homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religie-7

#115 2009-07-02 16:51:22

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Religie

Da, mai bine te intorci la topicul tau despre vampiri  lol
Apropos... tot nu mi-ai spus cine i-a facut pe vampiri si pe nenea cu cornite  chicot

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#116 2009-07-02 17:23:39

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

puffball a scris:

andra04 a scris:

Hai, frate, ca e penibil. S-a facut din topicul asta un fel de indoctrinare fortata. Extra, nu e nimeni obligat sa creada ce spui tu. Daca tot esti asa religios/religioasa, ce cauti pe forumul asta de ANTICONCEPTIONALE?? N-ai ajuns la capitolul ala din Biblie in care scrie ca, contraceptia de orice fel reprezinta un pacat? Ai putea foarte bine sa-ti propovaduiesti credinta aici: www.crestinortodox.ro sau oriunde altundeva. Nu de alta, dar pe aici se vorbeste despre sex, sex normal, sex oral, sex anal, fantezii, contraceptie, avort...si nu e un loc tocmai potrivit.
Una peste alta, daca intr-adevar exista o divinitate care are o oarecare influenta asupra destinelor noastre, ar trebui sa aiba toate lucrurile o explicatie LOGICA si nu PROBABILA. wink

total de acord!

eu am zis toata ziua ca ma abtin dar nu mai poooooot rotfl
eu i-am propus sa se faca preot catolic, daca tot iubeste atata divinitatea (mai mult ca pe orice), dar ma ignora voit si ii da inainte cu indoctrinarea religioasa pe un forum de femei care discuta despre sex, copii si chestii perverse.
cred ca o sa ardem cu toatele in flacarile iadului daca nu plecam urechea mai curand la ce ne spune extra-mega-super credinciosul domn

#117 2009-07-02 18:53:34

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Ma faceti sa nu ma simt bine... Daca spuneti ca eu am facut indoctrinare fortata(?!), TREBUIE sa veniti si cu citate. Iar ca sa stiti, eu nu am vorbit de la mine -ci v-am adus la cunostinta ceea ce eu am cunoscut; dar ca sa spuneti ca am fortat pe cineva cu ceea ce ati auzit de la mine... nu va dati seama ce acuzatie faceti. Credeti ca degeaba am zis in repetate randuri ca sa va calculati cuvintele inainte sa le aruncati? Nu vorbesc despre toti/toate; se stie persoanele despre care vorbesc...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#118 2009-07-02 19:59:09

irinn
New member
Inregistrat: 2009-03-23

off..
extra - ca sa ajungi la creierul omului trebuie sa-i vorbesti pe limba lui... majoritatea o dau imediat in chicotit atunci cand citesc cuvinte asa mari (daramite cand le aud sad )
la inima..cred ca doar Dumnezeu poate ajunge.
si chiar ca pe forumul asta nu prea ai auditoriu potrivit neutral (mai stii fraza cu "margaritarele"?)..

iar pt ceilalti "sceptici" (e prea mult spus) - voi asa...in general ..ce ati spune despre unu' care contrazice o idee despre care nu are nici cea mai mica informatie?

iar cea care a zis ca nu se apuca de citit pt ca risca sa nu inteleaga - tu sa nu te apuci de citit James Joyce sau Proust  wink , poate! Biblia are si carti ajutatoare; si da, cu inima daca o citesti n-ai cum sa dai gres.

#119 2009-07-02 21:07:42

irinn
New member

Katalyna2311 a scris:

nu am spus ca nu ma apuc sa citesc Biblia ca mi-e teama ca nu o inteleg. daca gasesti unde am scris asta, te rog mult sa imi spui. nu o citesc, ca nu o citesc si punct.

inteleg de fapt ca ai mandria ca ai intelege-o (altfel nu-mi explicam "logica" ta de mai sus)

Publicitate

loading...

