homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religie-9

#153 2009-07-06 21:45:29

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: Religie

e,nu e distrusa,sufera doar de complexul turnului de fildes...

#154 2009-07-06 22:49:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

A zis cineva pe aici ca suntem judecati in religia in care ne-am nascut... De ce,ma rog? Nu mi se pare normal...adica,daca exista judecata de apoi,eu o sa ma duc direct printre draci,ca o sa ma apuc sa-i injur pe aia din 'juriu'... Nu reusesc sa inteleg de ce...

#155 2009-07-06 23:43:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

eu zic ca toti o sa fim judecati la fel...asa stiu eu. nu cred ca fiecare dupa religia lui.

Dap ... cam asa ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#156 2009-07-07 13:11:24

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

eu eram aia care a afirmat ca vom fi judecati in religia in care ne-am nascut.. asa mi-a zis profa de religie, nu am zis din burta... sincer nu stiu daca sa cred sau nu, pentru ca sunt multe lucruri pe care le tot aud si se bat cap in cap.. dar vine din nou scoala si o sa intreb din nou pe profa.. smile

angel

#157 2009-07-07 17:48:37

kdeea
Platinum member

katyi a scris:

eu eram aia care a afirmat ca vom fi judecati in religia in care ne-am nascut.. asa mi-a zis profa de religie, nu am zis din burta... sincer nu stiu daca sa cred sau nu, pentru ca sunt multe lucruri pe care le tot aud si se bat cap in cap.. dar vine din nou scoala si o sa intreb din nou pe profa.. smile

S-o intrebi te rog ... ca-s curioasa ... asa, pentru mine, ca idee, ca fapt divers.

Publicitate

loading...

#158 2009-07-07 18:16:12

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

parerea mea e ca un om botezat in religia crestin-ortodoxa de exemplu, asa cum traieste aici pe pamant dupa "regulile" religiei in care este botezat(cel putin la modul teoretic), va fi judecat si dincolo dupa "regulile" religiei sale.

#159 2009-07-07 23:05:20

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Haideti sa va spun cum stau lucrurile- dar sper ca va fi pentru ultima data cand userii vor fi luati in ras si/sau batjocoriti; pentru ca cei care fac asta, rad si batjocoresc ceea ce nu cunosc.
Voi trata lucrurile in ordine cronologica.
Va ganditi ca va fii o judecata. Si bine ati spus. Dar v-ati gandid cine va face judecata aceasta? Cu totii stim -cel putin in mare parte- cum/ce implica o judecata; ea nu se poate desfasura fara un judecator, acuzator(procuror), avocat(aparator), martori si bineinteles, legea dupa care se va face judecata. Ati vazut ca am scapat ceva: juriul si instanta superioara de apel. Acestea doua, din nefericire nu vor mai fi.
Judecatorul este Dumnezeu. Acuzatorul(parasul) este Satana. Avocatul este Domnul Hristos. Martorii, sunt ingerii sfinti. Legea dupa care v-om fi judecati va fi Legea celor 10 porunci.
   La fel ca si in legea nostra, cel ce o incalca stie dinainte ce pedeapsa va primi. El va fi judecat dupa felul cum pricepe el legea; caci si dupa cum el a inteles-o, la fel a si incalcat-o. Bineinteles, sistemul omenesc de judecata este cu mult defectuos, dar el intruchipeaza, si ne poate face sa intelegem cum stau lucrurile si cu Judecata lui Dumnezeu. Astfel dar, fiecare va fi judecat dupa legea lui Dumnezeu, si de lumina(cunostinta) pe care a primit-o cu privire la aceasta. Asta inseamna ca sa ne ferim a o cunoaste? Nu se poate -caci ea este inscrisa in inimile noastre.
  Lucrul cel mai important de aici, este ca in dreptul nostru (al tuturor oamenilor -caci toti vor fi judecati- si cei buni si cei rai; caci pana la verdict nu se poate spune despre cineva ca a facut binele sau raul) se poate spune si NEVINOVAT, datorita jerfei Domnului Hristos.  Dumnezeu, nu ca ne-ar fi oferit posibilitatea  ca in dreptul nostru sa scrie 'nevinovat', ci chiar doreste aceasta! El este Mijlocitorul nostru, Marele nostru Preot care mijloceste pentru noi. Nu ca Dumnezeu Tatal ne-ar condamna, dar Legea pe care El a dat-o ne condamna; ea este temelia guvernarii tronului Sau, si nu poate fi desfiintata niciodata! El nu doreste ca noi sa fim condamnati. Dar nici Legea Sa nu poate sa o desfiinteze ca sa scapam de pedeapsa. Ce era de facut atunci? Nu exista decat o singura solutie: trebuia ca El sa vina pe pamant si sa moara; si a facut asta din doua motive: pentru ca noi sa fim salvati, si ca sa dovedeasca intregului univers ca Legea Sa poate sa fie tinuta.
Spuneti-mi acum: un parinte nu si-ar da viata pentru copilul lui? La fel stau lucrurile si cu Tatal nostru ceresc. Dar nu se putea ca Insusi Dumnezeu Tatal sa moara; singurul care putea aduce aceasta jertfa era Fiul Sau. De aceea El a primit toata puterea Tatalui pentru totdeauna. Sunt taine, pe care acum nu le putem pricepe, dar acesta va fi studiul celor mantuiti, din vesnicie in vesnicie...

