 2 i

Fa-ti timp si citeste acele citate. Cum de altfel nici pe Dumnezeu nu Il poti cunoaste daca nu vei citi Biblia.
Sa stii ca nici eu nu vreau sa scriu mult; dar scriu asa tocmai ca sa ma pot face inteles -dar vad ca tot nu m-ai inteles; iar daca voi scrie mai putin, va trebui sa folosesc doar citate -si nici asa nu ai intelege. Si nu cred ca am scris lucruri grele de inteles. Spune-mi de fiecare data ceea ce nu intelegi, si iti voi explica.

http://www.geocities.com/Athens/Delphi/5647/rel61.htm -despre numele Lui. este o cautare dupa google, si este prima data cand am intrat pe site-ul respectiv.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#216 2009-07-09 21:53:15

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

offtopic Ma scuzati, dar nu v-ati plictisit de romane de religie? big_smile

Sim y 

#217 2009-07-09 21:55:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

cat timp il avem pe extra, god prevails. big_smile religion,too lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.