homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religie-10

#172 2009-07-08 11:35:39

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

Re: Religie

extra a scris:

. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale.
Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.

va what?? n-am mai auzit in viata mea asa ceva!

angel

#173 2009-07-08 11:58:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

ioana_4 a scris:

da, stiu ca denumirea oficiala este de cult crestin, dar tot secte sunt, orice ar zice oricine... si nu suport cum incearca sa manipuleze si sa isi atraga adepti de partea lor...

irinn, eu ca si crestin-ortodoxa ce vina am sa fiu invadata de membrii sectari care incearca printr-un discurs bazat pe strategii de marketing sa ma convinga de ce cred ei? ce cauta la mine la usa? si de ce ar trebui eu sa ma obosesc sa citesc carticelele lor compacte?!!

Nu toate religiile protestante sunt asa. Unele au aparut tocmai in Evul Mediu, tocmai pentru ca s-au separat de crimele Bisericii Catolice. Esenta lor este aceeasi ca si al catolicilor, numai ca nu se inchina la Fecioara Maria si la icoane. Eu am fost botezata de bebe, la fel ca si orice crestin ortodox sau catolic si sigur nu m-ati vazut recrutand pe nimeni  lol  Desi sunt protestanta  smile

Si sincer eu nu am vazut pe nimeni sa-si atraga membrii cu forta, in afara de Martorii lui Iehova.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#174 2009-07-08 12:08:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

irinn, ai warn pt jigniri! fetelor, purtati  o discutie civilizata va rog

#175 2009-07-08 13:00:43

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

am inteles ce spui tu , blueeyes, dar pt mine protestantii( si cand spun asta automat ma gandesc la Martin Luther) nu sunt tot una cu sectele gen baptisti, penticostali si martorii lui Iehova..Sau cel putin asta e impresia mea referitoare la protestantism, eu il vad ca pe o separare de catolicism, ca pe ceea ce a fost la inceput. ai dreptate cu ce spui despre martori, de cand eram mica au invadat bucurestiul si acum continua sa isi faca "reclama" si sa atraga adepti pe toate caile posibile.

#176 2009-07-08 13:07:55

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

extra a scris:

Katalyna2311 a scris:

kdeea nu doar catolicii
andora "de ce se nasc copii cu handicap????ca doar ei nu au pacatuit cu nimic????"
nu-i nevoie sa pacatuiasca ei..suficient parintii sau cineva din neam si sa cada blestemul pe saracul copil.

Credeti ca degeaba s-a spus: "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat"(Evrei 13:4)? Si da, in cele mai multe cazuri(retineti: nu in toate) parintii sunt vinovati; caci numai ei stiu multitudinea si ciudatele lor pozitii sexuale pe care le-au folosit. Oare nu se stie lucrul acesta? Pe vremea aceea medicina nu era asa avansata. Dar Dumnezeu stia lucrul acesta, si de aceea ne-a sfatuit prin apostolul Pavel. Si pentru ca nu s-a dovedit, oamenii au continuat sa traiasca dupa placerile lor. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale.
Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.
Bineinteles, mai sunt si alte motive(cum a scris kdeea, sau "sa se arate lucrarile lui Dumnezeu prin el" Ioan 9:2,3)...

rotfl  rotfl  rotfl   WTF! am mai auzit una  lol deci sincer tu chiar nu iti dai seama ce scrii, sau ce gandesti.Unii copii se nasc cu handicap deoarece exista f multe cauze sa te nasti asa, iar unica cauza exclusa sa te nasti cu un handicap este exact cea pe care ai numit-o tu. Dovedeste ceea ce ai spus!  big_smile

Publicitate

loading...

#177 2009-07-08 13:25:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

extra Dumnezeu nu da pe aceasta lume acesti copilasi cu handicap din cauza pozitiilor, ci din cauza pacatelor savarsite de ei, de parinti, bunici etc.
la treaba cu pozitiile, habar nu am, nu am auzit

Yep she's right ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#178 2009-07-08 13:47:21

Serpent
New member
Inregistrat: 2009-07-07
Site

Katalyna2311 a scris:

BabyLove, Dumnezeu exista din totdeauna, iar animalele au suflare de viata si nu viata, si nu este pacat sa le omori.

Daca intr-o zi ar ajunge pe planeta noastra, de undeva din galaxie, o specie care s-ar autoconsidera cea mai evoluata si ne-ar considera pe noi oamenii fara viata si fara suflet si ar incepe sa ne omoare la sarbatorile lor, tot asa ai gandi?

Geea este mama noastra.

#179 2009-07-08 16:11:35

Serpent
New member
Site

Katalyna2311 a scris:

Serpent, eu am spus ceea ce spune si religia. asta nu inseamna ca nu sunt miloasa cu animalele. si cand vad un caine, catelus etc pe strada, abandonat mor. decat sa vad asta mai bine ma uit la lucruri cu adevarat ingrozitoare, intre oameni

M-am referit la afirmatia ta si la modul in care ai gandi ceea ce ai afirmat. Si eu iubesc animalele si imi este imposibil sa fiu de acord cu barbaria sacrificarii lor, indiferent in numele carei religii se face acest lucru. Imi repugna ideea de sacrificiu si de religie care cere sacrificii.

Geea este mama noastra.