Si nu imi spuneti ca am scris romane; vestea cea buna -nadejdea mantuirii trebuie sa o cunoasca toti oamenii. De altfel, cui ar ajuta sa vorbesc numai despre judecata? Si sunt bine incredintat ca mai tarziu mi se va spune: de ce nu ai procedat cu noi asa cum a procedat ingerii cu Lot cand a vazut ca acesta zaboveste sa plece din Sodoma si a fost luat de mana? Daca Dumnezeu nu face acest lucru, cu atat mai putin eu, -caci suntem liberi.

Daca cineva nu a inteles ceva, poate sa imi spuna.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#160 2009-07-07 23:30:19

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Vezi ca se scrie 'peace' roll

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#161 2009-07-07 23:35:39

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

na ca a sters smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#162 2009-07-07 23:40:41

irinn
New member
Inregistrat: 2009-03-23

peace to all!

despre motivul pt care v-am facut proaste

nu ma refeream la toate, evident. va mai spun ca nu am rabdare sa citesc tot. imi pasa prea putin de forumul asta ca sa se mai streseze vreo moderatoare.

motivul nu se refera la reactiile voastre fata de spusele mele arogante, ci la reactiile fata de argumentarile complete ale lui extra.
de unde vin eu, fraze ca: "nu citesc si punct", "nu ma intereseaza aia", "o tin una si buna" (e ca si cum te-ai face pe tine insati proasta) sunt un indiciu de om prost. si mai mult decat atat, de incuiat, fixist si imatur.

parerea voastra (nu mai stiu a cui exact) despre religiile protestante este una extrem de injusta! dar, credeti-ma ca m-am obisnuit! cum sa va oblige cineva sa va botezati?! cand ei vin la usa voastra, isi fac datoria, va inmaneaza brosuri cat mai compacte doar doar s-o gasi cineva sa le rasfoiasca macar..

daca macar cineva de aici a confruntat macar o data acele cartulii cu Biblia, sau chiar cu invataturile unui preot ortodox, ar fi vazut ca nu scrie nimic gresit! nu va pune nimeni sa va convertiti daca nu vreti!
ba chiar, la unele biserici trebuie sa vii ani de zile sa studiezi alturi de ei pt a fi acceptat ca membru oficial.

cum sa fii judecat in nush-ce religie?! n-aveti si voi pic de discernamant?! cu totii am venit din acelasi loc si ne vom duce in acelasi loc (ma refer la moarte)! hai ca nu e chiar atat de greu de priceput.
nu exista rai si iad - ce sa va zic.. - tot in Biblie o sa aflati si asta.
exista in schimb Isus, si revenirea lui pe pamant si sensul si importanta ei! nu ati vrea si voi sa aflati mai multe despre asta?

referitor la zeitgeist - e important sa-l cunosti pe Dumnezeu, dar la fel de important e si Satan. dar asta e o alta poveste. si lasand-o la o parte, nu v-ati gandit si voi sa cercetati sursa acelor afirmatii? pt ca eu aproape ca am ras cand apareau pe ecran fraza dupa fraza, luate care de pe unde, aranjate in fel si chip, numai sa traga cea mai nerusinata concluzie a mileniului!
pt niste persoane care resping cu atata usurinta ideea de Dumnezeu si religie, sa NU tratezi cu scepticism si indoiala porcaria aia, ba chiar sa-ti devina argument pt o credinta dubioasa, e un act suprem de prostie!

blueeyes, merci, dar nu era gata..

#163 2009-07-07 23:58:14

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

veneau pe la mine pe la usa unii de la niste secte si ziceau ''sa cunoastem pe Domnul''. mai departe nu mai stiu, ca le inchideam usa. exact asa imi suna si postul precedent. pe langa faptul ca in conceptia ta 3/4 din persoanele care au intrat pe topicul asta sunt proaste, fara discernamant, labile psihic etc, te anunt ca mai ai de invatat. "Isus" al tau este de fapt "Iisus". si refuz sa cred ca era o simpla greseala, tocmai acolo. pe de alta parte, te cam contrazici. daca nu te-ar interesa de forumul asta, ti-ai baga picioarele pur si simplu, nu ai mai sta sa combati replici, sa dai explicatii la aproape tot ce se scrie..

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-07-07 23:58:51)

#164 2009-07-08 00:12:10

kdeea
Platinum member

Cred ca scrie Isus si nu Iisus pentru ca nu e ortodoxa. Catolicii scriu cu un singur i.