#120 2009-07-02 21:41:06

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

orice ati zice voi doi, extra si celalalt/cealalta, doar STIINTA a dat detalii concrete despre crearea universului, despre crearea omului si despre tot ceea ce se intampla in natura si in cosmos, savantii sunt singurii care au dovedit de unde provenim noi si universul. Puteti sa spuneti voi ce vreti si sa ridicati pe cine vreti in slavi pt ca daca nu ai dovezi clare ca exista atunci nimeni nu crede. Iar daca e totul asa cum vrei tu sa dovedesti (fara sa ai dovezi, evident) spune-ne si noua de ce exista atatia oameni buni bolnavi? de ce exista atatia copilasi cu nevoi? de ce mor oamenii care ar trebui sa traiasca, iar celor rai nu li se intampla nimic? (iar aici nu imi veni cu chestii ca cei rai vor ajunge in iad) de ce exista atata lume saraca? si de ce cei care nu merita au totul? iar aici nu ma refer neaparat la partea materiala si nu imi spune ca e din cauza credintei pentru ca atatia oameni credinciosi care cred in puterea suprema mor la spital, sunt grav bolnavi sunt saraci lipiti pamantului. DE CE? sunt prea multe intrebari fara raspuns, iar cand se vor gasi raspunsurile, atunci voi incepe si eu sa cred ca exista o putere divina. Pana atunci nu mai veniti voi aici sa ne faceti sa credem in ceva fara sa existe dovezi. Exact asa faceti pe forum cum fac in general unii adepti ai unei anumite religii, vin, bat la usa, ne ofera pliante, aproape obligandu-ne sa ne convertim la religia lor. Sa fim seriosi, asta-i deja tziganie. Nu am nimic cu nimeni, nu sunt rasista, nu sunt nimic de genu`, sunt doar realista, fie va convine sau nu. In plus cum as putea sa cred intr-o anumita religie, daca intr-o bilbie scrie ceva, iar in alta biblie apartinand altei religii scrie altceva? DATI DOVEZI SI ATUNCI MAI DISCUTAM! pace!

#121 2009-07-02 21:47:13

irinn
New member

Katalyna2311 a scris:

irinn ai inteles foarte gresit ce am spus. nu am spus de mine, ca nu o citesc eu, am vb la general, ca trebuie sa stim sa intelegem ce scrie in Biblie, nu sa ne apucam si sa citim, sa gasim ceva acolo, sa nu intelege si sa o dam in altceva. cunosc pers care au venit la tata, sa vb cu el de te miri ce si au dat-o pe teme legate de religie si spuneau"parinte poate ca am gresit eu cand am facut nu stiu ce, dar am citit Biblia acum cateva saptamani si am vazut ca si Dumnezeu a facut la fel, sau ucenicii lui" etc. iti dau doar ex, si tata ii spunea"da, dar uite nu e chiar asa" si incepea sa ii explice.
nu pricep ce ai cu mine, de ce te-ai referit la mine  va
totusi te rog frumos sa imi spui unde am scris ca eu nu citesc Biblia din acest motiv si ca am nevoie de carti ajutatoare?
nu vreau sa ma contrazic cu tine sau cel putin incerc, pentru ca oricum nu m-ai intelege.
daca am zis ceva aici nu am zis ca sa ma aflu in treaba, m-am documentat si am vorbit. asa ca nu incerca sa ma jignesti indirect.

katalyna prefer sa citesc printre randuri (e si un hobby de-al meu big_smile )...nu ma intreba de ce..

Katalyna2311 a scris:

nu o citesc, ca nu o citesc si punct.

deci n-o citesti si punct. de ce - nu vrei sa spui. iar eu NU eram curioasa...nu ERAM! dar zici ca tatal tau e preot? (acum vad de unde obsesia ta pt religia lui extra - asta de tot de PRINTRE randuri wink )

si is de acord ca majoritatea oamenilor inteleg numai prostii...dar sa-i sfatuiesti sa n-o mai citeasca?!..  va

si pardon, Biblia nu se citeste -> se studiaza

Ultima oara a fost editat de irinn (2009-07-04 09:17:14)

#122 2009-07-02 22:01:57

puffball
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

puffball este foarte adevarat ceea ce ai spus in legatura cu cei bolnavi si cei necredimciosi carora le mergebine. ar fi mult de explicataici. acum sa nu crezi cavreau sa te conving sa crezi in divinitate. o savina vremea candtu singura o sa o descoperi la fel ca si noi toti ceilalti.
ai spus de oameni bolnavi, credinciosi care mor prin spitale si nu numai. asa se intampla, dar hai sa dam si exemplu ca au fost cazuri in care au avut loc si minuni. persoane grav bolnave care s-au rugat la diferiti sfinti si s-au vindecat.
este adevarat si ca multi sunt necredinciosi si au de toate, da pentru caasa cum ne spun si preotii sunt ajutati de catre diavoli sa le mearga bine, dar toate acestea pana la un moment dat.
de multe ori, chiar si cei credinciosi spun la fel"Doamne de ce vecinul este atat de bogat si ii merge atat de bine? iar eu care ma rog Doamne si postesc nu ma ajuti sa am o paine pe masa(sa zicem)"
ai spus parca si de copii care mor. aici stiu ca exista o pilda, dar nu stiu sa o spun exact asa ca o sa o spun in mare, dar ssa nu crezi ca acum din cauza aceasta mor toti acesti copilasi. o mama a avut doi baieti, acestia au crescut si au murit. mama indurerata bineinteles se intreba de ce i-a luat Dumnezeu baietii ei, iar Dumnezeu i-a raspuns in vis la intrebare. I-a arata in vis ce urmau sa ajunga acestia, niste criminali si hoti si de aceea Dumnezeu a hotarat ca-i mai bine sa ii ia la El decat sa ajunga asa.

