homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religie-4

#58 2008-11-28 12:53:42

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Religie

sti vb aia: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti?asa si cu autoapararea. iti intra un hot in casa, sau te talhareste careva pe strada sau mai rau de atat nici nu vreau s ma gandesc, ce faci nu te aperi ca sa-ti salvezi propria viata? daca el atenteaza la viata ta u de ce sa nu ti-o aperi si sa faci ceva?

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-28 12:56:12)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#59 2008-11-28 18:35:23

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Da...iti dai seama ca in mod normal ar trebui doar sa faci cumva sa scapi, nu sa-l omori....dar in momentul ala nu cred ca te gandesti...si in viteza faci primul lucru care iti vine in minte si il lovesti unde se nimereste. Nu-i spui...stai, intoarce-te s ate pot injunghia in mana sau picior...plus ca doar in mana risit mai rau sa-l enervezi (nu mai zic de cazuri cand hotul iti intra in casa cu vreun pistol ceva....nu poti sa-l injunghii in mana ca te impusca in secunda 2...trebuie sa faci ceva sa-l lasi incpnstient...mai ales daca esti o fata singura, micuta si la o lupta corp la corp nu ai nici o sansa).

Si pentru a sustine ideea mea ca animalele au sentimente...uitati ce video frumos: http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/ … l=10849410  Iubire, prietenie, recunostinta....sentimente de care pot fi capabili si animalele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#60 2008-11-28 22:21:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

superba legenda, lucia hjarta

andreea, eu nu ma uit la ce ai postat decat daca imi spui ca nu-i trist... singurele filme la care bocesc sunt cu animale... si acu n-am chef sa fac cinste la soareci lol

un_gandacel... "avantajul" de a crede in Dumnezeu fatza de a incerca sa dai explicatii rationale lumii inconjuratoare e... ca dai voie MINUNII  sa faca parte din viata ta, zi de zi. fiecare om tinde spre o anumita directie... daca vrei, energia lui dominanta, unde se centreaza, unde ii este constiinta. crestinismul merge, clar, pe piept, pe inima. mie mi se potriveste, pt ca asa am simtit lumea de mica, prin prisma in primul rand afectiva. e foarte ok daca esti mai mentala si incerci sa explici tot.... dar ramane aceasta problema (si vorbesc doar din prisma sistemului pe care il acept eu si a modfului in care vad eu lucrurile): rational nu poti ajunge la Dumnezeu... si e pacat.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#61 2008-11-28 23:57:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

katami a scris:

andreea, eu nu ma uit la ce ai postat decat daca imi spui ca nu-i trist... singurele filme la care bocesc sunt cu animale... si acu n-am chef sa fac cinste la soareci lol

smile nu e trist....e emotionant...dar nu trist. Asa ca poti sa te uiti cu incredere....e superb filmuletul.  hjarta

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#62 2009-04-17 19:09:46

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Melany1
so lumina de Paste...Lumina se aprinde de catre preot DAR la Ierusalim se aprinde singura,vine sub forma unui fulger si se aprinde la locul invierii.Acea lumina nu arde ptr cateva momente poti sa te dai cu ea pe fata oriunde vrei ca nu te arde..apoi se transforma in foc normal
Eu am fost la Ierusalim si am vazut urmele cum vine lumina,Stalpul strapuns de lumina atunci cand a venit...sunt niste dovezi clare care nimeni nu le poate contesta.
Ce e interesant e ca aceasta lumina vine DOAR de pastele ortodox
si e adevarat ce ai auzit pink ...daca vei avea vreodata ocazia sa ajungi la Ierusalim  te vei convinge singura de multe lururi...de exemplu am vazut acolo singura icoana din lume care zambeste(la locul nasterii-Betleem)
o icoana arsa ..e neagra toata si clipeste ...sunt lucruri care te cutremura dar care imi dau dovada ca in ce cred exista si cred si cu mai multa tarie

WOOW nu-mi vine sa cred  yikes Chiar apare un fulger care aprinde candela ? Si cum te poti da cu lumina aceea pe fata ?? Tu ai fost aproape de acest lucru, cum ai vazut .... Detalii big_smile

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#63 2009-04-17 19:30:03

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Si eu am o fotografie cum lumina intra prin fereastra,adusa de un prieten de familie. Am sa o scanez si am sa o pun smile

hjarta hjarta

#64 2009-04-17 20:56:12

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sunt tare curioasa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#65 2009-04-17 22:04:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu, deoarece nu cred ca e real.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#66 2009-04-17 23:46:49