#180 2009-07-08 16:57:03

Serpent
New member
Site

Katalyna2311 a scris:

eu am afirmat ce se spune in religie si anume ca ele nu au viata, ci doar suflare de viata, adica ele nu au suflet. in momentul asta nu imi vine in minte nicio religie care cere sacrificii.
mie imi este mai mila de un animal pe strada decat de un om care sta la colt si cere cativa banuti. bine, ce e drept e ca mi-am pierdut si increderea in acesti oameni pentru ca foarte multi mint, iar unii sunt si lacomi, nu le convine ce si cat le dai. in schimb un animal nu are nici macar gura sa ceara ceva, trece din poarta in poarta si se uita si asteapta ceva de mancare sad

Perfect de acord cu tine, in ceea ce ai spus despre animale si oameni. La Pasti si la Craciun se sacrifica in masa, miei si porci...  oamenii considera ca este normal sa faca acest lucru si nu-l considera ca fiind sacrificiu in numele religiei deoarece nu este facut de popa! Totusi sunt sacrificii religioase deoarece sunt facute cu ocazia unor sarbatori religioase!

Geea este mama noastra.

#181 2009-07-08 17:28:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

puffball a scris:

aoleu a venit desteptaciunea intruchipata. Bine draga ca esti tu desteapta si suntem noi proaste. Iar daca esti atat de aproape de Dumnezeu, nu te-a invatat El sa iti respecti aproapele? atunci de ce ne insulti? singura proasta de pe acest forum atata de neinteresant pt tine esti tu. Si mai scuteste-ne de ideile tale absolut plictisitoare si lipsite de logica, chiar nu ducem lipsa de asa ceva.Iar daca esti atata de credincioasa, asculta-L pe El, asculta ceea ce te-a invatat si respecta-i pe cei din jur, pt ca ceea ce faci tu numai credinta in Dumnezeu nu se numeste, adica NU IL RESPECTI. Chiar daca sunt bulversata si nu stiu in ce sa cred sau ce sa cred, macar eu Il respect, fie ca exista fie ca nu exista! Desteapta pamantului!

puffball ai warn pt etichetare

#182 2009-07-08 17:42:30

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Katalyna2311 a scris:

da asa este, dar sunt traditii. nu au treaba cu religia din cate stiu eu

traditiile sunt in legatura stransa cu religia. (de exemplu, traditia ortodoxa nu are legatura cu traditia protestanta sau cu cea catolica... nu poti sa fii protestant si sa practici in acelasi timp traditia ortodoxa.) taierea porcului de craciun este o traditie la ortodoxi; la fel si ...iepurasul de paste cu ouale rosii;  santa  ,  face_tree  , etc)
traditia nu este rea in sine, dar atunci cand contravine invataturilor Sfintelor Scripturi, atunci este o problema. Iata ce spunea Domnul Isus iudeilor: "Ati desfiintat frumos porunca lui Dumnezeu ca sa tineti datina voastra."

In ce priveste discutiile anterioare despre copii handicapati si pozitiile sexuale, trebuie sa ma mai documentez. Sper sa nu ma mai  sm  prea mult.  smile

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#183 2009-07-08 17:47:26

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

offtopic ortodocsi se scrie

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-07-08 17:47:59)

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#184 2009-07-08 17:48:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

extra ... de unde stii atatea citate ? Le stii ... pe de rost ... ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#185 2009-07-08 17:50:33

camysh
Moderator

extra a scris:

Si da, in cele mai multe cazuri(retineti: nu in toate) parintii sunt vinovati; caci numai ei stiu multitudinea si ciudatele lor pozitii sexuale pe care le-au folosit. Oare nu se stie lucrul acesta? Pe vremea aceea medicina nu era asa avansata. Dar Dumnezeu stia lucrul acesta, si de aceea ne-a sfatuit prin apostolul Pavel. Si pentru ca nu s-a dovedit, oamenii au continuat sa traiasca dupa placerile lor. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale. Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.

va  va
am trait s-o mai aud si pe asta...

#186 2009-07-08 17:51:55

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

kdeea a scris:

extra ... de unde stii atatea citate ? Le stii ... pe de rost ... ?

Eu cred ca sta cu cartile in fata si rasfoieste paginile pt a gasi citate sa raspunda. rotfl

Dar, cu siguranta voi auzi " le stiu..e calea Domnului...am simtit chemarea"  dumbom

Sim y 

#187 2009-07-08 17:57:05

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

camysh a scris:

extra a scris:

Si da, in cele mai multe cazuri(retineti: nu in toate) parintii sunt vinovati; caci numai ei stiu multitudinea si ciudatele lor pozitii sexuale pe care le-au folosit. Oare nu se stie lucrul acesta? Pe vremea aceea medicina nu era asa avansata. Dar Dumnezeu stia lucrul acesta, si de aceea ne-a sfatuit prin apostolul Pavel. Si pentru ca nu s-a dovedit, oamenii au continuat sa traiasca dupa placerile lor. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale. Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.

va  va
am trait s-o mai aud si pe asta...

ce legatura au pozitiile sexuale cu handicapul??? yikes yikes yikes

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#188 2009-07-08 17:59:22

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Katalyna2311 a scris:

simy nu poti sta cu Biblia in fata, sa rasfoiesti si sa mai si gasesti ce cauti. aproape imposibil. cel mai probabil a citit Biblia de mai multe ori si stie unde gaseste sau cine stie...

pai da..la asta ma refeream. a citit-o si acum rasfoieste si cauta exact citatu X, Y  cu care sa raspunda.

Sim y 

#189 2009-07-08 18:20:17

Serpent
New member
Site

extra, oare radiatiile, poluarea, chimicalele din alimente, nu au niciun rol in nasterea copiilor handicapati? Eu stiam ca unele pozitii sexuale pot fi doar contraceptive! rotfl

Geea este mama noastra.

#190 2009-07-08 18:31:17

camysh
Moderator

Serpent a scris:

Eu stiam ca unele pozitii sexuale pot fi doar contraceptive!

nici macar atat...
pozitiile sexuale exista doar pt a produce placere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.