poate sa fie adevarat ceea ce imi spui, sa imi vina vremea cand am sa inteleg toate chestiilea astea, acum insa o tin una si buna cu stiinta si cu medicina! ma refer la medicina la faptul ca e singura care vindeca. Oricum sunt bulversata deaorece as vrea sa cred, dar nu pot, pentru ca sunt mult prea multe intrebari fara raspunsuri, uneori ma simt chiar vinovata pt chestia asta, dar nu am ce face, am nevoie de raspunsuri ca sa pot crede  neutral

#123 2009-07-03 12:01:24

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Katalyna2311 a scris:

love_t pe vampiri nu stiu cine i-a facut lol dar pe nenea cu cornite, ei bine el a fost un inger, dar din cauza ca a fost prea mandru a devenit un nene cu corane .

Pai da dar, el a spus ca doamne Doamne a facut tot... deci pe ingeri cine i-a facut?  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#124 2009-07-03 15:42:28

katyi
Full member
Inregistrat: 2009-01-12

irinn a scris:

Katalyna2311 a scris:

irinn ai inteles foarte gresit ce am spus. nu am spus de mine, ca nu o citesc eu, am vb la general, ca trebuie sa stim sa intelegem ce scrie in Biblie, nu sa ne apucam si sa citim, sa gasim ceva acolo, sa nu intelege si sa o dam in altceva. cunosc pers care au venit la tata, sa vb cu el de te miri ce si au dat-o pe teme legate de religie si spuneau"parinte poate ca am gresit eu cand am facut nu stiu ce, dar am citit Biblia acum cateva saptamani si am vazut ca si Dumnezeu a facut la fel, sau ucenicii lui" etc. iti dau doar ex, si tata ii spunea"da, dar uite nu e chiar asa" si incepea sa ii explice.
nu pricep ce ai cu mine, de ce te-ai referit la mine  va
totusi te rog frumos sa imi spui unde am scris ca eu nu citesc Biblia din acest motiv si ca am nevoie de carti ajutatoare?
nu vreau sa ma contrazic cu tine sau cel putin incerc, pentru ca oricum nu m-ai intelege.
daca am zis ceva aici nu am zis ca sa ma aflu in treaba, m-am documentat si am vorbit. asa ca nu incerca sa ma jignesti indirect.

katalyna prefer sa citesc printre randuri (e si un hobby de-al meu big_smile )...nu ma intreba de ce..

Katalyna2311 a scris:

nu o citesc, ca nu o citesc si punct.

deci n-o citesti si punct. de ce - nu vrei sa spui. iar eu NU eram curioasa...nu ERAM! dar zici ca tatal tau e preot? (acum vad de unde obsesia ta pt religia lui extra - asta de tot de PRINTRE randuri wink )

si is de acord ca majoritatea oamenilor inteleg numai prostii...dar sa-i sfatuiesti sa n-o mai citeasca?!..  va

si pardon, Biblia nu se citeste -> se studiaza

acum am vazut ca mai e un mesaj - revin!

uite ca tatal meu nu e preot si tare as fi curioasa de religia lui extra..si asta pt ca exista religii pe lumea asta unde intl persoane extrem de credincioase, chiar daca noi credem ca nu e religia "dreapta"..

angel

#125 2009-07-04 09:27:08

irinn
New member

katyi a scris:

uite ca tatal meu nu e preot si tare as fi curioasa de religia lui extra..si asta pt ca exista religii pe lumea asta unde intl persoane extrem de credincioase, chiar daca noi credem ca nu e religia "dreapta"..

the poit is: nu' asa ca Dumnezeu e unul singur pt toti?

mie prin clasele primare imi spunea profa de religie ca e cel mai mare pacat sa-ti schimbi religia (normal ca aia ortodoxa!). nu cred ca mi se pare mie - dar asta chiar ca-i indohtrinare cu forta!

nu e importanta religia, atata timp cat il ai pe Isus drept model.

katalina - cea cu avataru' extrem de obscen - e imposibil sa ma bat cu morile de vant (aka ideile spuse de tine), asa ca m-am luat si eu de creierul care le emite, nu te supara. smile