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Lumina care vine o vede toata lumea nu e ceva fals.... vine de sus.
pe mormant se pune multa vata si cand lumina vine se aprinde...Lumina vine doar de Pastele nostru....
LLocul invierii arata cam asa ..este o cladire imensa ..ce cuprinde:Locul rastignirii (Golgota) si locul Invierii cu tot cu camera ingerului (adica piatra unde se asezat ingerul),Biserica Invierii.
altceva care nu o s credeti e ca pe o stanca daca pui urechea auzi bataile cuielor.....
Drumul Crucii cuprinde cate o biserica de cate ori Iisus a cazut...
ce sa mai spun..sunt multe de vazut acolo....plus ca multi nu vor crede..si daca ajungeti acolo ati vedea ca nu e o explicatie...cum clipeste o Icoana atat de real,cum zambeste....de ce vin atatea biserici(armeana,catolica,ortodoxa etc) si se roaga acolo.Am auzit aolo atatea limbi si atatta lume
http://i231.photobucket.com/albums/ee100/flory20/apr_08_01_01.jpg

si intr-o zi nu au mai vrut sa le deschida Sfantul Mormant ca se certasera bisericile intre ele si lumea statea afara ...si atunci a fost anul cand Lumina a venit afara la credinciosi si nu la preoti si s-a intamplat asta...
http://i231.photobucket.com/albums/ee100/flory20/DSC00437.jpg

se vede ca e ars....nu stiu daca se vede in poza dar acolo eu am vazut ars si bineinteles depicat.Stalpii astia sunt la intrarea in lacas..putin mai departe de  locul Invierii
s-a mai intamplat o data cand de boboteaza nu au mai lasat credinciosii sa intre la Iordan....si nu stiu daca stiti ca Iordanul isi schimba sensul de curs DOAR de boboteaza.....eu,atunci in anul ala nu si-a mai schimbat sensul...acum vreo 3 sau 4 ani
si de ce?ptr ca unii preoti au hotarat sa nu mai lase credinciosii sa vina acolo....si majoritatea a invins minoritatea

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-04-17 23:58:13)

#67 2009-04-17 23:51:36

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

s-au pus camere video in locul unde este mormantul Domnului la Ierusalim si s-au vazut scanteie iar vatelina de pe mormant s-a aprins (camera in care este mormanutul este inchisa, iar inafara se fac o serie de rugaciuni pana se aprinde vatelina de pe mormant). primele 3 minute focul nu arde iar oamenii si-l ating de corp. de acolo lumina este dusa cu avionul in marile catredale ortodoxe. se mai intampla si minuni pe lumea asta ...

#68 2009-04-17 23:51:56

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

melany, asta mi-a spun si mie proful de religie si prima data nu am crezut. cum intra patriarhul in Mormantul Sfant, cum se roaga si se aprinde vata aceea, cum o ia cu mainile si nu il arde...

#69 2009-04-18 00:00:31

Melany1
Banat

nu poate explica nimeni  de ce nu arde...bine raspuns exista..ne-o trimite Dumnezeu si el are grija sa faca minuni tocmai ca noi sa credem.
daca era foc normal nu credeam....
acum El nu poate sa vina la tine sa te faca sa crezi...sau sa te oblige

#70 2009-04-18 00:18:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu una cred.
si mi se pare urat ca s a ajuns sa puna camere de filmat si alte chestii... de fapt ma enerveaza genul de oameni care vor sa stie tot... si mie imi place sa stiu exact ce se intampla, dar cand vine vorba de asemenea lucruri sfinte si asemenea minuni, nu pot decat sa cred... stiti cum e "crede si nu cerceta"

cat mi ar placea sa merg in ierusalim... mel, poate ne mai pui poze de acolo si ne mai povestesti big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2009-04-18 00:26:43

Melany1
Banat

am pus poze dar o sa caut cdu si o sa va pun mai multe
carmen intr-un fel bine ca s-au pus camere ca sa nu inceapa unii cu speculatii.....ca peste tot exista "intrebatori" si curiosi

#72 2009-04-18 16:25:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce impresionant, melany.... mai vrem poze! ce as vrea sa ajung si eu pe acolo...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#73 2009-04-24 20:45:46

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Daca citesc dintr'o Biblie in care Iisus e scris cu un singur 'i' este pacat?
Ca am o Biblie si nu stiu daca e Ortodoxa sau Catolica dar am vazut ca e scris cu un singur i.

We Have To Be Strong !!!

#74 2009-04-24 22:10:18

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

s-ar putea sa nu fie ortodoxa, life
daca e ortodoxa, scrie pe prima pagina

#75 2009-04-24 22:20:25

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

ce scrie pe prima pagina? ca e ortodoxa,cum scrie mai exact?

Ultima oara a fost editat de life (2009-04-24 22:23:57)

We Have To Be Strong !!!

#76 2009-04-24 22:44:07

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Cum sa fie pacat doar pentru ca e scris cu un singur "i"... neutral  Poti sa scrii si Jhesus, sau in celelalte 10 feluri in care apare in manuscrisele originale, important e sa constientizezi importanta si rolul acelui nume.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.