#165 2009-07-08 00:34:12

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

aoleu a venit desteptaciunea intruchipata. Bine draga ca esti tu desteapta si suntem noi proaste. Iar daca esti atat de aproape de Dumnezeu, nu te-a invatat El sa iti respecti aproapele? atunci de ce ne insulti? singura proasta de pe acest forum atata de neinteresant pt tine esti tu. Si mai scuteste-ne de ideile tale absolut plictisitoare si lipsite de logica, chiar nu ducem lipsa de asa ceva.Iar daca esti atata de credincioasa, asculta-L pe El, asculta ceea ce te-a invatat si respecta-i pe cei din jur, pt ca ceea ce faci tu numai credinta in Dumnezeu nu se numeste, adica NU IL RESPECTI. Chiar daca sunt bulversata si nu stiu in ce sa cred sau ce sa cred, macar eu Il respect, fie ca exista fie ca nu exista! Desteapta pamantului!

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-07-08 00:35:09)

#166 2009-07-08 00:35:55

ioana_4
Diamond member

irinn, ce numesti tu religii protestante? sectele?

#167 2009-07-08 00:45:05

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

...parerea mea e ca si religia si stiinta (stiintele oculte...reincarnarea....) au dreptate oarecum....
...spre exemplu religia zice ca daca faci fapte bune pe pamant, dupa ce vei muri vei ajunge in rai unde vei fi vesnic fericit, iar daca faci fapte rele, vei ajunge in iad unde vei fi in chinuri groaznice...stiinta oculta ne spune ca dupa ce murim, noi ne reincarnam in alta fiinta, fie una sanatoasa cu o viata normala (fericita- ca in rai), fie in alta, cu handicap sau o boala tragica (chinuita- ca in iad) ........
....si dupa parerea voastra, nu e raiul sau iadul tot aici pe pamant????
..de ce se nasc copii cu handicap????ca doar ei nu au pacatuit cu nimic????

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#168 2009-07-08 02:06:53

extra
Banat

ioana_4 a scris:

Evanghelisti, baptisti, penticostali, etc... Si sunt culte crestine, nu secte.

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#169 2009-07-08 02:09:43

ioana_4
Diamond member

extra a scris:

ioana_4 a scris:

Evanghelisti, baptisti, penticostali, etc... Si sunt culte crestine, nu secte.

da, stiu ca denumirea oficiala este de cult crestin, dar tot secte sunt, orice ar zice oricine... si nu suport cum incearca sa manipuleze si sa isi atraga adepti de partea lor...

irinn, eu ca si crestin-ortodoxa ce vina am sa fiu invadata de membrii sectari care incearca printr-un discurs bazat pe strategii de marketing sa ma convinga de ce cred ei? ce cauta la mine la usa? si de ce ar trebui eu sa ma obosesc sa citesc carticelele lor compacte?!!

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-07-08 02:15:06)

#170 2009-07-08 09:01:05

extra
Banat

Katalyna2311 a scris:

kdeea nu doar catolicii
andora "de ce se nasc copii cu handicap????ca doar ei nu au pacatuit cu nimic????"
nu-i nevoie sa pacatuiasca ei..suficient parintii sau cineva din neam si sa cada blestemul pe saracul copil.

Credeti ca degeaba s-a spus: "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat"(Evrei 13:4)? Si da, in cele mai multe cazuri(retineti: nu in toate) parintii sunt vinovati; caci numai ei stiu multitudinea si ciudatele lor pozitii sexuale pe care le-au folosit. Oare nu se stie lucrul acesta? Pe vremea aceea medicina nu era asa avansata. Dar Dumnezeu stia lucrul acesta, si de aceea ne-a sfatuit prin apostolul Pavel. Si pentru ca nu s-a dovedit, oamenii au continuat sa traiasca dupa placerile lor. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale.
Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.
Bineinteles, mai sunt si alte motive(cum a scris kdeea, sau "sa se arate lucrarile lui Dumnezeu prin el" Ioan 9:2,3)...

#171 2009-07-08 10:03:20

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

extra a scris:

Credeti ca degeaba s-a spus: "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat"(Evrei 13:4)? Si da, in cele mai multe cazuri(retineti: nu in toate) parintii sunt vinovati; caci numai ei stiu multitudinea si ciudatele lor pozitii sexuale pe care le-au folosit. Oare nu se stie lucrul acesta? Pe vremea aceea medicina nu era asa avansata. Dar Dumnezeu stia lucrul acesta, si de aceea ne-a sfatuit prin apostolul Pavel. Si pentru ca nu s-a dovedit, oamenii au continuat sa traiasca dupa placerile lor. Dar astazi s-a dovedit -si medicii confirma acest lucru- ca majoritatea copiilor care se nasc handicapati sunt din cauza folosirii pozitiilor sexuale anormale.
Ar trebui sa se avertizeze lucrul acesta aici pe site.
Bineinteles, mai sunt si alte motive(cum a scris kdeea, sau "sa se arate lucrarile lui Dumnezeu prin el" Ioan 9:2,3)...

OMG! OMG! daca pana acum simteam nevoia sa fac misto de tine, de data asta ma sperii... wow
nu o spun ca sa te jignesc in vreun fel, dar cred sincer ca ai nevoie de ajutor  va

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.