#126 2009-07-04 10:18:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

irinn a scris:

katalina - cea cu avataru' extrem de obscen

dar ce treaba ai tu cu avatarul oamenilor?!
de cand e sexul obscen? sau e pacat sa-l faci in afara casatoriei? big_smile

#127 2009-07-04 10:50:21

irinn
New member

de cand e sexul obscen?

a..nuuu!! cum sa fie sexul obscen?!  angel  ar trebui sa-ti rezolvi dilema pe alt topic (cele 99%). poate dup-aia o sa-ti pui o poza maaare pe tricou cu "explicit content"..

sau e pacat sa-l faci in afara casatoriei?

draga mea, you're barkin' up the wrong tree..daca ma'nteleseshi..

#128 2009-07-04 11:07:28

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

irinn mi se pare ca esti cam "agresiva"

#129 2009-07-04 12:04:52

irinn
New member

Melany1 a scris:

irinn mi se pare ca esti cam "agresiva"

cred ca astepti un raspuns...
poate ironica (fara ghilimele). rabdare sa ma explic n-aaam..
iar mie mi se pare ca esti cam "off" (la naiba cu etichetele astea! mad - tu ai fost prima!)

#130 2009-07-04 14:06:42

puffball
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

irinn termina cu jignirile! ce ti-am facut? nu ma acuza in continuare te rog frumos pentru ca nu am spus nimic gresit. problema mea ce avatar am.
te-am rugat sa incetam dar vad ca ai continuat.
ce vrea sa insemne "asa ca m-am luat si eu de creierul care le emite, nu te supara."?
cine a pus etichete?
Multumesc fetelor!

daca ar fi sa ne luam dupa avatare obscene, la fel are si domnisoara irinn sau cum o chema-o (ma rog, nick name-ul) ia uite o tipa dezbracata, mai mai, ea care e mare adepta a religiei, mare credincioasa si MARE multe altele. Sincer chiar nu ma intereseaza ce reprezinta avatarul donsoarei, asa ca sa nu ne vina cu scuze ca reprezinta cine stie ce. Reprezinta ce se vede, adica o tipa goala ceea ce e la fel de "obscen" ca si pozitiile sexuale din avatarul Katalynei. Asta e un forum SPECIAL creat pt a se vorbi despre SEX si contraceptie (daca donsoara irinn stie ce inseamna asta, sau poate asteapta pana dupa casatorie sa afle lol ) asadar putem afisa TOT ceea ce dorim despre sex, pozitii sexuale, adica tot ceea ce reprezinta actul sexual. Se pare ca asa cu frumosul nu se poate discuta cu unii, asadar trebuie sa trecem la un anumit grad mai mult sau mai putin ridicat sau scazut de agresivitati in ale tonului si in ale vorbirii!

#131 2009-07-04 14:15:35

puffball
Sr. member

irinn a scris:

de cand e sexul obscen?

a..nuuu!! cum sa fie sexul obscen?!  angel  ar trebui sa-ti rezolvi dilema pe alt topic (cele 99%). poate dup-aia o sa-ti pui o poza maaare pe tricou cu "explicit content"..

sau e pacat sa-l faci in afara casatoriei?

draga mea, you're barkin' up the wrong tree..daca ma'nteleseshi..

aoleuuu sa stii ca esti unicata! adica pe bune nimeni de pe forum nu mai stie lb engleza! yikes  Felicitari! applause

#132 2009-07-04 14:22:21

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

irinn a scris:

deci nici u nu esti ortodoxa?
am observat ca cei din alte religii (adventisti, martori ai lui Iehova, universali sau ce;or mai fi, nu stiu prea multe despre ei) au tendinta sa spuna tuturor ce buna e religia lor si vb mult mai mult despre Dumnezeu decat cei ortodoxi ca sa'i convinga de credinta lor poate smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#133 2009-07-04 14:28:28

puffball
Sr. member

delyutza* a scris:

irinn a scris:

deci nici u nu esti ortodoxa?
am observat ca cei din alte religii (adventisti, martori ai lui Iehova, universali sau ce;or mai fi, nu stiu prea multe despre ei) au tendinta sa spuna tuturor ce buna e religia lor si vb mult mai mult despre Dumnezeu decat cei ortodoxi ca sa'i convinga de credinta lor poate smile

cam asa e. La noi vin si bat la usa, ne dau pliante, apoi aproape ne obliga sa ne convertim la religia lor, deci e penibil! Cand ii vad pe vizor deja nici nu le mai deschid usa pt ca stiu ca nu mai scap de ei yikes Nu am nimic cu nimeni, dar unii sunt ca si scaiul neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.